VISARTE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VISARTE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 877.874.447

Publication

07/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 25.04.2014, NGL 29.04.2014 14108-0511-010
18/07/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0877.874.447

Benaming

(voluit) : VISARTE

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 3581 Beringen, Grensstraat 70

(volledig adres)

Onderwerp akte ONTBINDING EN ONMIDDELLIJKE SLUITING VAN DE VEREFFENING

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Eric Gilissen, geassocieerde notaris te Hasselt, op 3 juni 2014, vôôr registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de Besloten Vennootschap met. Beperkte Aansprakelijkheid HVISARTE", met zetel te 3581 Beringen, Grensstraat 70, is bijeengekomen en dat zij met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen (bij uittreksel):

EERSTE BESLUIT

GOEDKEURING VAN DE VERSLAGEN

De vergadering neemt kennis:

a) van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder, in overeenstemming met artikel 181 van het wetboek van vennootschappen, dat het voorstel tot ontbinding van de vennootschap inhoudt; aan dat verslag is een staat van activa en passiva gevoegd, afgesloten op 23 mei 2014.

b) van het verslag van W, Van den Keybus, bedrijfsrevisor, op datum van 27 mei 2014 in toepassing van artikel ; 181 van het Wetboek van Vennootschappen over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat en die gevoegd werd bij het verslag van de zaakvoerder.

De besluiten van dit verslag zijn letterlijk gesteld in de volgende bewoordingen:

"Ondergetekende W. Van den Keybus, bedresrevisor, vertegenwoordiger van de burgerlijke BV BVBA Van den: Keybus  Van der Jeught, kantoorhoudend te 2000 Antwerpen, Tabakvest 87, aangesteld om het controleverslag op te stellen voorzien in artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen naar aanleiding van het voorstel tot ontbinding van de BVBA VISARTE , verklaart dat:

" Onze controleopdracht opgelegd met artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen uitgevoerd werd conform de normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake de controle bij het voorstel tot ontbinding van' een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

" Onder toezicht van de zaakvoerder de boekhoudkundige staat van activa en passive afgesloten per 23/05/2014 werd opgesteld, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap en vertoont een netto actief van

903.452,46 Euro.

" Op grond van onze controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap.

" ln deze boekhoudkundige staat werd rekening gehouden met de vermoedelijke realisatiewaarde van de activa.

" Deze staat de toestand zo getrouw mogelijk weergeeft.

Antwerpen, op 27 mei '14

BV BVBA VAN DEN KEYBUS  VAN DER JEUGHT

Vertegenwoordigd door

[HANDTEKENING]

W Van den Keybus

Bedrüfsrevisor.".

Met eenparigheid van stemmen ontheft de Vergadering de Voorzitter voorlezing te geven van deze verslagen.

De aanwezige vennoten erkennen dat zij een exemplaar hebben ontvangen en dat zij er kennis van hebben

genomen.

TWEEDE BESLUIT

ONTBINDING EN SLUITING VAN DE VEREFFENING

De Vergadering beslist de vennootschap te ontbinden en dit vanaf heden.

De voornoemde vennoten verklaren dat:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-behoude aan het Belgisc Staatsbk 111111111!IIIII!1,11,1,111111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

09 JULI 20%

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

1/ de staat van activa en passive zoals opgesteld op 23 met 2014 geen vreemd passief vermeldt;

2/ het netto-actief van de vennootschap positief is, hetgeen ook blijkt uit de verslagen van het

bestuursorgaan en de voornoemde bedrijfsrevisor.

3/ er geen vereffenaar werd of zal worden aangeduid.

4/ voldaan werd aan de voorwaarden zoals opgenomen in artikel 184 § 5 Wetboek van Vennootschappen zodat onderhavige ontbinding in één akte mogelijk is.

Dientengevolge, gezien de situatie van de rekeningen van de vennootschap en gezien de eenvoud daarvan, beslist de Vergadering geen vereffenaar te benoemen, keurt de rekeningen en de verdeling goed, verleent kwijting aan de zaakvoerders en beslist om de vereffening onmiddellijk te sluiten en de definitieve ontbinding van de vennootschap vast te stelten.

Teneinde zich aan te passen aan artikel 195 van het Wetboek van vennootschappen, blijven de boeken en de sociale documenten van de vennootschap in het bezit van de heer VANLOOK Mark, voornoemd, om bewaard te worden te 3581 Beringen Beverlo, Grensstraat 70 gedurende minimum vijf jaren.

De heer VANLOOK Mark, voornoemd, in zijn hoedanigheid van enige vennoot, verklaart alle actief en passief vermogen van de huidige vennootschap te zijnen laste te nemen, zelfs indien deze niet voorzien zijn door de huidige sluitingsrekeningen van de vennootschap en die na de ontbinding kunnen verschijnen; hij (zij) betaalt vanaf nu aile passief ten leste van de vennootschap dat nog zou kunnen bestaan.

DERDE BESLUIT  AFGIFTE VAN HET ONROEREND GOED

De vergadering verklaart dat de vennootschap eigenaar is van het hierna vermelde onroerend goed: Gemeente Herk-de-Stad  eerste afdelinq.-

a) Een woonhuis met alle aanhorigheden, op en met grond, gestaan en gelegen "Stevoortweg 154", gekend Volgens titel en recente kadastrale gegevens onder sectie B nummer 232/R, met een oppervlakte van tweehonderd zestig (260m2) vierkante meter.

b) Een park, gelegen ter plaatse genaamd "Aen den Meulenbosch", gekend volgens titel en recente kadastrale gegevens onder sectie B nummer 232/Y, met een oppervlakte van zesduizend vierhonderd drieënnegentig (6.493m2) vierkante meter.

EIGErYDOMSAANHALING

Voorschreven onroerend goed hoorde oorspronkelijk toe aan de huwelijksgemeenschap van de heer HOOGHE Roger  VAN DEN ZEGEL Irma deels ingevolge akte aankoop verleden voor notaris Fernand De Boosere-de Street te Herk-de-Stad, met tussenkomst van Jean-Pierre Dincg, op zeventien augustus negentienhonderd eenenzeventig, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Hasselt op vijfentwintig augustus daarna, boek 402 nummer 12; aankoop van mevrouw Roelants Maria Emilia Ferdinanda Josephina en deels ingevolge onderhandse akte van ruiling de dato twee september negentienhonderd tweeënzeventig, geregistreerd op zes oktober daarna en akte van ruiling de dato twintig november negentienhonderd tweeënzeventig, geregistreerd op tweeëntwintig november daarna.

De heer HOOGHE Roger voornoemd is overleden te Herk-de-Stad op vijf april tweeduizend en elf waarbij voorschreven goed, zijnde de gezinswoning afhangende van de huwelijksgemeenschap HOOGHE-VAN DEN ZEGEL ingevolge keuzebeding opgenomen in het huwelijkscontract verleden voor notaris Jozef De Bondt te Sint-Katelijne-VVaver op eenentwintig augustus negentienhonderd vijfenzestig, aangevuld bij wijziging huwelijkscontract staande het huwelijk krachtens akte verleden voor notaris Baudouin Vereist te Halen op vijfentwintig november tweeduizend en negen, in volle eigendom vervallen is aan zijn overlevende echtgenote, mevrouw VAN DEN ZEGEL Irma voornoemd, verkoper in deze en dat voor het overige de nalatenschap van de heer HOOGHE Roger voornoemd vervallen is aan zijn overlevende echtgenote, mevrouw VAN DEN ZEGEL lune voor de geheelheid in vruchtgebruik en het overige aan zijn kinderen, mevrouw HOOGHE Merlan en mevrouw HOOGHE Liesbeth, ieder voor de helft in naakte eigendom.

Het voornoemde onroerend goed hoort toe aan de heer VANLOOK Mark voor één procent van de volle eigendom en aan de BVBA ViSARTE voor negennegentig procent van de volle eigendom ingevolge aankoopakte verleden voor notaris Eric Gilissen te Hasselt, met tussenkomst van notaris Baudouin Vereist te Halen, op zeventien juni tweeduizend en elf, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Hasselt op vierentwintig juni tweeduizend en elf onder referte 71-T-24I612011-06922.

Afgifte

I. De vergadering verklaart dat ingevolge de sluiting van de vereffening van onderhavige vennootschap afgifte wordt gedaan van het voormeld onroerend goed aan de voormelde enige vennoot, de heer VALOOK Mark. De afgifte van voormeld onroerend goed wordt gedaan en aanvaard onder de volgende lasten en voorwaarden: I. Het onroerend goed wordt toebedeeld voor vrij zuiver en onbelast van alle inschrijvingen.

2. Het onroerend goed wordt toebedeeld in acht genomen de staat waarin het zich bevindt, zonder waarborg van maat hoe groot het verschil ook moge wezen, met actieve en passieve, durende en niet-voortdurende, zicht- en onzichtbare erfdienstbaarheden.

3. De vennoten zijn gehouden van heden de lasten betreffende het voormeld onroerend goed te voldoen. Verklaring pro fisco

De comparanten verklaren dat de afgifte voldoet aan de voorwaarden van artikel 129, tweede en derde lid van het Registratiewetboek.

In onderhavige akte wordt afgifte gedaan van de maatschappelijke goederen door de vereffenaar aan de enige vennoot, die ingevolge de afsluiting van de vereffening eigenaar worden van deze goederen.

Deze afgifte die het louter gevolg is van een juridisch feit is overeenkomstig artikel 129, tweede lid onderworpen aan het algemeen vast registratierecht.

De vennootschap heeft negennegentig procent van de volle eigendom van het hierboven vermeld onroerend goed verkregen ingevolge akte verleden voor notaris Eric Gilissen te Hasselt, met tussenkomst van notaris Baudouin Vereist te Halen, op zeventien juni tweeduizend en elf, overgeschreven op het tweede

hypotheekkantoor te Hasselt op vierentwintig juni tweeduizend en elf onder referte 71-T-24/6/2011-05922, met betaling van het voor de verkopingen bepaald registratierecht.

De enige vennoot maakte deel uit van de vennootschap op het ogenblik van de aankoop door de vennootschap van voormeld onroerend goed,

VIERDE BESLUIT  VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten. De vergadering stelt aan als bijzonder mandataris van de vennootschap met macht van indeplaatsstelling: de Burgerlijke vennootschap onder vorm van coöperatieve vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "WENT FIDUCIAIRE", met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 15 bus 1.1, ondernemingsnummer 0472.474.726, ten einde over te gaan tot de afschaffing van de inschrijving van huidige vennootschap in Kruispuntbank voor ondernemingen en de Belasting over de Toegevoegde Waarde, Te dien einde mag de mandataris, in naam van de vennootschap, aile verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen.

Voor-bebotiden , aan het Ereigisch Staatsbrad

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Notaris Eric Gilissen.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- een uitgifte van de nog niet geregistreerde akte

- verslag van de zaakvoerder

- verslag van de bedrijfsrevisor

- staat van activa en passiva

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 13.06.2013, NGL 25.07.2013 13355-0504-011
07/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 14.06.2012, NGL 31.07.2012 12377-0264-011
17/08/2011
ÿþ Motl 2.1

l 1> In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

*iiiassas*

V, beh, aai Bel Staa



Ondernemingsnr : 0877.874.447

Benaming

(voluit) : VISARTE

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Grensstraat 70 - 3581 Beverlo (Beringen)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

Bij beslissing van de zaakvoerder d.d. 4 juli 2011 wordt de zetel van de vennootschap gewijzigd naar Stevoortweg 154, 3540 Herk-de-Stad, dit met onmiddellijke ingang.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Koersel, 8 juli 2011

Getekend Tinneke Van den Aker,

in opdracht en met volmacht van de heer Mark Vanlook,

zaakvoerder VISARTE BVBA





Tegelijk neergelegd: kopie administratieve volmacht



















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 09.06.2011, NGL 27.06.2011 11213-0024-012
25/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 10.06.2010, NGL 21.06.2010 10202-0218-013
07/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 11.06.2009, NGL 31.08.2009 09707-0048-012
01/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 12.06.2008, NGL 29.07.2008 08496-0270-013
01/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 14.06.2007, NGL 24.07.2007 07478-0189-014

Coordonnées
VISARTE

Adresse
STEVOORTWEG 154 3540 HERK-DE-STAD

Code postal : 3540
Localité : HERK-DE-STAD
Commune : HERK-DE-STAD
Province : Limbourg
Région : Région flamande