VLAAMS ACCELERATIE PLATFORM, AFGEKORT : V.A.P.

Divers


Dénomination : VLAAMS ACCELERATIE PLATFORM, AFGEKORT : V.A.P.
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 526.997.337

Publication

23/06/2014
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Op de laatste blz. van Luik B, vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verse: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

III

M

RECHTBANK van KOOPHANCEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

12 JUNI 201k

Griffie

Ondernemingsnr 0526.997.337

Benaming

(voluit) VLAAMS ACCELERATIE PLATFORM

(verkort) : V.A. P.

Rechtsvorm : Private Stichting

Zetel: 3940 Hechtel-Eksel, Ekselsebaan 6 bus 2

Onderwerp akte: Ontslag-benoeming bestuurders / voorzitter raad van bestuur

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR GEHOUDEN OP 25 MAART 2014: EERSTE BESLUIT

Er wordt kennis genomen van het ontslag als bestuurder, met ingang van 01/01/2014, van Comm. V. Nadine Loenders Legal Consultancy, met maatschappelijke zetel te 3941 Hechtel-Eksel, Pundershoekstraat 9, BTW BE 0849.637.846 RPR Hasselt,

TWEEDE BESLUIT

Er wordt kennis genomen van het ontslag als bestuurder en als voorzitter van de raad van bestuur, met ingang van 25/03/2014, van BVBA SAMPI, met maatschappelijke zetel te 9051 Sint-Denijs-Westrem, David Tenierslaan 3, BTW BE 0895232.893 RPR Gent.

DERDE BESLUIT

Comm. V. LUCTOR CONSULTING, met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Phoenixstraat 49, ondememingsnummer 0548.805.511 RPR Gent, wordt benoemd tot nieuwe bestuurder, met ingang van 25/03/2014, voor een periode van 3 jaar. Deze bestuurder wordt voor de uitoefening van dit bestuurdersmandaat vast vertegenwoordigd door de heer Maarten Laga, wonende te 9051 Sint-Denijs-weetrem, David Tenierslaan 3.

VIERDE BESLUIT

Comm. V. LUCTOR CONSULTING, voormeld, wordt benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur, met ingang van 25103/2014,

Voor eensluidend uittreksel

LEAGLE BVBA, vast vertegenwoordigd door mevrouw Bénédicte Haven

Bestuurder

LUCTOR CONSULTING COMM. V,, vast vertegenwoordigd door de heer Maarten Laga Bestuurder

'4 ---

-- ------ v ------ ^

03/05/2013
ÿþVoorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

MflD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

REGHTEANK VAN KOOPHANDEL

2 3 -0h- 2013

HASSELT

Grfffe

Ondernerningsnr : t7. .

Benaming

(voluit): Vlaams Acceleratie Platform

(verkort) : V.A.P.

Rechtsvorm : Private stichting

Zetel : 3940 Hechtel-Eksel, Ekselsebaan 6 bus 2

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Dirk Seresia te Overpelt op 22 april 2013 dat door de hierna vermelde personen een private stichting werd opgericht waarvan hierna de modaliteiten volgen:

ZIJN VERSCHENEN:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LEAGLE met zetel te 3940 Hechtel-Eksel, Peerderbaan 16 en met ondememingsnummer 0836.742.388. Opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Karen Sabbe te Hamont Achel (Achel), in vervanging van geassocleerd notaris Jan Cloet te Peer, wettig belet, op dertig mei tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de bijiagen tot het Belgisch Staatsblad van zeventien juni tweeduizend en elf onder nummer 11090185.

Hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder: mevrouw HAVEN Bénédicte Beatrice Roger Cornelle, geboren te Sint-Truiden op vijftien februari negentienhonderd achtenzestig, wonende te 3940 Hechtel-Eksel, Peerderbaan 16.

OPRICHTING.

De stichter verklaart dat zij een private stichting onder de naam "Vlaams Acceleratie Platform", afgekort "V.A.P." opricht, voor onbepaalde tijd en welke begint te lopen vanaf de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank, met maatschappe-lijke zetel te 3940 Hechtel-Eksel, Ekselsebaan 6 bus 2.

De stichter verklaart deze stichting op te richten zonder startkapitaal.

STATUTEN.

Vervolgens heeft de stichter mij, Notaris, verzocht akte te nemen van de statuten van de private stichting die zij ais volgt vastlegt (bij uittreksel):

Naam - Zetel  Doel  Activiteiten - Duur

Artikel 1: Naam

De private stichting draagt als naam: "Vlaams Acceleratie Platform" of afgekort "V.A.P.". Zij heeft de rechtsvorm van een private stichting, zoals bepaald in de wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen, zoals die werd gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 en al haar uitvoeringsbesluiten, hierna kortweg te noemen de "V&S Wet".

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen en andere stukken die uitgaan van een stichting moeten de naam ervan vermelden, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "private stichting" alsook het adres ervan.

De naam kan enkel worden gewijzigd mits een unanimiteit van stemmen, zoals vernield in artikel 8 van de statuten.

Artikel 2: Zetel

De zetel van de stichting is gevestigd te 3940 Hechtel-Eksel, Ekselsebaan 6 bus 2.

De zetel kan enkel verplaatst worden door een beslissing van de raad van bestuur genomen overeenkomstig artikel 8 van de statuten.

Artikel 3: Doel _ Activiteiten

De stichting heeft tot doel, in het kader van innovatieve technologische ontwikkelingen in Vlaanderen, een centraal geleid platform te zijn met toegang tot een breed netwerk van niet klassieke consultants (o.a. zonder beperking actieve ondernemers), aangevuld met een team van domein experten (o.a, zonder beperking juristen, fiscalisten, HR managers) en in functie van de specifieke behoeftes van een startend (of recent gestart) initiatief aan het (geselecteerd) team, gedurende een bepaalde periode een persoonlijke begeleiding te verstrekken.

11111111enumRmnu11un

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging. stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2013 - Annexes du Moniteur belge Mol] 2.2

Ter verwezenlijking van haar doel kan de stichting onder meer de volgende activiteiten ontwikkelen, zonder hiertoe evenwel beperkt te zijn:

innovaties stouten met ais doel te verkennen welke hiervan kansrijk zijn om te vertalen in bedrijvigheid; scouting naar en begeleiding van starters initiatieven en starters middels haar brede netwerk en gerichte expertisen;

- een tailor-made en hands-on bijstand en coaching bij de praktische uitvoering van een business plan van starters, zulks te interpreteren in brede zin;

- het opnemen van afspraken en aangaan van contracten met personen, hetzij rechtspersonen, hetzij natuurlijke personen welke de uitvoering van voormelde doelstellingen voor bepaalde of onbepaalde duur, in brede zin ondersteunen;

- het begeleiden van ideeën die kunnen leiden tot nieuwe starters initiatieven en/of spin-off bedrijven, die nuttig of nodig kunnen zijn in het licht van de groei van voormelde initiatieven en/of bedrijven;

- het opnemen van bestuurdersmandaten of eender welke mandaten in te definiëren adviserende en/of ondersteunende organen en/of raden in de voormelde starters initiatieven en/of spin-off bedrijven of in eender welke rechtspersoon of entiteit welke bijdraagt tot de verwezenlijking van het hierin vermelde doel.

De stichting mag, in België en in het buitenland, alle financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel zoals hier omschreven kunnen bevorderen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven, Zij kan, op welke wijze ook, belangen nemen in alle verenigingen, zaken, ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel nastreven of die de verwezenlijking van haar doel kunnen bevorderen en ze kan ermee samenwerken,

De stichting streeft geen winstbejag na. De opbrengsten uit alle activiteiten van de stichting zullen worden bestemd voor herinvestering in de verwezenlijking van het doel van de stichting.

Het doel kan enkel gewijzigd worden mits een unanimiteit van stemmen, zoals vermeld in artikel 8 van de statuten.

Artikel 4: Duur

De stichting wordt voor onbepaalde duur opgericht,

Bestuur en vertegenwoordiging

Artikel 5: Benoeming, ambtsbeëindiging

De stichting wordt bestuurd door een raad van bestuur, bestaande uit ten minste drie bestuurders.

De bestuurders worden benoemd en ontslagen door het toezichtsorgaan en bij ontstentenis van een toezichtsorgaan door de raad van bestuur, bij gewone meerderheid van stemmen.

De bestuurders kunnen te allen tijde en ad nutum worden ontslagen.

De bestuurders worden benoemd voor een periode van drie (3) jaar. De mandaten van bestuurder zijn hemieuwbaar.

Elke benoeming en ambtsbeëindiging moet worden openbaar gemaakt door neerlegging van het besluit in het stichtingsdossier op de griffie van de rechtbank en bekendmaking in de bijlag en tot het Belgisch Staatsblad.

Indien een rechtspersoon benoemd wordt tot bestuurder van de stichting, dient deze rechtspersoon bij haar aanstelling tot bestuurder mee te delen welke natuurlijke persoon haar vast zal vertegenwoordigen bij de raden van bestuur.

Artikel 6; Samenstelling van de raad van bestuur vergaderingen

De raad van bestuur kiest uit zijn leden een voorzitter.

De raad komt samen telkens wanneer het belang van de stichting dit vereist en in ieder geval minstens orn de drie (3) maanden, alsook op verzoek van twee bestuurders of het toezichtsorgaan, zo er een toezichtsorgaan geïnstalleerd is.

De raad van bestuur wordt samengeroepen door middel van een uitnodiging, die de agenda bevat.

De raad kan slechts rechtsgeldig besluiten indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig of rechtsgeldig vertegenwoordigd is. In geval op de eerste vergadering het vereiste aantal bestuurders niet bereikt werd, wordt een tweede vergadering met dezelfde agenda bijeengeroepen, ten vroegste veertien dagen en ten laatste vier weken na de eerste vergadering.

Bestuurders kunnen zich ter zitting van een raad van bestuur enkel rechtsgeldig laten vertegenwoordigen door een andere bestuurder. Elke aanwezige bestuurder kan evenwel slechts volmachtdrager zijn van ten hoogste één (1) volmacht.

De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van aanwezige en rechtsgeldig vertegenwoordigde stemmen, behoudens voor deze besluiten welke een bijzondere meerderheid vereisen zoals bepaald in huidige statuten of in de wet.

Er worden notulen opgemaakt die de besluiten van de raad van bestuur weergeven en die getekend worden door de voorzitter en de secretaris.

Artikel 7: Afgevaardigd bestuurder

De raad van bestuur kan onder zijn leden een afgevaardigd bestuurder benoemen.

Artikel 8: Bevoegdheid

De raad van bestuur is het soevereine orgaan van de stichting en heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle handelingen van bestuur en van beschikking te stellen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de stichting. De leden van de raad van bestuur oefenen hun ambt in college uit.

De raad van bestuur kan de statuten slechts wijzigen op een vergadering van de raad van bestuur waarop alle bestuurders aanwezig en/of rechtsgeldig vertegenwoordigd zijn en met een meerderheid van drie vierde

1.

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.g

van de stemmen. Bovendien dient het toezichtsorgaan, voor zover een dergelijk orgaan geïnstalleerd is, haar voorafgaand advies te geven voor de statutenwijziging.

Slaat de wijziging op het doel of de naam van de stichting, dan is er een unanimiteit van alle aanwezige en vertegenwoordigde stemmen van de bestuurders vereist op een vergadering waarop aile bestuurders aanwezig en/of rechtsgeldig vertegenwoordigd zijn.

Elke statutenwijziging dient steeds notarieel te worden vastgesteld.

Ingeval van dringende noodzakelijkheid en als het belang van de stichting zulks vereist, kan tot een schriftelijke besluitvorming worden besloten. Besluiten in dat kader zullen dan met unanimiteit van stemmen van de aanwezige en/of rechtsgeldig vertegenwoordigde bestuurders genomen worden.

De leden van de raad van bestuur kunnen overeenkomen de taken onderling te verdelen. Deze verdeling kan niet aan derden worden tegengeworpen, zelfs indien zij is bekendgemaakt,

Artikel 9: Vertegenwoordiging

De stichting wordt vertegenwoordigd in en buiten rechte door twee bestuurders samen optredend of door de afgevaardigd bestuurder alleen optredend.

Artikel 10: Bezoldiging

De bestuurders oefenen hun ambt onbezoldigd uit tenzij de raad van bestuur, op advies van het toezichtsorgaan, voor zover dit orgaan geïnstalleerd is, hierover anders beslist. Ingeval beslist wordt tot bezoldiging van bestuurders zal de raad van bestuur, tevens op advies van het toezichtsorgaan, zo dit geïnstalleerd is, tevens de omvang van de bezoldiging bepalen.

Artikel 11; Regeling van belangenconflicten

De bestuurder, die bij een handeling met de stichting, rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting van de raad van bestuur, moet dit mededelen aan de andere bestuurders voordat de raad van bestuur een besluit neemt. Hij neemt deel aan de beraadslaging, doch niet aan de stemming. Zijn verklaring en rechtvaardigingsgronden worden opgenomen in de notulen van de raad van bestuur. Deze omschrijft de aard van de beslissing of verrichting, verantwoordt het genomen besluit en vermeldt de vermogensrechtelijke gevolgen ervan. Voormelde procedure is niet toepasselijk op gebruikelijke verrichtingen aan marktconforme voorwaarden.

Artikel 12; Toezichtsorgaan

De raad van bestuur kan op elk ogenblik beslissen tot het installeren van een toezichtsorgaan. Het toezichtsorgaan telt minstens één [id. Van zodra de raad van bestuur overgaat tot het installeren van en toezichtsorgaan, zullen de volgende bepalingen dienaangaande gelden:

De volgende personen zijn lid van het toezichtsorgaan,

-de oprichter van de stichting;

-de leden aangenomen door het toezichtsorgaan

In geval een toezichtsorgaan voor de eerste maal geïnstalleerd wordt, worden de nieuwe leden ervan benoemd door de raad van bestuur. ln geval er geen raad van bestuur en geen toezichtsorgaan is worden er twee leden benoemd in het toezichtsorgaan door de voorzitter van de Rechtsbank van Eerste Aanleg op verzoek van de meest gerede partij.

Het toezichtsorgaan beslist bij gewone meerderheid van aanwezige en rechtsgeldig vertegenwoordigde stemmen.

Enkel aangenomen leden kunnen ontslagen worden door het toezichtsorgaan. ln geval van stemming over het ontslag van een lid van het toezichtsorgaan heeft dit lid geen stemrecht,

Het toezichtsorgaan controleert de handelingen van de raad van bestuur, Het verleent al dan niet kwijting. In bepaalde aangelegenheden, zoals opgenomen in huidige statuten of op elk ogenblik waarop de raad van bestuur het toezichtsorgaan om advies verzoekt, kan of dient het toezichtsorgaan een advies aan de raad van bestuur te verstrekken, Ingeval het toezichtsorgaan advies kan of dient (te) verstrekken aan de raad van bestuur, kan de raad van bestuur van het advies afwijken in haar besluiten doch dient dergelijke afwijking gemotiveerd te worden in de notulen van de betrokken raad van bestuur.

Het toezichtsorgaan vergadert op verzoek van ieder lid van het toezichtsorgaan. De [eden van het toezichtsorgaan kunnen zich ter zitting van een toezichtsorgaan enkel rechtsgeldig laten vertegenwoordigen door een andere lid van het toezichtsorgaan. Elk aanwezig lid van het toezichtsorgaan kan evenwel slechts volmachtdrager zijn van ten hoogste één (1) volmacht.

Artikel 13: Dagelijks bestuur  afgevaardigd bestuurder

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de stichting delegeren aan één of meerdere personen, welke tevens bestuurder zijn, genaamd de afgevaardigde bestuurder,

De beslissing tot delegatie wordt genomen met een eenvoudige meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde leden van de raad van bestuur, voor zover twee derde van de leden aanwezig of rechtsgeldig vertegenwoordigd is. Ter gelegenheid van de benoeming kan de raad van bestuur de duur waarvoor de afgevaardigde bestuurder wordt benoemd, bepalen, met dien verstande dat een dergelijke benoeming een termijn van zes (6) jaar niet mag overschrijden. Indien de raad van bestuur geen duur van de benoeming bepaalt, is de afgevaardigde bestuurder benoemd voor een periode van zes (6) jaar. Ongeacht of hij benoemd werd voor een bepaalde duur, kan de afgevaardigde bestuurder te allen tijde worden ontslagen door de raad van bestuur.

De afgevaardigde bestuurder vertegenwoordigt de stichting in en buiten rechte binnen de grenzen van het dagelijks bestuur. Ingeval meerdere afgevaardigde bestuurders door de raad van bestuur tezelfdertijd benoemd zijn, zullen zij hun mandaten in college uitoefenen.

De bezoldiging van de afgevaardigde bestuurder wordt bepaald door de raad van bestuur.

" Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2013 - Annexes du Moniteur belge MOO 2.2

Boekjaar  Jaarrekening  Begroting

Artikel 13: Boekjaar

Het boekjaar van de stichting gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december.

Artikel 14: Jaarrekening - begroting

Igder jaar en ten laatste binnen zes maanden na afsluitingsdatum van het boekjaar maakt de raad van

bestuur de jaarrekening van het voorbije boekjaar op, alsook de begroting van het volgende, lopende, boekjaar

en dit op de wijze bepaald in artikel 37 van de V&S-Wet.

indien de stichting bij de afsluiting van het boekjaar minstens twee van de drie bij wet bepaalde drempels

bereikt, houdt zij een boekhouding en maakt zij een jaarrekening op overeenkomstig de boekhoudwet van

zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig, behoudens aanpassingen.

De stichting moet de controle op haar financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van

de verrichtingen opdragen aan een commissaris indien zij voldoet aan de criteria bepaald in artikel 37 paragraaf

5 V&S Wet.

Binnen de dertig dagen na goedkeuring van de jaarrekening, legt de raad van bestuur deze neer bij een

plaatselijke zetel van de Nationale Bank van België, samen met een stuk met de identiteit van de bestuurders

en desgevallend de commissaris in functie en in voorkomend geval het verslag van de commissaris.

Ontbinding  Bestemming van het vermogen

Artikel 15: Vrijwillige ontbinding

Q'e raad van bestuur kan mits eenparig besluit van de bestuurders aan de bevoegde Rechtbank van Eerste Aanleg voorstellen om de ontbinding van de stichting uit te spreken en tot vereffening over te gaan, wanneer de stichting niet meer in staat is het doel na te streven, waarvoor zij is opgericht, onverminderd de mogelijke andere verzoeken tot ontbinding zoals vermeld in artikel 39 V&S-Wet.

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen en andere stukken uitgaande van de stichting vermelden dan de naam onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "private stichting in vereffening".

Artikel 16: Bestemming van het vermogen bij vrijwillige ontbinding

Het actief van de ontbonden en vereffende stichting is bestemd voor de stichter of diens rechthebbenden die naar aanleiding van de vereffening daarenboven het recht hebben en voor zover zulks mogelijk is, de goederen terug te nemen, die de stichter aan de verwezenlijking van dat doel heeft besteed, dan wel een bedrag gelijk aan de waarde van deze goederen (op datum van ontbinding). Dit geldt eveneens voor de goederen die bij zaakvervanging of door wederbelegging in de plaats zijn gekomen. De stichter is geen vergoeding verschuldigd voor de meerwaarde, gerealiseerd door de stichting op de destijds door haar ingebrachte goederen.

Artikel 17: Slotbepaling

Alles wat niet uitdrukkelijk in deze statuten is bepaald, wordt geregeld door de V&S-Wet.

IV. OVERGANS- EN SLOTBEPALINGEN

Wettigheidscontrole

Ondergetekende notaris bevestigt na onderzoek dat de bepalingen van de V&S-Wet inzake de private stichting werden nageleefd.

Benoeming eerste bestuurders

Met eenparigheid van stemmen worden tot eerste bestuurders benoemd:

e besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LEAGLE met zetel te 3940 Hechtel-Eksel, Peerderbaan 16 en met ondememingsnummer 0836.742.388 RPR Hasselt.

Opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Karen Sabbe te Hamont-Achel (Achel), in vervanging van geassocieerd notaris Jan Cloet te Peer, wettig belet, op dertig mei tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zeventien juni tweeduizend en elf onder nummer 11090185. Vertegenwoordigd door haar zaakvoerder: mevrouw HAVEN Bénédicte, voormeld, welke verklaart dit mandaat te aanvaarden.

-0e besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SAMPI met maatschappelijke zetel te 9051 Sint-Denijs-Westrem, David Tenierslaan 3 en met ondememingsnummer 0895.232.893 RPR Gent.

Opgericht onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap ingevolge onderhandse oprichtingsakte opgesteld op vierentwintig januari tweeduizend en acht, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatblad van vijf februari tweeduizend en acht onder nummer 08020400. Welke vennootschap werd omgevormd in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ingevolge proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders opgesteld door notaris René Van den Kieboom te Antwerpen op éénendertig maart tweeduizend en tien, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van achtentwintig april tweeduizend en tien onder nummer 10061565.

Welke vennootschap haar maatschappelijke zetel heeft verplaatst ingevolge beslissing van de zaakvoerder van één april tweeduizend en tien, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zeventien mei tweeduizend en tien onder nummer 10070744, Vertegenwoordigd door haar zaakvoerder: de heer LAGA Maarten Jozef Lieven, geboren te Antwerpen op twaalf december negentienhonderd drieënzestig, rijksregisternummer 63.12.12-463.02, wonende te 9051 Sint-Denijs-Westrem, David Tenierslaan 3, die schriftelijk verklaard heeft dit mandaat te aanvaarden.

-Pe gewone commanditaire vennootschap Nadine Loenders Legal Consultancy met zetel te 3941 Hechtel-Eksel, Pundershoekstraat 9 en met ondememingsnummer 0849.637.846 RPR Hasselt.

Opgericht ingevolge onderhandse akte van één oktober tweeduizend en twaalf, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vijfentwintig oktober tweeduizend en twaalf onder nummer 12176278. Vertegenwoordigd door haar zaakvoerder: mevrouw LOENDERS Nadine, geboren te Neerpelt op twintig juli

MDD 2.2

Luik B - Vervolg

negentienhonderd vierenzeventig, rijksregistemummer 740720-050-80, wonende te 3941 Hechtel-Eksel, Pundershoekstraat 9, welke verklaart dit mandaat te aanvaarden.

In voormelde vennootschappen, die hierin benoemd zijn tot bestuurder, werden de respectievelijke zaakvoerders, zoals voormeld, benoemd tot vaste vertegenwoordigers voor de uitvoering van de voormelde bestuurdersmandaten van voormelde vennootschappen in onderhavige private stichting V.A.P..

Benoeming mandaten

Ter stond is de raad van bestuur bijeengekomen, bestaande uit:

-LEAGLE BV6A, hier vast vertegenwoordigd door mevrouw HAVEN Bénédicte, voormeld;

-SAMPI BVBA, vast vertegenwoordigd door de heer LAGA Maarten, voormeld, hier vertegenwoordigd door

LEAGLE BVBA, vertegenwoordigd door mevrouw HAVEN Bénédicte, voormeld, ingevolge onderhandse volmacht opgesteld op 19 april 2013, welke aan onderhavige akte gehecht is gebleven;

-Nadine Loenders Lega! Consultancy Comm. Venn., hier vast vertegenwoordigd door mevrouw LOENDERS Nadine, voormeld;

welke beslist te benoemen:

-tot voorzitter. SAMPI BVBA, voormeld, die haar mandaat schriftelijk aanvaard heeft;

Eerste boekjaar jaarrekening

Het eerste boekjaar loopt van zodra de stichting rechtspersoonlijkheid heeft tot éénendertig december

tweeduizend veertien.

De eerste jaarrekening zal worden goedgekeurd door de raad van bestuur binnen de zes maanden na de afsluiting van het eerste boekjaar, zijnde voor 30 juni 2015

Volmacht

-De stichter geeft volmacht aan ondergetekende notaris Seresia om alle formaliteiten die de oprichting van deze stichting teweegbrengt, te vervullen en uit te voeren. Dit behelst in het algemeen de volmacht om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen die de stichting zullen toelaten haar activiteiten aan te vangen, dit met macht tot indeplaatsstelling. Deze volmacht heeft onder meer, doch zonder beperking, als voorwerp het vervullen van de neerlegging van de oprichtingsakte, de publicatie- en openbaarmakingsverplichtingen bij de griffie van de rechtbank van koophandel en bij het Belgisch Staatsblad.

-Bijzondere volmacht wordt door de stichter verleend met recht van indeplaatsstelling aan Cynex Business Office met zetel te 3500 Hasselt, Kempische Steenweg 305/12, evenals haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om de stichting geldig te vertegenwoordigen voor het vervullen van alle formaliteiten die ten gevolge van de akte zouden nuttig of nodig zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen en ondermeer met betrekking tot de diensten van de kruispuntbank der ondernemingen en/of het rechtspersonenregister en/of de BTW-administratie.

Voor ontledend uittreksel.

Samen hiermee neergelegd : expeditie van de akte.

Mtr Dirk Seresia

Notaris

~ y ,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor- behouden

aarr.het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VLAAMS ACCELERATIE PLATFORM, AFGEKORT : V.A…

Adresse
EKSELSEBAAN 6, BUS 2 3940 HECHTEL

Code postal : 3940
Localité : Hechtel
Commune : HECHTEL-EKSEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande