VRIJ VOLWASSENONDERWIJS MIDDEN LIMBURG

Divers


Dénomination : VRIJ VOLWASSENONDERWIJS MIDDEN LIMBURG
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 422.695.514

Publication

02/07/2012
ÿþ MOD 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Voor-behoudei

aan het

Belgisch Staatsbla.

t UllIil 11IYII11IIII11111IW

*12116317*



Rechtbank van koophandel

21 Jell 2012

te HASSELT

Griffie

Ondernemingsnr : 0422.695.514

Benaming

(voluit) : Vrij Volwassenenonderwijs Midden Limburg

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Blijde Inkomststraat 36 te 3500 Hasselt.

Onderwerp akte : Aanstelling van een commissaris.

De leden van de vereniging, in Algemene Vergadering samengekomen op datum van 29 mei 2012 hebben met eenparigheid van stemmen benoemd tot commissaris:

ERNST & YOUNG BEDRIJFSREVISOREN BCV, Herckenrodesingel 4A bus 1, 3500 Hasselt, aangesloten bij het instituut voor bedrijfsrevisoren onder nummer B-00598-2005 en vertegenwoordigd door Stefan Olivier.

Gedaan te Hasselt op I 1 juni 2012.

Voorzitter Secretaris

Paul Renier Marc Op de Beeck

(BIJLAGE: UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE ALGEMENE VERGADERING

ry

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

14/07/2011
ÿþ M0D z.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



IIuma~~~u~~~iw

" 11107868

ECHTBANK VAW KOOPHANDEL

0 ~ e` nu

AgetT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0422.695.514

Benaming

(voluit) . Vonningsleergang voor Sociaal en Pedagogisch Snerk-Has`Se1t,Centrun voor

(verkort) : Volwassenenonderwijs

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel: Blijde .nkanststraat 36 3esool-lasselt Onderwerp akte : 1.Wijziging statuten

De buitengewone algemene vergadering van de vereniging zonder winstoogmerk Vormingsleergang voor Sociaal en Pedagogisch Werk  Hasselt, Centrum voor volwassenenonderwijs, heeft op datum van 23 juni 2011, overeenkomstig de V&S-wet, met eenparigheid van stemmen beslist haar statuten, zoals goedgekeurd tijdens de buitengewone algemene vergadering van 8 maart 2004 en gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 17 december 2004 en gewijzigd tijdens de algemene vergadering van 12 juni 2006 en gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 27 juni 2006, te wijzigen en volledig te vervangen door volgende nieuwe statuten:

TITEL I.  NAAM -- ZETEL  DOEL  DUUR

Art. 1.  De vereniging zonder winstoogmerk draagt de benaming "Vrij Volwassenenonderwijs Midden Limburg", evenwaardig afgekort tot "VOMIL".

Art.2.  De vereniging heeft haar maatschappelijke zetel te Blijde Inkomststraat 36  3500 Hasselt, gelegen in het gerechtelijk arrondissement Hasselt.

Art.3. - §1. De vereniging heeft tot doel, met uitsluiting van enig winstoogmerk, scholing en vorming in te richten in de breedste zin van het woord, ten behoeve van de doelgroep, zoals beschreven in het vigerende decreet volwassenenonderwijs, die zich persoonlijk wil ontplooien of in functie van hun huidige of toekomstige beroepsuitoefening. De vereniging wil alzo een bijdrage leveren tot het levenslang en levensbreed leren. De vereniging kan ook onderzoek realiseren om de realisatie van de gestelde doelen te optimaliseren. Zij mag iedere niet-economische activiteit ontwikkelen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doelen betracht.

De vereniging streeft haar doelen na vanuit een christelijke levensvisie, in overeenstemming met de leer van de rooms-katholieke kerk.

Zij erkent en aanvaardt het gezag van de organen die belast worden met de organisatie, de coördinatie en de begeleiding van het katholiek onderwijs

§2. De vereniging mag alle rechtshandelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, en mag daartoe alle roerende of onroerende goederen verwerven of bezitten in eigendom of anderszins, en deze goederen gebruiken, beheren of ten dienste stellen.

§3. De vereniging mag ook op bijkomstige wijze zekere economische activiteiten uitoefenen op voorwaarde dat de opbrengst daarvan uitsluitend besteed wordt aan het hoofddoel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Art.4.  De vereniging is van onbepaalde duur. Zij kan te allen tijde ontbonden worden. TITEL II. - LIDMAATSCHAP

Art.5. - §1. Het aantal leden is onbeperkt maar moet minstens één meer bedragen dan het aantal bestuurders met een minimum van 3.

§2. Leden kunnen zowel natuurlijke als rechtspersonen zijn. Een rechtspersoon laat zich vertegenwoordigen door een gemandateerde.

Art. 6. - § 1. Als voorwaarde voor het lidmaatschap is vereist dat men zich akkoord verklaart met het confessioneel katholiek karakter van de vereniging en met de doelstellingen, zoals bepaald onder artikel 3.

§ 2. Nieuwe leden worden zonder beroep aanvaard door de raad van bestuur.

§ 3. Op voordracht van de bisschop van Hasselt zal zijn afgevaardigde, op zijn verzoek, lid zijn van de vereniging.

Art.7. - §1. De leden zijn geen lidgeld verschuldigd maar kunnen wel vrijwillig een inbreng doen of bedragen storten, De leden en hun rechtsopvolgers kunnen echter op geen enkel ogenblik recht op de goederen van de vereniging laten gelden. Evenmin hebben zij het recht om de door henzelf of door hun rechtsvoorgangers gedane inbreng of gestorte gelden terug te vorderen of de zegels te leggen.

§2. De leden zijn in geen geval persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vereniging.

Art.8. - §1 Het lidmaatschap is van onbepaalde duur en eindigt door vrijwillig ontslag, overlijden, uitsluiting, het verlies van de hoedanigheid die de opname als lid rechtvaardigde of het verlies van burgerlijke of politieke rechten als gevolg van een strafrechtelijke veroordeling.

§2. Vrijwillig ontslag geschiedt door een gewone ontslagbrief, gericht aan de raad van bestuur op het adres van de zetel en zal, indien niet anders vermeld, ingaan bij de eerstvolgende algemene vergadering.

§3. Uitsluiting kan alleen uitgesproken worden door de algemene vergadering met twee derde van de stemmen van de leden die aanwezig of vertegenwoordigd zijn. De algemene vergadering beoordeelt de feiten, na belanghebbende te hebben gehoord, en beslist zonder beroep.

Onder meer kan worden uitgesloten, ieder lid, waarvan de houding, het gedrag, uitspraken of geschriften onverenigbaar zijn met het doel van de vereniging of een aanslag betekenen op de goede naam van de vereniging.

TITEL 111.  ALGEMENE VERGADERING

Art.9.  De algemene vergadering bestaat uit alle leden van de vereniging. Ieder lid beschikt over één stem. Een lid mag zich door een ander lid laten vertegenwoordigen. De volmacht moet schriftelijk zijn. Niemand mag over meer dan één volmacht beschikken.Art.10.  De

algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor:

1° de wijziging van de statuten;

2° de benoeming en de afzetting van de bestuurders;

3° de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een bezoldiging wordt toegekend;

4° de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

MOb2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

5° de goedkeuring van de begroting en van de rekening;

6° de ontbinding van de vereniging;

7° de aanduiding van de vereffenaars, het bepalen van hun bevoegdheid en de wijze van vereffening;

8° de uitsluiting van een lid;

9° de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk;

10° alle gevallen waarin de statuten dat vereisen.

Art.1 1.  §1. In de loop van het eerste semester van elk burgerlijk jaar wordt tenminste één gewone algemene vergadering gehouden voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en van de begrotingen voor het lopende jaar.

§2. Buitengewone algemene vergaderingen kunnen gehouden worden, in de gevallen bepaald bij de wet of de statuten, op initiatief van de raad van bestuur of op schriftelijk verzoek, gericht aan de raad van bestuur, van tenminste één vijfde van de leden van de vereniging.

§3. De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door de voorzitter van de raad van bestuur of door twee bestuurders per gewone brief, e-mail of fax tenminste acht dagen op voorhand. De oproeping vermeldt dag, uur en plaats van de vergadering en bevat de agenda. Alle stemgerechtigde Ieden moeten opgeroepen worden.

§4. De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur, bij diens afwezigheid door de ondervoorzitter en bij ontstentenis van deze laatste door het oudste aanwezige lid van de raad van bestuur in leeftijd. De voorzitter duidt een verslaggever aan.

§5. De algemene vergadering kan enkel geldig besluiten nemen omtrent aangelegenheden die uitdrukkelijk op de agenda staan.

Op schriftelijk verzoek van minstens één vijfde van de leden kunnen punten op de agenda worden geplaatst, op voorwaarde dat deze ten laatste veertien dagen vôór de datum van de algemene vergadering toekomen bij de voorzitter van de raad van bestuur.

§6. In gewone gevallen kan de algemene vergadering geldig besluiten nemen met eenvoudige meerderheid van stemmen van de leden die aanwezig of vertegenwoordigd zijn, mits tenminste de helft der leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter beslissend.

Besluiten in verband met statutenwijziging, uitsluiting van leden of vrijwillige ontbinding kunnen slechts genomen worden mits de voorwaarden, bepaald bij artikelen 8, 12, 20 en 26 quater van de V&S-wet, in acht genomen worden.

Indien minstens de helft der aanwezige leden hierom verzoekt, is de stemming geheim.

§7. Van elke algemene vergadering wordt een verslag opgemaakt waarvan het ontwerp aan alle leden wordt bezorgd, uiterlijk tegen het bijeenroepen van de volgende algemene vergadering. Het goedgekeurde verslag wordt ondertekend door twee bestuurders waaronder de voorzitter of de secretaris.

Voor eensluidend verklaarde afschriften van het verslag of uittreksels uit de notulen worden ondertekend door de voorzitter of door twee bestuurders en worden na schriftelijk verzoek aan elke belanghebbende overgemaakt.

TITEL IV.  RAAD VAN BESTUUR

Art.12. - §1. De raad van bestuur bestaat uit tenminste drie leden benoemd door de algemene vergadering en te allen tijde door deze afzetbaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

§2. De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit.

§3. Om tot bestuurder verkozen te worden moet men lid zijn van de vereniging, of een gemandateerde vertegenwoordiger van het lid, indien deze een rechtspersoon is.

§4. De bestuurders worden verkozen voor de duur van zes jaar. Dit mandaat is hernieuwbaar.

§5. Indien een bestuursmandaat voortijdig eindigt kan door de algemene vergadering in de vervanging van deze bestuurder worden voorzien voor de resterende duur van het mandaat.

Indien, om welke reden ook, het aantal bestuurders tot minder dan drie is gedaald, zijn de overige bestuurders gemachtigd en verplicht onverwijld een algemene vergadering bijeen te roepen om te voorzien in de aanstelling van nieuwe bestuurders. Zolang zij dit hebben nagelaten, oefenen zij zelf de volledige bevoegdheid van de raad van bestuur uit.

Uittredende bestuurders, ingevolge einde mandaat, blijven ook na het verstrijken van hun mandaat in dienst, totdat in hun vervanging is voorzien.

§6. De bestuurders duiden onder elkaar een voorzitter, een ondervoorzitter, een secretaris en een schatbewaarder aan.

Art.13. - §I .De raad van bestuur bestuurt, vertegenwoordigt en verbindt geldig de vereniging, zonder bijkomende machtiging van de algemene vergadering, in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen.

Hij treedt op, als eiser of verweerder, in alle rechtsgedingen, en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen.

Hij is bevoegd voor alle handelingen, zonder uitzondering, van bestuur en van beschikking, met inbegrip van het vervreemden, zelfs om niet, van roerende of onroerende goederen en van het hypothekeren, van het lenen en uitlenen, voor om het even welke termijn, van alle handelsverzekerings- en bankverrichtingen en van het opheffen van hypotheken.

§2. Alle bevoegdheden die niet door de wet of door de statuten zijn toegewezen aan de algemene vergadering, worden uitgeoefend door de raad van bestuur.

§ 3. Om tegenover derden de vereniging te vertegenwoordigen en geldig te verbinden is nodig en volstaat de gezamenlijke handtekening van twee bestuurders waaronder de voorzitter of secretaris, zonder dat dezen daarvoor enige bijzondere machtiging of beraadslaging moeten voorleggen. De vereniging kan eveneens worden vertegenwoordigd en geldig verbonden door bestuurders of derden die een algemene of bijzondere volmacht kunnen laten gelden of door een afgevaardigde  bestuurder, door de raad van bestuur aangesteld, en waarvan de bevoegdheid werd bepaald.

§4. De raad van bestuur kan zijn bevoegdheid geheel of gedeeltelijk overdragen aan één of meer bestuurders, in het bijzonder wat betreft het dagelijks bestuur van de vereniging en het gebruik van de maatschappelijke handtekening aan dit bestuur verbonden. Deze bestuurders treden ofwel alleen, ofwel gezamenlijk, ofwel als college op. Deze delegatie is op ieder ogenblik herroepbaar.

§5. De raad van bestuur kan bij gewone meerderheid een deel van haar bevoegdheden delegeren aan één of meer personen, ai dan niet bestuurders en deze dienovereenkomstig benoemen als persoon gemachtigd de vereniging te vertegenwoordigen.

De machtiging betreft nader door de raad van bestuur omschreven handelingen en mag volledige delegatie inhouden voor de betrokken domeinen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De machtiging kan te allen tijde herroepen worden of neemt automatisch een einde op het ogenblik dat de gemandateerde de hoedanigheid verliest die de opname als gemandateerde rechtvaardigde, of overlijdt. De gemandateerden oefenen hun bevoegdheid ofwel alleen ofwel gezamenlijk uit.

§6. De raad van bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig oordeelt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2,2

Art.14. - §1. De raad van bestuur dient minstens tweemaal per jaar geldig te vergaderen.

§2. De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of door twee bestuurders, per gewone brief, email of fax tenminste acht dagen op voorhand.

De uitnodiging vermeldt dag, uur en plaats van de vergadering en bevat de agenda.

De bijeenroeping van de raad is verplicht na schriftelijk verzoek van minstens één derde van de bestuurders.

§3. De raad van bestuur kan slechts geldig vergaderen, wanneer minstens de helft van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is. ledere bestuurder beschikt over één stem. Een bestuurder mag zich door een andere bestuurder laten vertegenwoordigen. De volmacht moet schriftelijk zijn. Niemand mag over meer dan één volmacht beschikken. De besluiten van de raad van bestuur moeten goedgekeurd worden door tenminste de helft van de bestuurders die aanwezig of vertegenwoordigd zijn. De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter, bij diens afwezigheid door de ondervoorzitter en bij ontstentenis van deze laatste door het oudste aanwezige lid in leeftijd.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vzw zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur genomen worden bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Daartoe is vereist dat er vooraf een unaniem akkoord is onder de bestuurders om tot schriftelijke besluitvorming over te gaan. Dit schriftelijk akkoord kan meegedeeld worden per brief, e-mail of fax. Schriftelijke besluitvorming veronderstelt in elk geval dat er een beraadslaging plaatsvond per e-mail, video- of telefoonconferentie.

§4. Van elke raad van bestuur wordt een verslag opgemaakt waarvan het ontwerp aan de bestuurders wordt bezorgd uiterlijk tegen het bijeenroepen van de volgende vergadering. Het goedgekeurde verslag wordt ondertekend door twee bestuurders waaronder de voorzitter of de secretaris.

Voor eensluidend verklaarde afschriften van het verslag of uittreksels uit de notulen worden ondertekend door de voorzitter of door twee bestuurders en worden na schriftelijk verzoek aan elke belanghebbende overgemaakt.

TITEL V  TOEZ1CHT DOOR EEN COMMISSARIS

Art. 15.  Zodra de vzw de drempelbedragen vermeld in artikel 17, §5 van de V&S-wet overschrijdt, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen hierin weer te geven, aan een commissaris opgedragen, te benoemen door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren voor een termijn van drie jaar. De algemene vergadering bepaalt ook de bezoldiging van de commissaris.

TITEL Vl.  BEGROTINGEN EN REKENINGEN

Art. 16. - §1. Het boekjaar loopt van I januari tot en met 31 december.

§2. Elk jaar moet de raad van bestuur aan de algemene vergadering rekenschap geven over zijn beleid tijdens het afgelopen dienstjaar. De raad stelt de rekening vast van het afgelopen boekjaar en maakt de begroting op voor het lopende boekjaar. Beide worden elk jaar, en ten laatste zes maanden na de afsluiting van het boekjaar onderworpen aan de goedkeuring van de algemene vergadering. Vervolgens wordt bij afzonderlijke stemming aan de bestuurders en in voorkomend geval de commissarissen kwijting verleend.

TITEL VII .  ONTBINDING EN VEREFFENING

Art. I7. - De vereniging wordt niet ontbonden door het overlijden of het uittreden van een lid, in zover het aantal leden daardoor niet minder dan drie bedraagt. ln het geval er minder dan drie leden zijn beschikt de vereniging over een regularisatietijd van drie maanden. Behoudens het geval van rechtelijke ontbinding, kan tot de vrijwillige ontbinding slechts besloten worden door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 20 van de V&S-wet.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

M002.2

ln het ontbindingsbesluit worden tevens één of meer vereffenaars aangeduid, overeenkomstig artikel 19 en 22 van de V&S-wet.

Art. 18. - Na ontbinding van de vereniging, welke ook de oorzaak is, beslist de algemene vergadering over de bestemming van het overblijvend actief, na het vereffenen der schulden en het aanzuiveren der lasten. Bij gebrek aan een beslissing binnen de zes maanden na de ontbinding, wordt over de bestemming zonder beroep beslist door de plaatselijke bisschoppelijke overheid. Het bezit zal worden toevertrouwd aan een andere vereniging die een gelijkaardig of verwant doel nastreeft

TITEL VIII.  ALGEMENE BEPALINGEN

Art.19. - Voor alles wat niet door de statuten is geregeld, is de V&S-wet van toepassing

2.WIJZIGING SAMENSTELLING RAAD VAN BESTUUR BENOEMING  HERBENOEMING

Met ingang van 23 juni 2011 heeft de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van stemmen het ontslag aanvaard als lid van de raad van bestuur:

Colemont, Magda Maria Louisa, wonende Markt 30, bus 1, te 3540 Herk-de-Stad, geboren op I l januari 1953 te Hasselt

Gorissen, Gerard Jean Christiaan, wonende Loobronstraat l te 3630 Maasmechelen, geboren op 7 maart I945 te Eisden

Leysen, August Leo Maria, wonende Zavelstraat 80 te 3520 Zonhoven, geboren op 4 juni 1951 te Balen

Moers, Jozef Domenicus Marie, wonende Wezerenstraat 8 te 3890 Gingelom, geboren op 17 maart 1958 te Landen

Spooren, Marcel Petrus, wonende Ankerweg 11 te 3910 Neerpelt, geboren op 6 januari 1938 te Neerpelt

Vandeput, Gilbert Prosper Ghislain, wonende Sepulkrijnenlaan 52 te 3500 Hasselt, geboren op 8 november 1942 te Rotselaar

Vanderfeesten, Maria Josephina Henrica, wonende Brugstraat 14 te 3550 Neusden-Zolder, geboren op 1 november 1938 te Overpelt

Vanstraelen, Agnes Maria Hendrika, wonende Nachtegaal 103 te 3800 Sint-Truiden, geboren op 3 maart 1947 te Hasselt.

Zij heeft met eenparigheid van stemmen benoemd tot nieuwe leden van de raad van bestuur voor een periode van zes jaar:

Bleux, Florent Louis, wonende Valentijnstraat 55 te 3582 Koersel, geboren op 4 april 1942 te Lummen

Ceyssens, Gaston Louis, wonende Eksterstraat 13 te 3530 Houthalen-Helchteren, geboren op I l mei 1940 te Houthalen

Op de Beeck, Marc Benedictus Julianus Maria, wonende Paul Nicoulaan 16 te 3630 Maasmechelen, geboren op 24 juni 1938 te Hasselt

Putzeys, Leon Oscar Joseph, wonende Oude straat 43 te 3540 Herk-de-Stad, geboren op l 1 januari 1946 te Herk-de-Stad

Schreurs, Jan Louis Alfons, wonende Maastrichterstraat 12 te 3665 As, geboren op 24 oktober 1933 te Opglabbeek

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Volgende bestuurders worden met eenparigheid van stemmen vanaf 23 juni 2011 herbenoemd voor een periode van zes jaar:

Coteur, Roger Guillaume Albert, wonende Grootstraat 96 te 3570 Alken, geboren op 13 september 1940 te Hasselt

Haesevoets, Ann Seraphine Florentinus, wonende Hasseltse Dreef 110 te 3512 Hasselt, geboren op 10 juli 1958 te Wilrijk

Renier, Paul Maria Raymond Jozef, wonende Sint-Corneliusstraat 43/2 te 3500 Hasselt, geboren op 16 juli 1938 te Hasselt

Vanpaeschen, Guido Jozef, wonende Nieuwland 9 te 3550 Heusden-Zolder, geboren op 14 januari 1961 te Heusden

De raad van bestuur is vanaf heden voor een periode van zes jaar samengesteld als volgt:

Bleu; Florent Louis, wonende Valentijnstraat 55 te 3582 Koersel, geboren op 4 april 1942 te Lummen

Ceyssens, Gaston Louis, wonende Eksterstraat 13 te 3530 Houthalen-Helchteren, geboren op 11 mei 1940 te Houthalen

Coteur, Roger Guillaume Albert, wonende Grootstraat 96 te 3570 Alken, geboren op 13 september 1940 te Hasselt

Haesevoets, Ann Seraphine Florentinus, wonende Hasseltse Dreef 110 te 3512 Hasselt, geboren op 10 juli 1958 te Wilrijk

Op de Beeck, Marc Benedictus Julianus Maria, wonende Paul Nicoulaan 16 te 3630 Maasmechelen, geboren op 24 juni 1938 te Hasselt

Putzeys, Leon Oscar Joseph, wonende Oude straat 43 te 3540 Herk-de-Stad, geboren op 11 januari 1946 te Herk-de-Stad

Renier, Paul Maria Raymond Jozef, wonende Sint-Corneliusstraat 43/2 te 3500 Hasselt, geboren op 16 juli 1938 te Hasselt

Schreurs, Jan Louis Alfons, wonende Maastrichterstraat 12 te 3665 As, geboren op 24 oktober 1933 te Opglabbeek

Vanpaeschen, Guido Jozef, wonende Nieuwland 9 te 3550 Heusden-Zolder, geboren op 14 januari 1961 te Neusden

Deze personen hebben onder elkaar onderling aangesteld tot

voorzitter: Paul Renier

secretaris: Marc Op de Beeck

penningmeester: Jan Schreurs

3.OPHEFFING VERMELDING PERSONEN GEMACHTIGD OM DE VERENIGING TE VERTEGENWOORDIGEN

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

De buitengewone

algemene vergadering van 23 juni 2011 beslist met eenparigheid van stemmen om deel IV (Benoeming personen gemachtigd om de vereniging te vertegenwoordigen) van de publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 17 december 2004, volledig op te heffen.

Jan Schreurs

Penningmeester

Gedaan te Hasselt op 30 juni 2011

Paul Renier

Voorzitter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

ln bijlage : Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering

" VgOr-

" behouden aari het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

23/07/2015
ÿþM0021

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Onderwerp akte : Wijziging van de Statuten, benoeming Raad van Bestuur (event. benoeming dagelijks bestuur)

I. Wijziging van de Statuten

HIERONDER KOMT DE TEKST ZOALS DIE VERMELD IS IN DE GECOORDINEERDE TEKST VAN DE STATUTEN NA WIJZIGINGEN

De buitengewone algemene vergadering van de vereniging zonder winstoogmerk Vrij Volwassenenonderwijs Midden Limburg (VOMIL), heeft op datum van 24 juni 2015, overeenkomstig de V&S-wet, met eenparigheid van stemmen beslist haar statuten, zoals goedgekeurd tijdens de buitengewone algemene vergadering van 23 juni 2011 en gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 17 juli 2011, te wijzigen en volledig te vervangen door volgende nieuwe statuten:

GECOORDINEERDE TEKST VAN DE STATUTEN

TITEL I.  NAAM  ZETEL  DOEL  DUUR

Art.1, -- De vereniging zonder winstoogmerk draagt de benaming "Qrios".

Art.2.  De vereniging heeft haar maatschappelijke zetel te Halmstraat 6  3600 Genk, gelegen in het gerechtelijk arrondissement Tongeren.

Art.3. - §1. De vereniging heeft tot doel, met uitsluiting van enig winstoogmerk, scholing en vorming in te richten in de breedste zin van het woord, ten behoeve van de doelgroep, zoals beschreven in het vigerende decreet volwassenenonderwijs, die zich persoonlijk wil ontplooien of in functie van hun huidige of toekomstige beroepsuitoefening. De vereniging wil alzo een bijdrage leveren tot het levenslang en levensbreed leren. De vereniging kan ook onderzoek realiseren om de realisatie van de gestelde doelen te optimaliseren. Zij mag iedere niet-economische activiteit ontwikkelen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doelen betracht.

De vereniging streeft haar doelen na vanuit een christelijke levensvisie, in overeenstemming met de leer van de rooms-katholieke kerk.

Zij erkent en aanvaardt het gezag van de organen die belast worden met de organisatie, de coördinatie en de begeleiding van het katholiek onderwijs

§2. De vereniging mag alle rechtshandelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, en mag daartoe alle roerende of onroerende goederen verwerven of bezitten in eigendom of anderszins, en deze goederen gebruiken, beheren of ten dienste stellen.

§3. De vereniging mag ook op bijkomstige wijze zekere economische activiteiten uitoefenen op voorwaarde dat de opbrengst daarvan uitsluitend besteed wordt aan het hoofddoel,

Art.4.  De vereniging is van onbepaalde duur, Zij kan te allen tijde ontbonden worden. TITEL li. - LIDMAATSCHAP

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

151 668

Ondernerningsnr Benaming

(voluit)

Rechtsvorm

Zetel

: 0422.695.514

Vrij Volwassenonderwijs Midden Limburg

Vereniging zonder winstoogmerk

Blijde Inkomststraat 36, 3500 Hasselt

RECHTBANK vin KODPHANDFL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

!13 JOLI 2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

1

T' MOD 2,1

Art.S. - §1, Het aantal leden is onbeperkt maar moet minstens één meer bedragen dan het aantal bestuurders met een minimum van 3,

§2. Leden kunnen zowel natuurlijke als rechtspersonen zijn. Een rechtspersoon laat zich vertegenwoordigen door een gemandateerde.

Art, 6. - § L Als voorwaarde voor het lidmaatschap is vereist dat men zich akkoord verklaart met het confessioneel katholiek karakter van de vereniging en met de doelstellingen, zoals bepaald onder artikel 3.

§ 2. Nieuwe leden worden zonder beroep aanvaard door de raad van bestuur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2015 - Annexes du Moniteur belge §3. Deze vzw brengt verschillende, vandaag bestaande CVO's samen onder onderhavige rechtspersoon. Elk

van thans bestaande CVO's, of de rechtspersoon of diens rechtsopvolger onder wie zij ressorteren is van

rechtswege lid op hun verzoek:

campus de helix cvo, Rijksweg 357 te 3630 Maasmechelen (centrumnummer:. 048892)

CVO TIKB, Pastorijstraat 40, bus 2 te 3530 Houthalen (centrumnummer: 039421)

CVO viio, Rode Kruislaan 27 te 3700 Tongeren (centrumnummer: 039991)

CVO Vrije Leergangen Limburg, HaImstraat 6 te 3600 Genk (centrumnummer: 038984)

Vrij CVO Noord-Limburg, Peltanusstraat 8 te 3900 Overpelt (centrumnummer: 039792)

CVO VSPW-Hasselt, Blijde Inkomststraat 36 te 3500 Hasselt (centrumnummer: 039231)

- KCST Centrum voor Volwassenenonderwijs, Plankstraat 11 te 3800 Sint-Truiden (centrumnummer 048587)

Art.7. - §1. De leden zijn geen lidgeld verschuldigd maar kunnen wel vrijwillig een inbreng doen of bedragen storten. De leden en hun rechtsopvolgers kunnen echter op geen enkel ogenblik recht op de goederen van de vereniging laten gelden. Evenmin hebben zij het recht om de door henzelf of door hun rechtsvoorgangers gedane inbreng of gestorte gelden terug te vorderen of de zegels te leggen.

§2,. De leden zijn in geen geval persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vereniging,

Art.8, - §1 Het lidmaatschap is van onbepaalde duur en eindigt door vrijwillig ontslag, overlijden, uitsluiting, het verlies van de hoedanigheid die de opname als lid rechtvaardigde of het verlies van burgerlijke of politieke rechten als gevolg van een strafrechtelijke veroordeling.

§2. Vrijwillig ontslag geschiedt door een gewone ontslagbrief, gericht aan de raad van bestuur op het adres van de zetel en zal, indien niet anders vermeld, ingaan bij de eerstvolgende algemene vergadering.

§3. Uitsluiting kan alleen uitgesproken worden door de algemene vergadering met twee derde van de stemmen van de leden die aanwezig of vertegenwoordigd zijn. De algemene vergadering beoordeelt de feiten, na belanghebbende te hebben gehoord, en beslist zonder beroep.

Onder meer kan worden uitgesloten, ieder lid, waarvan de houding, het gedrag, uitspraken of geschriften onverenigbaar zijn met het doei van de vereniging of een aanslag betekenen op de goede naam van de vereniging.

TITEL III.  ALGEMENE VERGADERING

Art.9,  De algemene vergadering bestaat uit alle leden van de vereniging,

Elk lid van rechtswege (cfr, Art. 6 §3) heeft op zijn verzoek minstens drie vertegenwoordigers in de Algemene

Vergadering,

iedere vertegenwoordiger beschikt over één stem, Een vertegenwoordiger mag zich door een andere

vertegenwoordiger laten mandateren. De volmacht moet schriftelijk zijn. Niemand mag over meer dan één volmacht beschikken,

De afgevaardigden van een rechtspersoon warden door de Raad van Bestuur van de rechtspersoon aangeduid en afgezet.

Art.10,  De algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor:

I° de wijziging van de statuten;

2° de benoeming en de afzetting van de bestuurders;

3° de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een

bezoldiging wordt toegekend;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

MaU 2.1

4° de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

5° de goedkeuring van de begroting en van de rekening;

6° de ontbinding van de vereniging;

7° de aanduiding van de vereffenaars, het bepalen van hun bevoegdheid en de wijze van vereffening;

8° de uitsluiting van een lid;

9° de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk;

10° alle gevallen waarin de statuten dat vereisen.

Art.11.  §I. In de loop van het eerste semester van elk burgerlijk jaar wordt tenminste één gewone algemene vergadering gehouden voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en van de begrotingen voor het lopende jaar.

§2. Buitengewone algemene vergaderingen kunnen gehouden worden, in de gevallen bepaald bij de wet of de statuten, op initiatief van de raad van bestuur of op schriftelijk verzoek, gericht aan de raad van bestuur, van tenminste één vijfde van de leden van de vereniging.

§3, De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door de voorzitter van de raad van bestuur of door twee bestuurders per gewone brief of e-mail tenminste acht dagen op voorhand. De oproeping vermeldt dag, uur en plaats van de vergadering en bevat de agenda. Alle stemgerechtigde leden moeten opgeroepen worden.

§4. De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur, bij diens afwezigheid door het oudste aanwezige lid van de raad van bestuur in leeftijd. De voorzitter duidt een verslaggever aan.

§5. De algemene vergadering kan enkel geldig besluiten nemen omtrent aangelegenheden die uitdrukkelijk op de agenda staan.

Op schriftelijk verzoek van minstens één vijfde van de leden kunnen punten op de agenda worden geplaatst, op voorwaarde dat deze ten laatste veertien dagen vóór de datum van de algemene vergadering toekomen bij de voorzitter van de raad van bestuur.

§6. In gewone gevallen kan de algemene vergadering geldig besluiten nemen met eenvoudige meerderheid van stemmen van de leden die aanwezig of vertegenwoordigd zijn, mits tenminste de helft der leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter beslissend.

Besluiten in verband met statutenwijziging, uitsluiting van leden of vrijwillige ontbinding kunnen slechts genomen worden mits de voorwaarden, bepaald bij artikelen 8, 12, 20 en 26 quater van de V&S-wet, in acht genomen worden.

Indien minstens de helft der aanwezige leden hierom verzoekt, is de stemming geheim.

§7. Van elke algemene vergadering wordt een verslag opgemaakt waarvan het ontwerp aan alle leden wordt bezorgd, uiterlijk tegen het bijeenroepen van de volgende algemene vergadering. Het goedgekeurde verslag wordt ondertekend door twee bestuurders onder wie de voorzitter of de secretaris.

Voor eensluidend verklaarde afschriften van het verslag of uittreksels uit de notulen worden ondertekend door de voorzitter of door twee bestuurders en worden na schriftelijk verzoek aan elke belanghebbende overgemaakt,

TITEL IV,  RAAD VAN BESTUUR

Art.12. - §1, De raad van bestuur bestaat uit tenminste drie leden benoemd door de algemene vergadering en te allen tijde door deze afzetbaar.

§2. De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit.

§3. Om tot bestuurder verkozen te worden moet men lid zijn van de vereniging, of een gemandateerde vertegenwoordiger van het lid, indien deze een rechtspersoon is.

Elk lid van rechtswege (cfr. Art. 6 §3) heeft op zijn verzoek één of twee vertegenwoordiger(s) in de Raad van Bestuur,

§4. De bestuurders worden verkozen voor de duur van zes jaar. Dit mandaat is hernieuwbaar.

MOD 2.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

§5. Indien een bestuursmandaat voortijdig eindigt kan door de algemene vergadering in de vervanging van deze bestuurder worden voorzien voor de resterende duur van het mandaat.

Indien, om welke reden ook, het aantal bestuurders tot minder dan drie is gedaald, zijn de overige bestuurders gemachtigd en verplicht onverwijld een algemene vergadering bijeen te roepen om te voorzien in de

aanstelling van nieuwe bestuurders. Zolang zij dit hebben nagelaten, oefenen zij zelf de volledige bevoegdheid van de raad van bestuur uit.

Uittredende bestuurders, ingevolge einde mandaat, blijven ook na het verstrijken van hun mandaat in dienst, totdat in hun vervanging is voorzien.

§6. De bestuurders duiden onder elkaar een voorzitter, een secretaris en een penningmeester aan.

Art.13. - § 1.De raad van bestuur bestuurt, vertegenwoordigt en verbindt geldig de vereniging, zonder bijkomende machtiging van de algemene vergadering, in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen.

Hij treedt op, als eiser of verweerder, in alle rechtsgedingen, en beslist over het aI dan niet aanwenden van rechtsmiddelen.

Hij is bevoegd voor alle handelingen, zonder uitzondering, van bestuur en van beschikking, met inbegrip van het vervreemden, zelfs om niet, van roerende of onroerende goederen en van het hypothekeren, van het lenen en uitlenen, voor om het even welke termijn, van alle handelsverzekerings- en bankverrichtingen en van het opheffen van hypotheken.

§2. Alle bevoegdheden die niet door de wet of door de statuten zijn toegewezen aan de algemene vergadering, worden uitgeoefend door de raad van bestuur.

§ 3. Om tegenover derden de vereniging te vertegenwoordigen en geldig te verbinden is nodig en volstaat de gezamenlijke handtekening van twee bestuurders onder wie de voorzitter of secretaris, zonder dat dezen daarvoor enige bijzondere machtiging of beraadslaging moeten voorleggen. De vereniging kan eveneens worden vertegenwoordigd en geldig verbonden door bestuurders of derden die een algemene of bijzondere volmacht kunnen laten gelden of door een afgevaardigde  bestuurder, door de raad van bestuur aangesteld, en van wie de bevoegdheid werd bepaald.

Bij ontstentenis van de voorzitter wordt deze laatste vervangen door het oudste aanwezige lid van de raad van bestuur in leeftijd. Is de secretaris verhinderd, dan wordt hij vervangen door het jongste aanwezige lid in leeftijd van de raad van bestuur,

§4. De raad van bestuur kan zijn bevoegdheid geheel of gedeeltelijk overdragen aan één of meer bestuurders, in het bijzonder wat betreft het dagelijks bestuur van de vereniging en het gebruik van de maatschappelijke handtekening aan dit bestuur verbonden. Deze bestuurders treden ofwel alleen, ofwel gezamenlijk, ofwel als college op. Deze delegatie is op ieder ogenblik herroepbaar.

§5. De raad van bestuur kan bij gewone meerderheid een deel van haar bevoegdheden delegeren aan één of meer personen, al dan niet bestuurders en deze dienovereenkomstig benoemen als persoon gemachtigd de vereniging te vertegenwoordigen.

De machtiging betreft nader door de raad van bestuur omschreven handelingen en mag volledige delegatie inhouden voor de betrokken domeinen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De machtiging kan te allen tijde herroepen worden of neemt automatisch een einde op het ogenblik dat de gemandateerde de hoedanigheid verliest die de opname als gemandateerde rechtvaardigde, of overlijdt, De gemandateerden oefenen hun bevoegdheid ofwel alleen ofwel gezamenlijk uit.

§6. De raad van bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig oordeelt. Art,14. - §L De raad van bestuur dient minstens tweemaal per jaar geldig te vergaderen,

§2. De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of door twee bestuurders, per gewone brief of

e-mail tenminste acht dagen op voorhand.

De uitnodiging vermeldt dag, uur en plaats van de vergadering en bevat de agenda.

De bijeenroeping van de raad is verplicht na schriftelijk verzoek van minstens één derde van de bestuurders.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mon 2.1

§3. De raad van bestuur kan slechts geldig vergaderen, wanneer minstens de helft van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is. Iedere bestuurder beschikt over één stem. Een bestuurder mag zich door een andere bestuurder laten vertegenwoordigen. De volmacht moet schriftelijk zijn. Niemand mag over meer dan één volmacht beschikken. De besluiten van de raad van bestuur moeten goedgekeurd worden door tenminste de helft van de bestuurders die aanwezig of vertegenwoordigd zijn. De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter, bij diens afwezigheid door het oudste aanwezige lid in leeftijd.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vzw zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur genomen worden bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Daartoe is vereist dat er vooraf een unaniem akkoord is onder de bestuurders om tot schriftelijke besluitvorming over te gaan. Dit schriftelijk akkoord kan meegedeeld worden per brief of e-mail. Schriftelijke besluitvorming veronderstelt in elk geval dat er een beraadslaging plaatsvond per e-mail, video- of telefoonconferentie.

§4, Van elke raad van bestuur wordt een verslag opgemaakt waarvan het ontwerp aan de bestuurders wordt bezorgd uiterlijk tegen het bijeenroepen van de volgende vergadering. Het goedgekeurde verslag wordt ondertekend door twee bestuurders onder wie de voorzitter of de secretaris.

Voor eensluidend verklaarde afschriften van het verslag of uittreksels uit de notulen worden ondertekend door de voorzitter of door twee bestuurders en worden na schriftelijk verzoek aan elke belanghebbende overgemaakt.

Bij ontstentenis van de voorzitter wordt deze laatste vervangen door het oudste aanwezige lid van de raad van bestuur in Ieeftijd. Is de secretaris verhinderd, dan wordt hij vervangen door het jongste lid in leeftijd van de raad van bestuur.

TITEL V  TOEZICHT DOOR EEN COMMISSARIS

Art. 15, Zodra de vzw de drempelbedragen vermeld in artikel 17, §5 van de V&S-wet overschrijdt, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen hierin weer te geven, aan een commissaris opgedragen, te benoemen door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren voor een termijn van drie jaar. De algemene vergadering bepaalt ook de bezoldiging van de commissaris.

TITEL VI.  . BEGROTINGEN EN REKENINGEN

Art. 16. - §1. Het boekjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december.

§2. Elk jaar moet de raad van bestuur aan de algemene vergadering rekenschap geven over zijn beleid tijdens het afgelopen dienstjaar. De raad stelt de rekening vast van het afgelopen boekjaar en maakt de begroting op voor het lopende boekjaar. Beide worden elk jaar, en ten laatste zes maanden na de afsluiting van het boekjaar onderworpen aan de goedkeuring van de algemene vergadering. Vervolgens wordt bij afzonderlijke stemming aan de bestuurders en in voorkomend geval de commissarissen kwijting verleend.

TITEL VII .  ONTBINDING EN VEREFFENING

Art. 17. - De vereniging wordt niet ontbonden door het overlijden of het uittreden van een lid, in zover het aantal leden daardoor niet minder dan drie bedraagt. In het geval er minder dan drie leden zijn beschikt de vereniging over een regularisatietijd van drie maanden. Behoudens het geval van rechtelijke ontbinding, kan tot de vrijwillige ontbinding slechts besloten worden door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 20 van de V&S-wet. In het ontbindingsbesluit worden tevens één of meer vereffenaars aangeduid, overeenkomstig artikel 19 en 22 van de V&S-wet,

Art. 18. - Na ontbinding van de vereniging, welke ook de oorzaak is, beslist de algemene vergadering over de bestemming van het overblijvend actief, na het vereffenen der schulden en het aanzuiveren der lasten. Bij gebrek aan een beslissing binnen de zes maanden na de ontbinding, wordt over de bestemming zonder beroep beslist door de plaatselijke bisschoppelijke overheid, Het bezit zal worden toevertrouwd aan een andere vereniging die een gelijkaardig of verwant doel nastreeft

TITEL VIII.  ALGEMENE BEPALINGEN

Art.19. - Voor alles wat niet door de statuten is geregeld, is de V&S-wet van toepassing

MOD 2.1

Luik B - Vervolg

II.Benoemingen Raad van Bestuur

Met ingang van 24 juni 2015 heeft de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van stemmen het ontslag aanvaard als lid van de raad van bestuur:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

, ` ~-,-º%-~

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bleux, Florent Louis, wonende Valentijnstraat 55 te 3582 Koersel, geboren op 4 april 1942 te Lummen Ceyssens, Gaston Louis, wonende Eksterstraat 13 te 3530 Houthalen-Helchteren, geboren op 11 mei 1940 te Houthalen

Coteur, Roger Guillaume Albert, wonende Grootstraat 96 te 3570 Alken, geboren op 13 september 1940 te Hasselt

Haesevoets, Ann Seraphine Florentinus, wonende Hasseltse Dreef 110 te 3512 Hasselt, geboren op 10 juli 1958 te Wilrijk

Putzeys, Leon Oscar Joseph, wonende Oude straat 43 te 3540 Herk-de-Stad, geboren op 11 januari 1946 te Herk-de-Stad

Schreurs, Jan Louis Alfons, wonende Maastrichterstraat 12 te 3665 As, geboren op 24 oktober 1933 te Opgiabbeek

De vergadering heeft met eenparigheid van stemmen benoemd tot nieuwe leden van de raad van bestuur voor een periode van zes jaar:

Baillieux, Karel Jean M., wonende Houthamelsteeg 10 te 3724 Vliermaal, geboren'op 20 juli 1953 te VIiermaal

Bijnens, Guido François Marie Hubert, wonende Heidestraat 156 te 3550 Heusden-Zolder, geboren op 18 mei 1952 te Hasselt

Dehaes, Edwin Leo V., wonende Tiensesteenweg 303 te 3800 St.-Truiden, geboren op 19 april 1958 te Mechelen

De Winter, Erik Joseph P., wonende Oude Kolmontstraat 1 te 3700 Tongeren, geboren op 14 december 1963 te Brasschaat

Donné, Theodoor Mathieu H., wonende Joseph Smeetslaan 223 te 3630 Maasmechelen, geboren op 6 februari 1959 te Bree

Janssen, Gerard Julien Theodoor, wonende Hegstraat 28 te 3631 Maasmechelen, geboren op 30 april 1953 te Boorsem

Keyers, Ludo Annie H., wonende Kneippstraat 36 te 3600 Genk, geboren op 21 oktober 1948 te Genk Meers, Joannes Henricus, wonende Tongersesteenweg 61A te 3730 Hoeselt, geboren op 23 mei 1951 te Genk Op de Beeck, Marc Benedictus Julianus Maria, wonende Paul Nicoulaan 16 te 3630 Maasmechelen, geboren op 24 juni 1938 te Hasselt

Renier, Paul Maria Raymond Jozef, wonende Sint-Corneliusstraat 43/2 te 3500 Hasselt, geboren op 16 juli 1938 te Hasselt

Rubens, An, wonende Pundershoekstraat 47 te 3941 Hechtel-Eksel, geboren op 20 november 1965 te Lommel Schuurmans, Gerardus Ludovicus, wonende Zonnedauwlaan 8 te 3900 Overpelt, geboren op 27 februari 1947 te Houthalen

Stijnen, Alfred Alice G., wonende Luciëndal 39 te 3800 St.-Truiden, geboren op 30 april 1949 te St.-Truiden Vanpaeschen, Guido Jozef, wonende Nieuwland 9 te 3550 Heusden-Zolder, geboren op 14 januari 1961 te Heusden

Gedaan te Genk op 24 juni 2015

Paul Renier Guido Bijnens

Voorzitter Secretaris

BIJLAGE: UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE ALGEMENE VERGADERING AKTE VAN WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden - Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VRIJ VOLWASSENONDERWIJS MIDDEN LIMBURG

Adresse
Art.2.  De vereniging heeft haar maatschappelijke zetel te Halmstraat 6  3600 Genk, gelegen in het gerechtelijk arrondissement

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande