VERBLINT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VERBLINT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 459.021.618

Publication

09/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.06.2014, NGL 02.07.2014 14270-0391-011
22/12/2014
ÿþmod 11.1

li-Al »211:5_ I :5 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr: 0459.021.618

Benaming (voluit) :VERBLINT

RECHTSANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN

1 1 DEC. 2014

afdelingFiffer

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Hoekstraat 1 bus 27

3910 Neerpelt

Onderwerp akte : Kapitaalwijziging

í; Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering verleden op 27 november 2014; voor Meester Marc Topff, geassocieerd notaris, met zetel te Neerpelt, Boseind 23, met volgende ,; registratievermelding : "Geregistreerd 8 bladen geen verzendingen op het eerste registratiekantoor; Hasselt I, op 4 december 2014, referentie 5 boek 814 blad 006 vak 0016; ontvangen : vijftig euro (¬ 50,00). getekend De adviseur-ontvanges K.Biandeel" b' jkt

Dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "VERBLINT", met;, ;; maatschappelijke zetel te 3910 Neerpelt, Hoekstraat 1 bus 27, volgende beslissingen genomen; heeft:

Eerste besluit  Artikel 2

Bij beslissing van de raad van bestuur van 7 januari 2013 werd de zetel van de vennootschap verplaatst;; :: naar 3910 Neerpelt, Hoekstraat 1 bus 27, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 19 februari 2013, onder het nummer 0029833. Bijgevolg aanpassing van artikel 2 zoals hieronder vermeld.

Tweede besluit Verslag doelwijziging ,

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de raad van bestuur;; aangaande de uitbreiding van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en;. passiva afgesloten per 30 september 2014.

De aanwezige aandeelhouders erkennen een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van;! activa en passiva afgesloten per 30 september 2014 te hebben ontvangen en er kennis van te. hebben genomen.

Het verslag van de raad van bestuur, alsmede van de staat van activa en passiva worden bewaard;; in het dossier.

i Derde besluit -- Doelwijziging

De vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden door toevoeging van

onderstaande tekst aan artikel 3 van de statuten: ,,

Projectontwikkeling, hieronder begrepen het laten bouwen, verbouwen en verkopen vara; l; onroerende goederen en het realiseren van vastgoedprojecten in het algemeen, alsmede het;;

coordineren van bouwwerken en van de werkzaamheden op de bouwwerf

o

-Het verstrekken van advies en bijstand, zowel technisch als administratief en commercieel, aan alle;; vennootschappen en ondernemingen voor alle mogelijke aangelegenheden met betrekking tot de sector;; _; van de onroerende goederen;

-Het verwerven van alle mogelijke terreinen, het laten bouwen van openbare en particulier;; ;; gebouwen, de aankoop, de verkoop, de verhuur, de verdeling en de verkaveling van alle mogelijke;; onroerende goederen;"

Vierde besluit  Kapitaalverhoging

In het kader van een nieuwe WPR-regeling beslist de vergadering het kapitaal van de vennootschap te:,; il verhogen met één miljoen euro (1.000.000 ¬ ), zodat het kapitaal verhoogd zal worden van driehonderd;;

éénenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig cent (361.973,38 ¬ ) tot één;; :1 miljoen driehonderd éénenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig cent;,

(1.361A973,38 ¬ }^ =,_: __T w = - -- = -------- ____ _. __~ _ ~_~ _____

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

7

mod 11,1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

.,

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en dat' zij zal gepaard gaan met de uitgifte van 691 nieuwe aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde, van hetzelfde type en die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving. Er zal onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven worden op de nieuwe kapitaalaandelen, tegen de prijs van 1.447,17 euro per kapitaalaandeel en ieder kapitaalaandeel zal onmiddellijk volgestort worden tot beloop van één vijfde.

Viifde besluit - lnschriivinq op de kapitaalverhoging en volstorting

1. Vervolgens verklaren alle aandeelhouders hun voorkeurrecht uit te oefenen, volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap en in te schrijven op de kapitaalverhoging naar verhouding van hun aandelenbezit en onder de hoger gestelde voorwaarden:

-de heer Stephan VERHOEVEN, ten belope van 346 kapitaalaandelen op naam;

-mevrouw Karine BLOEMEN, ten belope van 345 kapitaalaandelen op naam.

2. De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volgestort is ten belope van één vijfde, De kapitaalverhoging is bijgevolg in totaal volgestort ten belope van tweehonderdvijftigduizend euro (250.000 ¬ ).

3. De inbrengen in geld, ten belope van tweehonderdvijftigduizend euro (250.000 ¬ ) werden overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij de Belfius Bank zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 25 november 2014, dat in het dossier van ondergetekende notaris bewaard zal blijven.

Zesde besluit -Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van één miljoen euro (1.000.000 ¬ ) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op één miljoen driehonderd éénenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig cent (1.361.973,38 ¬ ), vertegenwoordigd door 941 kapitaalaandelen zonder nominale waarde,

Zevende besluit  Aandelen aan toonder

De vergadering stelt vast dat de Raad van Bestuur van 19 december 2011, geregistreerd te Houthalen-Helchteren op "23 december 2011, boek 6/29, blad 24, vak 17" in toepassing van artikel 462 Wetboek Vennootschappen de omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam heeft vastgesteld. Aansluitend heeft de Raad van Bestuur de aandelen aan toonder vernietigd en ingeschreven in het aandelenregister.

De vergadering beslist vervolgens artikel 7 van de statuten aan te passen aan dit beskuit zoals hieronder vermeld.

Achtste besluit--Wijziging van de statuten

De vergadering beslist de statuten in overeenstemming te brengen met de genomen besluiten:

* Art kel 2 eerste zin wordt vervangen als volgt

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te Neerpelt, Hoekstraat 1 bus 27.

* Artikel 3: na het zesde gedachtestreepje wordt volgende tekst toegevoegd:

"-Projectontwikkeling, hieronder begrepen het laten bouwen, verbouwen en verkopen van onroerende goederen en het realiseren van vastgoedprojecten in het algemeen, alsmede het codrdineren van bouwwerken en van de werkzaamheden op de bouwwen`.

-Het verstrekken van advies en bijstand, zowel technisch als administratief en commercieel, aan aile vennootschappen en ondernemingen voor alle mogelijke aangelegenheden met betrekking tot de sector van de onroerende goederen;

-Het verwerven van alle mogelijke terreinen, het laten bouwen van openbare en particuliere gebouwen, de aankoop, de verkoop, de verhuur, de verdeling en de verkaveling van alle mogelijke onroerende goederen;"

*ArtiKel 5 wordt vervangen door volgende tekst:

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen driehonderd éénenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig cent (1.361.973,38 ¬ ) en is vertegenwoordigd door 941 aandelen zonder nominale waarde."

*Artj el 7 wordt vervangen door volgende tekst:

"ArtiKel zeven - Aandelen

De niet volgestorte aandelen zijn op naam. Zij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen,

De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd. De aandeelhouder kan op elk ogenblik op zijn kosten de omzetting vragen van zijn aandelen op naam.

Het gedematerialiseerd aandeel wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling." Negende besluit  Herbenoeming bestuurders

De algemene vergadering beslist de huidige bestuurders te herbenoemen voor een periode van zes

Op de laatste blz. van Luik B.B. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

~



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge



jaar, met ingang van heden, met name:

-de heer Stephan VERHOEVEN, en

-mevrouw Karine BLOEMEN.

Hun mandaat is niet bezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene veragdering.

De voornoemde nieuwe bestuurders, hier aanwezig, die verklaren dat deze functie hun niet krachtens

een veroordeling verboden is op grond van het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober

negentienhonderd vierendertig ert d'e deze okvidracht aanvaarden.

RAAD VAN BESTUUR

De benoemde bestuurders beslissen om met ingang van heden te benoemen

*als gedelegeerd bestuurder; de heer Stephan VERHOEVEN voornoemd en

*als voorzitter van de raad van bestuur: de heer Stephan VERHOEVEN, voornoemd.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Marc TOPFF,

geassocieerd notaris te Neerpelt.

Tegelijk hiermee neergelegd ;

- volledige uitgifte.

- gecoördineerde tekst der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.06.2013, NGL 10.07.2013 13291-0051-011
19/02/2013
ÿþ Maf Word 11.1

t~fittl: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V

beh

aa

Be

Staz

i ~..-,~" ,a ~.'S,ti ~\a.tJ~ l." «~..r.d L 7  92 "  e.1:î ' -F

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0459.021.618

Benaming

(voluit) : Verbiint

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Vrijheidsstraat 1/3, 3910 Neerpelt

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur van 07/04/2013.

Bij eenvoudige beslissing van de Raad van Bestuur wordt beslist om met onmiddelijke ingang de maatschappelijke zetel te verhuizen naar: Hoekstraat 1 bus 27, 3910 Neerpelt

Verhoeven Stephen

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 12.06.2012, NGL 26.07.2012 12357-0551-011
28/03/2012 : HA093691
30/06/2011 : HA093691
05/07/2010 : HA093691
25/06/2010 : HA093691
03/10/2008 : HA093691
06/08/2008 : HA093691
31/07/2007 : HA093691
29/06/2006 : HA093691
27/10/2005 : HA093691
01/07/2005 : HA093691
20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 09.06.2015, NGL 07.07.2015 15293-0323-010
24/06/2004 : HA093691
25/06/2003 : HA093691
29/06/2002 : HA093691
21/06/2002 : HA093691
04/07/2001 : HA093691
22/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 19.08.2016 16436-0435-010

Coordonnées
VERBLINT

Adresse
HOEKSTRAAT 1, BUS 27 3910 NEERPELT

Code postal : 3910
Localité : NEERPELT
Commune : NEERPELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande