VLEESCENTRALE LANKLAAR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VLEESCENTRALE LANKLAAR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 424.690.051

Publication

07/07/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der rechtbank y, koophondal Anlworpin, afd i Tongeren

2 FI -06- MN

De grlfger, Griffie



Voor

behouc

aan hi

Belgis

Staatsb

O 11J1)11.1131,1),I*111



Ondernemingsnr : 0424.690.051 Benaming

(voluit) : VLEESCENTRALE LANKLAAR (verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm: besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Rachels 7, 3650 Dilsen-Stokkern

(volledig adres)

Onderwem akte statutenwijziging (kapitaalverhoging)

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Vanderstraeten, te Opglabbeek, op 23 juni 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VLEESCENTRALE LANKLAAR", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3650 Dilsen-Stokkem, Rachels 7, RPR Tongeren, ondernemingsnummer 0424.690.051, onder meer volgende besluiten heeft genomen (bij uittreksel) :

EERSTE BESLUIT

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 5 mei 2014 houdende de beslissing tot uitkering in toepassing van artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelasting van een tussentijds bruto-dividend ten belope van tweehonderd zeventien duizend euro nul cent (E 217.000,00), waarop tien procent (10%) roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij aldus netto honderd vijfennegentig duizend driehonderd euro nul cent (¬ 195.300,00), en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves.

Deze dividenden werden betaalbaar gesteld op 5 mei 2014, door boeking op rekening-courant van de respectievelijke vennoten.

TWEEDE BESLUIT

Al Verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor dat op 20 juni 2014 werd opgesteld door de heer Hubert Vencken, bedrijfsrevisor, zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Hubert Venckenn. met zetel te 3960 Breer Millenstraat 34, met betrekking tot de hierna vermelde inbreng in natura, luidt als volgt.

BESLUIT

Uit mijn onderzoek, met betrekking tot de geplande kapitaalverhoging in VLEESCENTRALE LANKLAAR BVBA bestaande uit de omzetting van de schuldvordering .welke ontstaan is uit de uitkering van eert netto dividend, voor een totaal bedrag van E 195.300,00, is gebleken dat naar mijn mening en onder voorbehoud van de continuïteit van de vennootschap:

1.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van de waarde van de verhoging van de bestaande aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature; alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%;

2.onder voorbehoud van de niet-naleving van de vormvoorschriften inzake de bijeenroeping van de algemene vergadering:

- de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

-de door de partijen toegepaste waarderingswijze in het geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde van E 195.300,00, de waardering is gebaseerd op de nominale waarde van de in te brengen schuldvordering, na de uitkering van het netto dividend;

3. de als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit de verhoging van de fractiewaarde van de 250 reeds bestaande aandelen van VLEESCENTRALE LANKLAAR BVBA, elk met een bedrag van 781,20; het eigen vermogen van de vennootschap zal verminderen met een bedrag van E 21.700,00;

4.deze kapitaalverhoging volledig kadert in de programmawet van 28 juni 2013, artikel 537 WIB92;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

5.deze kapitaalverhoging zal gerealiseerd worden zonder uitgifte van nieuwe aandelen. Gezien alle aandelen in handen zijn van de inbrengers, is deze werkwijze evenwel verantwoord.

Mijn opdracht bestaat er echter niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting."

Verslag van de zaakvoerder inzake de inbreng in nature.

Door de voorzitter van de vergadering wordt lezing gegeven van het bijzonder verslag van de zaakvoerder van de vennootschap, verslag dat betrekking heeft op de inbreng in natura en dat werd opgesteld overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen op 5 mei 2014.

Deze verslagen zullen neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Tongeren, samen met de expeditie van onderhavig proces-verbaal.

DERDE BESLUIT

a) Kapitaalverhoging

I. Beslissing

De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met honderd vijfennegentig

duizend driehonderd euro nul cent (¬ 195.300,00), om het kapitaal van achttien duizend zeshonderd euro nul cent (¬ 18.600,00) op tweehonderd dertien duizend negenhonderd euro nul cent (¬ 213.900,00) te brengen, door inbreng in natura van één of meerdere rekening-couranten gecreëerd door uitkering van een tussentijds bruto-dividend, ten bedrage van tweehonderd zeventien duizend euro nul cent (217.000,00 EUR), onder aftrek van tien procent (10%) roerende voorheffing, hetzij aldus netto honderd vijfennegentig duizend driehonderd euro nul cent (¬ 195.300,00).

Onderhavige kapitaalverhoging door Inbreng in nature van de dividendvorderingen vindt plaats in toepassing van artikel 537 W.I.B. '92.

II inbreng

De inbrengers verduidelijken nogmaals dat voormelde ingeboekte credit-saldi van de door hen aangehouden rekeningen-courant tot stand zijn gekomen tengevolge van het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van 5 mei 2014.

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het netto-bedrag van voorschreven dividenden uitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Aangezien de kapitaalverhoging gebeurt door elke vennoot in verhouding tot zijn aandelenbezit, blijven de verhoudingen tussen de vennoten gerespecteerd en vindt er dus geen verwatering plaats van de aandelen van de ene of de andere vennoot.

Vergoeding

Aangezien er geen nieuwe aandelen gecreëerd worden, zullen de vennoten hun vergoeding vinden in de verhoging van de fractiewaarde van de aandelen, dit in verhouding tot hun aandelenparticipatie,

IV. Vaststelling kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk werd verhoogd tot tweehonderd dertien duizend negenhonderd euro nul cent (¬ 213.900,00)

b) Wijziging van artikel 5 van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten.

Ingevolge het genomen besluit beslist de vergadering om het artikel 5 van de statuten te wijzigen zoals hierna volgt.

"Artikel 5 - Kapitaal.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd dertien duizend negenhonderd euro nul cent (¬ 213.900,00) en is volledig geplaatst.

Het is vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig (250) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde."

VIERDE BESLUIT

Bij besluit dat werd genomen door de bijzondere algemene vergadering der vennoten gehouden op 31 juli 1995, werd het ontslag als statutair zaakvoerder aanvaard van de heer COLSON Robert, toen wonende te 3665 As, Dorpsstraat 5 en werd de heer BOUCHET Dominicus Cornelius Maria, wonende te 3960 Bree, Caubergstraat 40 sedertdien de enige (statutaire) zaakvoerder, Dit werd nadien bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 22 september 1995 onder nummer 950922-190.

Niettegenstaande dit ontslag op vennootschapsrechtelijk vlak en conform de statuten van de vennootschap, had dienen te worden aanvaard door de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging, heeft het ontslag wel onmiddellijke uitwerking gekregen en voor zoveel ais nodig bevestigt de vergadering hierbij het ontslag en besluit de vergadering volgende wijziging aan de statuten aan te brengen de tekst van het artikel 16 van de statuten wordt geschrapt en vervangen door de volgende tekst

"Artikel 16 Benoeming ontslag.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Rechtspersonen, al dan niet vennoot, kunnen nooit benoemd worden tot zaakvoerder,

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Werd in de oprichtingsakte op 29 juli 1983 tot statutaire zaakvoerder benoemd zonder beperking in van duur.,

De heer BOUCHET Dominicus Cornelius Maria, wonende te 3960 Bree, Caubergstraat 40."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd:

* uitgifte akte

*de gecoördineerde statuten

* bedrijfsrevisoraal verslag

* verslag zaakvoerder

Getekend, notaris Dirk Vanderstraeten

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

22/12/2014 : TG056409
24/12/2012 : TG056409
22/12/2011 : TG056409
22/12/2010 : TG056409
24/12/2009 : TG056409
14/01/2009 : TG056409
27/12/2007 : TG056409
22/12/2006 : TG056409
23/12/2005 : TG056409
08/12/2005 : TG056409
30/11/2005 : TG056409
28/12/2004 : TG056409
29/01/2004 : TG056409
24/01/2003 : TG056409
26/01/2002 : TG056409
19/01/2001 : TG056409
21/01/2000 : TG056409
01/01/1997 : TG56409
22/09/1995 : TG56409
01/01/1989 : TG56409
01/01/1986 : TG56409

Coordonnées
VLEESCENTRALE LANKLAAR

Adresse
RACHELS 7 3650 DILSEN-STOKKEM

Code postal : 3650
Localité : DILSEN-STOKKEM
Commune : DILSEN-STOKKEM
Province : Limbourg
Région : Région flamande