VERHEYEN E.M.R.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERHEYEN E.M.R.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 467.968.283

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 25.06.2014, NGL 27.06.2014 14248-0503-011
10/04/2014
ÿþ,

MW Word 11.1

- .IWZ. : 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblat 11.1,04M11 0 III

III 1



I

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

31 -03- 2014

Gr 1:14S ELT

,

Ondernemingsnr : 467.968.283

Benaming

(voluit) : VERHEVEN E.M.R

(verkort):

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3581 Beringen (Beverlo), Schorenstraat 36

(volledig adres)

Onderwerp akte: Statutenwijziging

Uit een buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Luc BOGAERTS te Diest op 7 januari 2014, geregistreerd te Diest op 9 januari daarna, acht bladen, geen verzendingen, boek 530, bled 76, vak 9, Ontvangen E 50,00, de Ontvanger - Adviseur ai Christel Bosman, getekend, blijkt hetgeen volgt:

AGENDA EN BESLISSINGEN

In overeenstemming met hetgeen op de agenda vermeld, werden de volgende beslissingen genomen met

één parigheid van stemmerv.

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist het kapitaal van één miljoen (1.000.000,-) frank om te zetten in VIERENTWINTIG

DUIZEND ZEVENHONDERD NEGENENTACHTIG EURO VIJFENDERTIG CENT (E 24189,35).

TWEEDE BESLUIT

De vergadering beslist het kapitaal, thans bepaald op vierentwintigduizend zevenhonderd negenentachtig euro vijfendertig cent (¬ 24.789,35), te verhogen, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB '92, met zesendertigduizend zevenhonderd euro (¬ 36.700,00), zonder het creëren van nieuwe aandelen, en het aldus te brengen op EENENZESTIGDUIZEND VIERHONDERD NEGENENTACHTIG EURO VIJFENDERTIG CENT (E 61.489,35).

Deze kapitaalverhoging ten belope van zesendertig duizend zeven honderd euro (¬ 36,700,00) wordt onderschreven als volgt:

- door de Heer VERHEVEN Danny ten belope van achttienduizend zevenhonderd zeventien euro (E 18.717,00); - door de Heer VERHEVEN Bert ten belons van zeventienduizend negenhonderd drieëntachtig euro (17.983,00);

Het genoemde bedrag is gedeponeerd op de rekening nummer BE88 0017 1594 3841 bij de naamloze vennootschap BNP PAR1BAS FORTIS op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VERHEVEN E.M.R., zoals blijkt uit het bewijs van storting afgegeven door voornoemde bankinstelling op één-endertig december tweeduizend dertien.

PRO FISC(); HERKOMST DER GELDEN

De Heer VERHEVEN Danny en de Heer VERHEVEN Bert verklaren dat de gelden voor deze kapitaalverhoging, hen respectievelijk toehorende, het netto-dividend vormen dat zij hebben ontvangen ingevolge de , beslissing van de bijzondere algemene vergadering, in het kader van artikel 537 WIB92, de dato zesentwintig december tweeduizend dertien, die besloot tot de uitkering van een tussentijds dividend, welke onderworpen werd aan een roerende voorheffing van tien procent (10%), en die zij uitdrukkelijk in het kapitaal wensen op te nemen (artikel 6 en 7 van de Programmawet van 28 juni 2013).

De aandeelhouders verklaren door ondergetekende Notaris gewezen te zijn op de inhoud van artikel 537 WIB '92, ingevoegd bij artikel 6 en 7 van de Programmawet van 28 juni 2013,

DERDE BESLUIT

De voorzitter verzoekt ons, Notaris, te acteren dat de kapitaalsverhoging integraal is onderschreven en dat het kapitaal effectief werd gebracht op EENENZESTIGDUIZEND VIERHONDERD NEGENENTACHTIG EURO VIJFENDERTIG CENT (E 61.489,35),

VIERDE BESLUIT

Als gevolg van deze kapitaalverhoging beslist de vergadering artikel 5 van de statuten aan te passen als volgt:

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

"Net kapitaal van de vennootschap bedraagt EENENZESTIG DUIZEND VIERHONDERD NEGENENTACHTIG EURO VIJFENDERTIG CENT (¬ 61.489,35) en is vertegenwoordigd door duizend (1.000) gelijke aandelen, zonder nominale waarde".

VIJFDE BESLUIT

De vergadering beslist artikel 7 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

OVERDRACHT VAN AANDELEN ONDER LEVENDEN

a) De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die tenminste drie/vierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden aan een vennoot, of aan bloedverwanten in de rechte lijn van de overdrager.

b) De vennoot die een of meer aandelen wil overdragen moet van zijn voornemen aan de vennoten kennis geven bij een aangetekende brief, waarin hij de naam, voornamen, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde ovememer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de daarvoor geboden prijs.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

c) Tegen weigering van goedkeuring is geen beroep in rechte mogelijk. Nochtans indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de vennoten die zich tegen de overdracht verzet hebben, verplicht binnen drie maand te rekenen vanaf het antwoord op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden.

Indien de zich tegen de overdracht verzettende vennoten de aandelen zelf kopen, vindt het recht tot overname van de over te dragen aandelen toepassing, verhoudingsgewijs tot de aandelen die deze vennoten reeds bezitten,

d) Indien de koop niet binnen de termijn van vier maanden te rekenen vanaf het verzoek tot goedkeuring tot stand is gekomen, kan de overdrager de vennoten die zich verzetten tegen de aanvraag van goedkeuring, tot betaling dwingen door alle middelen van recht.

OVERGANG VAN AANDELEN BIJ OVERLIJDEN

a) De aandelen van een vennoot mogen niet overgaan wegens overlijden dan met de instemming van ten minste de helft der vennoten die ten minste drie/vierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overgang is overwogen.

Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgaan aan een vennoot, of aan bloedverwanten in de rechte lijn van de erflater.

b) De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden moeten binnen een maand na het overlijden van de vennoot aan de zaakvoerder nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap wordt vererfd. Zij moeten de namen, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden en hun respectieve erfrechten opgeven.

c) De erfgenamen, tegatarissen of rechtverkrijgenden, die geen vennoot kunnen worden, omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen. Zij mogen de afkoop daarvan vragen, bij een per post aangetekend schrijven, aan de zaakvoerder van de vennootschap en waarvan deze onmiddellijk een kopie aangetekend toezendt aan de onderscheiden vennoten.

Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap die aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen vennoten.

Bq overgang door erfenis van aandelen op twee of meer rechtverkrijgenden moeten deze binnen zes maanden aan de vennootschap meedelen welke erfgenaam als gevolmachtigde zal optreden.

d) Indien de afkoop niet binnen drie maanden is geschied te rekenen vanaf het verzoek gericht tot de zaakvoerders, hebben de erfgenamen het recht de vennootschap tot betaling te dwingen door alle middelen van recht.

WAARDEBEPALING - AFKOOPVOORWAARDEN

a) Bij weigering van goedkeuring van de overwogen overdracht van de aandelen onder levenden of bij overlijden wordt, bij gebreke van overeenstemming tussen de belanghebbenden, de waarde van de aandelen bepaald door een door hen onderling aangeduide deskundige.

Zijn de belanghebbenden het niet eens dan stelt de voorzitter van de rechtbank van koophandel op verzoek van de meest gerede partij een deskundige aan.

Tegen de beslissing van de deskundige staat geen rechtsmiddel open.

b) Afbetalingsfaciliteiten kunnen worden toegestaan.

De ovememers van de aandelen mogen de betaling van de prijs van overname uitstellen voor maximum drie

jaren, te rekenen vanaf de vaststelling van de prijs van overname.

In geval de ovememers gebruik maken van deze mogelijkheid tot uitstel van betalen, moeten zij de wettelijke

intrest betalen op het nog te betalen saldo. Deze intrest is jaarlijks betaalbaar,"

ZESDE BESLUIT

De vergadering beslist artikel 12 van de statuten te vervangen door volgende tekst: "De vennootschap wordt

bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet venncot,"

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering beslist artikelen 8 en 9 van de statuten de schrappen.

ACHTSTE BESLUIT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist artikel 26, vierde alinea, van de statuten, met betrekking tot de bijeenroeping van de algemene vergadering, te vervangen door volgende tekst: "De oproeping tot de algemene vergadering

geschiedt overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Oproepingen zijn niet noodzakelijk wanneer alle vennoten overeenkomen een vergadering te houden of wanneer de enige vennoot tevens enig zaakvoerder

NEGENDE BESLUIT

De vergadering beslist een artikel 23bis aan de statuten toe te voegen teneinde de manier van deelname aan de algemene vergadering aan te passen aan de moderne ICT omgeving.

Artikel 23b1s zal luiden als volgt:

ledere vennoot heeft de mogelijkheid langs elektronische weg op afstand te stemmen Wrer de algemene vergadering, op de hierna vermelde wijze.

Deze stemming dient te gebeuren bij middel van een formulier dat door de zaakvoerder(s) ter beschikking van de vennoten wordt gesteld en dat tenminste de volgende vermeldingen bevat:

- de naam van de vennoot en zijn woonplaats of maatschappelijke zetel;

- het aantal stemmen dat de vennoot tijdens de algemene vergadering wenst uit te brengen;

- de agenda van de vergadering, inclusief de voorstellen tot besluit;

- de termijn waarbinnen de vennootschap het formulier voor het stemmen op afstand dient te ontvangen; - de geavanceerde elektronische handtekening in de zin van de wetgeving houdende vaststelling van bepaalde regels in verband met het juridisch kader voor elektronische handtekeningen en certiticatiediensten, of met een elektronische handtekening die voldoet aan de voorwaarden van het Burgerlijk Wetboek.

Er kan elektronisch worden gestemd tot de dag vôôr de vergadering.

De hoedanigheid van vennoot en de identiteit van de persoon die op afstand wil stemmen vôôr de algemene vergadering, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement opgesteld door de zaakvoerder(s)

Het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging van de modaliteiten bedoeld in de vorige leden te controleren en de geldigheid vast te stellen van de op afstand uitge-brachte stemmen. De vennoten kunnen op afstand deelnemen aan de algemene vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel. Wat de naleving van de voorwaarden inzake aanwezigheid en meerderheid betreft, worden de vennoten die op die manier aan de algemene vergadering deelnemen, geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden. De hoedanigheid van vennoot en de identiteit van de persoon die aan de vergadering wenst deel te nemen, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement opgesteld door de zaakvoerder(s). Dit reglement bepaalt tevens de wijze waarop wordt vastgesteld dat een vennoot via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bij-gevolg ais aanwezig kan worden beschouwd. Om de veiligheid van het elektronische communicatiemiddel te waarborgen, kan het intern reglement voorwaarden stellen aan het gebruik van het elektronisch communicatiemiddel.

Het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging van de voorwaarden die zijn bepaald door de wet, deze statuten en het intern reglement te controleren en vast te stellen of een vennoot op geldige wijze via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

Het door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel moet hem ten minste in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en om het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot aile punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken.

Het elektronisch communicatiemiddel moet de vennoot bovendien in staat stellen om deel te nemen aan de beraadslagingen en het recht uit te oefenen om vragen te stellen.

De vorige paragrafen zijn van toepassing op de houders van obligaties en certificaten die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, rekening houdend met de hun toegekende rechten.

Vanaf de mededeling van de oproeping kunnen de vennoten schriftelijk vragen stellen aan de zaakvoerder(s) en aan de commissarissen, die tijdens de vergadering zullen worden beantwoord, voor zover die vennoten voldoen aan de formaliteiten die vervuld moeten worden om tot de vergadering te worden toegelaten. Die vragen kunnen langs elektronische weg tot de vennootschap worden gericht via het in de oproeping tot de vergadering vermelde adres.

De vennootschap moet die schriftelijke vragen uiterlijk op de vijfde dag vôôr de dag van de algemene vergadering te ontvangen.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden?

TIENDE BESLUIT

De vergadering beslist over te gaan tot de volledige herwerking van de statuten teneinde deze aan te passen aan het wetboek van vennootschappen aan het Wetboek van Venncotschappen, en teneinde de vermeldingen van geldwaarcle in Belgische Frank om te zetten in euro, verwijzingen naar vernietigde wetgeving te vervangen door actuele wetgeving, en verouderd taalgebruik en andere onvolkomenheden weg te werken.

RECHTSVORM BENAMING

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VERHEVEN E.M.R

ZETEL

3561 Beringen (Beverio), Schorenstraat 36

DOEL

De vennootschap heeft tot doek

- onderneming voor het plaatsen van verlichting, drijfkracht, telefonie, data, meet- en regelapparatuur.

Zij kan bovendien alle commerciële, industriële, roerende, onroerende of financiële handelingen verrichten die

rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Zij kan meer bepaald bij wege van inbreng, fusie, inschrijving, financiële interventie of op enige andere wijze

belangen nemen in vennootschappen, verenigingen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan

het maatschappelijk doel geheel of gedeeltelijk samenvalt of verband houdt met het hare of bijdraagt tot de

realisatie ervan..

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt EENENZESTIG DUIZEND VIERHONDERD NEGENENTACHTIG EURO VIJFENDERTIG CENT (¬ 61.489,35) en is vertegenwoordigd door duizend (1.000) gelijke aandelen, zonder nominale waarde.

RESERVES - WINSTVERDELING

De beschikbare winst wordt als volgt verdeeld:

a) VIF ten honderd aan de wettelijke reserve. Deze storting is niet verplichtend meer wanneer voornoemd reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt

b) Hot saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die er een bestemming aan geeft,

binnen de wettelijke grenzen.

De algemene vergadering beslist, binnen de wettelijke grenzen, over de eventuele wegwerking van het verlies.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december.

ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste woensdag van de maand juni om negentien (19) uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de daarop volgende werkdag. De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats aangewezen in de oproepingsbrief.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde. Deze gevolmachtigde kan een vennoot of een derde zijn,

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is,

Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk kan de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Luc Bogaerts

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD

- Expeditie akte',

- Coördinatie der statuten.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden: Naam : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

09/08/2013 : HA102598
04/07/2012 : HA102598
29/08/2011 : HA102598
18/08/2010 : HA102598
05/08/2009 : HA102598
11/07/2008 : HA102598
23/07/2007 : HA102598
27/07/2006 : HA102598
02/08/2005 : HA102598
20/07/2004 : HA102598
31/07/2003 : HA102598
09/09/2002 : HA102598
24/07/2001 : HA102598

Coordonnées
VERHEYEN E.M.R.

Adresse
SCHORENSTRAAT 36 3581 BEVERLO

Code postal : 3581
Localité : Beverlo
Commune : BERINGEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande