VILLA VAGEBOND

Association sans but lucratif


Dénomination : VILLA VAGEBOND
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 848.766.331

Publication

04/04/2014
ÿþNeD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

il

111111

*14074464*

VI behc aai Bel Staa

Neergelegd ter griffie der

rechtbank y. koophandel te TONGEREN

25 -03- 2014

De Hoofdgrillier,Griffie

Ondernemingsnr : 848.766.331

Benaming

(voluit) : vereniging zonder winstoogmerk Villa vagebond

(verkort): vnv Villa Vagebond

Rechtsvorm vzw

Zetel: Waaiershof 38,3680 Maaseik (B)

Onderwerp akte Wijzigingen bestuursleden

Poesen Letitia , Nederstreat 85b, 3730 Hoeselt, Belgie, neemt per 1 maart 2014 ontslag als secretaris. Haar ontslag is door de Raad van het bestuur goedgekeurd.

Swiataiski Nathalie, Muntstraat 9, 6121 JK Bom, Nederland, wordt per 1 maart 2014 benoemd tot secretaris, dit is goedgekeurd door Raad van Bestuur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

halenand Ac. Irmranininn ofínhfinn nf nremnienlia fan nnn.rian s,nn nina" nlan fa starfan.nuennerlinen

26/09/2012
ÿþ M+OD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

I IIt1 Illil llhI It1 IHJ OUI hit luIt 11111111

*iaisosoa*

Neergelegd ter griffie der

rechtbank y. koophandel te TONGEREN

17 -09- 2012

De Hoofdgriffier, Griffie

Ondernemingsar :ei

Benaming

(voluit) : Vereniging zonder winstoogmerk Villa Vagebond

(verkort) : vzw Villa Vagebond

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Maaseik Waaiershofstraat 38

Onderwerp akte : Oprichting

Villa Vagebond

3680 Maaseik

Statuten

De ondergetekenden

Van der Meer Sabine, Kraaibornstraat 49, 3700 Tongeren, Belgie, geboren op 28 oktober 1968 te `s Gravenhage (NL), rijksregister 6810.28-388.76

Martens Anki, Prins Hendriklaan 76, 6441 AC Brunssum, Nederland, geboren op 5 augustus 1960 te Heerlen (NL), Burgerservicenummer:033746813

Poesen Letitia, Nederstraat 85b, 3730 Hoeselt , Belgie, geboren op 12 oktober 1991 te Tongeren, rijksregisternummer: 91.10.12-25211

Verklaren een vereniging zonder winstoogmerk op te richten onder de benaming " Villa Vagebond" en ressorteert onder de Belgische wetgeving inzake VZW's.

Art. 2. De zetel van de vereniging is gevestigd te 3680 Maaseik, Waaierhofstraat 38, in het gerechtelijk arrondissement Tongeren. Hÿ mag naar een andere plaats binnen worden overgebracht bij beslissing van de raad van beheer. Deze beslissing moet binnen de maand bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Art. 3.De vereniging heeft als doel:

Kattenasiel

Opvang en herplaatsing van zwerf- en thuisloze katten

De aanverwante bezigheden daartoe;

Allerhande begeleiding met betrekking tot de zwerf- en thuisloze katten

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging. stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2,2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vereniging mag alle rechtshandelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor het verwezenlijken van doel, en mag daartoe alle roerende of onroerende goederen verwerven of bezitten in eigendom of anderszins, en deze goederen gebruiken, beheren of ten dienste stellen.

De vereniging mag ook op bijkomstige wijze zekere economische activiteiten uitoefenen op voorwaarde dat de opbrengst daarvan uitsluitend besteed wordt aan het hoofddoel.

Art. 4.De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur.

Art. 5.De vereniging is samengesteld uit effectieve en toetredende leden. Het minimum aantal effectieve leden is drie. Met toetredende leden wordt bedoeld steunverleners/ donateurs.

Art, 6.Zijn effectief lid:

1° zij die bij deze akte verschijnen

2° ieder die door de algemene vergadering wordt toegelaten bij beslissing met meerderheid van stemmen van de aanwezige leden.

Art. 7.De leden kunnen op elk tijdstip uit de vereniging treden; hun ontslag delen zij hetzij mondeling, hetzij per brief mee aan de raad van bestuur. Alle zaken die toebehoren aan de vereniging en die op het moment van ontslag in bezit zijn van het ontslagnemend lid dienen binnen 48 uur na indiening van ontslag terugbezorgd te worden bij een zittend lid van de raad van beheer. Indien dit niet wordt nageleefd riskeert het lid een geldboete,

Art. 8.De uitsluiting van een effectief lid kan slechts door de algemene vergadering van de effectieve leden warden uitgesproken. Deze zal in geheime stemming met meerderheid van tweederde van de aanwezigen beslissen.

Het niet naleven van statutaire of regelende voorschriften is een reden tot uitsluiting.

Uitgesloten of uitgetreden leden kunnen geen enkele aanspraak maken op de bezittingen van de vereniging en kunnen noch opgave of overlegging van de rekeningen, noch een inventaris eisen.

Art, 9. De leden betalen geen jaarlijkse bijdrage.

Art. 10.0e algemene vergadering is de soevereine macht van de vereniging. Zij is samengesteld uit de effectieve leden. Zij bezit de macht statuten te wijzigen, beheerders te ontslaan, de jaarlijkse rekeningen en begroting goed te keuren, de vereniging te ontbinden, effectieve leden uit te sluiten, en in het algemeen bezit zij de machten die haar uitdrukkelijk zijn toegekend door de wet of door onderhavige statuten.

"

s 1 , MOD 2.2

"

Art. 11.ieder jaar, in de loop van de maand mei, heeft er een algemene vergadering plaats. Een buitengewone vergadering kan gehouden worden op aanvraag van tenminste een vijfde van de effectieve leden. Alle effectieve leden moeten op een in een uitnodigingsbrief aangeduide plaats samen met datum en uur uitgenodigd worden.

Art 12. De uitnodigingen worden door de raad van beheer aan elk effectief lid tenminste een week vooraf per brief toegezonden. De uitnodigingsbrief bevat in ieder geval de agenda.

Art.13.leder effectief lid heeft het recht aan de vergadering deel te nemen. Alle effectieve leden zijn op gelijke wijze stemgerechtigd en beschikken elk over één stem.

Art, 14.0e vergadering is geldig samengesteld ongeacht het aantal aanwezige effectieve leden, de beslissingen worden bij eenvoudige meerderheid van uitgebrachte stemmen genomen; in geval van staking der stemmen is de stem van de voorzitter beslissend.

Art. 15.De besluiten van de algemene vergadering worden ingeschreven In het register van de notulen en worden ondertekend door de voorzitter en een beheerder. Dit register wordt bewaard in de zetel van de vereniging. Alle leden of derden die van belang doen blijken kunnen uittreksels vragen die worden ondertekend door de voorzitter van de raad van beheer en een beheerder.

Art. 16De vereniging wordt bestuurd door een raad van beheer, samengesteld uit drie leden, door de algemene vergadering onder effectieve leden benoemd, voor de duur van vier jaar. De raad van beheer is herverkiesbaar.

Art, 17.0e beheerders van de vereniging zijn persoonlijk niet gebonden door de verbintenissen van de vereniging, Hun verantwoordelijkheid is beperkt tot uitoefening van hun mandaat,

Art. 18.De raad van beheer kiest onder zijn leden een voorzitter, een secretaris en een penningmeester.

Art. 19.De raad van beheer vergadert op bijeenroeping. Hij mag slechts geldig stemmen nemen, indien de meerderheid zijner leden aanwezig of vertegenwoordigt is. Beslissingen worden genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen; die van de voorzitter is beslissend in geval van staking der stemmen. De beslissingen van de raad worden in de notulen opgenomen. beslissingen ivm een statutenwijziging vereisen een 2/3 meerderheid.

Art. 20.De raad van beheer heeft de meest volstrekte macht voor het stellen van daden van beheer of van beschikking in naam van de vereniging. Hij is bevoegd tot het stellen van daden die niet uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering op grond van wet of van statuten, Hij bezit de macht om uit eigen gezag te beslissen over alle verrichtingen die tot het maatschappelijk doel behoren. Hij kan namelijk, zonder dat deze opsomming beperkend is of ongeacht alle andere machten die voortvloeiende uit de wet of uit de statuten, alle betalingen doen of ontvangen en daarvan kwijtschrift geven of eisen; alle inbewaargevingen doen of ontvangen; alle roerende of onroerende goederen verkrijgen, verwisselen of vervreemden, alsook in huur of bruikleen geven of nemen, aile officiële en private subsidies en private tegemoetkomingen aanvaarden en ontvangen; alle contracten aannemen en sluiten; alle leningen aangaan; alle rechten uit verbintenissen of alle zakelijke rechten verzaken alsook alle zakelijke of persoonlijke zekerheidsinstellingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

, . .1

'} I, ..1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

De beheerraad kan onder zijn verantwoordelijkheid, zijn bevoegdheden gedeeltelijk (tijdelijk) overdragen aan één van zijn leden en zelfs aan derden.

Art, 21.Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december van elk jaar. In afwijking hiervan loopt het eerste boekjaar van de dag van oprichting tot 31 december 2012.

De rekeningen van het verlopen jaar en de begroting van het volgend jaar zullen jaarlijks onderworpen worden aan de goedkeuring van de gewone algemene vergadering.

Art. 22.De ontbinding van de vereniging en de bestemming van de goederen wordt geregeld bij de bepalingen van de artikelen 18 en 22 van de wet van 27 juni 1921.

Art. 23.In geval van vervroegde ontbinding van de vereniging, zal de algemene vergadering die hiertoe beslist heeft vereffenaars benoemen en beslissen aangaande de bestemming van de goederen en waarden van de ontbonden vereniging, na betaling van het passief. Aan deze goederen en waarden zal een bestemming worden gegeven, die zoveel mogelijk het doel waarvoor de ontbonden vereniging werd opgericht, benadert.

Art, 24. Alle andere in onderhavige statuten niet geregelde punten worden overeenkomstig de wet

geregeld.

Leden oprichters:

'Ivan der Meer, Sabine, opvoedster, wonende te Lauw, Kraaibomstraat 49, Nederlandse.

2Martens, Anki, administratief medewerkster, wonende te Brunssum (Nederland), Prins Hendriklaan 76, Nederlandse.

3Poesen, Létitia, studente,wonende te 3730 Hoeselt , Nederstraat 85b, Belgische

Slotbepalingen :

Worden tot bestuurders benoemd : de voormelde comparanten.

Benoeming van de Raad van Bestuur

1 Voorzitter van de raad van beheer: Van der Meer, Sabine.

2Penningmeester: Martens, Anki,

3Secretaris: Poesen, Létitia.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

08/05/2015
ÿþ MOD 2,Z

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

III ullhIiu~g UI

*150660*

i

IIII

gelegd ter griffie der rechtbank koophandel Antwerpen, afd. Tongeren

2 7 _Cri_ 2015

Ondernemingsnr : 848.766.331

Benaming

(voluit) : vereniging zonder winstoogmerk Villa Vagebond

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : waaierhofstraat 38, 3680 Maaseik

Onderwerp akte : wijziging bestuur

Algemene vergadering vzw Villa Vagebond op 5 april 2015, Maaseik

Aanwezig: Anki Martens, Angelique Huydts, Nathalie Swiatalski, Sabine van der Meer

Martens Anki, Hendriklaan 76, 6441 AC Brunssum, Nederland, neemt per 5 april 2015 ontslag als penningmeester. Haar ontslag is door de Raad van het bestuur goedgekeurd.

Angelique Huydts, Beatrixstraat 19, 6223 AN Maastricht , Nederland, wordt per 5 april 2015 benoemd tot penningmeester, dit is goedgekeurd door Raad van Bestuur.

Gelezen en goedgekeurd:

Modems

Martens Anki

Van der Meer Sabine

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

haunanri rin.varaninrnn nFinhEinn nf nrnnninma Man eanvian.een rlorrion Fa varFanen.unnrriinon

Coordonnées
VILLA VAGEBOND

Adresse
WAAIERSHOFSTRAAT 38 3680 MAASEIK

Code postal : 3680
Localité : MAASEIK
Commune : MAASEIK
Province : Limbourg
Région : Région flamande