VANMARSENILLE GRONDWERKEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VANMARSENILLE GRONDWERKEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 882.719.103

Publication

27/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 10.12.2013, NGL 19.12.2013 13694-0196-012
05/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 09.12.2014, NGL 30.12.2014 14710-0248-012
01/08/2013
ÿþ Mod 2.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad 19N IIflaIJu!41U

i A



RECHTBANK VAN K00PI-iANÙcE.

23"û7'`~

Ondernemingsnr : 0882.719.103

Benaming

(voluit) : VANMARSENILLE GRONDWERKEN

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : LINKHOUTSTRAAT 308 - 3560 LUMMEN

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Blijkens proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders op 1 januari 2013 werd er beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Heidestraat 1 - 3560 Lummen. Deze wijziging gaat in vanaf 01 januari 2013.

Voor éénsluidend afschrift,

Vanmarsenille Wesley, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 11.12.2012, NGL 28.12.2012 12683-0182-012
03/02/2011
ÿþ Mod 2.1

j Luu e3, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

11I41q11mw!III,!w

Vo

beho aan Belg

Staat

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 4 -01- 2091

HASSELIeriffie

Ondernemingsnr : 0882.719.103

Benaming :

(voluit): VANMARSENILLE GRONDWERKEN

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 3560 Lummen, Linkhoutstraat 308

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte opgesteld door notaris Koen Vermeulen met standplaats te Beringen-Paal op 17 januari 2011 blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid VANMARSENILLE GRONDWERKEN volgende besluiten met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

Vaststelling dat de vergaderinggeldiq is samengesteld

De uiteenzetting door de voorzitter wordt na akkoordbevinding door de vergadering als juist erkend; zij stelt vast dat ze geldig is samengesteld, dat alle aandelen aanwezig zijn en dat zij bevoegd is om over de onderwerpen van de agenda te beraadslagen.

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende besluiten:

EERSTE BESLUIT

a) Verslagen

De voorzitter overhandigt een bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato 17 januari 2011 omtrent de voorgestelde doelwijziging, voorgeschreven door artikel 287 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij dit verslag wordt een staat van activa en passiva de dato 31 december 2010 gevoegd, hetzij minder dan drie maanden vóór heden vastgesteld.

Een exemplaar van dit verslag en van de staat van activa en passiva, zal tegelijk met de expeditie en het uittreksel van deze akte worden neergelegd zoals voorgeschreven door het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering ontslaat de voorzitter van het in extenso voorlezen van het verslag van de zaakvoerder bij de voorgestelde doelwijziging, en van de daarbij gevoegde staat van activa en passiva. Alle aanwezigen verklaren een exemplaar van de verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

b) Wijziging van het doel

Met eenparigheid van stemmen besluit de algemene vergadering vervolgens het doel van de

vennootschap te vervangen door de hoger omschreven activiteiten.

c) Wiiziginq statuten

Vervolgens beslist de vergadering met éénparigheid van stemmen artikel 4 van de statuten aan te passen zodat het voortaan luidt:

"De vennootschap heeft tot doel het uitvoeren en/of coördineren van algemene aannemingen, het bouwen en verbouwen, het onderhoud, de uitrusting, de inrichting, de versiering, de omvorming, de hernieuwing, de expertises en het reinigen en/of herstellen van alle zogenaamde onroerende goederen, parken en beplantingen. De studie en uitvoering van thermische en akoestische isolatiewerken, omvat ook de aankoop, verkoop, verhuring en de handel in het algemeen van alle producten en materialen hiervoor noodzakelijk. Alle schattingen en alle arbitrage, van welke aard ook op tegenspraak of niet, evenals alle verrichtingen die ze kunnen voorbereiden of die er kunnen uit voortvloeien en alle werken behorende tot het beroep van landmeter, van architect, van expert in onroerende goederen. Ze zal namelijk industriële, onroerende, boekhoudkundige, fiscale of andere

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

schattingen mogen doen, alle regelingen uitvoeren van onheilen inzake brand, diefstal, verlies van winsten, schade door oorlogsfeken of andere, zowel voor haar rekening als voor die van derden, ze verwezenlijken of ze uitvoeren onder welke vorm ook, handelen als technisch raadgever of inzake onroerende goederen, Alsook wordt voorzien de coördinatie van alle onderaannemingen, het aannemen en uitvoeren van alle metsel- en betonwerken, dakwerken, terrassen en patio's, timmervverken, leveren en plaatsen van hout en metalen spanten, trappen, deuren, scheidingswanden en vloeren, alle dakbedekkingwerken, vloer- en tegelwerken, plafonneringwerken en cementeringwerken, beglazingswerken, sanitaire installaties en onderhoudswerken. Warmte installaties, koude installaties, installaties voor afstandsverwarming en speciale installaties en onderhoudswerken voor ontwikkelen, regenereren, recupereren van warmte en/of koude en/of elektriciteit. Het verkopen en of het plaatsen van zonnepanelen en fotovoltaïsche platen en installaties. Onderneming voor betoncentrales en cementegglomereten.

Gevelreinigingswerken, leveren en plaatsen van alle soorten ramen, deuren, rolluiken en zonneweringen, restauratie van monumenten, geklasseerde gebouwen. Waterbouwkundige werken zoals de eigenlijke zee- en stroomwerken waaronder het bouwen en herstellen van sluizen, stuwdammen, dijken, zeedammen, kanalen, en technische werken aan de waterwegen en de havenwerken, de grote werken van droogleggen en pompen, de grote irrigatiewerken en regeling van de waterlopen, de uitbaggering. Bijzondere grondwerken zoals boringen, peilingen, uitdiepen, het neerslaan van de grondwaterspiegel, funderingsvverken, heiwerk, dampplanken, en versterkingswerken van de bodem volgens allerlei methodes. Onderneming voor alle vormen van bodemsanering. Draineringswerken en het ruimen van onbevaarbare waterlopen, het graven en onderhouden van vijvers, rivieren en waterlopen. Het draineren en/of bevloeien van gronden, terreinen, bouwplaatsen, akkers en sportvelden.

Het proefboren en boren en het nemen van bodemmonsters te behoeve van de bouw of voor geografische, geologische doeleinden. het uitvoeren van horizontale boringen voor het leggen van I kabels en kanalisaties. De bouw van tunnels, viaducten, bruggen en van overige ondergrondse doorgangen. Grondverzet, graven, ophogen egaliseren en nivelleren van bouwterreinen, graven van gleuven en sleuven en grondverzet met behulp van explosieven. Alle andere grondwerken die niet elders worden vernoemd. Het ontwerpen en oprichten van houten en/of metalen constructies zoals loodsen, bruggen, tanks, afrasteringen en sporthallen. Het ontwerpen en uitvoeren van alle smeedwerken siervoorwerpen voor gebouwen, tuinen, planten en recreatieterreinen, Voor alle I inrichtingen, complexen en gebouwen, zowel industriële als residentiële, sport- en amusementsinrichtingen, als hospitalen, en ziekenhuizen zowel in de privé als in de publieke sector:

a) uit te voeren in alle beroepssectoren, gespecialiseerd of niet, de verkoop, de verhuring en het ontlenen of alle werken in het kader der diensten die betrekking hebben op de techniek, het beheer, de bewaking, de bescherming, de veiligheid, het onderhoud, de hulpverlening.

b) te promoveren door investering, financiering of lening, alle installatie van materiaal en alle grondstoffen, producten, systemen ideeën en brevetten die betrekking hebben op de technieken nodig voor hun werking en hun uitbating.

c) te waarborgen het materiaal, de grondstoffen en de gebruikte producten zowel als de installaties die worden uitgebaat, beheerd of onderhouden, ontwerpen en maken van beurzen in binnen en buitenland

Wegenbouw en bouw van niet metalen kunstwerken zoals het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen, fietspaden, van vliegvelden en startbanen van niet metalen kunstwerken zoals bruggen en viaducten, wegen en spoorwegtunnels, watertorens, silo's zwembaden, kolenopslagplaatsen, as kuilen, draaischijven, weegbruggen, steunmuren enz, eveneens de rioleringswerken. Het vervaardigen en plaatsten of laten plaatsten en onderhouden van alle soorten verkeerssignalisatie en wegmarkeringen. Leggen van kabels en diverse leidingen met onder meer de lokalisatie van hoogspanningslijnen en pijpen, de leidingen voor water- en gasvoorzieningen, het plaatsen van allerlei elektrische kabels. Het bouwen, aanleggen van speelpleinen en sportvelden evenals van parken en tuinen, met inbegrip van de aanplantingen, eveneens in kunststof. Omvat eveneens het plaatsen van afsluitingen en omheiningen, Het ontwerpen en aanleggen van tuinen, parken en recreatieterreinen, zoals siertuinen, minigolf, tennisterreinen, speeltuinen, pretparken en wat dies meer, zowel op natuurlijke wijze als in kunststof. Het leggen van klinkers en kasseien voor wegen, terrassen en opritten. Het transporteren van alle vaste, vloeibare en gasvormige stoffen en producten, levensmiddelen, vlees, vis, fruit, bieten, witloof en andere landbouwproducten, bloemen, planten, brandstoffen, bouw- en installatiematerialen. Groot- en kleinhandel van alle soorten bouwmaterialen en roerende goederen. Het aanleggen en het onderhouden van de verkeerssignalisatie en de wegmarkeringen. Het optrekken van gebouwen (ruwbouw en onder dak zeilen) evenals de bekisting en het ijzervlechtwerk. Algemene bouwwerkzaamheden, omvat de bedrijvigheden welke betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingwerken of de coordinatie van deze laatste wanneer zij door onderaannemers worden uitgevoerd, eveneens het optrekken van



Luik B - vervolg

geprefabriceerde gebouwen. Schoorsteen- en ovenbouw, met het optrekken van fabrieksschouwen, "

i nijverheidsovens, en andere soortgelijke werken evenals het metselwerk van ovens en het plaatsen van alle vuurvaste producten. Slopingswerken en het slopen van kunstwerken en gebouwen, evenals

het effenen en het wegruimen. Voegwerken, stukadoorswerken, plafonneer-, cementeer-, en alle andere pleisterwerken, berapingswerken, plaatsen van chapes, gips- en staffwerken en omamenten. Het leggen industriële vloeren en polieren, het leggen van vloerdeklagen en bekleding van industriële vloeren, het leggen van vloerbeschermingslagen, de vloerbedekkingen met monolisotisch karakter op basis van asfalt en synthetische producten of van natuur- of synthetische mortel, industriële kunstharsbedekking met inbegrip van muuroverlappingen. Dakdekken en isolatie tegen vochtigheid en het bedekken van gebouwen met onder meer dakpannen, stro, natuurlijke en kunstleien, stalen platen, j en platen in asbestcement en non-ferro-metalen. Hel waterdicht maken van gebouwen met asfalt en ! teer, onder meer het bedekken met asfalt. of met koolvvaterstofhoudende producten, gebeurlijk gecombineerd met metalen. Het droogmaken van gebouwen, anders dan met teer en asfalt. I Thermische- en geluidsisolatie. Het plaatsen van gyprocwanden. Vloerbekleding en muurbekleding, het leggen van tegelvloeren, mozaïek en alle andere bedekkingen van vloeren. Het saneren, het in stand houden of het in zijn oorspronkelijke toestand terugstellen van onder meer orgels, beeldhouwwerken, monumentale horloges, historische wand- en plafondschilderingen, fresco's, schilderijen, glas in lood en brandglasramen, klokken en beiaards, historische textiele I wandbekledingen, historisch gecoupeerd stucwerk, historisch schrijnwerken en meubelen, kunstsmeedwerk, historische parketvloeren, water- en windmolenmechanismen. Arduin- en I marmerwerken, restauratiewerken, het plaatsen van grafmonumenten, het restaureren, reinigen en wassen van gevels en monumenten. Het plaatsen van marmer en arduin in gebouwen. Het plaatsen van alle soorten versieringen, schoorsteenmantels en dergelijke in marmer of steen. Alle soorten timmerwerk en metalen schrijnwerk. Het timmer- en schrijnwerk voor gebouwen, het plaatsen van sloten en ijzerwaren voor bouwwerken, het plaatsen van houten en plastiekdeuren en plinten. Het I plaatsen van houten en plastiek vensterluiken. Het leggen van parketvloeren en alle andere houten 1 bedekkingen van muren en vloeren. Het plaatsen van valse schutsels en valse zolderingen in hout. Het plaatsen van aanbouwkeuken en badkamers. Het plaatsen van ijzerwerk, metalen vensterluiken 1 en metalen schrijnwerk evenals het plaatsen van rooster, ramen en deuren, intrekbare en rollende I deuren en van buitenrolluiken. Het plaatsen van alle soorten dakgoten het bedekken van muren en zolderingen door het aanbrengen van metalen elementen. Hel plaatsen van alle soorten glas, het bouwen van wanden en bedekkingen in doorschijnend beton. Alle schilderwerk, evenals industrieel schilderwerk. Het kalken van gebouwen en het bestrijken met kalk, het behangen en stofferen, het, plaatsen van vloerbedekkingen en van alle andere synthetische bedekkingen van vloeren, onder meer! plastiek. Metaalconstructies, montage- en demontagevverken buis- en andere soortgelijke constructies. Het plaatsen van alle uitrustingen van kunstwerken en van industriële mechanica. En hydromechanische installaties.

Het plaatsen van pompstations en turbines, van elektromechanische installaties van kunstwerken en nijverheidsinrichtingen en elektrische buiteninstallaties, uitrustingen voor afstandsbediening,

afstandsmeting en afstandscontrole. Het plaatsen van woon-units. Het plaatsen van ventilatie, verwarming met warme lucht, luchtconditionering en de caloriefugage van leidingen en kanalisaties. Het plaatsen van centrale verwarming met water, stoom of gas en van bijkomende toestellen. Het 1 plaatsen van sanitaire inrichtingen, lood- en zinkwerk, installatie van waterverzachters. Het 1 vervaardigen, verkopen en/of installeren van alle soorten filterinstallaties voor lucht, water, gas, olie en 1 dergelijke.

Installaties voor huisvuilverwerking. Containerverhuur. Het bedekken van daken in non-ferrometalen en het plaatsen van zinken dakvensters, evenals de ! herstelling- en onderhoudswerken. Het plaatsen, herstellen en onderhouden van allerhande branders - brandertechnicus. Alle elektriciteitswerken zowel in privé-gebouwen als in openbare gebouwen, I evenals het plaatsen van bliksemafleiders, elektrische signalisatie allerhande voor wegen, spoorwegen rivieren, zee- en luchtwegen. Het plaatsen en inrichten, onderhouden en herstellen van speciale installaties zoals het inrichten van fabrieken, werkplaatsen, pompstations, koelinstallaties en waterzuiveringsinstallaties. De vennootschap mag tevens alle roerende, onroerende industriële, commerciële, burgerlijke, financiële, handelsnijverheid, bedrijfstechnische en bedrijfseconomische verrichtingen stellen, zowel ! voor eigen rekening als voor rekening van derden; de vennootschap mag haar maatschappelijk doel 1 zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven. Zowel rechtstreeks als door; vertegenwoordiging, deelneming, associatie, samensmelting concessie of mandaat, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. De vennootschap zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, fusie, deelname of op andere wijze in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen. De vennootschap kan ook functies van bestuur of vereffenaar van andere

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

vennootschappen oefenen. De vennootschap mag in alle plaatsen van binnen- en buitenland exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, verkoopsburelen, bijhuizen, opslag- en bewaarplaatsen, agentschappen of hoe genaamd ook, oprichten. Deze opsomming is verklarend en geenzins beperkend.

I De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening:

-het verwerven beheren en verkopen van onroerende goederen of zakelijke rechten daarop, in België j of in het buitenland;

-het huren, verhuren, in erfpacht of gebruik nemen van onroerende en/of roerende goederen en onroerende leasing;

1 -het vormen en beheren van een onroerend en/of roerend patrimonium bestaande uit lichamelijke of onlichamelijke onroerende en/of roerende goederen.

De vennootschap kan alle verrichtingen, zowel roerend als onroerend, uitvoeren die nodig of dienstig zijn i voor de verwezenlijking van haar doel, zowel in België als in het buitenland.

Zij kan tevens de functies van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

Het doel kan gewijzigd worden bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering gehouden ten overstaan van een notaris volgens de regels die in het Wetboek van vennootschappen gesteld zijn."

TWEEDE BESLUIT

De algemene vergadering verleent elke machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande besluiten uit te voeren en aan ondergetekende notaris om de statuten te coërdineren.

VOOR ONTLEDEND UITREKSEL

Notaris Koen Vermeulen

1 Tegelijk hiermee aangelegd: expeditie van de akte, verslag van de zaakvoerder, staat van actief en

passief en gecoordineerde statuten.

Voorbehouden

aan net

Belgisch Staatsblad

30/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 14.12.2010, NGL 27.12.2010 10646-0263-012
28/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 08.12.2009, NGL 23.12.2009 09902-0221-012
18/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 09.12.2008, NGL 11.12.2008 08848-0013-011
19/12/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 11.12.2007, NGL 12.12.2007 07830-0213-012
29/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 08.12.2015, NGL 22.12.2015 15702-0494-012

Coordonnées
VANMARSENILLE GRONDWERKEN

Adresse
HEIDESTRAAT 1 3560 LUMMEN

Code postal : 3560
Localité : LUMMEN
Commune : LUMMEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande