VERZEKERINGEN PELLENS-VANDUFFEL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VERZEKERINGEN PELLENS-VANDUFFEL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 438.928.859

Publication

19/03/2014
ÿþn

9

Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BIGH30 1111

Ondernemingsnr : 0438.928.859

Benaming

(voluit) : VERZEKERINGEN PELLENS-VANDUFFEL

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 3910 Neerpelt - Kettingbrugweg 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging van de vorm van de aandelen - Vervanging van de bestaande

tekst van de statuten en goedkeuring van nieuwe statuten

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris, Wendy GEUSENS te Hamont-Achel (Hamont) op drieëntwintig december tweeduizend dertien, waarop volgende registratievermelding is aangebracht "Geregistreerd acht bladen, geen verzendingen, te Neerpelt op zevenentwintig december tweeduizend en dertien, boek 552, blad 6 vak 18, ontvangen vijftig euro, (get.) de E.a. Inspecteur a.i. L. Hoogstijns", blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

1.WIJZ1GING VAN DE VORM VAN DE AANDELEN

De algemene vergadering neemt akte van de beslissing van de raad van bestuur de dato veertien november tweeduizend en elf waarbij besloten werd tot omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam overeenkomstig artikel 462 van het Wetboek van Vennootschappen. De notulen van de raad van bestuur werden niet aangeboden ter registratie.

ingevolge deze beslissing besluit de algemene vergadering vervolgens met eenparigheid van stemmen de bestaande tekst van artikel 9 af te schaffen en te vervangen door de volgende tekst: "Aile aandelen zijn op naam, zij zijn voorzien van een volgnummer. Zij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen,"

2.GOEDKEURING VAN NIEUWE STATUTEN ZONDER TE RAKEN AAN DE WEZENLIJKE KENMERKEN VAN DE VENNOOTSCHAP

De vergadering beslist de bestaande tekst van de statuten te vervangen en nieuwe statuten goed te keuren zonder te raken aan de wezenlijke kenmerken van de vennootschap.

Rechtsvorm en naam

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam "VERZEKERINGEN PELLENS-VANDUFFEL",

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3910 Neerpelt, Kettingbrugweg 1.

Doel van de vennootschap

De vennootschap heeft als doel;

Het optreden als agent of makelaar in verzekeringen, herverzekeringen, leningen, kredieten, financieringen, geldplaatsingen, de aan- en verkoop van onroerende goederen, het beheer, huren en verhuren van onroerende goederen. De vennootschap mag ook alle roerende en onroerende werkzaamheden verrichten welke direct of indirect betrekking hebben op haar hoofddoel en die er de uitbreiding of uitbating van zouden kunnen bevorderen, in welk land ook.

De vennootschap zal door inbreng, fusie, onderschrijving of op alle andere wijzen belangen mogen nemen in alle ondernemingen, verenigingen of maatschappijen die een gelijkaardig, gelijklopend of overeenstemmend doel hebben of geacht worden het doel van de vennootschap te beïnvloeden. Zij mag leningen doen aan en waarborgen stellen voor derden,

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur vanaf haar oprichting.

Bedrag en samenstelling van het maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00). Het is verdeeld in vijfentwintig (25) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bestuur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

F'hiA7VUrL

915 413- 2014

HASSELT

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

A , De vennootschap wordt bestuurd door een raad bestaande uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhoudersL.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2014 - Annexes du Moniteur belge De raad van bestuur kan uit twee leden, al dan niet aandeelhouders, bestaan, wanneer is vastgesteld dat de vennootschap slechts twee aandeelhouders telt, tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De vaststelling van het aantal bestuurders en hun benoeming geschiedt door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen.

Bij het openvallen van een bestuursopdracht ingevolge overlijden, ontslag of om het even welke andere reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen.

De duur van de opdracht mag zes jaar niet te boven gaan. De opdrachten eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervallen.

Zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

De bestuurders zijn bij het vervallen van hun opdracht herbenoembaar.

De algemene vergadering mag aan de bestuurders vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen, De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid

De vennootschap wordt vertegenwoordigd in en buiten rechte door één gedelegeerd bestuurder afzonderlijk optredend.

De gedelegeerd bestuurder(s) aan wie deze algemene vertegenwoordigingsbevoegdheden worden toegekend, wordt door de raad van bestuur benoemd en dit besluit wordt overeenkomstig de wet gepubliceerd.

Besluit de raad van bestuur tot het instellen van een directiecomité, dan wordt aan de leden ervan alle macht verleend om, gezamenlijk handelend met minstens twee van hen, de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte,

Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Controle

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door ten minste één commissaris, zo de wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris voorzien of wanneer de algemene vergadering tot deze benoeming besluit.

De commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders voor de termijn van drie jaar.

Zijn opdracht eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervalt.

De bezoldiging van de commissarissen wordt vastgesteld door de algemene vergadering, rekening houdend met de controlenormen uitgevaardigd door het instituut der Bedrijfsrevisoren. Deze bezoldiging bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang en voor de duur van hun opdracht wordt vastgesteld, Zij kan worden gewijzigd met instemming van partijen. Buiten die bezoldiging mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap ontvangen.

Reserves  winstverdeling  verdeling vereffeningssaldo

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds, de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag en nadat overgegaan is tot kapitaalaflossing, de uitkering van een eerste dividend voor niet afgeloste aandelen ad één/honderdste van de kapitaalwaarde.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden,

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdeelt/verdelen de vereffenaar(s) het netto-actief in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld. Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moet/moeten de vereffeaar(s), alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

Jaarvergadering

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de tweede zaterdag van juni om tien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag,

voor-

behouden aaii hat Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor gelijkvormig analytisch uittreksel

(Get,) Notaris Wendy Geusens

Samen hiermee neergelegd; de expeditie van de akte en de gecoördineerde statuten,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/09/2013
ÿþ Mod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



REG}IYBANK VAN K00FWANDÈL

I 0 -09- aM

RritreiELT

M1,13i1101H 111

1

gui

Ondernemingsnr 0438.928.859

Benaming (voluit) VERZEKERINGEN PELLENS-VANDUFFEL

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Kettingbrugweg 1, 3910 Neerpelt, België

(volledig adres)

Onderwerp (en) akte :Uittreksel uit akte benoeming bestuurder

Tekst :

VERSLAG VAN DE Raad van Bestuur van 30 juni 2012

Inzake herbenoemingen

Het mandaat van de bestuurders vervalt op 30 juni 2012. Daarom beslist de Raad van

Bestuur om alle in functie zijnde bestuurders te ontslaan op heden, 30 juni 2012, te weten: mevrouw Marleentje Schaekers en Pimassur NV.

De Raad van Bestuur beslist eveneens om volgende bestuurders te benoemen vanaf 34 juni 2012, voor een periode van zes jaar:

" Marleentje Schaekers, wonend te 3910 Neerpelt, Kettingbrugweg 1;

" Pimassur NV, 0460.919.947, gevestigd te 3910 Neerpelt, Kettingbrugweg 1, hiervoor vast vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder Marleentje Schaekers, voornoemd;

Alle bestuurders hebben hun benoeming aanvaard.

Aan de eerstvolgende Algemene Vergadering zal gevraagd worden deze benoemingen te bekrachtigen.

De Raad van Bestuur stelt als gedelegeerd bestuurder mevrouw Marleentje Schaekers, voornoemd, aan voor een periode van zes jaar, ingaand op 30 juni 2012

(get)

Marleentje Schaekers

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto:Ï'iaarn en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(d)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

08/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.06.2013, NGL 31.07.2013 13387-0162-015
06/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 11.06.2012, NGL 31.07.2012 12375-0594-015
20/02/2012
ÿþMod POF 11.1

M.M` In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 7 -02- 20t2

HkeeT

11 111111111111111

*12041275*

b

n

©ndernemingsnr : 0438.928.859

Benaming (voluit) VERZEKERINGEN PELLENS-VANDUFFEL

(verkort) :

Rechtsvorm Naamloze vennootschap

Zetel : Berghei 2, 3910 Neerpelt, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Zetelverplaatsing bij beslissing raad van bestuur

Tekst :

VERSLAG VAN DE RAAD VAN BESTUUR dd. 2 december 2011

Inzake wijziging adres maatschappelijke zetel

De Raad van Bestuur kwam bijeen op de maatschappelijke zetel op 2 december 2011 om 09.15 uur onder voorzitterschap van mevrouw Marleentje Schaekers, gedelegeerd bestuurder, met als enige agendapunt de vaststelling van het nieuwe adres van de maatschappelijke zetel.

De Raad van Bestuur neemt akte van de beslissing van 19 september 2011, genomen door het college van Burgemeester en Schepenen van de gemeente Neerpelt dat met ingang vanaf 1 december 2011 een wijziging van de straatnaam en nummering werd doorgevoerd met betrekking tot de "Berghei", waardoor het oud adres, BERGHEI 2 te 3910 NEERPELT, gewijzigd wordt naar KETTINGBRUGWEG 1 te 3910 NEERPELT.

Aan de gedelegeerd bestuurder wordt gevraagd deze wijziging aan de bevoegde instanties kenbaar te maken.

De vergadering sluit om 09.30 uur.

(get)

De voorzitter van de vergadering

Maileentje Schaekers

G. dele erd best/ lidei

Op de laatste blz. van LulkS vermelden : erï lideiTafgfléiirvan de instrumenterende notans,liétzit van de persagritiii

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

03/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.06.2011, NGL 29.07.2011 11360-0116-015
04/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 10.06.2010, NGL 30.07.2010 10373-0227-014
01/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 10.06.2009, NGL 26.08.2009 09646-0118-011
02/03/2009 : HA075002
08/09/2008 : HA075002
06/09/2007 : HA075002
26/03/2007 : HA075002
06/09/2006 : HA075002
04/10/2005 : HA075002
09/09/2004 : HA075002
04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 10.06.2015, NGL 30.07.2015 15376-0245-012
14/08/2003 : HA075002
31/07/2002 : HA075002
20/09/2001 : HA075002
11/08/2001 : HA075002
09/09/2000 : HA075002
17/07/1999 : HA075002
06/01/1998 : HA75002
09/07/1996 : HA75002

Coordonnées
VERZEKERINGEN PELLENS-VANDUFFEL

Adresse
KETTINGBRUGWEG 1 3910 NEERPELT

Code postal : 3910
Localité : NEERPELT
Commune : NEERPELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande