VANDERBOG

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VANDERBOG
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.589.861

Publication

08/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 30.08.2013, NGL 27.09.2013 13617-0016-010
15/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 31.08.2012, NGL 05.10.2012 12606-0203-010
05/06/2012
ÿþMcd PDF 11.1

Lijf[` I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Voor- lHhI III II liii III III

behouden *12100437*

aan het

Belgisch

Staatsblad





Ondernemingsnr : 0836.589,861

Benaming (voluit) : Vanderbog

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hoekvijverslaan 38, 3500 Hasselt, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Uittreksel uit akte benoeming zaakvoerder

Tekst :

Uittreksel uit 't verslag van de bijzondere algemene vergadering van 3 juni 2011.

Met eenparigheid van stemmen gaat de vergadering over tot het benoemen van een nieuwe zaakvoerder, te weten de BVBA Vanderleen Marc, Maastrichtersteenweg 166/2 te 3500 Hasselt met als vaste vertegenwoordiger dhr Vanderieen Marc.

De functie is onbezoldigd.

Vanderleen Marc

Zaakvoerder

RBGn[nanA viii i.uePhando

2 4 MEI 2012

ta HASSELT

Griffie

Op de laatste blz. vánutûíkB vermelden : Recto : Naam en boedánigheld van de instrumenterende notaris, hetzi) van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/06/2011
ÿþLied 2.1

Onderner>7ingsnr Benaming

(voiuit) : VANDERBOG

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3500 Hasselt, Hoekvijverslaan 38

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden door Meester Filip JUNIUS, notaris te Hasselt (Kiewit), op 18 mei 2011 te registreren, dat :

de Heer VANDERLEEN Marc Johan, geboren te Gent op achtentwintig juni negentienhonderd tweeënzestig en Mevrouw BOGAERTS Hilde Margareta Marcel, geboren te Lier op acht februari negentienhonderd achtenzestig, , beiden wonende te Hasselt, Hoekvijverslaan 38 een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht voor onbepaalde duur als volgt:

Naam: Vanderbog

Maatschappelijke zetel : 3500 Hasselt, Hoekvijverslaan 38

Doel : De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, en zowel in België als in het buitenland :

Aankoop en verkoop van vastgoed, verhuur van vastgoed, renovatie en bouwwerkzaamheden ;

De verwerving, de vervreemding, het beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur al dan niet gemeubeld, het bouwen, doen bouwen en verbouwen, de procuratie en het makelen in onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin ;

De participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere ; de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop op vaste levering of aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze ;

Het adviseren, organiseren en bemiddelen in de aan- en verkoop, de invoer- en uitvoerhandel ; het voeren van algemene tradingactiviteiten, inbegrepen de groot- en kleinhandel, de invoer- en uitvoerhandel ;

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

Zij kan ook participeren in of op enige ander wijze deelnemen in of samenwerken met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand werken.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, ln commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persc(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

" 11085936"

nctirtttuvvn vHrr KWrrtnivutt.

~

L ~º%nU

2 l 2:11:rJ1Î

6riK1}trl T

02)6 . S óe2 . S62.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Geplaatst Kapitaal: Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd vijfenveertigduizend Euro, vertegenwoordigd door honderd vijfenveertig aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdvijfenveertigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op drie van de honderd vijfenveertig aandelen werd door mevrouw Hilde Bogaerts voornoemd, ingeschreven in geld. De aldus geplaatste aandelen werden volstort De vennootschap heeft aldus drieduizend Euro (¬ 3.000,00) tot haar beschikking. De volstorting overeenkomstig artikel 224 van het wetboek van vennootschappen op een bijzondere rekening werd aan de instrumenterende notaris aangetoond door BNP Panbas Fortis (agentschap Kunstlaan-Hasselt) zoals blijkt uit het bewijs van deponering, verstrekt door de voormelde bank, op 21 april 2011.

De heer Marc Vanderieen heeft ingeschreven op honderd tweeënveertig aandelen door een inbreng in natura.

Het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Jo François" met zetel te B-3800 Sint-Truiden, Hasseltsesteenweg 331, betreffende de beschrijving van de inbreng in natura en over de toegepaste methoden van waardering, de dato 17 februari 2011 luidt als volgt :

"V Besluiten

Op basis van de hierboven beschreven elementen ben ik van oordeel, dat :

1.De beschrijving van de bestanddelen van de voorgenomen inbreng zoals deze werd voorgelegd door de oprichters, beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid ;

2.De waarderingsmethode van de voorgenomen inbreng bedrijfseconomisch verrechtvaardigd en juist toegepast is en leidt tot inbrengwaarden die ten minste overeenkomen met het aantal en de waarde van e ais tegenprestatie uit te geven aandelen ;

3.Bij gebrek aan gegevens terzake dient voorbehoud gemaakt voor eventuele bodemverontreiniging ;

4.Als vergoeding voor de inbreng in natura wordt toegekend in tegenwaarde aan de heer Vanderleen Marc, voornoemd, van 142 van de 145 aandelen, volledig volstort, die het maatschappelijk kapitaal van 145.000 Euro vertegenwoordigen.

Mijn opdracht houdt geen appreciatie in van het rechtmatig of billijk karakter van de beoogde transactie.

Voor echt verklaard,

Sint-Truiden, 17 februari 2011

(getekend) Jo François Bedrijfsrevisor

Boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari van elk jaar en eindigt op eenendertig december; het eerste boekjaar vangt aan op 18 mei 2011 - met dien verstande dat de rechtshandelingen gesteld door de oprichters sedert 1 april 2011 geacht worden te zijn gesteld voor rekening van de vennootschap - en zal worden afgesloten op eenendertig maart tweeduizend en twaalf

Reserves; verdeling van de winst:

Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van het wettelijke reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer dit reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de toepasselijke bepalingen van de vennootschappenwet.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder, rekening houdend met de beperkingen voorzien door de vennootschappenwet

Saldo na vereffening:

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effekten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld

Jaarvergadering:

leder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de laatste vrijdag van de maand augustus om twintig uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur

Wanneer de vennootschap slechts een vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, al dan niet vennoot en drager van een schriftelijk volmacht. De volmachten moeten worden voorgelegd aan de algemene vergadering, om aangehecht te worden aan de notulen van de vergadering. Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt

uitgebracht, naast elk punt van de agenda de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening. Deze brief wordt aangetekend aan de vennootschap toegezonden en moet ten laatste véér de vergadering op de zetel besteld zijn

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar.

Tenzij anders bepaald door de algemene vergadering, wordt de opdracht van de zaakvoerder kosteloos uitgeoefend.

Indien een rechtspersoon benoemd wordt als zaakvoerder dient deze overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen een natuurlijke persoon als vaste vertegenwoordiger aan te duiden, belast met de uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, en met inachtname van de wettelijke regeling inzake het tegenstrijdig belang.

Vertegenwoordiging

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, en met inachtname van de regeling inzake tegenstrijdig belang.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Bijzondere volmachten

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

`Werden benoemd tot zaakvoerders voor een onbepaalde duur : de heer Marc Vanderleen en Mevrouw Hilde Bogaerts, beiden voornoemd. Zij verklaarden hun mandaat te aanvaarden. Zij mogen afzonderlijk optreden

" Er werd geen commissaris benoemd.

* Onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit voormelde oprichtingsakte op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel besloten de aldus benoemde zaakvoerders de

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2011- Annexes du Moniteur belge

verbintenissen aangegaan door de oprichters in naam van de vennootschap sedert 1 april 2011 uitdrukkelijk over te nemen en te bekrachtigen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

notaris F. Junius

tegelijk neergelegd : de expeditie van de akte ; het bijzonder verslag van de oprichters; het bijzonder verslag van de bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 21.08.2015, NGL 28.09.2015 15613-0543-011
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 26.08.2016, NGL 26.08.2016 16500-0289-011

Coordonnées
VANDERBOG

Adresse
HOEKVIJVERSLAAN 38 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande