VINTOP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VINTOP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 865.131.716

Publication

02/07/2014
ÿþ Mod Word 17.1

(Lnidele In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0865.131.716

Benaming

(voluit) VINTOP

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 3511 Hasselt-Kuringen, Joris Van Oostenrijkstraat 27

(volledig adres)

Onderwerp akte: Kapitaalverhoging Statutenwijziging

Uit proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VINTOP", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3511 Hasselt-Kuringen, doris Van Oostendjkstraat 27, verleden voor notaris Bart VAN DER MEERSCH te BREE op 17 juni 2014 blijkt:

1 Nummering van de aandelen.

De algemene vergadering besluit de bestaande honderd (100) aandelen te nummeren van één (1) tot en met honderd (100).

2. Kennisname van het bijzonder versrag van de zaakvoerder en van het controleverslag van de bedrijfsrevlsor betreffende gepland inbreng in nature.

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de voormelde aanwezige vennoten verklaren kennis te hebben genomen van deze verslagen door het ontvangen van een exemplaar ervan voorafgaandelijk aan deze, met name:

a. Het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor, de heer Hubert Vencken, namens de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HUBERT VENCKEN", met maatschappelijke zetel te 3960 Bree, Millenstraat 34, de dato 12 juni 2014, overeenkomstig artikel 313 Wetboek van Vennootschappen, betreffende de geplande inbreng in natura.

De besluiten van het revisoraal verslag luiden letterlijk als volgt:

°BESLUIT

Uit mijn onderzoek, met betrekking tot de geplande kapitaalverhoging in VINTOP BVBA bestaande uit de omzetting van de schuldvordering welke ontstaan is uit de uitkering van een netto dividend, voor een totaal bedrag van E 116.100,00, is gebleken dat naar mijn mening en onder voorbehoud van de continuïteit van de vennootschap:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van de waarde van de verhoging van de bestaande aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature; alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %;

2. onder voorbehoud van de niet-annulering van de algemene vergadering van 17 juni 2014 die zal beslissen over de dividenduitkering die aan de oorsprong ligt van de te brengen schuldvordering op grond van de niet-naleving van de vormvoorschriften inzake de bijeenroeping van de algemene vergadering;

-de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

-de door de partijen toegepaste waarderingswijze in het geheel genomen en onder normale:

omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde van 116,100,00, de;

waardering is gebaseerd op de nominale waarde van de in te brengen schuldvordering, na de uitkering van het netto dividend;

3.de als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit de verhoging van de fractiewaarde van de 100 reeds bestaande aandelen van VINTOP BVBA, elk met een bedrag van 1.116,00; het eigen vermogen van de vennootschap zal verminderen met een bedrag van E 12.900,00;

4. deze kapitaalverhoging volledig kadert in de programmawet van 28 juni 2013, artikel 537 WI892;

5deze kapitaalverhoging zal gerealiseerd worden zonder uitgifte van nieuwe aandelen. Gezien aile aandelen in handen zijn van de inbrengers, is deze werkwijze evenwel verantwoord.

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANIWERPEN

23 JU11 2011,

atdelinoliASSELT

Umittle

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mijn opdracht bestaat er echter niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van

de verrichtin9

Gedaan te Bree, 12 juni 2014.

Hubert VENCKEN

[getekend]

Bedrijfsrevisor

HUBERT VENCKEN BVBA"

b, Het bijzonder verslag opgesteld door de zaalvoerder overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van

Vennootschappen de dato 30 april 2014 betreffende de geplande inbreng in natura.

3. Besluit tot kapitaalverhoging.

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde honderd zestienduizend honderd euro (116,100,00 E) om het van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) te brengen op honderd vierendertigduizend zevenhonderd euro (134.700,00 E) zonder uitgifte van nieuwe aandelen, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WB.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zef worden verwezenlijkt door de inbreng door de aandeelhouders van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het voormelde tussentijds dividend, die zij hebben ten laste van de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bederevisor,

4. Inschrijving en volstorting op deze kapitaalverhoging.

De kapitaalverhoging wordt onmiddellijk onderschreven en volledig volstort door een inbreng in natura.

5. Vaststelling van de verwezenlijking van deze kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast en verzoekt notaris Bart VAN DER MEERSCH akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van honderd zestienduizend honderd euro (116.100,00 E) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderd vierendertigduizend zevenhonderd euro (134.700,00 ¬ ), met behoud van het bestaand aantal aandelen, zijnde honderd (100) aandelen met ieder een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk kapitaal.

6. Aanpassing van de van artikel 5 van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 5- KAPITAAL.

Het geheel geplaatste maatschappelijke kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd vierendertigduizend zevenhonderd euro (134.700,00 E). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde en met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) per aandeel. De aandelen zijn genummerd van één (1) tot en met honderd (100)."

7. Vaststelling van de wijziging van de maatschappelijke zetel

De algemene vergadering stelt vast dat bij beslissing van de enige zaakvoerder van 21 september 2010, waarvan het uittreksel werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 28 oktober daarna, onder nummer 10158839, werd verplaatst naar 3551 Hasselt-Kuringen, Joris van Oostenrijkstraat 27, en besluit tot aanpassing van de statuten om deze in overeenstemming te brengen met deze vaststelling. Dienovereenkomstig integrale schrapping van artikel 2 van de statuten en vervanging door navolgende bepaling:

"Artikel 2 MAATSCHAPPELIJKE ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3511 Hasselt-Kuringen, Joris van Oostenrijkstraat 27. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandstalig gedeelte van het land, mede in Brussel bij besluit van de raad van zaakvoerders."

8. Wijziging aanvangsuur gewone algemene vergadering

De algemene vergadering stelt vast dat overeenkomstig de statuten de gewone algemene vergadering der aandeelhouders leder jaar wordt bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand december om vijftien uur (15:00 uur).

Zij beslist thans om dit aanvangsuur te wijzigen zodat de gewone algemene vergadering der aandeelhouders voortaan ieder jaar bijeengeroepen wordt op de derde vrijdag van de maand december om zestien uur (16:00 uur),

Dienovereenkomstig besluit de algemene vergadering tot schrapping van artikel 22 van de statuten en vervanging ervan als volgt:

"Artikel 22- GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand december om zestien uur (16:00u). Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten..

î Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van

de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd

is, aangewezen in de oproeping.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden?

9. Aanpassing van de statuten aan voorgaande besluiten en de huidige vennootschapswetgeving.

De algemene vergadering besluit, na lezing van de statuten, in achtgenomen de voorgaande vaststellingen

en besluiten, en de opeenvolgende aanpassingen van de toepasselijke wetgeving en in het bijzonder het

vernieuwde Wetboek van Vennootschappen van 7 mei 1999, voor het laatst gewijzigd bij Wet van 25 april 2014,

de bestaande statuten volledig op te heffen en te vervangen door volledig nieuwe statutaire bepalingen.

De statuten van de vennootschap luiden thans als volgt:

1./ NAAM: De vennootschap is als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder

de naam "VINTOP"

2./ DUUR: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf 5 mei 2004.

3./ ZETEL: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3511 Hasselt, Joris van Oostenrijkstraat 27.

4./ DOEL:

De vennootschap heeft tot doel:

Handelsbemiddeling in hout en bouwmaterialen.

Handelsbemiddeling in voedings- en genotmiddelen.

Groothandel in alcoholische en andere dranken, vaat- en glaswerk, bestekken en huishoudelijke artikelen

van metaal,

Kleinhandel in alcoholische en andere dranken, inclusief de thuisbezorging daarvan.

Kleinhandel in huishoudelijke artikelen.

Het organiseren en verzorgen van feesten, bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enzovoort.

Groot- en kleinhandel, aan- en verkoop van wijnen en van aile bijhorigheden.

Het onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde producten, de ontvangst en de bekendheid van

producten en koopgewoonten, met het oog op de verkoopbevordering en de ontwikkeling van nieuwe

producten.

Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning,

organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enzovoort.

Managementactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van

bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere

managementactiviteiten.

Het bijstaan en het verrichten van managennentactiviteiten voor rekening van een opdrachtgever, dit wil

zeggen het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard.

In de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van

administratie, financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

En ais gevolg hiervan aile industriële, handels- en financiële verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks

bij het maatschappelijk doel aansluiten.

De vennootschap is gerechtigd betreffende allerhande roerende en onroerende goederen, materiaal en

installaties, aankopen te doen, huurcelen af te sluiten en te verbreken, te bouwen, te verkopen en te ruilen.

Zij mag door aile middelen samenwerken met of deelnemen aan aile ondernemingen of vennootschappen.

Deze deelneming kan geschieden door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke

wijze ook.

De vennootschap kan functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van andere vennootschappen

uitoefenen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken in binnen- en buitenland op de wijze die zij het meest

geschikt acht.

5./ KAPITAAL: Het geheel geplaatste maatschappelijke kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd

vierendertigduizend zevenhonderd euro (134.700,00 ¬ ) Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen

zonder nominale waarde en met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) per aandeel, De aandelen

zijn genummerd van één (1) tot en met honderd (100).

61 BESTUUR:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, personen, al dan niet vennoot,

Zij worden door de vennoten benoemd voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur,

INTERN BESTUUR

Iedere zaakvoerder kan aile handelingen van intern bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de

algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige

verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

EXTERN BESTUUR

De zaakvoerders kunnen elk afzonderlijk optreden teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen jegens

derden en in rechte als eiser of als verweerder,

BIJZONDERE VOLMACHTEN

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte

volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

verbinden de vennootschap, binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

7.) CONTROLE -BENOEMING

Zolang de benoeming van een commissaris niet wettelijk vereist is, zal iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid hebben. De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant.

De commissarissen warden benoemd en ontslagen door de algemene vergadering der vennoten die tevens de duur van de opdracht en de bezoldiging vaststelt.

8./ JAARVERGADERING:

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand december om zestien uur (16:00u), Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of In een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

9J VERTEGENWOORDIGING VAN VENNOTEN

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

SCHORSING

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

AANDELEN IN ONVERDEELDHEID - VRUCHTGEBRUIK OP AANDELEN

Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door aile gerechtigden,

Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven aile aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

BESLUITVORMING IN DE GEWONE EN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Tenzij wanneer de wet er anders over beschikt, worden de beslissingen der algemene vergadering genomen met een gewone meerderheid der geldig uitgebrachte stemmen, welke ook het aantal op de vergadering vertegenwoordigde aandelen weze.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden De personen bedoeld in artikel 271 van het wetboek van vennootschappen mogen van die besluiten kennis nemen.

101 BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE',

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden,

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

10 het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

20 behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling,

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. 11/ BOEKJAAR:

a n



Voorbehouden aan het Belgisch $taatsblad

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 juli en eindigt op 30 juni van ieder daaropvolgend

kalenderjaar.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Bart VAN DER MEERSCH

Tegelijk hiermee neergelegd:

-Uitgifte van het proces-verbaal van statutenwijziging;

-Verslag van de bedrijfsrevisor de dato 12 juni 2014;'

-Bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato 30 april 2014 betreffende de inbreng in natura;

-Gecoördineerde statuten.

I









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 20.12.2013, NGL 27.01.2014 14015-0585-011
20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 19.12.2014, NGL 14.01.2015 15013-0567-011
12/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 21.12.2012, NGL 07.02.2013 13030-0057-009
29/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 16.12.2011, NGL 23.02.2012 12044-0203-009
17/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 17.12.2010, NGL 04.01.2011 11003-0250-009
30/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 18.12.2009, NGL 23.12.2009 09905-0185-009
26/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 19.12.2008, NGL 19.02.2009 09051-0336-009
13/02/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 21.12.2007, NGL 07.02.2008 08039-0292-009
13/02/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 15.12.2006, NGL 07.02.2007 07044-3558-012
29/12/2005 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 16.12.2005, NGL 22.12.2005 05911-1151-012
18/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 18.12.2015, NGL 12.01.2016 16011-0178-011

Coordonnées
VINTOP

Adresse
JORIS VAN OOSTENRIJKSTRAAT 27 3511 KURINGEN

Code postal : 3511
Localité : Kuringen
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande