VRIJE BASISSCHOOL RELIGIEUZEN URSULINEN HASSELT

Association sans but lucratif


Dénomination : VRIJE BASISSCHOOL RELIGIEUZEN URSULINEN HASSELT
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 442.272.686

Publication

29/10/2014
ÿþM002.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

RCl4TBANKvin VOOPH/àNDFI te ANTWERPEN

2 0 OKT. 201k

afdeling HASSELT Griffie

*14198640*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0442.272.686

Benaming

(voluit) : Katholiek Basisonderwijs Hasselt Zuid

(verkort) :

Rechtsvorm: vzw

Zetel: Pater Vaientinuslaan 36 3500 Hasselt

Onderwerp akte : Wijziging statuten, samenstelling algemene vergadering en raad van bestuur

1. Wijziging van de statuten

Art. 2

De vereniging heeft haar maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Pater Valentinuslaan 36, gelegen in het

gerechtelijk arrondissement Limburg.

Wijziging leden van de algemene vergadering en raad van bestuur

De heer Christ Floren, Grote Negenbunders 30, 3511 Hasselt, neemt op 12-06-2014 ontslag als lid van de algemene vergadering en raad van bestuur.

De heer Freddy Gemis, °14-10-1944 te Kortessem, Lievehereboomstraat 30, 3720 kortessem (441014/223.60) wordt door de raad van bestuur op 12-06-2014 aangesteld als lid van de algemene vergadering.

De heer Maarten Wolters, °02-02-1970 te Kortrijk, Sepulluijnenlaan 55, 3500 Hasselt (700202/185.75) wordt door de algemene vergadering op 12-06-2014 benoemd tot lid van de raad van bestuur.

Jan KONINCKX Wim DE VOS

Voorzitter Ondervoorzitter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)r(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

02/09/2013
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

ui









Rechtbank van koophandel

21 AUG. 2013

to HASSELT

Griffie

Ondernemingsnr : 0442.272.686

Benaming

(voluit) : Vrije Basisschool Religieuzen Ursulinen Hasselt

(verkort)

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Bakkerslaan 20, 3500 Hasselt

Onderwerp akte : Wijziging statuten, benaming en adres zetel, samenstelling algemene vergadering, raad van bestuur en vertegenwoordiging

Wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen

I. Wijziging van de statuten

Onderstaande wijziging van de statuten gebeurde in uitvoering van het Protocol voor het vormen van een schoolbestuur afgesloten op 23 april 2013 tussen de Vrije Basisschool Religieuzen Ursulinen Hasselt VZW en de Gesubsidieerde Vrije Basisschool Sint-Martinus Hasselt VZW.

De buitengewone algemene vergadering van de vereniging zonder winstoogmerk VRIJE BASISSCHOOL RELIGIEUZEN URSULINEN HASSELT heeft op datum van 10 juni 2013 met eenparigheid van stemmen beslist de bestaande statuten zoals neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Hasselt op 17/02/2005 en gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad op 28/02/2005 evenals de latere aanvullingen te wijzigen en volledig te vervangen door de volgende nieuwe statuten:

TITEL I. - NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

Art. 1.

De vereniging zonder winstoogmerk draagt de naam: "KATHOLIEK BASISONDERWIJS HASSELT ZUID".

Art. 2.

De vereniging heeft haar maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Pater Valentinuslaan 36, gelegen in het

gerechtelijk arrondissement Hasselt.

Art. 3.

§ 1. De vereniging heeft tot doel, met uitsluiting van énig winstoogmerk, het inrichten en het bevorderen van het katholiek onderwijs en opvoeding, in overeenstemming met de leer van de rooms-katholieke kerk en met de bepalingen van het kerkelijk recht over de christelijke opvoeding,

Hiertoe streeft zij de schoolse, sociale, godsdienstige, culturele, wetenschappelijke en sportieve vorming na, in het kader en volgens de richtlijnen van het katholiek onderwijs en volgens de eigen pedagogische methode.

§ 2. De vereniging mag alle rechtshandelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, en mag daartoe alle roerende of onroerende goederen verwerven of bezitten in eigendom of anderszins, en deze goederen gebruiken, beheren of ten dienste stellen.

§ 3. De vereniging mag ook op bijkomstige wijze zekere economische activiteiten uitoefenen op voorwaarde dat de opbrengst daarvan uitsluitend besteed wordt aan het hoofddoel.

Art. 4.

De vereniging is van onbepaalde duur. Zij kan te Mien tijde ontbonden worden.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



" Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

.0 , MOD 22

.,

TITEL Il.  LIDMAATSCHAP

Art. 5_

Het aantal leden is onbeperkt maar moet op zijn minst één meer bedragen dan het aantal bestuurders, met

een minimum van zeven.

Art. 6.

§ 1. Als voorwaarde voor het lidmaatschap is vereist dat men zich akkoord verklaart met het confessioneel

katholiek karakter van de vereniging en met de doelstellingen, zoals bepaald onder artikel 3.

§ 2, De raad van bestuur beslist autonoom bij eenvoudige meerderheid over de aanvaarding van nieuwe leden van de algemene vergadering.

Art. 7.

De leden zijn geen lidgeld verschuldigd, maar kunnen wel vrijwillig een inbreng doen of bijdragen storten. De leden en hun rechtsopvolgers kunnen op geen enkel ogenblik recht op de goederen van de vereniging laten gelden, Evenmin hebben zij het recht om de door henzelf of door hun rechtsvoorgangers gedane inbreng of gestorte gelden terug te vorderen.

De leden zijn in geen geval persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vereniging.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge De leden nemen ingevolge hun lidmaatschap geen persoonlijke verplichtingen op zich en staan niet borg

met hun eigen goederen voor de schulden van de vereniging.

Art. 8.

Het lidmaatschap is van onbepaalde duur en eindigt door vrijwillig ontslag, uitsluiting, het verlies van de

hoedanigheid die de opname als lid rechtvaardigde, of overlijden.

Vrijwillig ontslag geschiedt door een gewone ontslagbrief geadresseerd aan de raad van bestuur op het adres van de zetel en zal, indien niet anders vermeld, ingaan bij de eerstvolgende algemene vergadering. Uitsluiting kan alleen uitgesproken worden door de algemene vergadering met twee derde van de stemmen van de leden die aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Het ontslag en de uitsluiting van de leden geschieden voor het overige op de wijze bepaald door artikel 12 van de wet van 27 juni 1921.

TITEL III. - ALGEMENE VERGADERING

Art. 9.

De algemene vergadering bestaat uit aile leden van de vereniging. Ieder lid beschikt over één stem. Een lid mag zich door een ander lid laten vertegenwoordigen. De volmacht moet schriftelijk zijn. Niemand mag over meer dan één volmacht beschikken.

Art. 10,

De algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor:

1° de wijziging van de statuten;

2° de benoeming en de afzetting van de bestuurders;

3° de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een

bezoldiging wordt toegekend;

4° de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

5° de goedkeuring van de begroting en van de rekening;

6° de ontbinding van de vereniging

7° de aanduiding van de vereffenaars, het bepalen van hun bevoegdheid en de wijze van vereffening;

8° de uitsluiting van een lid;

9° de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk.

10° alle gevallen waarin de statuten dat vereisen.

Art. 11.

§ 1. ln de loop van het eerste semester van elk burgerlijk jaar wordt tenminste één gewone algemene vergadering gehouden voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en van de begrotingen voor het lopende jaar.

§ 2. Buitengewone algemene vergaderingen kunnen gehouden worden op initiatief van de raad van bestuur of op schriftelijk verzoek van tenminste één vijfde van de leden van de vereniging.

f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

e

" , MDD 2.2

§ 3, De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door de voorzitter van de raad van bestuur of door twee bestuurders per gewone brief, e-mail of fax tenminste acht dagen op voorhand. De oproeping vermeldt dag, uur en plaats van de vergadering, en bevat de agenda. Alle stemgerechtigde leden moeten opgeroepen worden.

§ 4. De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij diens

afwezigheid, door een lid daartoe bij meerderheid verkozen onder de aanwezigen.

De voorzitter duidt een verslaggever aan.

§ 5. De algemene vergadering kan enkel geldig besluiten nemen omtrent aangelegenheden die uitdrukkelijk op de agenda staan.

Op schriftelijk verzoek van minstens één twintigste van de leden kunnen bijkomende punten aan de agenda worden toegevoegd op voorwaarde dat deze ten laatste drie dagen voor de datum van de algemene vergadering toekomen bij de voorzitter van de raad van bestuur. Ook mag er op de algemene vergadering van de agenda worden afgeweken indien de meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde leden hiermee instemt.

§ 6. In gewone gevallen kan de algemene vergadering geldig besluiten nemen met eenvoudige meerderheid van stemmen van de leden die aanwezig of vertegenwoordigd zijn, mits tenminste de helft van de leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Indien niet, dan wordt een tweede vergadering gehouden die kan beslissen, afgezien van het aantal afwezige of vertegenwoordigde leden. Besluiten in verband met statutenwijziging, uitsluiting van leden of vrijwillige ontbinding kunnen slechts genomen worden mits de voorwaarden, bepaald bij artikelen 8, 12, 20 en 26 quater van de Wet van 21 juni 1921, in acht genomen worden.

Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter beslissend. Indien minstens de helft der aanwezige leden hierom verzoekt, is de stemming geheim.

§ 7. Van elke algemene vergadering wordt een verslag opgemaakt dat aan alle leden wordt bezorgd, uiterlijk tegen het bijeenroepen van de volgende algemene vergadering. Het goedgekeurde verslag wordt ondertekend door de voorzitter, de ondervoorzitter en de secretaris.

Voor eensluidend verklaarde afschriften van het verslag of uittreksels uit de notulen worden ondertekend door de voorzitter of door twee bestuurders en worden na schriftelijk verzoek aan elke belanghebbende overgemaakt.

TITEL IV. - RAAD VAN BESTUUR

Art. 12.

§ 1. De raad van bestuur bestaat uit tenminste zes leden benoemd door de algemene vergadering en te allen tijde door deze afzetbaar.

§ 2. De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit.

§ 3. Om tot bestuurder verkozen te worden moet men lid zijn van de vereniging, of een gemandateerde vertegenwoordiger van het lid, indien deze een rechtspersoon is.

§ 4. De bestuurders worden verkozen voor onbepaalde duur.

Indien, om welke reden ook, het aantal bestuurders tot minder dan zes is gedaald, zijn de overige bestuurders gemachtigd en verplicht onverwijld een algemene vergadering bijeen te roepen om te voorzien in de aanstelling van nieuwe bestuurders. Zolang zij dit hebben nagelaten, oefenen zij zelf de volledige bevoegdheden van de raad van bestuur uit.

§ 5, De bestuurders duiden onder elkaar een voorzitter, een ondervoorzitter, een secretaris en een penningmeester aan.

Art. 13.

§ 1. De raad van bestuur bestuurt, vertegenwoordigt en verbindt geldig de vereniging, zonder bijkomende

machtiging van de algemene vergadering, in aile gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen.

Hij treedt op, als etser of verweerder, in alle rechtsgedingen, en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen,

Hij is bevoegd voor alle handelingen, zonder uitzondering, van bestuur en van beschikking, met inbegrip van het vervreemden, zelfs om niet, van roerende of onroerende goederen en van het hypothekeren, van het lenen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

M0D 2.2

en uitlenen, voor om het even welke termijn, van alle handels-, verzekenngs- en bankverrichtingen en van het opheffen van hypotheken.

§ 2. Alle bevoegdheden die niet door de wet of door de statuten zijn toegewezen aan de algemene vergadering, worden uitgeoefend door de raad van bestuur.

§ 3. Om tegenover derden de vereniging te vertegenwoordigen en geldig te verbinden is nodig en volstaat de gezamenlijke handtekening van twee bestuurders, waaronder de voorzitter of bij diens afwezigheid of verhindering bij delegatie de ondervoorzitter, zonder dat zij daarvoor enige bijzondere machtiging of beraadslaging moeten voorleggen; behoudens wanneer bestuurders of derden een algemene of bijzondere volmacht kunnen laten gelden of indien de raad een afgevaardigde bestuurder, wiens bevoegdheid hij vaststelt, daartoe heeft aangesteld.

§ 4, De raad van bestuur kan zijn bevoegdheid geheel of gedeeltelijk overdragen aan één of meer bestuurders, in het bijzonder wat betreft het dagelijks bestuur van de vereniging en het gebruik van de maatschappelijke handtekening aan dit bestuur verbonden. Deze bestuurders treden ofwel alleen, ofwel gezamenlijk, ofwel als college op. Deze delegatie is op ieder ogenblik herroepbaar.

§ 5. De raad van bestuur kan bij gewone meerderheid een deel van haar bevoegdheden delegeren aan één of meer personen, al dan niet bestuurders en deze dienovereenkomstig benoemen als persoon gemachtigd de vereniging te vertegenwoordigen.

De machtiging betreft nader door de raad van bestuur omschreven handelingen en mag volledige delegatie inhouden voor de betrokken domeinen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De machtiging kan te allen tijde herroepen worden of neemt automatisch een einde op het ogenblik dat de gemandateerde de hoedanigheid verliest die de opname als gemandateerde rechtvaardigde, of overlijdt. De gemandateerden oefenen hun bevoegdheden ofwel alleen ofwel gezamenlijk uit.

§ 6. De raad van bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig oordeelt.

Art. 14.

§ 1. De raad van bestuur dient minstens tweemaal per jaar geldig te vergaderen.

§ 2. De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of door twee bestuurders, per gewone

brief, e-mail of fax tenminste acht dagen op voorhand.

De uitnodiging vermeldt dag, uur en plaats van de vergadering en bevat de agenda.

De bijeenroeping van de raad is verplicht na schriftelijk verzoek van minstens één derde van de

bestuurders.

§ 3. De raad van bestuur kan slechts geldig vergaderen wanneer minstens de helft van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is. Iedere bestuurder beschikt over één stem. Een bestuurder mag zich door een andere bestuurder laten vertegenwoordigen. De volmacht moet schriftelijk zijn. Niemand mag over meer dan één volmacht beschikken. De besluiten van de raad van bestuur moeten goedgekeurd worden door tenminste de helft van de bestuurders die aanwezig of vertegenwoordigd zijn. De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter of, bij diens afwezigheid, door de ondervoorzitter of, bij diens afwezigheid door een lid daartoe bij meerderheid verkozen onder de aanwezigen. Bij onvoldoende aanwezigheid of vertegenwoordiging kan ze na een hernieuwde samenroeping geldig vergaderen afgezien van het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden.

§ 4. Van elke raad van bestuur wordt een verslag opgemaakt dat aan de bestuurders wordt bezorgd, uiterlijk tegen het bijeenroepen van de volgende vergadering. Het goedgekeurde verslag wordt ondertekend door de voorzitter, de ondervoorzitter en de secretaris.

Voor eensluidend verklaarde afschriften van het verslag of uittreksels uit de notulen worden ondertekend door de voorzitter of door twee bestuurders en worden steeds overgemaakt aan de overige leden van de vereniging en na schriftelijk verzoek aan elke belanghebbende overgemaakt.

TITEL V - HET DAGELIJKS BESTUUR

Art. 15.

De raad kan één of meer afgevaardigde bestuurders aanstellen die belast zijn met het dagelijks bestuur,

onder meer met de geldige handtekening tegenover het bestuur der postcheques, banken, spaarkassen en

andere financiële instellingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

TITEL V. - TOEZICHT DOOR EEN COMMISSARIS

Art. 16.

Zodra de vzw de drempelbedragen vernield in artikel 17, §5 van de V&S-wet overschrijdt, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen hierin weer te geven, aan een commissaris opgedragen, te benoemen door de algemene vergadering onder de reden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren voor een termijn van drie jaar. De algemene vergadering bepaalt ook de bezoldiging van de commissaris.

TITEL VI.  BEGROTINGEN EN REKENINGEN

Art. 17,

§ 1. Het boekjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december.

§ 2. Elk jaar moet de raad van bestuur aan de algemene vergadering rekenschap geven over zijn beleid tijdens het afgelopen dienstjaar. De raad stelt de rekening vast van het afgelopen boekjaar en maakt de begroting op voor het lopende boekjaar, Beide worden elk jaar, en ten laatste zes maanden na de afsluiting van het boekjaar, onderworpen aan de goedkeuring van de algemene vergadering.

TITEL VII.  ONTBINDING EN VEREFFENING

Art. 18.

De vereniging wordt niet ontbonden door het overlijden of uittreden van een lid, in zover het aantal leden daardoor niet minder dan zeven bedraagt. Zelfs in het geval er maar zes leden meer zijn, beschikt de vereniging over een regularisatietijd van drie maanden.

Behoudens het geval van rechterlijke ontbinding, kan tot de vrijwillige ontbinding slechts besloten worden door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 20 van de Wet van 27 juni 1921. In het ontbindingsbesluit worden tevens één of meer vereffenaars aangeduid, overeenkomstig artikel 19 en 22 van de Wet van 27 juni 1921,

Art. 19.

Na ontbinding van de vereniging, welke ook de oorzaak is, beslist de algemene vergadering over de

bestemming van het overblijvend actief, na het vereffenen der schulden en het aanzuiveren der lasten.

Het bezit zal worden toevertrouwd aan een andere vereniging waarvan het maatschappelijk doel het meest

het doel van de huidige vereniging benadert.

TITEL VIII. -- ALGEMENE BEPALINGEN

Art, 20.

Voor alles wat niet door de statuten is geregeld, is de wet van 27 juni 1921 van toepassing.

Il. Leden van de algemene vergadering

De algemene vergadering van de vzw Katholiek Basisonderwijs Hasselt Zuid is als volgt samengesteld:

1.De heer Jan DE BUS, Hefveldstraat 43, 3500 Hasselt

2.De heer Wim DE VOS, Mettestraat 68, 3511 Hasselt

3.De heer Koen FISSETTE, Generaal Lemanstraat 18, 3500 Hasselt

4.De heer Christ FLOREN, Grote Negenbundersstraat 30, 3511 Hasselt

5.Mevrouw lise GOS, Grootstraat 185, 3570 Alken

6.De heer Jan KONINCKX, Arnold van Loonlaan 40, 3500 Hasselt

7.De heer Valère KONINGS, Trekschurenstraat 22, 3500 Hasselt

8.Mevrouw Anne-Marie SCHREURS, Luikersteenweg 82, 3500 Hasselt

9.De heer Marc THOELEN, Boerenkrijgsingel 17, 3500 Hasselt

10.Mevrouw Nicole VAN BEVER, Seringenstraat 12, 3511 Hasselt

11.Mevrouw Agnes VANSTRAELEN, Nachtegaal 103, 3800 Sint-Truiden

12.Eerwaarde Zuster Marie-Josée WILLEMS, Schrijnwerkersstraat 7, 3500 Hasselt

13.De heer Jozef WILMOTS, Langveldstraat 46, 3500 Hasselt

14.De heer Maarten WOLTERS, Hassaluthdreef 38, 3500 Hasselt

De heer Paul DELBRASS1NE heeft ontslag genomen als lid van de algemeen vergadering en raad van bestuur vanaf de algemene vergadering van 21-06-2012. Mevrouw Ilse GOS, de heer Marc THOELEN en de heer Maarten WOLTERS hebben ontslag genomend als [id van de raad van bestuur op 10-06-2013.

MOD 2,2

Luik B - Vervolg

III Benoeming van de raad van bestuur en dagelijks bestuur

De algemene vergadering heeft op 10 juni 2013 met eenparigheid van stemmen benoemd tot leden van de

raad van bestuur en dit voor onbepaalde duur overeenkomstig art. 12 § 4 van de nieuwe statuten:

1.De heer Wim DE VOS, °01/07/1967 te Wilrijk, Mettestraat 68, 3511 Hasselt (670701/303.56)

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

2.De heer Koen FISSETTE, 025/02/1974 te Hasselt, Generaal Lemanstraat 18, 3500 Hasselt

(740225/117.22)

3.De heer Christ FLOREN, 008/01/1970 te Hasselt, Grote Negenbundersstraat 30, 3511 Hasselt

(700108/163.07)

4.De heer Jan KONINCKX, °06109/1967 te Nieuwpoort, Arnold van Loonlaan 40, 3500 Hasselt

(670906/287.33)

5.De heer Valère KONINGS, 023/06/1951 te Hoeselt, Trekschurenstraat 22, 3500 Hasselt (5106231229.97) 6.Mevrouw Agnes VANSTRAELEN, 00310311947 te Hasselt, Nachtegaal 103, 3800 Sint-Truiden (470303/056.86)

Deze bestuurders hebben tijdens de raad van bestuur op 10 juni 2013 onder elkaar aangesteld als:

Voorzitter: Jan KONINCKX

Ondervoorzitter Wim DE VOS

Secretaris:Valère KONINGS

Penningmeester: Koen FISSETTE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge Dagelijks bestuur:

De raad van bestuur heeft op 10 juni 2013 Jan KONINCKX en WIM DE VOS belast met het dagelijks bestuur van de vereniging en zij zijn gemachtigd om door hun handtekening in de zaken van het dagelijks bestuur de vereniging te verbinden, zoals voor postrekening, aangetekende stukken, tijdelijke en tussentijdse benoemingen en voor aile bescheiden bestemd voor inspectie en ministerie, behalve voor vaste benoemingen en voor definitief ontslag, waarvoor twee handtekeningen vereist zijn, zoals voorzien ln artikel 13 § 3 van de statuten, Indien Jan KONINCKX of Wim DE VOS afwezig of verhinderd is, kan hij deze machtiging tot het gebruiken van de maatschappelijke handtekening inzake daden van dagelijks beheer bij delegatie overdragen aan een ander lid van de Raad van Bestuur,

Tijdens de raad van bestuur van 7 augustus 2013 werd beslist dat hij deze machtiging tot het gebruiken van de maatschappelijke handtekening inzake daden van dageijks beheer ook bij delegatie kan overdragen aan de directeur van de Katholieke Jenaplanschool De Krullevaar, Bakkerslaan 20, 3500 Hasselt met vestigingsplaats Vrije Kleuterschool Triangel, Generaal Lemanstraat 30, 3500 Hasselt en aan de directeur van de G. Vrije Basisschool Sint-Martinus, Pater Valentinuslaan 36, 3500 Hasselt met vestigingsplaats Vrije Basisschool 't Klimrek, Stevoortse Kiezel 119, 3511 Hasselt.

J. KONINCKX W. DE VOS

Voorzitter Ondervoorzitter

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

e

e

30/09/2011
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

.._

II IJIAMIR11.11 Il

HECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 0 -09- 2011

HASSELT Griffie

Onclememingsnr : 0442.272.686

Bertarnhig

(voluit): Vrije Basisschool Religieuzen Ursulinen Hasselt

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel Bakkerslaan 20,3500 Hasselt

Onderwerp akte: Wijziging samenstelling vzw en naam en inhoud machtiging

De raad van bestuur van de Vrije Basisschool Religieuzen Ursulinen Hasselt vzw heeft in haar vergadering van 20 juni 2011 beslist volgende nieuwe leden toe te voegen aan de algemene vergadering van de vzw:

Gos Ilse, geboren te Hasselt op 28-04-1971 en wonende Grootstraat 185 te 3570 -Alken. Rijksregisternummer: 71.04.28-052.45

Wolters Maarten, geboren te Kortrijk op 02-02-1970 en wonende Hassaluthdreef 38 te 3500 Hasselt. Rijksregisternummer: 70.02.02-185.75

De algemene vergadering van de vzw Vrije Basisschool Religieuzen Ursulinen Hasselt vzw heeft in haar vergadering van 20 juni 2011 beslist Gos Ilse en Wolters Maarten te benoemen tot nieuwe leden van de raad van bestuur tot 19-12-2016.

De raad van bestuur heeft op 31-08-2011 beslist de machtiging voor daden van dagelijks bestuur die op 16-09-2005 aan Gubbeimans Fabienne verleend werd (in opvolging van Lenaerts Lutgarde: zie publicatie BS 28-02-2005) per 01-09-2011 toe te kennen aan Slootmaekers Bea, geboren op 25-05-1968 te Hasselt, wonende Voddefinstraat 8 te 3500 Hasselt, rijksregisternummer 68.05.25-326.96 in haar hoedanigheid van directeur van de school Triangel. Bil deze gedelegeerde handelingen wordt het maximum bedrag voor de ondertekening gesteld op 25.000 ¬ voor zover de uitgaven voorzien zijn binnen de begroting.

Gedaan te Hasselt op 31-08-2011

Konings Valre Secretaris

Vanstraelen Agnes Voorzitter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

21/01/2011
ÿþ MOd 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

12 -01- 2011

HASSELT

Griffie

III II III IIII II 11111111 1111 Il

*11012096*

Voor- behoudE

aan he;

Belgisc Staatsbh

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0442272686

Benaming

(voluit) : Vrije Basisschool Religieuzen Ursulinen Hasselt

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Schrijnwerkersstraat 7 te 3500 Hasselt

Onderwerp akte : Wijziging adres zetel en samenstelling VZW

In uitvoering van de beslissing in consensus van de algemene vergadering van de VZW van 20/12/2010 met aanwezigheid van de vereiste 2/3de van de leden, zal per 1/01/2011 het adres van de zetel Schrijnwerkersstraat 7 te 3500 Hasselt wijzigen in Bakkerslaan 20 te 3500 Hasselt.

De algemene vergadering van 14/06/2010 heeft kennis genomen van het ontslag als lid van de vereniging en als voorzitter van de raad van bestuur ingediend door Pascaline De Booseré, geboren op 14/04/1922.

De algemene vergadering van 20/12/2010 heeft kennis genomen van het ontslag als lid van de vereniging en als schatbewaarder vanaf 18/11/2010 door Marcel Poncelet, geboren op 13/03/1951.

De algemene vergadering heeft op 20/12/2010 beslist de volgende leden van de raad van bestuur opnieuw

te benoemen als lid van de raad van bestuur voor een periode van 6 jaar ingaande op 20/12/2010:

- Delbrassine Paul 29012518173

- Koninckx Jan 67090628733

- Konings Valère 51062322997

- Thoelen Marc 56052534519

- Vanstraelen Agnes 47030305686

De raad van bestuur heeft op 20/12/2010 onder elkaar aangesteld als:

- Voorzitter: Agnes Vanstraelen, geboren op 03/03/1947

- Ondervoorzitter: Jan Koninckx, geboren op 06/09/1967

- Secretaris: Valère Konings, geboren op 23/06/1951

- Schatbewaarder: Marc Thoelen, geboren op 25/05/1956

De raad van bestuur heeft op 20/12/2010 Agnes Vanstraelen, geboren op 03/03/1947 te Hasselt, wonende Nachtegaal 103 te 3800 Sint-Truiden, overeenkomstig artikel 13§ 3 en § 4 van de statuten, belast met het dagelijks bestuur van de vereniging en zij is gemachtigd om door haar handtekening in de zaken van het dagelijks bestuur de vereniging te binden, Indien Agnes Vanstraelen afwezig of verhinderd is, draagt zij deze. machtiging bij delegatie over aan de ondervoorzitter Jan Koninckx, geboren op 06/09/1967 te Nieuwpoort, wonende Arnold van Loonlaan 40 te 3500 Hasselt.

Gedaan te Hasselt op 05/01/2011

Agnes Vanstraelen Valère Konings

Voorzitter Secretaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Coordonnées
VRIJE BASISSCHOOL RELIGIEUZEN URSULINEN HASS…

Adresse
BAKKERSLAAN 20 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande