WAASMONTLAND

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WAASMONTLAND
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 443.833.891

Publication

26/02/2014
ÿþ Mod Wosd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ddlittlank van koophandel

7 FEB. 2014

Griffie

u

V,

beht aar Bel1 Staa

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm :

0443.833.891

Waasmontland

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, in vereffening

Zetel : Industriezone - Schurhovenveld 3118, 3800 Sint-Truiden

(volledig adres)

Onderwerp akte r Bekrachtiging herbenoeming commissaris en sluiting vereffening Uittreksel uit het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering dd. 31 december 2013

De vergadering bekrachtigt de hernieuwing van het mandaat van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Deloitte Bedrijfsrevisoren met maatschappelijke zetel te Berkenlaan 8b, 1831 Diegem, vertegenwoordigd door de heer Jurgen Kesselaers, kantoorhoudend te Lange Lozannastraat 270, 2018 Antwerpen, als commissaris van de vennootschap voor een periode van drie boekjaren, waarvan het eerste boekjaar in 2013 is.

Voorts brengt de vereffenaar verslag uit over de vereffening en legt de rekeningen samen met de stukken tot staving neer. De vergadering keurt het verslag unaniem goed.

De vergadering gaat over tot de bekrachtiging van het eervol ontslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Deloitte Bedrijfsrevisoren met maatschappelijke zetel te Berkenlaan 8b, 1831 Diegem, vertegenwoordigd door de heer Jurgen Kessefaers, kantoorhoudend te Lange Lozannastraat 270, 2018 Antwerpen, als commissaris van de vennootschap en dit met onmiddellijke ingang.

De vergadering dankt de commissaris voor de door hem verrichte werkzaamheden en verleent de commissaris gehele en volledige kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat.

De vergadering besluit over te gaan tot de sluiting van de vereffening van de vennootschap en stelt vast dat de vennootschap volledig heeft opgehouden te bestaan, en dit met ingang vanaf heden.

De vereffenaar, zijnde de heer Filip Vanaken, wonende te Grendelbaan 56, Diepenbeek, wordt eervol ontslagen en dit met ingang vanaf heden.

De vergadering dankt de heer Filip Vanaken voor de door hem verrichte werkzaamheden en verleent hem gehele en volledige kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat.

De boeken en de maatschappelijke documenten van de vennootschap zullen gedurende een termijn van minstens 5 jaar bewaard worden op de maatschappelijke zetel van Veiling Haspengouw, gevestigd te Tongersesteenweg 152, 3800 Sint-Truiden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De vergadering verzoekt de vereffenaar zorg te willen dragen voor de openbaarmaking van de genomen beslissingen betreffende de sluiting van de vereffening.

Voor éénsluidend uittreksel

Filip Vanaken

Vereffenaar

Hiermee tegelijkertijd neergelegd: notulen van de bijzondere algemene vergadering

--------------------

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

17/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 10.12.2013 13683-0185-035
06/02/2013
ÿþW d2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IINVIWVIVINIIII~IVIIV~III

" 13022252'

Ondernemingsnr ; 0443.833.891

Benaming

(voluit) : WAASMONTLAND

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3800 Sint-Truiden, Industriezone Schurhovenveld 3118

Onderwerp akte : ONTBINDING

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid WAASMONTLAND, met zetel te Sint-Truiden, Industriezone Schurhovenveld 3118, ondernemingsnummer 0443.833.891, opgesteld door notaris Christophe Nolens op 27 december 2012, geregistreerd twee bladen één verzending te St Truiden, 28 dec 2012, boek 568 blad 12 vak 19, ontvangen vijfentwintig euro, blijkt dat de algemene vergadering besloten heeft:

- de vennootschap vervroegd te ontbinden en haar vereffening uit te spreken uit te rekenen vanaf 27 december 2012, na kennis genomen te hebben van het verslag van het bestuursorgaan de dato 7 december 2012 omvattende het voorstel en de verantwoording van voorgestelde ontbinding waarbij een staat van activa; en passiva is gevoegd afgesloten op 30 september 2012, en van het verslag van de commissaris, zijnde de; heer Jurgen Kesselaers, van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Deloitte Bedrijfsrevisoren over de samenvattende staat aangaande de actieve; en passieve toestand van de vennootschap gevoegd bij het eerste verslag. Het verslag van de commissaris; besluit met de volgende woorden hieronder letterlijk weergegeven:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, hebben de' zaakvoerders van de vennootschap Waasmontland BVBA onder hun verantwoordelijkheid een staat van activa en passiva per 30 september 2012 opgesteld, die rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal weergeeft van 312.260 EUR en een netto-passief van 852.414 EUR.

Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het; Instituut van de Bedrijfsrevisoren blijkt dat deze boekhoudkundige staat rechtstreeks voortvloeit uit de; boekhouding en de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, voor zover de; vooruitzichten van de zaakvoerders met succes zullen worden gerealiseerd door de vereffenaar. Wij vestigen de aandacht op het feit dat eventuele navorderingen inzake vennootschapsbelasting, btw, sociale zekerheid en; eventuele andere vorderingen die op heden nog niet werden gevestigd of aan de vennootschap betekend; tijdens de vereffeningsprocedure zcuden kunnen ontstaan

Antwerpen, 7 december 2012, de commissaris (getekend) Deloitte Bedrijfsrevisoren, BV o.v.v.e CVBA vertegenwoordigd door Jurgen Kesselaers"

- als vereffenaar aan te stellen: de heer Vanaken Filip Hendrik Victor, geboren te Hasselt op 8 augustus 1965, wonend te Diepenbeek, Grendelbaan, 56 (deze aanduiding werd gehomologeerd bij vonnis van de rechtbank van koophandel te Hasselt op 10 januari 2013)

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide machten voorzien in artikelen 186 en volgende van het wetboek van vennootschappen. Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 en volgende van het wetboek van vennootschappen zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

Hij mag hypotheekbewaarders ontslaan van ambtshalve inschrijving te nemen; verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van aile bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, en enkel voor zover dit wettelijk of door rechtbank toegestaan is, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten, die hij zal bepalen, overdragen aan één of meerdere lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie worden aile akten die de vennootschap in vereffening verbinden, zelfs deze waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, ondertekend door de vereffenaar. VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge



















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Vr

behc aar Belt

Staa'

Rechtbank van koophandel

t ri SAI, 2013

tç HASSELT

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

04/01/2013
ÿþ Mcd 2 7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



RECHTBANK VAN KOOPHANDEL 1

1 9 DEC. 2012

i HASS~LT



uit 1111 t It 11111 utti ttiii iltil tilt it 1111

*13002688+

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0443.833.891

Benaming WAASMONTLAND

(voluit) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Industriezone Schurhovenveld 3118, 3800 Sint-Truiden, België

Onderwerp akte : Uittreksel uit verstag statutaire jaarvergadering -wijziging bedrijfsleiding

Op de statutaire jaarvergadering van 24 juni 2011 heeft de vergadering beslist om aan te

stelten als commissaris-revisor voor de vennootschap, met terugwerkende kracht vanaf 2010,

tot de statutaire jaarvergadering van 2013:

Deloitte Bedrijfsrevisoren BV owe CVBA (KBO 0429.053.863)

Louizalaan 240 te 1070 Brussel 7

Vertegenwoordigd door:

de heer Jurgen KESSELAERS

Lange Lozanastraat 270 te 2018 Antwerpen 1

Renaat Kuipers, Filip Vanaken

Zaakvoerder Zaakvoerder

04/01/2013
ÿþ Moa 2.7

11,0)== In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoud+ aan hel Belgiscl

Staatsbit

i i

<13002689*



RECNT8ANKVAftKOOPkANOEL

19 BEC. 2912

HASSELT

Ondernemingsnr : 0443.833.891

Benaming WAASMONTLAND

(voluit) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Industriezone Schurhovenveld 3118, 3800 Sint-Truiden, België

Onderwerp akte : Uittreksel uit verslag statutaire jaarvergadering -wijziging bedrijfsleiding

Herbenoeming zaakvoerder.

De statutaire jaarvergadering heeft ais zaakvoerder herbenoemd voor een duur van 6 jaar,

tot de statutaire jaarvergadering van 2018:

Veiling Haspengouw CVBA

Tongersesteenweg 152

3800 Sint-Truiden

vast vertegenwoordigd door:

de heer Renaat KUIPERS

Nederblok 49

3212 Lubbeek (Pellenberg)

Renaat Kuipers Filip Vanaken

Zaakvoerder Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 20.07.2012 12321-0263-035
13/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 05.10.2011 11575-0473-038
03/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 29.07.2010 10364-0186-041
06/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 25.06.2009, NGL 25.06.2009 09328-0329-039
31/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 23.10.2008 08796-0069-036
22/05/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 20.04.2007, NGL 11.05.2007 07143-0055-014
20/03/2006 : LE079183
03/03/2006 : LE079183
15/12/2005 : LE079183
05/12/2005 : LE079183
15/03/2005 : LE079183
17/03/2004 : LE079183
19/09/2003 : LE079183
01/03/2003 : LE079183
30/05/2000 : LE079183
04/08/1999 : LE079183

Coordonnées
WAASMONTLAND

Adresse
INDUSTRIEZONE SCHUURHOVENVELD 3118 3800 SINT-TRUIDEN

Code postal : 3800
Localité : SINT-TRUIDEN
Commune : SINT-TRUIDEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande