W-DESIGN CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : W-DESIGN CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 635.614.076

Publication

20/08/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15313668*

Neergelegd

18-08-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Wasseven 15

Ondernemingsnummer :

0635614076

Benaming (voluit) :W-Design Consulting

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Philip WOUTERS te Ham op 14 augustus 2015 dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door de hiernavolgende personen en met de volgende kenmerken:

1. VENNOTEN-OPRICHTERS:

- De heer LEETEN Günter, geboren te Koersel op 18 januari 1973, wonende te 3945 Ham,

Wasseven 15.

- Mevrouw WEBERS Wendy, geboren te Beringen op 21 november 1980, wonende te 3945 Ham,

Wasseven 15.

2. NAAM: "W-Design Consulting";

3. ZETEL: Wasseven 15 te 3945 Ham, kan naar om het even welke andere plaats in België binnen het Nederlandstalig taalgebied of het tweetalige gebied Brussel Hoofdstad overgebracht worden bij eenvoudige beslissing van een zaakvoerder;

4. DOEL: De vennootschap heeft tot doel:

" Ontwikkeling van software;

" Aankoop en verkoop van hard- en software en aanverwante;

" Geven van informaticacursussen en seminaries;

" Consulting;

" Installatie van softwareprogramma s;

" Analyseren en doorlichten van bestaande systemen;

" Ontwerp, ontwikkeling en onderhoud van websites en softwareprogramma s in het algemeen;

" Het verrichten van journalistiek werk voor diverse media;

" Het maken van foto s voor particulieren en bedrijven: luchtfotografie, portretfotografie, mode- en reclamefotografie;

" Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

" Alle laswerken;

" Het produceren van metalen constructies allerhande, metalen trappen, leuningen, hekwerken en poorten;

" Het verwerven en beheren van onroerende goederen of zakelijke rechten daarop, in België of in het buitenland;

" Het huren, verhuren, in erfpacht of gebruik nemen van onroerende en/of roerende goederen;

" Het vormen en beheren van een onroerend en/of roerend patrimonium bestaande uit lichamelijke of onlichamelijke onroerende en/of roerende goederen.

" Het waarnemen, bekleden en uitoefenen van mandaten en functies van bestuur en/of controle in en over vennootschappen of bedrijven;

" Managementactiviteiten van holdings, het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit of de controle over het maatschappelijk kapitaal

3945 Ham

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

en alle andere managementactiviteiten;

" Verhuur van al dan niet gemeubelde huizen en appartementen;

" De handel in eigen onroerende goederen: woningen, appartementen, en kantoorgebouwen, industriële gebouwen, gronden en terreinen;

" Het verlenen van diensten in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen;

- Al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

Dit doel dient zo ruim mogelijk geïnterpreteerd te worden.

Verwezenlijking van het doel: De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland alle commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die bijdragen tot de verwezenlijking en uitbreiding van haar maatschappelijk doel of de maatschappelijke bedrijvigheid kunnen vergemakkelijken.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in alle ondernemingen waarvan het doel met het hare gelijkaardig of verwant is, en aldus door inbreng, fusie, onderschrijving, of op elke andere wijze deelnemen in bestaande of te creëren vennootschappen en ondernemingen met een gelijkaardig of verwant doel.

De vennootschap mag zich borg stellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen aangegaan.

Zij mag eveneens al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden.

Zij kan ook functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

5. KAPITAAL: Het maatschappelijk kapitaal is bij de oprichting vastgesteld op ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00). Het wordt vertegenwoordigd door honderd achtenzestig aandelen zonder vermelding van nominale waarde zodat ieder aandeel een gelijke fractie vertegenwoordigt van het kapitaal.

6. DUUR: onbeperkt vanaf de oprichtingsdatum;

7. BESTUUR: Zaakvoerders - Benoeming  Ontslag

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Het aantal niet statutaire zaakvoerders wordt bepaald op één.

Mevrouw WEBERS Wendy, voormeld, en die verklaarde te aanvaarden en bevestigde niet getroffen te zijn door een maatregel die zich tegen deze benoeming verzet, wordt aangesteld als niet-statutaire zaakvoerder en voor onbepaalde duur.

Haar mandaat zal onbezoldigd zijn, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De benoeming van een zaakvoerder zal slechts uitwerking hebben vanaf en onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De algemene vergadering benoemt de nietstatutaire zaakvoerders, bepaalt hun aantal en de duur van hun mandaat en kan ten alle tijde een einde stellen aan hun mandaat.

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden afgezet:

- hetzij door beslissing van de algemene vergadering beraadslagend zoals voor een wijziging der statuten;

- hetzij om zwaarwichtige redenen, door beslissing van de algemene vergadering beraadslagend bij volstrekte meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde vennoten; indien de zaakvoerder recht op schadevergoeding meent te hebben, zal hij zijn gebeurlijke vordering voor de handelsrechter brengen.

Het vrijwillig aftreden van een enige zaakvoerder kan niet eerder effect sorteren dan nadat de algemene vergadering van het ontslag heeft kennis genomen en een nieuwe zaakvoerder heeft benoemd. De enige zaakvoerder is verplicht zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Bevoegdheden van de zaakvoerders Bezoldiging:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Een zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte, als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen, welke door een zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat deze handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De algemene vergadering kan steeds bij maatregel of reglement van inwendige orde bepalen voor welke handelingen haar voorafgaande goedkeuring nodig is opdat de zaakvoerder geldig de vennootschap zou kunnen verbinden.

Deze beperkingen zullen tegen derden niet kunnen worden ingeroepen tenzij de vennootschap aantoont dat deze hiervan kennis dragen of hiervan, gezien de omstandigheden niet onkundig konden zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe echter geen voldoende bewijs. In principe is de functie van zaakvoerder onbezoldigd. Nochtans kan de algemene vergadering een bezoldiging vaststellen, waarvan zij het bedrag bepaalt. Bovendien hebben de zaakvoerders recht op vergoeding of terugbetaling van hun vertegenwoordigings, reis en verblijfskosten.

Bijzondere volmachten : Een zaakvoerder kan aan een of meer personen, al dan niet vennoten, bijzondere volmachten verlenen voor bepaalde rechtshandelingen of voor een bepaalde categorie uitdrukkelijk aan te wijzen rechtshandelingen.

8. GEWONE ALGEMENE VERGADERING: Een gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, zal jaarlijks worden gehouden de derde maandag van de maand juni te twintig uur. Indien deze dag een feestdag moest zijn, zal de gewone algemene vergadering uitgesteld worden tot de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur. De gewone algemene vergadering der vennoten zal voor het eerst gehouden worden in het jaar 2017.

9. BOEKJAAR: Het maatschappelijk boekjaar neemt aanvang de eerste januari en eindigt de éénendertigste december van elk jaar. Het eerste boekjaar zal ingaan op heden en wordt afgesloten op 31 december 2016.

10. Bijzondere volmacht

Bijzondere volmacht wordt verleend met recht van indeplaatsstelling aan BV ovv VOF MARTENS & BEYSEN te 3970 Leopoldsburg, Lommelsesteenweg 44 bus 1, ON 878.215.036, haar zaakvoerder(s) en bedienden, teneinde ieder afzonderlijk:

a) inschrijving, wijziging en opheffing te vorderen in de Kruispuntbank van Ondernemingen;

b) eventuele inschrijving van deze vennootschap te vorderen als belastingplichtige bij de Dienst van de Belastingen over de Toegevoegde Waarde, het dossier aldaar te beheren tot we­deropzeg;

c) de nodige formaliteiten te vervullen bij iedere andere administratie.

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Philip WOUTERS te

Ham

Tegelijk met dit uittreksel werd neergelegd: een eensluidend afschrift van de oprichtingsakte de dato

14 augustus 2015 dat uitsluitend bestemd is voor de publicatie.

21/08/2017 : ME. - JAARREKENING 31.12.2016, GGK 19.06.2017, NGL 11.08.2017 17436-0011-011

Coordonnées
W-DESIGN CONSULTING

Adresse
LORKSTRAAT 17 3945 HAM

Code postal : 3945
Localité : Kwaadmechelen
Commune : HAM
Province : Limbourg
Région : Région flamande