VSP LANAKEN CENTRUM WZC

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VSP LANAKEN CENTRUM WZC
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 547.880.645

Publication

25/03/2014
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

Voor

behoud

aan tu

Beigisi

5taatsb



x1906 5 2*

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

12-03-2014

dfiLT

Ondernemingsnr ; o ~S o C~ 1-1

Benaming (voluit) :VSP Lanaken Centrum WZC

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel :3500 Hasselt, Havermarkt 22

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :OPRICHTING

Uit een akte, verleden voor Meester Joel VANGRONSVELD, geassocieerd notaris te Eigenbilzen (Bilzen), vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANGRONSVELD & VRANKEN, geassocieerde notarissen", met zetel te Bilzen, Dorpsstraat 71 op 28 februari 2014 blijkt dat:. 1.-De Heer SYEN Patrick Frans Paul, geboren te Geel op 26 januari 1961, nationaal nummer 61.01,27 113-74 en zijn echtgenote Mevrouw VANPARIJS Katleen Maria Georgette, geboren te Butare (Rwanda) op 08 mei 1961, nationaal nummer 61.05.08 24456, wonende te 2440 Geel, Technische Schoolstraat 5.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel van gemeenschap bij ontstentenis van een huwelijkscontract volgens hun verklaringen niet gewijzigd tot op heden.

2.-De Heer KERKHOFS Patrick Christiaan, geboren te Hasselt op 16 maart 1962, nationaal nummer 62.03.16 251-10 en zijn echtgenote Mevrouw GELDERS Ingrid Nathalie Arnoldine, geboren te Hasselt op 13 juni 1962, nationaal nummer 62.0613 194-81, wonende te 3510 Hasselt, Pollenusstraat 32.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel van gemeenschap bij ontstentenis van een huwelijkscontract volgens hun verklaringen niet gewijzigd tot op heden.

3.-De Heer VANGRONSVELD Stefan Jacobus Maria, geboren te Hasselt op 29 maart 1966, nationaal nummer 66.03.29 181-65, echtgenoot van mevrouw SWEELSSEN Anne-Marie Ivonne Lucien, geboren te Tongeren op 06 januari 1969, wonende te 3500 Hasselt, Kasteellaan 28.

Gehuwd onder het stelsel van zuivere scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor ondergetekende notaris op 29 mei 2002, volgens zijn verklaringen niet gewijzigd tot op heden.

4,-De Heer SOMERS Edwin Jozef Anne-Marie, geboren te Bilzen op 06 november 1967, nationaal nummer 67.11.06 295-39, ongehuwd en verklarende geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 3740 Bilzen, Brugstraat 49.

Een naamloze vennootschap hebben opgericht onder de naam "VSP Lanaken Centrum Wee".

Het kapitaal bedraagt TWEEENZESTIG DUIZEND EURO (E 62.000,00), vertegenwoordigd door duizend (1.000,-) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De duizend aandelen (1.000,00) werden als volgt onderschreven:

1.-De Heer en Mevrouw SYEN- VANPARIJS voornoemd sub 1 : tweehonderd vijftig aandelen (250)

2.-De Heer en Mevrouw KERKHOES-GELDERS voornoemd sub 2 : tweehonderd vijftig]

Op de kaatste blz. van Luik B vermelden : ,recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor- Luik B - vervolg

béhouclén

..aan het

aandelen (250)

3.-De Heer VANORONSVEL.D Stefan voornoemd sub 3 : tweehonderd vijftig aandelen (250) 4.-De Heer SOMERS Edwin voornoemd sub 4 : tweehonderd vijftig aandelen (250)

Totaal: duizend aandelen (1000)

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volledig volgestort zijn.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van TWEEËNZESTIGDUIZEND EURO (¬ 62.000,00),

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE04 3631 3117 2231, geopend namens de vennootschap in oprichting bij ING Bank.

Een bankattest, gedateerd op 27 februari 2014, werd als bewijs van de storting aan Ons, instrumenterende notaris, overhandigd.

Wij, notaris, bevestigen dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

ZETEL

De maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 3500 Hasselt, Havermarkt 22.

De zetel kan, zonder statutenwijziging, binnen het Nederlandstalige taalgebied of het tweetalige gebied Brussel hoofdstad verplaatst worden bij besluit van de raad van bestuur, bekend te maken in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, exploitatiezetels, administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of in

deelneming met derden, voor zover voldaan aan de wettelijke voorwaarden terzake: het tot stand brengen en uitbaten van een gediversifieerde infrastructuur in het kader van ouderenzorg en van gezondheidsinstellingen in de breedste zin van het woord; het uitoefenen van alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de gezondheidszorg;

het exploiteren of laten exploiteren van rust- en verzorgingsinstellingen, woon- en zorgcentra, van vakantie- en jeugdtehuizen, van pensions, hotels en dergelijke; onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en verhuur, het doen bouwen en verbouwen, de procuratie en het makelen in onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van de onroerende leasing; het aantrekken van financiële middelen onder de vorm van hypothecaire kredieten, krediet voor professionele doeleinden, doorlopende kredieten, leningen, obligatieleningen, voorschotten, en andere, ter financiering van haar doelstellingen,

- het verstrekken van financiële middelen onder de vorm van hypothecaire kredieten, krediet voor professionele doeleinden, doorlopende kredieten, leningen, obligatieleningen, voorschotten, en andere, ter financiering van vennootschappen en rechtspersonen welke actief zijn in de zelfde of analoge sectoren, het aanhouden en beheren van beleggingen in roerende waarden, zoals aandelen, aandelen in beleggingsvennootschappen, beleggingsfondsen, optierechten, vastgoedcertificaten, obligaties, liquide middelen, en andere; het verstrekken van zakelijke of persoonlijke zekerheden en waarborgen ten einde haar eigen verplichtingen of de verplichtingen van vennootschappen met een gelijkaardig doel, te garanderen.

alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van algemeen bedrijfsbeheer, organisatie en planning, budgettaire en financiële aangelegenheden, vooral met betrekking tot instellingen in de gezondheidssector;

- de controle op of het participeren in het bestuur van vennootschappen of ondernemingen door het opnemen van alle mogelijke mandaten binnen vennootschappen of ondernemingen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge











Luik B - vervolg

Voor-

behouden

- aan het

ë 91%-en Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

- -consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden j

- het exploiteren van een parking.

Zij mag alle roerende of onroerende, handels-, nijverheids- en financiële zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar.

Zij mag zich borg stellen voor en waarborgen verlenen ten gunste van derden.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit ten minste vier leden, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat ten allen tijde kan worden herroepen.

Zij zijn herbenoembaar.

De Raad van Bestuur benoemt onder zijn leden een voorzitter.

Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn aandeelhouders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De Raad van Bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad aan één of meer bestuurders, directeurs of volmachtsdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren. De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

Overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De vennootschap wordt jegens derden én in rechte als eiser en als verweerder geldig vertegenwoordigd :

-hetzij door drie bestuurders die samen optreden.

-hetzij, wat het dagelijks bestuur betreft, door de daarmee belaste personen.

-hetzij, binnen de perken van hun volmacht, door de bijzondere gevolmachtigden.

Elke aandeelhouder heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet, of zolang de algemene vergadering die op om het even welk ogenblik een commissaris mag benoemen, er geen benoemd heeft.

ALGEMENE VERGADERING

Luik B - vervolg

De jaarvergadering zal gehouden worden elk jaar op de eerste woensdag van de maand juni

om twintig uur, Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de

volgende werkdag plaats.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar,

De bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke

bepalingen.

WINSTVERDELING.

De netto-winst van het boekjaar wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke

bepalingen terzake.

Van de netto-winst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd

afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer

verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming

van het saldo van de netto-winst.

INTERIMDIVIDEND.

De Raad van Bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit

te keren, mits naleving van de voorwaarden terzake voorzien in het Wetboek van

Vennootschappen.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

1. Benoemingen:

Met eenparigheid van stemmen wordt het aantal bestuurders vastgesteld op vier. Worden als

eerste bestuurders benoemd voor een duur van zes jaar:

-de Heer VANGRONSVELD Stefan, wonende te 3500 Hasselt, Kasteellaan 28.

-de Heer SOMERS Edwin, wonende te 3740 Bilzen, Brugstraat 49.

-de Heer KERKHOFS Patrick, wonende te 3510 Hasselt, Pollenusstraat 32.

-de Heer SYEN Patrick, wonende te 2440 Geel, Technische Schoolstraat 5.

De al of niet bezoldiging van hun mandaat zal bepaald worden bij beslissing van de

algemene vergadering.

Wordt benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur

-de Heer KERKHOFS Patrick voornoemd.

2. Eerste Boekjaar - Jaarvergadering:

Het eerste boekjaar loopt pro fisco vanaf heden tot 31 december 2014,

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar tweeduizend vijftien.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Meester Joel VANGRONSVELD

Notaris met standplaats te Eigenbilzen

Tegelijkertijd neergelegd:

- uittreksel

Voor-

hehoudn aan het =e gisc

Staatsblad

et Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.06.2016, NGL 24.06.2016 16226-0497-013

Coordonnées
VSP LANAKEN CENTRUM WZC

Adresse
HAVERMARKT 22 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande