VERENIGING VAN VLAAMSE POLDERS EN WATERINGEN, AFGEKORT : V.V.P.W.

Association sans but lucratif


Dénomination : VERENIGING VAN VLAAMSE POLDERS EN WATERINGEN, AFGEKORT : V.V.P.W.
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 433.909.110

Publication

07/01/2011
ÿþMoo 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 9 -12- 2010

HASSELT

Griffie

" iiooaaaa*

1101

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voo behou aan I. Seigi!

Staats

Ondernemingsnr : 0433.909.110

Benaming

(voluit) : Vereniging van Vlaamse Polders en Wateringen (verkort):

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Kortestraat 1 - 3990 Peer

Onderwerp akte : Nieuwe statuten - nieuwe afkorting naam - wijzigingen raad van bestuur en gemachtigden - benoeming dagelijks bestuur

Uittreksel uit de statuten en akten:

De algemene vergadering van 21 december 2006, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting besloten de statuten integraal te wijzigen en te vervangen door onderstaande tekst.

ARTIKEL 1

Voor de toepassing van deze statuten wordt verstaan onder:

-de polderwet: de wet van 3 juni 1957 betreffende de polders en haar latere wijzigingen;

-de polder: het openbaar bestuur opgericht in uitvoering van de wet van 3 juni 1957 ;

-de wet betreffende de wateringen: de wet van 5 juli 1956 betreffende de wateringen en haar latere

wijzigingen;

-watering: het openbaar bestuur opgericht in uitvoering van de wet van 5 juli 1956 betreffende de wateringen

ARTIKEL 2

Deze vereniging is geen vereniging zoals bedoeld bij artikelen 9, 10 en 11 van de polderwet en de wet betreffende de wateringen. Zij doet geen afbreuk van de autonomie van haar leden. De vereniging ontzegt zich elke vaste binding met de partijpolitiek.

ARTIKEL 3

De vereniging zonder winstoogmerk draagt de naam: Vereniging van Vlaamse Polders en Wateringen, afgekort: V.V.P.W..

ARTIKEL 4

De zetel van de vereniging is gevestigd te Kortestraat 1, 3990 Peer en ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Hasselt.

Hij kan slechts verplaatst worden door de algemene vergadering mits deze bovendien de regels in acht neemt zoals vereist voor een statuutswijziging en beschreven in deze statuten.

ARTIKEL 5

De vereniging heeft tot doel de aangesloten besturen te helpen bij het vervullen van hun opdrachten, zoals bepaald in artikels 4, 5 en 6 van het decreet betreffende het integrale waterbeleid en het uitvoeren van het deelbekkenbeheerplan, en tevens hun autonomie te bevorderen en te verdedigen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging. stichting of organisme ten aanzien van derden fe vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

De vereniging streeft de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel na door alle bij de wet toegelaten

middelen en inzonderdheid door

-het oprichten van alle diensten die van nut zijn voor de aangesloten besturen;

-het uitgeven van tijdschriften en bescheiden;

-het inrichten van congressen, studiedagen of studiecommissies;

-het inrichten van onderzoeken en enquêtes;

-het vertegenwoordigen van de leden bij derde besturen en instellingen die rechtstreeks of onrechtstreeks

betrokken zijn bij de werking van de polders en de wateringen;

-het oplossen van wagen gesteld door de aangesloten besturen;

-het doen van stappen bij de overheid of privé-instellingen;

-het deelnemen aan werkzaamheden die de aangesloten besturen aanbelangen en die op nationaal,

gewestelijke of internationaal vlak door andere nationale, gewestelijke of internationale instellingen geleid

worden.

Zij mag eveneens aile activiteiten ondernemen die dit doel kunnen bevorderen. Zij kan in die zin ook, doch slechts op bijkomstige wijze, handelsdaden stellen, enkel voor zover de opbrengst hiervan besteed wordt aan het doel waarvoor zij werd opgericht.

ARTIKEL 6

tje vereniging is opgericht voor onbepaalde duur, doch kan evenwel te allen tijde ontbonden warden.

ARTIKEL 7

Het aantal leden is onbeperkt, maar moet tenminste drie bedragen. De vereniging kan effectieve en toegetreden leden tellen. De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend toe aan de effectieve leden. Effectieve leden zijn diegenen wiens naam is vermeld in het ledenregister. De wettelijke bepalingen zijn alleen op de effectieve leden toepasselijk. Toegetreden leden zijn enkel aangesloten om te genieten van de activiteiten van de vzw. Ze hebben geen stemrecht op de algemene vergadering. De rechten en verplichtingen van de toegetreden leden worden ingeschreven in een huishoudelijk reglement.

ARTIKEL 8

Als lid kan tot de vereniging toetreden, iedere polder of watering die door de algemene vergadering als dusdanig wordt aanvaard en dit op voorstel van de raad van bestuur. Het verzoek om toelating van een kandidaat-Ild moet schriftelijk worden ingediend bij de voorzitter van de raad van bestuur. Met de term lid' in deze statuten wordt uitdrukkelijk verwezen naar de effectieve leden.

ARTIKEL 10

De maximum ledenbijdrage bedraagt 12500 EUR. De bijdrage wordt jaarlijks vastgesteld op gemotiveerd voorstel van de raad van bestuur.

ARTIKEL 11

Elk lid kan ten allen tijde uit de vereniging treden. Het ontslag moet schriftelijk aan de raad van bestuur ter kennis worden gebracht.

De hoedanigheid van lid vervalt automatisch door het verdwijnen van de polder of watering, ondermeer door afschaffing of samenvoeging.

ARTIKEL 14: Duur van het mandaat van de bestuurders

De bestuurders worden benoemd voor een periode van zes jaar, doch zijn opnieuw herkiesbaar. Tussentijds benoemde bestuurders zijn slechts verkozen voor de rest van de duur van het mandaat.

ARTIKEL 15: Wijze van benoeming en bezoldiging van de bestuurders

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering met een gewone meerderheid ongeacht het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde leden. De algemene vergdering beslist over de eventuele bezoldiging van de bestuurders die het mandaat van voorzitter, secretaris of penningmeester uitoefenen. De akten betreffende de benoeming van de bestuurders moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

ARTIKEL 16: Ambtsbeëindiging en afzetting van de bestuurders

Het mandaat van de bestuurders eindigt door afzetting door de algemene vergadering, door vrijwillig ontslag, door het verstrijken van het mandaat (in voorkomend geval) of door overlijden.

De afzetting door de algemene vergadering wordt beslist bij gewone meerderheid van het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde leden. Het moet evenwel uitdrukkelijk vermeld worden op de agenda van de algemene vergadering.

Een bestuurder die vrijwillig ontslag neemt, moet dit schriftelijk bekendmaken aan de raad van bestuur. Dit ontslag gaat onmiddellijk in tenzij door dit ontslag het minimum aantal bestuurders onder het statutaire minimum is gedaald. In dit geval, moet de raad van bestuur binnen de twee maanden de algemene vergadering bijeenroepen, welke in de vervanging van de betrokken bestuurder dient te voorzien en hem daarvan ook schriftelijk in kennis zal stellen.

Indien een bestuurder niet meer optreedt als vertegenwoordiger van het rechtspersoon-lid in de algemene vergadering, hetzij door verlies van zijn mandaat of ambt, hetzij doordat de betrokken rechtspersoon ophoudt te bestaan, moet de raad van bestuur het ontslag van deze bestuurder op de agenda van de algemene vergadering plaatsen.

De akten betreffende de ambtsbeëindiging en de benoeming van de bestuurders moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

ARTIKEL 17: Bevoegdheden van de bestuurders.

De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Hij is bevoegd voor aile aangelegenheden, met uitzondering van die welke uitdrukkelijk door de Wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. Hij treedt op als eiser en verweerder, in alle rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen.

De raad van bestuur benoemt en ontslaat de leden van het personeel en bepaalt hun bezoldigingen.

De raad van bestuur kan commissies of werkgroepen oprichten. De organisatie en de werking hiervan worden geregeld in het huishoudelijk reglement. De raad van bestuur benoemt de voorzitters van de commissies en de werkgroepen.

De raad van bestuur oefent zijn bevoegdheden uit als college.

De raad van bestuur beslist geldig ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders. Een bestuurder kan zich op de bijeenkomsten van de raad van bestuur laten vertegenwoordigen door een andere bestuurder. Een bestuurder kan maximum één andere bestuurder vertegenwoordigen op de bijeenkomsten van de raad van bestuur. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of de stem van diegene die hem vervangt doorslaggevend.

ARTIKEL 18

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen indien het dagelijks bestuur of minstens één derde van de bestuurders het vereisen en alleszins ter voorbereiding van de jaarlijkse algemene vergadering.

De oproepingen tot de raad van bestuur moeten om geldig te zijn, ondertekend worden door de voorzitter en de secretaris, of drie dagelijkse bestuurders.

De oproeping geschiedt bij gewone brief tenminste twee weken voor de vergadering, behalve in spoedeisende gevallen. De oproeping bevat de agenda.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden voorgezeten door de voorzitter. Indien deze belet of afwezig is, wordt de vergadering voorgezeten door de oudste van de aanwezige bestuurders.

De raad van bestuur kan per provincie maximum twee vertegenwoordigers van rechtspersonen-leden op haar bijeenkomsten toelaten met adviserende stem.

De geheime stemming is verplicht indien het over een verkiezing van personen of over andere personenmateries gaat, tenzij de vergadering daar éénpang anders over beslist. De geheime stemming is eveneens verplicht indien tenminste één vierde van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders hierom verzoeken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

ARTIKEL 20

De raad van bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig acht en nuttig oordeelt.

De raad van bestuur kan, indien hij dit nodig oordeelt, een afgevaardigd-bestuurder of directeur benoemen, die met het dagelijks bestuur wordt belast. Deze verzorgt de lopende zaken en de dagelijkse briefwisseling en tekent geldig namens de vereniging tegenover bpost, de openbare en private bankinstellingen en aile andere instellingen.

ARTIKEL 22: Personen gemachtigd om de vereniging te vertegenwoordigen, overeenkomstig art. 13, 4° lid, W.VZW

De raad van bestuur kan zijn bevoegdheden voor bepaalde handelingen en taken op zijn verantwoordelijkheid overdragen aan één of meerdere van de bestuurders of aan een ander persoon, die al dan niet lid is van de vereniging. De Raad van bestuur kan uit zijn bestuurders een voorzitter, een secretaris, een penningmeester en elke functie die voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk is, kiezen.

Hun benoeming gebeurt door de raad van bestuur bij gewone meerderheid.

De ambtsbeëindiging van deze gemachtigde personen kan geschieden

a)op vrijwillige basis door de gemachtigde zelf door een schriftelijk ontslag in te dienen bij de raad van bestuur

b)door afzetting door de raad van bestuur bij gewone meerderheid. De beslissing hieromtrent door de raad van bestuur moet evenwel binnen de zeven kalenderdagen bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de betrokkene.

De akten betreffende de ambtsbeëindiging en de benoeming van de personen gemachtigd om de vereniging te vertegenwoordigen, moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De gevolmachtigden oefenen hun bevoegdheden afzonderlijk of gezamenlijk uit.

ARTIKEL 23: Personen belast met het dagelijks bestuur van de vereniging, overeenkomstig art. 13bis, 1° lid, W.VZW

De raad van bestuur stelt een dagelijks bestuur samen, samengesteld uit de voorzitter, de secretaris en de penningmeester van de vereniging, samen met door de raad van bestuur verkozen provinciale afgevaardigden. Bij gebrek aan wettelijke omschrijving van wat het dagelijks bestuur omvat, worden tot daden van dagelijks bestuur gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de vereniging te verzekeren en aile handelingen die, hetzij wegens hun minder belang, hetzij wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de raad van bestuur niet vereisen of niet wenselijk maken.

Hun benoeming gebeurt door de raad van bestuur bij gewone meerderheid.

De ambtsbeëindiging van het dagelijks bestuur kan geschieden:

a)op vrijwillige basis door een lid van het dagelijks bestuur zelf door een schriftelijk ontslag in te dienen bij de raad van bestuur

b)door afzetting door de raad van bestuur bij gewone meerderheid. De beslissing hieromtrent door de raad van bestuur moet evenwel binnen de zeven kalenderdagen bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de betrokkene.

De akten betreffende de ambtsbeëindiging en de benoeming van de personen van het dagelijks bestuur moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging bij uittreksel bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Het dagelijks bestuur kan geldige beslissingen nemen ongeacht het aantal aanwezigen met gewone meerderheid van stemmen.

ARTIKEL 25

De algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor:

-het wijzigen van de statuten,

-de benoeming en de afzetting van de bestuurders,

-de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een bezoldiging wordt toegekend,

-de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen,

-de goedkeuring van de begroting en van de rekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2011- Annexes du Moniteur belge

MOb 2.2

-de vrijwillige ontbinding van de vereniging,

-de uitsluiting van een lid van de vereniging,

-de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk,

-alle gevallen waarin deze statuten het vereisen.

ARTIKEL 26

De algemene vergadering wordt geldig bijeengeroepen door de raad van bestuur of door de voorzitter telkens als het doel van de vereniging zulks vereist.

Zij moet tenminste eenmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en voor de begroting van het komend jaar.

ARTIKEL 27

De algemene vergadering wordt gehouden binnen de zes maanden na afsluitingsdatum van het boekjaar.

ARTIKEL 28

De raad van bestuur is bovendien verplicht de algemene vergadering samen te roepen wanneer 1/5 van de effectieve leden daartoe een verzoek richt aan de raad van bestuur en dit per aangetekende brief waarin de te behandelen agendapunten zijn vermeld. In dit geval is de Raad van Bestuur verplicht de algemene vergadering samen te roepen binnen de 15 werkdagen met vermelding op de agenda van de gevraagde agendapunten.

ARTIKEL 29

De oproepingen tot de algemene vergadering moeten om geldig te zijn, ondertekend worden door de voorzitter en de secretaris, of drie dagelijkse bestuurders. Alle stemgerechtigde vertegenwoordigers van de effectieve leden moeten worden opgeroepen per gewone brief tenminste drie weken voor de vergadering.

ARTIKEL 30

De oproepingsbrief, die plaats, dag en uur van de vergadering vermeldt, bevat de agenda, die wordt vastgelegd door de raad van bestuur. Elk onderwerp dat schriftelijk wordt voorgedragen door 1/20 van de effectieve leden, moet eveneens op de agenda worden vermeld. Dit onderwerp moet uiteraard door het 1/20 van de leden ondertekend zijn en uiterlijk één week voor de vergadering aan de voorzitter van de raad van bestuur overhandigd zijn. Onderwerpen die niet op de agenda staan, kunnen in geen geval behandeld worden.

ARTIKEL 35

Van elke vergadering worden notulen gemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en de secretaris en opgenomen worden in een bijzonder register. Dit register kan op de zetel van de vereniging door leden en belanghebbende derden worden ingezien. Uittreksels daarvan worden geldig ondertekend door de voorzitter en de secretaris of door drie dagelijkse bestuurders.

ARTIKEL 37

Behoudens gevallen van gerechtelijke ontbinding en ontbinding van rechtswege kan slechts de algemene vergadering tot ontbinding besluiten indien 2/3 van de leden op de algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn en er bovendien een 4/5 meerderheid akkoord is om de vereniging vrijwillig te ontbinden. Het voorstel tot vrijwillige ontbinding van de vereniging moet uitdrukkelijk op de agenda van de algemene vergadering vermeld worden.

Zijn geen 2/3 van de leden op deze algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd, dan moet een tweede algemene vergadering worden bijeengeroepen die geldig beraadslaagt ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden maar mits een 4/5 meerderheid wordt akkoord gevonden om de vereniging vrijwillig te ontbinden.

in geval van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering, of bij gebreke daarvan, de rechtbank, één of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid alsmede de vereffeningsvoorwaarden.

De activa zullen, na aanzuivering van de passiva, worden overgedragen aan een vereniging met een gelijkaardige doelstelling.

Van de ontbinding zal het ontbindingsbesluit, de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel. Binnen de 30 dagen na de neerlegging

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2011- Annexes du Moniteur belge

M0D 2.2

dient dit ontbindingsbeslult, de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars bij uittreksel bekendgemaakt te worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De algemene vergadering heeft op 21 december 2006 kennis genomen van het ontslag als bestuurder van:

Beuls Daniel, Groenendael 2, 3740 Bilzen

Beyne André, Dorpstraat 120, 8460 Oudenburg

Briers Rudi, Kapelhofstraat 22 bus 2, 3500 Hasselt

Burm Jan, Kuilstraat 43, 9250 Waasmunster

De Ribaucourt Daniël, Kasteel Van Perk, 1620 Perk

Demeyere Daniël, Kapellestraat 26, 8377 Houtave

D'Hondt Jozef, Peperstraat 6, 9120 Beveren-Waas

Houtmeyers August, Reppelsebaan 73, 3294 Molenstede

Matthys Arnold, Leischoot 24, 9931 Zomergem

Mondelaers Frans, Beukentaan 22, 2500 Lier

Sinnaeve Hilaire, Brittenlaan 2, 8470 Gistel

Spaas Jan, Berkenbroekstraat 1, 3960 Bree

Vancraeynest Dirk, Leopold 1-laan 97, 8000 Brugge

Werelds Jozef, Leopold III-straat 5, 3724 Kortessem

De algemene vergadering heeft op 21 december 2006 tot nieuwe bestuurders benoemd:

Apers Edgard, Statiestraat 65, 9180 Moerbeke-Waas, geboren op 1111211939, te Moerbeke

Brusselle Michel, Westernieuwweg 98, 8490 Varsenare-Jabbeke, geboren op 07/08/1942, te Brugge

Coenegracht Eliane, Werfweg 7, 3220 St.Pieters Rode, geboren op 30/09/1951, te Val-Meer

De Roeck Theo, Melselestraat 57A, 9120 Haasdonk - Beveren, geboren op 19/11/1945, te Sint-Niklaas

De Smet Urbain, Vleminckstraat 35, 2880 Bornem, geboren op 2410411932, te Hingene

Demeyere Geert, Smisjesstraat 15, 8377 Zuienkerke, geboren op 23105/1963, te Blankenberge

Janssens Rigo, Kriebekestraat 20, 3390 Hauwaart, geboren op 01/01/1946, te Houwaart

Van Beersel Pieter, Battenbroek 6, 2800 Walera-Mechelen, geboren op 03/11/1947, te Waleen

Van Camp Johan, Molenstraat 3, 2870 Puurs, geboren op 13110/1954, te Puurs

Van de Woestijne Noël, Putten 17, 9940 Sleidinge, geboren op 1511211932, te Bergen

Van Looy Jef, Pastoor Van Dijckstraat 5, 2322 Minderhout, geboren op 23/06/1947, te Geel

Verreth Bart, Grote Markt 57, 2500 Lier, geboren op 10/06/1970, te Heist-op-den-Berg

De algemene vergadering heeft op 21 december 2006 tot bestuurders herbenoemd:

Anne Nazaire, Antwerpsesteenweg 70, 9140 Tielrode, geboren op 11/02/1928, te Rupelmonde

Claes Fefix, Hasseftsebaan 247, 3290 Schaffen-Diest, geboren op 19/04/1934, te Mettekoven

Cooreman Paul, Burgemeester De Lausnaystraat 15, 9290 Overmere, geboren op 18/06/1955, te Zele

Creemers Frans, Kortestraat 1, 3990 Peer, geboren op 19/07/1954, te Lommel

De Bruycker Herman, Slot 6, 9290 Uitbergen, geboren op 21/07/1940, te Uitbergen

Depotter Elie, Veldweg 2, 8670 Koksijde, geboren op 03/07/1942, te Oostduinkerke

Dessomviefe Eric, Christoffelpolder 1, 9966 St. Laureins, geboren op 25/08/1947, te Watervliet

Goubert Marc, Oud-Hoflaan 31, 9080 Lochristi, geboren op 29/09/1952, te Kalken

Lammens Jo, Zepperenweg 91, 3800 Sint-Truiden, geboren op 20/03/1963, te Sint-Truiden

Linthout Geert, Daalstraat 25, 9120 Vrasene-Beveren, geboren op 12/12/1970, te Sint-Gillis-Waas

Martens Herman, Nollekensweg 16, 2960 Brecht, geboren op 2611111959, te Brasschaat

Mattart Franz, Gentsesteenweg 10, 8340 Sijsele, geboren op 15/05/1942, te Brugge

Muysoms Eduard, W. Lefebreplein 1, 2830 Willebroek, geboren op 03/04/1941, te Mechelen

Pylyser Hendrik, Strandlaan 61, 8670 Koksijde, geboren op 25/06/1949, te Veurne

Rummens Pierre, Winkelstraat 9, 3470 Kortenaken, geboren op 25105/1940, te Ransberg

Struys Greta, Kasseiweg 7, 3380 Glabbeek, geboren op 21/04/1961, te Tienen

Van Den Bossche Irene, Hofbouwstraat 1c, 9930 Zomergem, geboren op 31/01/1938, te Zomergein

Van den Nauwe Dirk, Sleidinge-Dorp 8, 9940 Sleidinge, geboren op 05/11/1964, te Eeklo

Vandepitte Jean, Hazegrasstraat 61, 8300 Knokke-Heist, geboren op 16/12/1937, te Brugge

Vandierendounck August, Fort Zevenbergen 73, 8200 Brugge, geboren op 14/11/1935, te Oostende

Vangoidsenoven Mia, Vervoortstraat 5, 3290 Diest, geboren op 27/03/1955, te Tienen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2011- Annexes du Moniteur belge

MOU 2.2

Verstuyft Gerda, Keistraat 7, 9270 Laarne, geboren op 21/04/1961, te Tienen

De huidige samenstelling van de raad van bestuur is als volgt:

Anne Nazaire, Antwerpsesteenweg 70, 9140 Tielrode, geboren op 11/02/1928, te Rupelmonde

Apers Edgard, Statiestraat 65, 9180 Moerbeke-Waas, geboren op 11/12/1939, te Moerbeke

Brusselle Michel, Westemieuwweg 98, 8490 Varsenare-Jabbeke, geboren op 07/08/1942, te Brugge

Claes Fellx, Hasseitsebaan 247, 3290 Schaffen-Diest, geboren op 19/04/1934, te Mettekoven

Coenegracht Eliane, Werfweg 7, 3220 St.Pieters Rode, geboren op 30/09/1951, te Val-Meer

Cooreman Paul, Burgemeester De Lausnaystraat 15, 9290 Overmere, geboren op 18/0611955, te Zele

Creemers Frans, Kortestraat 1, 3990 Peer, geboren op 19/07/1954, te Lommel

De Bruycker Herman, Slot 6, 9290 Uitbergen, geboren op 21/07/1940, te Uitbergen

De Roeck Theo, Melselestraat 57A, 9120 Haasdonk - Beveren, geboren op 19/11/1945, te Sint-Niklaas

De Smet Urbain, Vleminckstraat 35, 2880 Borent, geboren op 24/04/1932, te Hingene

Demeyere Geert, Smisjesstraat 15, 8377 Zuienkerke, geboren op 23/05/1963, te Blankenberge

Depotter Elle, Veldweg 2, 8670 Koksijde, geboren op 03/07/1942, te Oostduinkerke

Dessomviele Eric, Christoffelpolder 1, 9988 St. Laureins, geboren op 25/08/1947, te Watervliet

Gaubert Marc, Oud-Hoflaan 31, 9080 Lochristi, geboren op 29/09/1952, te Kalken

Janssens Rigo, Kriebekestraat 20, 3390 Hauwaart, geboren op 01/01/1946, te Houwaart

Lammens Jo, Zepperenweg 91, 3800 Sint-Truiden, geboren op 20/03/1963, te Sint-Truiden

Linthout Geert, Daalstraat 25, 9120 Vrasene-Beveren, geboren op 12/12/1970, te Sint-Gillis-Waas

Martens Herman, Nollekensweg 16, 2960 Brecht, geboren op 26/11/1959, te Brasschaat

Maltait Franz, Gentsesteenweg 10, 8340 Sijsele, geboren op 15/05/1942, te Brugge

Muysoms Eduard, W. Lefebreplein 1, 2830 Willebroek, geboren op 03/0411941, te Mechelen

Pylyser Hendrik, Strandlaan 61, 8670 Koksijde, geboren op 25/06/1949, te Veurne

Rummens Pierre, Winkelstraat 9, 3470 Kortenaken, geboren op 25/05/1940, te Ransberg

Struys Greta, Kasseiweg 7, 3380 Glabbeek, geboren op 21/04/1961, te Tienen

Van Beersel Pieter, Battenbroek 6, 2800 Walem-Mechelen, geboren op 03/11/1947, te Walera

Van Camp Johan, Molenstraat 3, 2870 Puurs, geboren op 13/10/1954, te Puurs

Van Den Bossche Irene, Hofbouwstraat 1c, 9930 Zomergem, geboren op 31/01/1938, te Zomergem

Van den Hauwe Dirk, Sleidinge-Dorp 8, 9940 Sleidinge, geboren op 05/11/1964, te Eeklo

Van de Woestijne Noël, Putten 17, 9940 Sleidinge, geboren op 15/12/1932, te Bergen

Van Looy Jef, Pastoor Van Dijckstraat 5, 2322 Minderhout, geboren op 23/06/1947, te Geel

Vandepitte Jean, Hazegrasstraat 61, 8300 Knokke-Heist, geboren op 16/12/1937, te Brugge

Vandierendounck August, Fort Zevenbergen 73, 8200 Brugge, geboren op 14/11/1935, te Oostende

Vangoidsenoven Mia, Vervoortstraat 5, 3290 Diest, geboren op 27/03/1955, te Tienen

Verreth Bart, Grote Markt 57, 2500 Lier, geboren op 10/06/1970, te Heist-op-den-Berg

Verstuyft Gerda, Keistraat 7, 9270 Laarne, geboren op 21/04/1961, te Tienen

De raad van bestuur oefent haar mandaat als college uit, maar kan bepaalde bevoegdheden onder haar verantwoordelijkheid overdragen aan één of meer gemachtigden.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vereniging in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke akten en heeft eveneens alle bevoegdheden die niet bij wet of door deze statuten aan de algemene vergadering worden toegekend en op voorwaarde dat zijn beslissingen genomen zijn binnen de begroting, die werd goedgekeurd door de algemene vergadering.

De raad van bestuur benoemt zelf elke functie die hij voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk acht.

De raad van bestuur heeft onder zijn leden volgende functies verdeeld en in die functie benoemd:

Voorzitter : Van Looy Jef, Pastoor Van Dijckstraat 5, 2322 Minderhout, geboren op 23/06/1947, te Geel Secretaris : Creemers Frans, Kortestraat 1, 3990 Peer, geboren op 19/07/1954, te Lommel

Penningmeester : Linthout Geert, Daalstraat 25, 9120 Vrasene-Beveren, geboren op 12/12/1970, te Sint-Gillis-Waas

,, ,

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsb lad

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

Voor aile administratieve en financiële verplichtingen hebben de voorzitter, de secretaris en de penningmeester afzonderlijke en onbeperkte volmachten.

De raad van bestuur heeft tot dagelijkse bestuurders benoemd:

Creemers Frans, Kortestraat 1, 3990 Peer, geboren op 19/07/1954, te Lommel

De Roeck Theo, Melselestraat 57A, 9120 Haasdonk - Beveren, geboren op 19/11/1945, te Sint-Niklaas

Linthout Geert, Daalstraat 25, 9120 Vrasene-Beveren, geboren op 12/12/1970, te Sint-Gillis-Waas

Mattart Franz, Gentsesteenweg 10, 8340 Sijsele, geboren op 15/05/1942, te Brugge

Rummens Pierre, Winkelstraat 9, 3470 Kortenaken, geboren op 2510511940, te Ransberg

Van den Flauwe Dirk, Sleidinge-Dorp 8, 9940 Sleidinge, geboren op 05/11/1964, te Eeklo

Van Looy Jef, Pastoor Van Dijckstraat 5, 2322 Minderhout, geboren op 23/06/1947, te Geel

"

Het dagelijks bestuur oefent zijn mandaat uit als college en staat in voor de dagelijkse werking en praktische organisatie binnen de vereniging. Hij is evenwel ten allen tijde verantwoording verschuldigd aan de raad van bestuur. Een lid van het dagelijks bestuur die evenwel de collegiale beslissingen te buiten gaat, kan hiervoor persoonlijk verantwoordelijk gesteld worden door de raad van bestuur.

Te Peer, op 21 december 2006

Van Looy Jef Creemers Frans

Voorzitter Secretaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Neem en handtekening

Coordonnées
VERENIGING VAN VLAAMSE POLDERS EN WATERINGEN…

Adresse
KORTESTRAAT 1 3990 PEER

Code postal : 3990
Localité : PEER
Commune : PEER
Province : Limbourg
Région : Région flamande