WARSON HOLDING

Divers


Dénomination : WARSON HOLDING
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 878.896.808

Publication

30/06/2014
ÿþModWordlii

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111111111111111 111111111

*14126008*

Neergelegd tel' gr te jGhWlK

y, Uophenclet Antwerpen, efd, Tongeren

1 9 -OS- 2014

" " " " " " " " " " '

De griffitbriffie

Ondernemingsnr : 0878.896.808

Benaming

(voluit) : WARSON HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm: Commanditaire Vennootschap op Aandelen

Zetel: 3600 Genk, Slingerweg 20

(volledig adres)

Onderwerp akte: BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING  ONTSLAG EN BENOEMING GECOMMANDITEERDE VENNOOT ONTSLAG STATUTAIRE ZAAKVOERDER EN DECHARGE BENOEMING STATUTAIRE ZAAKVOERDER AANPASSING STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden op vier juni tweeduizend en veertien om 16 uur 20, voor mij, Meester Tom COLSON, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COLSON & FAGARD, geassocieerde notarissen", met zetel te Maasmechelen; geregistreerd op het eerste registratiekantoor Tongeren 2 op 13 juni 2014; bladen: vier, verzendingen: geen; register 5 boek 554, blad 39, vak 20; ontvangen registratierechten: vijftig euro (¬ 50,00); voor de ontvanger, i.o. getekend Houben E; dat de

buitengewone algemene vergadering van bovenvernoemde vennootschap de volgende besluiten genomen heeft:

EERSTE BESLUIT ONTSLAG GECOMMANDITEERDE VENNOOT

De vergadering neemt akte van en aanvaardt het vrijwillig ontslag van de huidige gecommanditeerde vennoot, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VILA MANAGEMENT", met zetel te 3600 Genk, Dirigentenhof 6, BTW-nr BE 0883.433.240  RPR Tongeren,

TWEEDE BESLUIT BENOEMING GECOMMANDITEERDE VENNOOT

Vervolgens beslist de vergadering te benoemen als gecommanditeerde vennoot, de heer WARSON Marc Henri Leo, geboren te Maaseik op 24 augustus 1971 (N.N. 71.08.24 325 17), wonend te 3600 Genk, Dirigentenhof 6, die zijn mandaat aanvaardt.

DERDE BESLUIT ONTSLAG STATUTAIRE ZAAKVOERDER - KWIJTING

De vergadering neemt akte van het vrijwillige ontslag van de huidige statutaire zaakvoerder van de vennootschap, namelijk voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VILA MANAGEMENT", vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer WARSON Marc, voornoemd, aangesteld als statutair zaakvoerder respectievelijk als vaste vertegenwoordiger, bij voormelde akte verleden voor ondergetekende notaris op 29 juni 2010, bekendgemaakt zoals voormeld, en verleent haar kwijting voor haar bestuur sedert de laatste kwijting tot op heden, onder voorbehoud van een eventuele andersluidende beslissing daartoe van de gewone algemene vergadering van vennoten.

VIERDE BESLUIT BENOEMING STATUTAIRE ZAAKVOERDER EN REGELING OPVOLGING

Hierna beslist de vergadering, in afwijking van de opvolgingsregeling zoals voorzien in de statuten van de vennootschap, om te benoemen als nieuwe statutaire zaakvoerder:

de heer WARSON Marc Henri Leo, geboren te Maaseik op 24 augustus 1971 (N.N. 71,08.24 325 17) wonend te 3600 Genk, Dirigentenhof 6, die verklaart zijn mandaat te aanvaarden en niet te zijn getroffen door een maatregel die zich tegen zijn benoeming verzet.

Daarenboven beslist de vergadering dat het mandaat van voornoemde heer WARSON Marc als statutair zaakvoerder een einde neemt bij diens onbekwaam verklaring (voorlopig bewind of een andere vorm van gerechtelijke ongeschiktheid zo nodig vastgesteld door een college van drie geneesheren) of zijn overlijden.

Ingeval van vrijwillig ontslag van de heer WARSON Marc als statutair zaakvoerder van de vennootschap, of ingeval het Mandaat van statutair zaakvoerder ingevolge de voorgaande paragraaf een einde neemt, zal voornoemde heer WARSON Marc, als statutair zaakvoerder van rechtswege opgevolgd worden door voornoemde heer WARSON Willy, wonend te 3630 Maasmechelen, Geloeslaan 35, op voorwaarde dat deze laatste nog niet de leeftijd van 80 jaar bereikt heeft, noch onbekwaam verklaard werd (voorlopig bewind of een andere vorm van gerechtelijke ongeschiktheid zo nodig vastgesteld door een college van drie geneesheren).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening,

''Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Ten slotte beslist de vergadering dat de opvolgend statutair-za- akvoerder, voornoemde heer WARSON Willy,' op het moment dat hij aantreedt als statutair zaakvoerder ingevolge voorgaande paragraaf automatisch de hoedanigheid krijgt van gecomnnanditeerd vennoot.

De statuten worden hierna aan de voorgaande beslissingen aangepast.

VIJFDE BESLUIT  AANPASSING VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist artikel 14 in verband met bestuur en zaakvoerders, aan te passen aan voorgaande beslissingen, zodat dit artikel voortaan als volgt zal luiden:

"Artikel 14.- Bestuur - Zaakvoerder(s).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer gecommanditeerde ven-moten tot statutair zaakvoerder(s) aangesteld. Stille vennoten of niet-vennoten kun-men niet benoemd worden tot zaakvoerder.

Het ontslag om welke reden ook van een zaakvoerder heeft niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt. Zijn er meerdere zaakvoerders in functie op het ogenblik van het ontslag, dan wordt de vennootschap verder gezet en wordt zij bestuurd door de overblijvende zaakvoerders. Betreft het ontslag de enige zaak-'voerder dan wordt deze van rechtswege opgevolgd door de in de statuten aangewe-izen opvolgend-zaakvoerder, zoals hierna bepaald.

Tot statutaire zaakvoerder-vennoot wordt benoemd: de heer WARSON Marc Henri Leo, geboren te Maaseik op 24 augustus 1971 (N.N, 71.08.24 325 17), wonend te 3600 Genk, Dirlgentenhof 6, die verklaart de opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door een maatregel die zich hiertegen verzet.

Het mandaat van statutaire zaakvoerder neemt een einde bij diens onbekwaamverklaring (voorlopig bewind of een andere vorm van gerechtelijke ongeschiktheid zo nodig vastgesteld door een college van drie geneesheren) of zijn overlijden.

Ingeval van vrijwillig ontslag van de heer WARSON Marc als statutair zaakvoerder van de vennootschap, of ingeval het mandaat van statutair zaakvoerder ingevolge de voorgaande paragraaf een einde neemt, zal voornoemde heer WARSON Marc, als statutair zaakvoerder van rechtswege opgevolgd worden door voornoemde heer WARSON Willy, wonend te 3630 Maasmechelen, Geloeslaan 35, op voorwaarde dat deze laatste nog niet de leeftijd van 80 jaar bereikt heeft, noch onbekwaam verklaard werd (voorlopig bewind of een andere vorm van gerechtelijke ongeschiktheid zo nodig vastgesteld door een college van drie geneesheren).

Ten slotte beslist de vergadering dat de opvoigend statutair zaakvoerder, voornoemde heer WARSON Willy, op het moment dat hij aantreedt als statutair zaakvoerder ingevolge voorgaande paragraaf automatisch de hoedanigheid krijgt van gecommanditeerd vennoot."

ZESDE BESLUIT  VOLMACHT COÖRDINATIE

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris aile machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR EENSLUIDEND BEKNOPT UITTREKSEL.

NOTARIS TOM COLSON



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd

-Voor eensluidend afschrift

-Gecoördineerde statuten



Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

,..

19/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 23.05.2013, NGL 17.06.2013 13180-0335-014
20/01/2015
ÿþ Mod Word 11.1



L~x`t B in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Neepioind I~r ~rIft14 d(ir r+~s~k~~ ~k v, koAphgº%~dr;~i Aniw~Fpá~, itid Tr~rra[?ren

y ._

~ ~ ..~j 1- 2015

De grittieriffte

~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

k-

Ondernemingsnr : 0878.896.808

Benaming

(voluit) : WARSON HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : 3600 Genk, Slingerweg 20

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING  KAPITAALVERMINDERING -- AANPASSING STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden op dertig december tweeduizend en veertien, voor Meester Tom COLSON, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COLSON & FAGARD, geassocieerde notarissen", met zetel te Maasmechelen, dat de buitengewone algemene vergadering van bovenvernoemde vennootschap, de volgende besluiten genomen heeft:

EERSTE BESLUIT: BESLISSING TOT KAPITAALVERMINDERING

De vergadering neemt vooreerst akte van de rapporten opgesteld door externe experten met betrekking tot de kapitaal- en solvabiliteitsstructuur van de Warsco Groep van vennootschappen (waarvoor Warson Holding CVA als overkoepelende houdstermaatschappij fungeert). Deze rapporten tonen, in vergelijking met het sectorgemiddelde, een kennelijke overkapitalisering van de groep aan. Teneinde het maatschappelijk kapitaal in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige kapitaalbehoeften van de groep beslist de vergadering aldus om het kapitaal van elf miljoen tweehonderd zestig duizend euro (¬ 11.260.000,-) te verminderen met twee miljoen euro (¬ 2.000.000,-) tot negen miljoen tweehonderd zestig duizend euro (E 9.260.000,-) dcor uitkering van een bedrag van twee miljoen euro (¬ 2.000.000,-) in speciën uit het werkelijk gestort fiscaal kapitaal, zonder vernietiging van aandelen.

De terugbetaling zal op heden geschieden middels bijschrijving van het bedrag van de kapitaalvermindering in het credit van de rekening courant van de gerechtigde aandeelhouders te weten: (i) de voormelde heer Marc WARSON voor een bedrag van 1 miljoen euro (¬ 1.000.000,-), (ii) de voormelde Burgerlijke Maatschap Warson voor een bedrag van negenhonderd negenennegentigduizend achthonderd zesenzestig euro en zesenzestig eurocent (¬ 999.866,66)en (iii) de voormelde heer Willy WARSON voor een bedrag van honderd drieëndertig euro en vierendertig eurocent (¬ 133,34) evenwel mits naleving door de heer Willy WARSON van hetgeen bepaald in artikel 10 der statuten met name de verplichting om op het einde van het vruchtgebruik deze geldsom terug te geven aan de blote eigenaar overeenkomstig artikel 587 van het Burgerlijk Wetboek. Wanneer er binnen de twee maanden na de bekendmaking van het onderhavige besluit tot vermindering van het kapitaal in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad zekerheden gesteld zouden worden voor schuldeisers conform hetgeen bepaald in artikel 613 van het Wetboek van Vennootschappen verbinden de voormelde aandeelhouders zich er toe, ieder pro-rata het bedrag van de gestelde zekerheid ten belope van hun respectievelijk deel in de kapitaalvermindering, om hun voormelde rekening couranten niet op te vragen à rato van hiervoor bedoelde bedragen. De terugbetaling in speciën van voormelde rekening couranten kan dus slechts geschieden binnen de twee maanden na publicatie van het besluit tot vermindering van het kapitaal in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en mits naleving van de hiervoor vernielde engagementen in het kader van art. 613 W Venn.

TWEEDE BESLUIT: AANPASSING STATUTEN

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan het genomen besluit, met name door aanpassing van artikel 5, dat voortaan luidt als volgt:

"Artikel 5. - Maatschappelijk kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op negen miljcen tweehonderd zestig duizend euro (¬ ; 9.260.000,-), vertegenwoordigd door 15.000 aandelen zonder nominale waarde, die elk éénfvijftienduizendste' (1115.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

DERDE BESLUIT: VOLMACHT

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad





VOOR EENSLUIDEND BEKNOPT UITTREKSEL NOTARIS YASMINE FAGARD

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd

Voor eensluidend afschrift, afgeleverd voor registratie

Gecoördineerde statuten



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 24.05.2012, NGL 03.07.2012 12248-0272-014
04/06/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V IIIIIYII IInIINllll III III

*12099869*

~

be a

Stí

i~eelyeldgd ter gritfle uer rechtbank v . koophandel le TONÛEFIEN

2 2 -05« 2012

De Hoofdgriffier, Griffie

Ondememingsnr : 0878.896.808

Benaming

(voluit) : WARSON HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : 3600 Genk, Slingerweg 20

(volledig adres)

Ondeiwerp akte : Kapitaalvermindering

Uittreksel uit de akte verleden op veertien mei tweeduizend en twaalf voor Meester Herbert Houben, notaris: te Genk, opgesteld voor registratie naar analogie van artikel 173 van het wetboek der registratierechten, met ais' enig doel neergelegd te worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, waarbij de. buitengewone algemene vergadering van de Commanditaire vennootschap op aandelen, met zetel te 3600; Genk, Slingerweg 20, volgende beslissingen genomen heeft :

Eerste beslissing  Kapitaalvermindering

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verminderen met een bedrag van ¬ 3.500.000,00,. teneinde het te brengen van ¬ 11.260.000,00 en zonder vernietiging van aandelen.

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestort. kapitaal en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en: toekomstige noden van de vennootschap.

De vergadering beslist vervolgens dat deze kapitaalvermindering zal geschieden door terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de aandeelhouders in evenredigheid tot hun huidig aandelenbezit.

Ingevolge artikel 10 van de statuten komt voormeld bedrag, wat betreft de aandelen bezwaard met vruchtgebruik toe aan de blote eigenaar, op last deze te plaatsen op een door de vruchtgebruiker aan te duiden, financiële rekening met het oog op de uitoefening van het vruchtgebruik door de vruchtgebruiker. De. vruchtgebruiker zat dus het recht hebben om deze uitgekeerde bedragen te gebruiken, onder de verplichting om bij het einde van het vruchtgebruik een gelijke hoeveelheid zaken van dezelfde hoedanigheid en waarde, of de? geschatte waarde (op he togenblik van de terruggave), terug te geven aan de blote eigenaar overeenkomstig; artikel 587 van het Burgerlijk Wetboek.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvermindering van ¬ 3.500.000,00 daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op ¬ 11.260.000,00.

Toelichting van de instrumenterende notaris

De aandeelhouders verklaren door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de inhoud van de: artikelen 613/614 van het Wetboek van Vennootschappen, dat inzake reële kapitaalvermindering voorziet dat, de schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad vang de bij dit proces-verbaal besliste kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de twee maanden na gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking'. nog niet zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto. Aan de aandeelhouders mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader van de hierboven besliste kapitaalvermindering gebeuren zolang de schuldeisers die binnen de hierboven: bedoelde termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen. Tweede beslissing - Wijziging van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten

In overeenstemming met het hierboven geakteerde besluit beslist de vergadering om de statuten als volgt te wijzigen:

- Artikel 5: de tekst van dit artikel wordt als volgt vervangen:

«Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op ¬ 11.260.000,00, vertegenwoordigd door 15.000 aandelen zonder nominale waarde, die elk één/vijftienduizendste (1/15.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.»

Derde beslissing - Toekenning van bevoegdheden aan de statutaire zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r 

10

-Jr"

De vergadering verleent de statutaire zaakvoerder alle bevoegdheden 'om de hierboven' geakteerde besluiten uit te voeren, inzonderheid de bevoegdheden om de terugbetaling waartoe de vergadering heeft besloten, na afloop van de wettelijke termijn onder de wettelijke voorwaarden te verrichten.

Vierde beslissing

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan ondergetekende notaris ten einde over te gaan tot , coördinatie van de statuten met het oog op de neerlegging ervan bij de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Voor-ttehoud n aan hot Belgisch Staatsblad

Tegelijk hierbij neergelegd:

- expeditie van de akte

- gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van huik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 26.05.2011, NGL 01.07.2011 11240-0461-014
04/07/2011
ÿþ MW 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der -

I rechtbank v. koophandel te TONGERÊN

2.2 -06- 2011 f

De Hooídgriffier9rrffie /'

Ondernemingsnr : 0878.896.808

Benaming

(volcut) : WARSON HOLDING

Rechtsvorm : commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : 3690 Zutendaal, Zevenputtenstraat 12

Onderwerp akte : statutenwijziging

Uittreksel uit de akte verleden op 8 juni 2011 voor Meester Herbert Houben, notaris te Genk, opgesteld voor: registratie naar analogie van artikel 173 van het wetboek der registratierechten, met als enig doel neergelegd te, worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, waarbij de buitengewone algemene vergadering van de commanditaire vennootschap op aandelen WARSON HOLDING, met zetel te 3690 Zutendaal, Zevenputtenstraat 12, volgende beslissingen genomen heeft :

Eerste beslissing  Verplaatsing zetel

De vergadering beslist de zetel van de vennootschap te verplaatsen van haar huidig adres naar 3600 Genk, Slingerweg 20 en dienovereenkomstig artikel 3 van de statuten te wijzigen zoals hierna bepaald.

Tweede beslissing - Kapitaalvermindering

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verminderen met een bedrag van ¬ 4.000.000,00, teneinde het te brengen van ¬ 18.760.000,00 op ¬ 14.760.000,00 en zonder vernietiging van aandelen.

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en! toekomstige noden van de vennootschap.

De vergadering beslist vervolgens dat deze kapitaalvermindering zal geschieden door terugbetaling in; speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de aandeelhouders in; : evenredigheid tot hun huidig aandelenbezit.

Ingevolge artikel 10 van de statuten komt voormeld bedrag, wat betreft de aandelen bezwaard met: vruchtgebruik toe aan de blote eigenaar, op last deze te plaatsen op een door de vruchtgebruiker aan te duiden; financiële rekening met het oog op de uitoefening van het vruchtgebruik door de vruchtgebruiker. De. vruchtgebruiker zal dus het recht hebben om deze uitgekeerde bedragen te gebruiken, onder de verplichting om bij het einde van het vruchtgebruik een gelijke hoeveelheid zaken van dezelfde hoedanigheid en waarde, of de, geschatte waarde (op he togenblik van de terruggave), terug te geven aan de blote eigenaar overeenkomstig: artikel 587 van het Burgerlijk Wetboek.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvermindering van ¬ 4.000.000,00 daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus` daadwerkelijk gebracht werd op ¬ 14.760.000,00.

Toelichting van de instrumenterende notaris

De aandeelhouders verklaren door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de inhoud van d& artikelen 613/614 van het Wetboek van Vennootschappen, dat inzake reële kapitaalvermindering voorziet dat, de schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van: de bij dit proces-verbaal besliste kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de twee maanden na gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking: nog niet zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen, haar waarde, na aftrek van het disconto. Aan de aandeelhouders mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader: van de hierboven besliste kapitaalvermindering gebeuren zolang de schuldeisers die binnen de hierboven. bedoelde termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen.

Derde beslissing - Wijziging van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten

In overeenstemming met het hierboven geakteerde besluit beslist de vergadering om de statuten als volgt te` wijzigen:

- Artikel 3: de eerste zin van dit artikel wordt als volgt vervangen:

De zetel is gevestigd te 3600 Genk, Slingerweg 20.

- Artikel 5: de tekst van dit artikel wordt als volgt vervangen:

«Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op ¬ 14.760.000,00, vertegenwoordigd door 15.000: aandelen zonder nominale waarde, die elk één/vijftienduizendste (1/15.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.»

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Voor behour aan h Belgis Staatst iu I p 911u IIUIIIIIIIIN ai

*11100066"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Stalatsblad

_L

Vierde beslissing - Toekenning van bevoegdheden aan de statutaire zaakvoerder

De vergadering verleent de statutaire zaakvoerder alle bevoegdheden om de hierboven geakteerde

besluiten uit te voeren, inzonderheid de bevoegdheden om de terugbetaling waartoe de vergadering heeft

besloten, na afloop van de wettelijke termijn onder de wettelijke voorwaarden te verrichten.

Vijfde beslissing

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan ondergetekende notaris ten einde over te gaan tot

coördinatie van de statuten met het oog op de neerlegging ervan bij de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSE=L

(Get. Meester Herbert Houben, notaris)

Tegelijk hierbij neergelegd : expeditie, gecoördineerde statuten.

.

Op de laatste hiz. van Luik B vermelden : Recto : Nava en

hoedanigheidd ralispe tde oan instrumenterende notaris, hetzij van deperso(ojn(e

n)

aanzien van derden te vertegenwoordigen

en

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2011- Annexes du Moniteur belge

27/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 27.05.2010, NGL 22.07.2010 10330-0595-014
15/05/2009 : ME. - JAARREKENING 17.11.2008, GGK 07.05.2009, NGL 11.05.2009 09142-0088-013
30/05/2008 : ME. - JAARREKENING 17.11.2007, GGK 02.05.2008, NGL 26.05.2008 08158-0202-013
30/07/2007 : ME. - JAARREKENING 17.11.2006, GGK 03.05.2007, NGL 23.07.2007 07448-0266-010
01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 26.05.2016, NGL 28.07.2016 16360-0056-014

Coordonnées
WARSON HOLDING

Adresse
SLINGERWEG 20 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande