VI SOLAR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VI SOLAR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.234.714

Publication

09/11/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der rechtbank v. koophandel te TONGEREN

2 6 -10- 2011  ,

De Hoofdgriffier, Griffi- i,

Ondernemingsnr : 0837.234.714.

Benaming

(voluit) : VI SOLAR

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3600 Genk, Oosterring 21

Onderwerp akte : statutenwijziging - ontbinding - vereffening - sluiting vereffening

Uit een akte verleden voor notaris Herbert Houben te Genk op 13 oktober 2011, "geregistreerd vier blad,- geen verzending te Genk op 17-10-2011, boek 5/135 blad 68 vak 15, ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00), getekend de e.a. inspecteur ai-io Philipsen M. Fisc. Deskundige", blijkt dat volgende beslissingen werden; genomen:

EERSTE BESLUIT  KENNISNAME STUKKEN

Een afschrift van de verslagen en van de staat van activa en passiva van de vennootschap, zoals bepaald hiema, werd ter beschikking van de vennoten gesteld, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van, vennootschappen :

verslag van de zaakvoerder per 13 oktober 2011; " - verslag van de commissaris, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve! vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren, afgekort PWC. Bedrijfsrevisoren, met zetel te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Woluwe Garden, Woluwedal 18, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0429.501.944, gekend bij de B.T.W.-administratie onder het nummer' BE 0429.501.944, gerechtelijk arrondissement Brussel, vertegenwoordigd door de heer Mathy Doumen,. . bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Woluwedal 18, per 27 september 2011;

- staat van activa en passiva, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld, zijnde per 30; september 2011.

De besluiten van het verslag van de aangestelde commissaris, de burgerlijke vennootschap onder de vorm. van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren, afgekort PWC Bedrijfsrevisoren, voornoemd en vertegenwoordigd als voormeld, luiden als` volgt:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien in artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen heeft het College van Zaakvoerders van de VI Solar BVBA een boekhoudkundige staat van activa en passiav. per 30 september 2011 opgesteld, die, rekeninghoudend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van EUR 97.587,01 en een netto-actief van EUR 92.087,01.

" Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele;

normen, blijkt dat deze statuten de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in

zoverre de vooruitzichen van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Wij hebben geen weet van belangrijke gebeurtenissen die zich voorgedaan hebben na 30 september 2011,.

de datum van de staat van activa en passiva.

Onderhavig verslag behelst uitsluitend de vereisten van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen

en is niet bestemd voor gebruik in een andere context.

Sint-Stevens-Woluwe, 11 oktober 2011.

PWC Bedrijfsrevisoren bcvba,

Commissaris

Vertegenwoordigd door

Getekend  Mathy Doumen, Bedrijfsrevisor."

Bevestiging externe wettigheid

De optredende notaris bevestigt, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de

rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van

vennootschappen gehouden is.

TWEEDE BESLUIT ONTBINDING EN VEREFFENING IN EEN AKTE

Na kennisname en bespreking van de voornoemde verslagen, wordt besloten om de vennootschap te

ontbinden en in vereffening te stellen.

De vergadering heeft uitdrukkelijk verzaakt aan de formaliteiten en termijnen voorzien in artikel 194 van het.

Wetboek van vennootschappen en gaat over tot de onmiddellijke sluiting van de vereffening van de,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2011- Annexes du Moniteur belge

IItlWI~IW~~1WmG~I~VMBN

*iiieasai

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2011- Annexes du Moniteur belge

" vennootschap in toepassing van de Omzendbrief van de Federale Overheidsdienst Justitie van veertien november tweeduizend en zes betreffende de wijzigingen aan de vereffeningsprocedure in het wetboek van vennootschappen.

Aan alle voorwaarden van punt zeven van voormelde Omzendbrief zijn voldaan, er zijn geen passiva meer verschuldigd en het resterende activa wordt verdeeld over de aandeelhouders, zodat onmiddellijk tot sluiting van de vereffening kan worden overgegaan.

Bijgevolg wordt besloten over te gaan tot de onmiddellijke sluiting van de vereffening.

DERDE BESLUIT  BEËINDIGING MANDAAT ZAAKVOERDER -KWIJTINGEN

Ingevolge de ontbinding en sluiting van de vereffening van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van de enige zaakvoerder, de naamloze vennootschap Vaessen Industries, met zetel te 3650 Dilsen-Stokkem, Kruishoefstraat 50, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0897.218.326, gekend bij de BTW-administratie onder het nummer BE 0897.218.326, gerechtelijk arrondissement Tongeren, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Jozef Comelus Hubertus Vaessen, wonende te 3650 Dilsen-Stokkem, 1 Meilaan 12.

Aan de enige zaakvoerder wordt kwijting verleend, met name aan de naamloze vennootschap Vaessen Industries, voornoemd, en haar vaste vertegenwoordiger, de heer Jozef Vaessen, voornoemd, voor de

uitoefening van hun mandaat tot op heden. -

Om dezelfde redenen komt er tevens een einde aan het mandaat van de commissaris van de . vennootschap, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte ' aansprakelijkheid PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren, afgekort PWC Bedrijfsrevisoren, met zetel te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Woluwe Garden, Wcluwedal 18, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0429.501.944, gekend bij de B.T.W.-administratie onder het nummer BE 0429.501.944, gerechtelijk arrondissement Brussel, vertegenwoordigd door de heer Mathy Doumen, bedrijfsrevisor, kantoor . houdende te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Woluwedal 18.

VIERDE BESLUIT  VASTSTELLING VAN DE DEFINITIEVE SLUITING VAN DE VEREFFENING

De algemene vergadering heeft de vereffening als definitief beëindigd verklaard, heeft de sluiting van de vereffening uitgesproken en heeft vastgesteld dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

De boeken en documenten van de ontbonden en vereffende vennootschap worden gedurendé de door de', wet vereiste termijn bewaard op de maatschappelijke zetel van de gewezen zaakvoerder, de naamloze vennootschap Vaessen Industries, die zich met de bewaring ervan gelast.

Alle gelden en waarden van de vennootschap werden verdeeld zodat er niets dient gedeponeerd te worden in de Deposito- en Consignatiekas.

VIJFDE BESLUIT  VOLMACHTEN

De hierna genoemde personen worden aangesteld tot bijzondere gemachtigden, die elk afzonderlijk kunnen

" optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 13:

1)Mejuffrouw Marion DREESEN;

2)Mejuffrouw Jolien VAN AERSCHOT.

Voor eensluidend beknopt uittreksel Notaris Herbert Houben

Tegelijkertijd hierbij neergelegd:

- expeditie van de akte; verslag zaakvoerder, verslag revisor met staat van activa en passiva.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/06/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11303969*

Neergelegd

23-06-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : VI SOLAR

0837234714

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3600 Genk, Oosterring 21

Onderwerp akte: Oprichting

Uittreksel uit de oprichtingsakte verleden in het jaar tweeduizend en elf op 23 juni voor Meester Herbert Houben, notaris te Genk, Bochtlaan 33, opgesteld voor registratie naar analogie van artikel 173 van het wetboek der registratierechten, met als enig doel neergelegd te worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel:

Oprichters

1) De heer Jozef Cornelus Hubertus Vaessen, geboren te Stokkem op eenentwintig maart negentienhonderd vierenveertig, ingeschreven in het rijksregister onder het nummer 44.03.21-24768 en wonende te 3650 Dilsen-Stokkem, 1 Meilaan 12, echtgenoot van mevrouw Jeanine Maria Augusta Bastijns, geboren te Halen op drie juni negentienhonderd zesenveertig en gehuwd onder het stelsel van scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Dincq met standplaats te Halen op achttien september negentienhonderd zeventig, welk volgens verklaring van de verschijner tot op heden niet werd gewijzigd.

2) De naamloze vennootschap Vaessen Industries, met zetel te 3650 Dilsen-Stokkem, Kruishoefstraat 50, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0897.218.326, gekend bij de BTW-administratie onder het nummer BE 0897.218.326, gerechtelijk arrondissement Tongeren.

Alhier vertegenwoordigd overeenkomstig artikel zestien van haar statuten door haar gedelegeerd bestuurder alleen optredend, de heer Jozef Vaessen, voornoemd.

Inschrijving op en volstorting van het kapitaal  bevestiging storting bij instelling

Op het kapitaal wordt volledig ingeschreven in geld en dit als volgt:

1) De naamloze vennootschap Vaessen Industries, voornoemd en vertegenwoordigd als voormeld, schrijft in op vierhonderd negenennegentig (499) aandelen ten belope van vierhonderd negenennegentigduizend euro (¬ 499.000,00), dewelke zij gedeeltelijk volstort door inbreng van een bedrag van negenennegentigduizend achthonderd euro (¬ 99.800,00), hetzij tweehonderd euro (¬ 200,00) per aandeel;

2) De heer Jozef Vaessen, voornoemd, schrijft in op één (1) aandeel ten belope van duizend euro (¬ 1.000,00), dewelke hij gedeeltelijk volstort door inbreng van een bedrag van tweehonderd euro (¬ 200,00).

De verschijners verklaren en erkennen dat tot gedeeltelijke volstorting van de aldus ingeschreven aandelen een globaal bedrag van ¬ 100.000,00 werd gestort, welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, bij KBC Bank. Ondergetekende notaris verklaart dat voornoemd bankattest aan hem werd overhandigd waaruit blijkt dat het bedrag van honderd duizend euro (¬ 100.000,00) bij storting of overschrijving gedeponeerd werd op de voornoemde bijzondere rekening. Ondergetekende notaris bevestigt dus de deponering van het gestorte kapitaal.

De aldus onderschreven aandelen worden toegekend:

1/ aan de naamloze vennootschap Vaessen Industries, voornoemd en vertegenwoordigd als voormeld, die aanvaardt: vierhonderd negenennegentig (499) aandelen, genummerd van één (1) tot en met vierhonderd negenennegentig (499).

2/ aan de heer Jozef Vaessen, voornoemd en die aanvaardt: één (1) aandeel, welk het nummer vijfhonderd (500) zal dragen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

De heer Jozef Vaessen, voornoemd, verklaart bovendien zijn voorbeschreven inbreng te doen ter wederbelegging van zijn eigen middelen, zodat de als vergoeding voor deze inbreng verkregen aandelen behoren tot zijn eigen vermogen overeenkomstig artikel 1400, 5° van het Burgerlijk Wetboek en onderworpen zijn aan zijn uitsluitend beheer overeenkomstig artikel 1425 van het Burgerlijk Wetboek.

De verschijners stellen vast dat, ingevolge hetgeen voorafgaat, het kapitaal van de vennootschap volledig geplaatst en gedeeltelijk volgestort is.

Vervolgens verklaren de verschijners de statuten van de vennootschap vast te leggen als volgt. RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam  VI SOLAR .

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Oosterring 21, 3600 Genk.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, mag de zetel naar om het even welke plaats in het Vlaamse Gewest of in het Brusselse Gewest, overgebracht worden.

Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen en stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

DOEL

De vennootschap heeft als doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, hetzij middels inschakeling van onderaannemers:

- de productie, fabricage, levering, installatie, het onderhoud en reparatie, aan- en verkoop, leasing, huur en verhuur, promotie, het vermarkten, de import en export van hernieuwbare en energiebesparende systemen, en dit in de meest ruime zin van het woord alsmede alle andere materialen en onderdelen voor hernieuwbare en energiebesparende systemen.

- de ontwikkeling, studie, uitwerking en realisatie van projecten op het gebied van zonne-energie en milieuvriendelijke energiewinning.

- het helpen bij het tot stand brengen van subsidiedossiers, opvolging van producties en aanvragen van GroenStroomCertificaten.

- het verzamelen van financiële middelen voor investeringen in alternatieve, duurzame en hernieuwbare energieproductie;

- de productie van alternatieve, duurzame en hernieuwbare energie;

- het beleggen en investeren in, en aan- en verkopen van, deelnemingen in binnen-en buitenlandse ondernemingen, hoofdzakelijk actief in de productie en verkoop van alternatieve, duurzame en hernieuwbare energie.

- het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, huren en verhuren, doen bouwen of verbouwen van roerende en onroerende goederen of delen ervan die nuttig kunnen zijn voor het plaatsen van installaties en systemen voor energieopwekking.

- de promotie en studie van energiebesparing in de ruimste zin van het woord. - het coördineren van werken uitgevoerd door onderaannemers met betrekking tot installatie van (gebouw geïntegreerde)zonne-energiesystemen en andere vormen van energieopwekking.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of vennootschappen het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. DUUR

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

De artikelen 39 en 43 van het Wetboek van vennootschappen betreffende de ontbinding en opzegging van het vennootschapscontract zijn niet van toepassing.

Behoudens door de rechter kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de Buitengewone Algemene Vergadering met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfhonderdduizend euro (500.000 EUR) en is verdeeld in vijfhonderd (500) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

Bestuur en vertegenwoordiging.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering. De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Indien er drie of meer zaakvoerders worden benoemd vormen zij een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

Het college van zaakvoerders vergadert zo dikwijls als de belangen van de vennootschap dit vereisen, op uitnodiging van een zaakvoerder. De vergaderingen worden gehouden op de zetel of op elke andere plaats vermeld in de bijeenroepingen.

De uitnodiging tot de vergadering zal, buiten dringende gevallen in de notulen te rechtvaardigen, altijd minstens vijf volle dagen voor de vergadering worden verstuurd. Zij is niet vereist wanneer alle zaakvoerders er in toestemmen te vergaderen.

Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer de meerderheid van zijn leden, die volgens de wet aan de stemming mogen deelnemen, tegenwoordig of vertegenwoordigd is.

Elk belet zaakvoerder mag aan één zijner collega's volmacht geven om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen. Geen enkele zaakvoerder mag echter over meer dan twee stemmen beschikken, één voor hem en één voor zijn lastgever.

Zowel de uitnodigingen tot de vergadering als de volmachten kunnen geschieden bij gewone brief, telefax of elektronisch bericht.

De besluiten van het college worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Ingeval van staking der stemmen wordt het besluit niet aangenomen.

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, ook wanneer er meerderen zijn, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

In geval van een college van zaakvoerders vertegenwoordigt het college de vennootschap in en buiten rechte. Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van het college van zaakvoerders, handelend met de meerderheid van zijn leden, kan iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, de vennootschap vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen. Aan deze volmachtdragers kunnen vergoedingen toegekend worden, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

Algemene vergadering

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de eerste vrijdag van de maand juni om dertien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber die zelf geen vennoot dient te zijn, of schriftelijk hun stem uitbrengen.

De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of door hun vertegenwoordiger.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

Boekjaar.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. WINSTBESTEDING

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Wijze van vereffening.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd. Zo de rechtbank weigert over te gaan tot bevestiging van hun benoeming, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel heeft gesteld tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan door de rechtbank van koophandel. Zij kan deze handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

Eerste jaarvergadering - eerste boekjaar

Het eerste boekjaar vangt aan op heden, om te eindigen op eenendertig december tweeduizend dertien.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in tweeduizend dertien.

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen, inclusief deze opgenomen in onderhavige akte, worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid als gevolg van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

De verbintenissen aangegaan tussen de oprichting en de neerlegging van het uittreksel dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap hebben de verschijners mij, notaris, verzocht te akteren dat benoemd wordt tot niet-statutaire zaakvoerder:

De Naamloze vennootschap VAESSEN INDUSTRIES, met maatschappelijke zetel te 3650 Dilsen-Stokkem, Kruishoefstraat 50, BTW BE 0897.218.326.

De zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

De hiervoor benoemde zaakvoerder zal in deze hoedanigheid, afzonderlijk optredend, eveneens beschikken over de maatschappelijke handtekening voor alle bewerkingen van het dagelijks bestuur, zonder beperking van bedrag.

De hiervoor benoemde zaakvoerder kan namelijk, afzonderlijk optredend, alle rekeningen openen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of de te openen rekeningen alle welkdanige verrichtingen doen, alle rekeninguittreksels tot goedkeuring ondertekenen en dit zonder beperking van bedrag.

De hiervoor benoemde zaakvoerder kan, afzonderlijk optredend, in deze hoedanigheid de vennootschap vertegenwoordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, elektriciteit, water en andere en dit zonder beperking van bedrag.

De bezoldiging van de zaakvoerder zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering.

COMMISSARIS

Tot commissaris wordt benoemd de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren, afgekort PWC Bedrijfsrevisoren, met zetel te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Woluwe Garden, Woluwedal 18, ingeschreven in het rechstpersonenregister onder het nummer 0429.501.944, gekend bij de BTW-administratie onder het nummer BE 0429.501.944, gerechtelijk arrondissement Brussel, vertegenwoordigd door de heer Mathy Doumen, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Woluwedal 18.

Zijn mandaat gaat in van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkregen heeft en vervalt onmiddellijk na de jaarvergadering die over de jaarrekening van het derde boekjaar beraadslaagt en besluit.

De bezoldiging van de commissaris zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering.

KENNISNAME AANDUIDING VASTE VERTEGENWOORDIGER

Vervolgens verklaart de zaakvoerder een kopie ontvangen te hebben van de notulen op heden, uitgaande van het bestuursorgaan van de hiervoor benoemde zaakvoerder  vennootschap, de naamloze vennootschap Vaessen Industries, voornoemd, waarin, in overeenstemming met artikel 61 § 2 Wetboek van vennootschappen, de heer Jozef Vaessen, voornoemd, aangeduid werd als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van haar zaakvoerdersmandaat.

Deze kopie van de notulen zal bewaard worden in het archief van de vennootschap VI SOLAR BVBA.

VOLMACHTEN

De verschijners en de aldus benoemde zaakvoerder stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 13:

1) Mejuffrouw Marion DREESEN;

2) Mejuffrouw Jolien VAN AERSCHOT.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL (Get. Meester Herbert Houben, notaris)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VI SOLAR

Adresse
OOSTERRING 21 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande