VF MOTOREN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VF MOTOREN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 559.798.777

Publication

25/08/2014
ÿþ mod 11,1





In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

, esici grime c

MONITEUR BEL GO torkopitatidd Anturpart, afd. Tongeren

18 -08- 2014 11 -08- 2014

BELGISCH STAATS LAu

ue grifiler, Griffie



uhlI





Ondernemingsnr 0 5 5 9 . 798 .777

Benaming (1.roluit):VF Motoren

(verkort):

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Weg naar Helchteren 35

3670 Meeuwen-Gruitrode

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Guido Van Aenrode, geassocieerd Notaris, vennoot van de vennootschap "VAN AENRODE & VAN AEN RODE, geassocieerde notarissen", burgerlijke professionele vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te Genk, op 7 augustus 2014, neergelegd ter registratie, blijkt dat door de heer VANBUEL Philip Michel Maria, geboren te Bree op 13 februari 1967, echtgenoot van mevrouw BRANDWYK Heidi Liza Lambertine, geboren te Bree op 26 november 1976, wonende te 3990 Peer, Meeuwerbaan 59, een vennootschap werd opgericht als volgt:

1. Rechtsvorm en naam:

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid en draagt de benaming "VF Motoren".

2. Zetel

De vennootschap is gevestigd te 3670 Meeuwen-Gruitrode, Weg naar

Helchteren 35.

3. Kapitaal

Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam zonder nominale waarde.

Het gehele kapitaal is geplaatst en het is ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,-) volgestort als volgt:

Inbreng in geld.

De heer Vanbuel Philip, voornoemd, onderschrijft honderd (100) , aandelen tegen de prijs van honderd zesentachtig euro (¬ 186,00) per aandeel, hetzij totaal onderschreven een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en volstort ieder aandeel voor twee/derde, hetzij in totaal gestort twaalfduizend vierhonderd Euro (¬ 12.400,00).

4. Duur:

Op de laatste blz. van Luik B vernielden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod11.1

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur, vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

5. Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

- aan- en verkoop van zowel nieuwe als tweedehands motorrijwielen, bromfietsen, scooters en fietsen, zoals in binnen- als in buitenland, bedoeld voor import en export.

onderhoud en herstellingen van motoren, bromfietsen, scooters en fietsen.

- groot- en detailhandel in onderdelen en accessoires van motorrijwielen. - de vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden. Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze  rechtstreeks of zijdeling  deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, - alle verbintenissen aangaan, krediet en leningen aangaan of toestaan en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

- alle handelingen stellen met betrekking tot roerende en onroerende goederen: verwerving, vervreemding, beheer, uitbating, valorisatie, huren en verhuren, ordening, verkaveling, het doen bouwen of verbouwen, de procuratie.

optreden als tussenhandelaar, handelen in onroerende goederen, in de ruimste zin van het woord.

- optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen bij gehele of gedeeltelijke overname van aandelen, in de ruimste zin van het woord het oprichten, besturen, begeleiden, deelnemen, adviseren, directie voeren en optreden als vereffenaar in andere ondernemingen en vennootschappen.

- alle handelingen stellen met het oog op de belegging van vermogens, zowel roerende als onroerende, met uitsluiting van handelingen die vallen onder de beroepswerkzaamheden van een vastgoedmakelaar en . werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor : zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerlijke verrichtingen doen, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap . alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel,

6. Bestuur en vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan ..

_ niet vennoot.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

A

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide macht om te handelen in naam der vennootschap, in alle omstandigheden en om al de daden te stellen of toe te laten, die betrekking hebben op het doel der vennootschap, zoals dit bepaald werd in artikel drie van deze statuten.

Zij hebben allen de maatschappelijke handtekeningen en mogen samen of afzonderlijk optreden.

De zaakvoerders hebben het recht, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, zich te doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, hiertoe bestuurders te benoemen, hun bevoegdheid vast te stellen, alsmede 'hun wedde en voorwaarden van hun indiensttreding en hun ontslag.

7. Controlerecht:

Indien de wet het vereist of, bij gebreke aan een wettelijke verplichting, indien de Algemene Vergadering hiertoe beslist, wordt het toezicht op de , vennootschap opgedragen aan één of meer ccimmissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaren.

8. Algemene vergadering:

De jaarvergadering wordt gehouden de laatste vrijdag van de maand mei om negentien uur.

De Algemene Vergaderingen zullen gehouden worden in de , maatschappelijke zetel of in een andere plaats, vermeld in de oproepingsberichten. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij middel van een aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen v66r de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering en vermelding van de verslagen.

De oproeping kan evenwel met een ander communicatiemiddel gebeuren indien de bestemmeling er individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk mee instemt.

De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief , toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

De vennoten mogen zich doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die zelf stemrecht heeft.

Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem, binnen de door de wet bepaalde perken.

Welke ook de op de Algemene Vergadering vertegenwoordigde aandelen wezen, de besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van , stemmen behoudens toepassing der wetbepalingen inzake wijziging van ' de statuten.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

9. Boekjaar:

Het maatschappelijk jaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

10. Bestemming van de winst:

Het batig saldo van de resultatenrekening maakt de nettowinst van de vennootschap uit; op deze nettowinst wordt vijf procent voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 11.1

Voor. behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Deze voorafname is niet meer vereist wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

De overblijvende winst zal verdeeld worden volgens de beslissingen van de Algemene Vergadering.

11. Vereffeningssaldo:

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook geschiedt de vereffening door de in functie zijnde zaakvoerders, tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd.

Zo de rechtbank weigert over te gaan tot bevestiging van de benoeming, wijst ze zelf een vereffenaar aan.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten faste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank.

12. Benoemingen

De heer Vanbuel Philip, voornoemd, wordt als niet-statutaire zaakvoerder benoemd voor onbepaalde tijd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden onder de bevestiging dat hij niet getroffen is door énige maatregel die zich daar tegen verzet.

13. Overgangsbepalingen:

Het eerste boekjaar begint vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op 31 december 2015.

De vennootschap neemt bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen alle verrichtingen en verbintenissen over die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert 1 juli 2014. Deze overneming zal maar effect sorteren zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd. De eerste jaarvergadering wordt gehouden op 27 mei 2016 om negentien uur.

Er wordt geen commissaris benoemd.

De oprichter verklaart te benoemen tot bijzondere gevolmachtigde: Lyvema BVBA, Dieplaan 2E bus 41 te 3600 Genk, vertegenwoordigd door de heer Marc Leekens, met mogelijkheid van incieptaatsstelling, om de inschrijving, wijziging, doorhaling in de KBO te verrichten, alsmede ; alle formaliteiten te vervullen die ten gevolge van deze akte zouden nuttig '

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

moc111.1

of noodzakelijk zijn bij aile private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de B.T.W., de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag registraties en erkenningen enz...

VOOR EENSLUIDEND VERKLAARD UITTREKSEL

Notaris Guido Van Aenrode

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte

i 4, 011'

...

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VF MOTOREN

Adresse
WEG NAAR HELCHTEREN 35 3670 MEEUWEN-GRUITRODE

Code postal : 3670
Localité : Gruitrode
Commune : MEEUWEN-GRUITRODE
Province : Limbourg
Région : Région flamande