VSB CONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VSB CONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 477.095.290

Publication

19/05/2014
ÿþ' A7od Mid 11.1

i1-2e4 l In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na heerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdel ing HASSELT

0 7 MEI 20iif

Griffie

MOI iM

be

a

B~

stt

i

Ondernemingsnr : 0477.095.290 Benaming

(voluit) : VSB CONSULT

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3540 Herk-de-Stad  Manestraat 20

(volledig adres)

Onderwerp akte : - Kapitaalverhoging door inbreng in natura  Wijziging statuten

Uit de notulen verleden voor notaris Benoit Levecq te Herk-de-Stad op 26 februari 2014, "Geregistreerd: 8 blad(en) geen verzending te Hasselt, op 05/03/2014 boek 802, blad 91, vak 18 Ontvangen: vijftig euro (E 50,00) getekend: ea. Inspecteur K. BLONDEEL", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VSB CONSULT", waarvan de zetel gevestigd is te 3540 Herk-de-Stad, Manestraat 20, met ondernemingsnummer 0477.095.290, RPR Hasselt, met eenparigheid de volgende beslissingen heeft getroffen:

EERSTE AGENDAPUNT: KAPITAALVERHOGING BIJ' WIJZE VAN INBRENG IN

NATURA

a) Verslagen

Overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, heeft de door de zaakvoerder aangewezen bedrijfsrevisor, de heer Ira NICOLAIJ, handelend als vertegenwoordiger van de BVBA IRA NICOLAIJ BEDRIJFSREVISOR, te Sint-Truiden, Kortenbosstraat 156, op 20 februari 2014, het verslag opgemaakt met betrekking tot de beschrijving van de inbreng in natura, over de toegepaste methoden van waardering, de waardebepalingen waartoe deze methoden leiden en de als tegenprestatie van de inbreng verstrekte werkelijke vergoeding.

Het besluit van dit verslag luidt letterlijk als volgt:

"BESLUIT

In verband met de geplande kapitaalverhoging bij de BVBA VSB CONSULT met zetel te 3540 Herk-de-Stad, Manestraat 20, werd het dossier van de inbreng in natura, bestaande uit een netto-dividendvordering voor een bedrag van 103.091, 63 EUR, welke ontstaan is ingevolge de tussentijdse dividenduitkering d.d. 3 december 2013, gecontroleerd overeenkomstig de geldende controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel dat, mits naleving van de overige door artikel 537 WIB 1992 gestelde voorwaarden inzake dividenduitkering en kapitaalvermindering:

- de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de over te dragen bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding;

- de toegepaste methode van waardering in het geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde van 103.091, 63 EUR. De waardering is gebaseerd op de nominale waarde van de in te brengen vordering,.

- voor de volledigheid wens ik op te merken dat er géén compensatie met de bestaande debet rekening courant plaatsvindt;

- er worden geen nieuwe aandelen uitgereikt als tegenprestatie. De fractiewaarde van de 1.855 bestaande_ aandelen zal evenwel stijgen van 10,00 EUR per aandeel tot _65,58 EUR per aandeel. _ Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

1k wil er tenslotte wel aan herinneren dat mijn opdracht niet bestaat in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Sint-Truiden, 20 februari 2014.

Voor BVBA IRA NICOLAIJBEDRIJFSREVISOR, NICOLAIJIra, bedrierevisor. "

Overeenkomstig hetzelfde artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, heeft de zaakvoerder op 17 februari 2014 een bijzonder verslag uitgebracht waarom zowel de inbreng in natura als de kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap.

Een origineel van deze verslagen zal hieraan gehecht blijven om geregistreerd te worden samen met deze notulen. Een origineel of een eensluidend afschrift van deze verslagen zal samen met een uitgifte van deze akte worden neergelegd bij de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

b) Beslissing tot kapitaalverhoging

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met een bedrag van honderd en drieduizend eenennegentig euro drieënzestig cent (103.091,63 EUR) om het te brengen van achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (18.550,00 EUR) op honderd eenentwintigduizend zeshonderd eenenveertig euro drieënzestig cent (121.641,63 EUR), door een inbreng van een dividendvordering door de heer Dirk Vanschoonbeek, ten belope van honderd en drieduizend eenennegentig euro drieënzestig cent (103.091,63 EUR), ten laste van de vennootschap.

De kapitaalverhoging gebeurt zonder uitgifte van nieuwe aandelen doch mits evenredige verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

De vergadering verklaart dat deze kapitaalverhoging gebeurt naar aanleiding van de beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 3 december 2013 tot uitkering van een bruto-dividend ten belope van honderd veertienduizend vijfhonderd zesenveertig euro zesentwintig cent (114.546,26 E), uit de beschikbare reserves per 31 december 2011, om vervolgens integraal het netto dividend, te weten honderd en drieduizend eenennegentig euro drieënzestig cent (103.091,63 EUR), terug in te brengen in de vennootschap bij wijze van kapitaalverhoging in toepassing van artikel 537 W1B92.

c) Tussenkomst - voorwaarden van de inbreng in natura - vergoeding

Vervolgens komt hier tussen: de heer Vanschoonbeek Dirk, die aanwezig als gezegd, na voorlezing van het voorafgaande, verklaart:

- volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven. - dat hij zijn schuldvordering lastens de vennootschap in deze vennootschap wenst in te brengen. Deze inbreng gebeurt zonder uitgifte van nieuwe aandelen doch mits evenredige verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

d) Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt de notaris bij akte vast te leggen dat de kapitaalverhoging daadwerkelijk verwezenlijkt en volledig volgestort is, en dat het kapitaal aldus op honderd eenentwintigduizend zeshonderd eenenveertig euro drieënzestig cent (121.641,63 EUR) is gebracht, verdeeld over duizend achthonderd vijfenvijftig aandelen (1855) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

e) Wijziging van artikel 5 van de statuten

Ingevolge het voorgaande, beslist de vergadering om artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 5.: Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd eenentwintigduizend zeshonderd eenenveertig euro drieënzestig cent (121.641,63 EUR), vertegenwoordigd door duizend achthonderd vijfenvijftig aandelen (1855) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde." TWEEDE AGENDAPUNT: Bevestiging verplaatsing maatschappelijke zetel

De vergadering neemt kennis van de beslissing van de zaakvoerder inhoudende de verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar de actuele zetel te weten, 3540 Herk de-Stad, Manestraat 20 en dit per 25 augustus 2003, welke beslissing gepubliceerd werd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 8 september 2003 onder het nummer 03092855.

De vergadering bevestigt deze beslissing en beslist om artikel 2 van de statuten hiermee in overeenstemming te brengen, zodat artikel 2 van de statuten thans luidt als volgt:

"Artikel 2. : Zetel

De zetel van de vennootschap mag, bij besluit van het bestuur, overgebracht worden naar elke andere plaats in het Vlaamse Gewest of in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Iedere verandering van de zetel van de vennootschap wordt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt door zorg van het bestuur,

De vennootschap kan, bij besluit van het bestuur, vestigingseenheden in België oprichten, hetzij onder de vorm van uitbatingzetels, divisies of elk andere economische activiteitslocatie. Het bestuur kan eveneens agentschappen, bijkantoren en dochtervennootschappen oprichten in het buitenland, "

DERDE AGENDAPUNT : ACTUALISATIE EN OMWERKING VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist vervolgens de statuten te coördineren en te wijzigen om ze in

overeenstemming te brengen met de voorgaande beslissingen, met de bepalingen en de terminologie

van het huidige wetboek van vennootschappen, door weglating van wetsartikelen en door de

aanpassing van de statuten in het kader van de elektronische algemene vergadering.

Deze wijzigingen werden opgenomen in de hierna volgende herwerkte tekst van de statuten die

artikel per artikel na beraadslaging werden goedgekeurd

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Naam: VSB CONSULT

Zetel: 3540 Herk-de-Stad, Manestraat 20

Doel:

1) Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij financieel, met inbegrip van de borgstelling, avalgeving, of inpandgeving van onroerende goederen;

2) Consulting op het gebied van beheer, management en marketing;

3) Onderneming in onroerende goederen; welke onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, evenals alle welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van de onroerende leasing;

4) Onderneming voor het beheer van eigen beleggingen en vermogens;

5) De participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere; de verwerving voor eigen rekening van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving; koop op vaste levering of aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze;

6) De verwerving en de uitbating van brevetten en licenties;

7) Tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, als zelfstandige handelsvertegenwoordiger en als commissionair;

8) De agentuur bij het afsluiten van verzekeringen, hypotheken, financieringen en projectontwikkeling;

9) De verhuring van installaties, uitrusting en. materieel.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in. België als in het buitenland.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Duur:_ onbepaald

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd eenentwintigduizend zeshonderd eenenveertig euro drieënzestig cent (121.641,63 EUR), vertegenwoordigd door duizend achthonderd vijfenvijftig aandelen (1855) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders (in deze statuten "het bestuur"), al dan niet vennoten.

Tot statutaire zaakvoerder is voor onbepaalde duur benoemd: de beer VANSCHOONBEEK Dirk Maurice Germaine, wonende te Herk-de-Stad, Manestraat 20.

Bevoegdheden van de zaakvoerders:

Interne bestuursbevoegdheden

De zaakvoerder(s) kan(kunnen) alleen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

e"

voor-

,.ehoud`én aan het Belgisch

Staatsblad

~

Externe vertegenwoordiging

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij afzonderlijk kunnen optreden.

Jaarvergadering  voorwaarden toelating: Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering gehouden op éénendertig mei om zestien uur. Indien die dag een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering op de eerstvolgende werkdag plaats op hetzelfde uur.

De oproepingen tot de algemene vergaderingen worden gedaan overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen. Iedere persoon kan aan deze oproeping verzaken en zal in ieder geval, indien hij

aan de vergadering deelneemt of er zich laat vertegenwoordigen, worden beschouwd als regelmatig

opgeroepen. Wanneer alle vennoten aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn op de algemene vergadering, moet ten aanzien van hen geen bewijs worden voorgelegd van een oproeping.

Uitoefening van het stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem. Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen. Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, al dan niet vennoot en drager van een schriftelijk volmacht.

Boekjaar: Het boekjaar begint elk jaar op één januari en eindigt op eenendertig december. Winstverdeling: Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, ten minste vijf procent (5 %) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer deze reserve tien procent (10 %) van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van het bestuur, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de wettelijke bepalingen ter zake. De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door het bestuur. Behoudens andersluidende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de vijfjaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

Saldo na vereffening: Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort, zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

VIERDE AGENDAPUNT : MACHTIGING

De vergadering besluit alle machten te verlenen aan de zaakvoerder voor de uitvoering van de genomen besluiten, en aan ondergetekende notaris om de gecoördineerde statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN - VOLMACHT

Wordt benoemd tot bijzondere lasthebber, gelast om onmiddellijk na de registratie van deze akte alle formaliteiten te vervullen die nodig of dienstig zijn met betrekking tot de wijzigingen aan de inschrijving in de Kruispuntbank voor ondernemingen, met de macht van indeplaatsstelling: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D & D Accountants", met maatschappelijke zetel te 3540 Herk de-Stad, Diestestraat 10 bus I, ondernemingsnummer 0476.544.766, vertegenwoordigd door de heer DUYCKAERTS Christophe, aldaar kantoorhoudend.







VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Benoit LEVECQ, notaris.



Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte met het verslag van de bedrijfsrevisor en het verslag van de zaakvoerder,

beiden in origineel;

- coördinatie van de statuten met lijst;



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/06/2014 : HA107936
13/06/2013 : HA107936
06/08/2012 : HA107936
04/07/2011 : HA107936
25/06/2010 : HA107936
28/07/2009 : HA107936
08/08/2008 : HA107936
03/08/2007 : HA107936
05/07/2006 : HA107936
30/06/2005 : HA107936
18/06/2004 : HA107936
15/09/2003 : HA107936
08/09/2003 : HA107936
15/07/2003 : HA107936
24/08/2015 : HA107936
27/03/2002 : HAA019899
26/06/2018 : HA107936

Coordonnées
VSB CONSULT

Adresse
MANESTRAAT 20 3540 HERK-DE-STAD

Code postal : 3540
Localité : HERK-DE-STAD
Commune : HERK-DE-STAD
Province : Limbourg
Région : Région flamande