WHINNE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WHINNE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 567.853.539

Publication

26/11/2014
ÿþ Mod Word 11,1

Remi In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



irLargalogd V. koophandel

lor are p dor rocitt4~ci~ Antwerpen, afd Yonperen ----" .,

._ .. ~ . ..

17 -11- 2014

i)e griitíer,Griffie

911likil

111

YI

Y

bel

a

sr Sta

Ondernemingsnr ; ff6 " /5 e3~

Benaming

(voluit) WHINNE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3680 Maaseik (Opoeteren), Taglandstraat 25

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor ANITA INDEKEU, notaris met standplaats Neeroeteren (Maaseik), op 13

november 2014, blijkt dat:

De heer HILVEN Werner, geboren te Bree op drie augustus negentienhonderd vijfenzeventig, nationaal

nummer 75.08.03-115.68, en zijn echtgenote, mevrouw VASTMANS Ingrid Gertrudis Hubertine, geboren te

Maaseik op vijfentwintig september negentienhonderd vijfenzeventig, nationaal nummer 75.09.25-040.72,

samen wonende te 3680 Maaseik (Opoeteren), Taglandstraat 25. Gehuwd te Maaseik op veertien april

tweeduizend onder het wettelijk stelsel der gemeenschap van goederen bij gebrek aan huwelijkscontract.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben OPGERICHT onder de

maatschappelijke NAAM "WHINNE" en handelsbenaming "WH CYCLING 1 WH TECHNIEK", met

maatschappelijke ZETEL te 3680 Maaseik (Opoeteren), Taglandstraat 25.

De vennootschap heeft tot DOEL, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

van derden, of door deelname van dezen:

° technische werkzaamheden in bedrijven;

° onderhoud en revisie van industriële installaties en machines;

° kleine industriële elektriciteitswerken;

° kleine particuliere elektriciteitswerken;

° laswerken;

° kleine constructie werken;

° verhuur technisch gereedschap;

° leidingwerk in RVS, galva, kunststof, ...;

" organisatie van fietstrainingen voor groepen;

° organisatie van fietsvakanties voor groepen;

° individuele trainingsbegeleiding voor fietsers;

° verhuur van fietsen;

° organisatie van evenementen.

Het aanleggen, installeren, monteren, exploiteren en onderhouden van telecommunicatielijnen en  netten,

telefooninstallaties, computersystemen, antennes, bliksemafleiders, niet zelfvervaardigde metalen

constructiewerken, elektronische communicatienetwerken;

Alsmede de organisatie van alle ondersteunende activiteiten,

Aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, handelsbemiddeling, in- en uitvoer, huur en verhuur, ontwerp en

fabricatie, vervaardigen, reinigen, onderhoud, herstellen en plaatsen van alle soorten electronica,

verlichtingsartikelen, centrale verwarming, klimaat- en gas- en alarm- en sanitaire installaties.

Het toepassen van de fysische wetmatigheden en de technische principes bij het ontwerpen van

machines, materialen, instrumenten, structuren, ontwikkelingen en systemen en het geven van advies op het

vlak van volgende domeinen:

" machines en industriële ontwikkeling;

" de uitwerking van projecten op het gebied van de burgerlijke en utiliteitsbouw, de weg- en waterbouw, de hydraulica en het verkeer;

" de uitwerking van projecten op het gebied van waterbeheer;

" de uitwerking van projecten op het gebied van elektriciteit en elektronica, mijnbouw, chemie, machine- en werktuigbouw, industriële organisatie en systeemontwikkeling, veiligheid, enz.;

" de uitwerking van projecten op het gebied van klimaatbeheersing, koeltechniek, sanering, gezondheid en milieu, akoestiek, enz.;

" industrieel en technisch onderzoek.

Voor eigen rekening:



Ilijlagen-bij fiel Beigiscfi taatsblac- - 2-6111/2014 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, het verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, veri<avelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doet in verband staan en die van die aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van de verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verlichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals van aandelen, kasbons, obligaties of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Voor eigen rekening of voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, het plannen, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten die zij mag doen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap op welke wijze dan ook, betrokken mag zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangende doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar produkten kunnen vergemakkelijken,

Zij kan ook de functie van voorzitter, zaakvoerder, bestuurder, adviseur, commisaris of vereffenaar in een andere vennootschap uitoefenen, zo zij aan de voorwaarden daartoe voldoet.

Algemene bepaling: In de mate dat voor de voormelde activiteiten bijzondere erkenningen, machtigingen en/of vergunningen vereist zijn of opgelegd werden door de bevoegde overheid/instantie, kunnen deze door de vennootschap slechts uitgeoefend worden van zodra deze erkenningen, machtigingen en/of vergunningen werden bekomen.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke ondeelbare aandelen op naam zonder vermelding van waarde en die elk één honderdste (1/100e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Aile aandelen hebben stemrecht.

Op het geheel der honderd (100) aandelen werd tegen pari in geld ingeschreven door voornoemde echtgenoten HILVEN-VASTMANS, Zij verklaarden hiertoe gebruik te maken van het gemeenschappelijk vermogen.

Zij verklaarden dat elk aandeel werd volgestort ten belope van één derde (1/3).

TOEKENNING VAN AANDELEN:

Ais vergoeding voor gemelde inbreng in speciën bedongen voornoemde echtgenoten HILVEN-VASTMANS dat de vermogensrechten verbonden aan de hen toegekende honderd (100) aandelen, elk volgestort ten belope van één derde (113), toekomen aan de tussen hen bestaande gemeenschap en dat de vennootschapsrechten verbonden aan negentig (90) van die aandelen eigen zijn aan voornoemde heer HILVEN Werner aan wie, voor wat dat gedeelte betreft, bij uitsluiting van zijn echtgenote alle lidmaatschapsrechten werden toegekend en dat de vennootschapsrechten verbonden aan tien (10) van die aandelen eigen zijn aan voornoemde mevrouw VASTMANS Ingrid aan wie, voor wat dat gedeelte betreft, bij uitsluiting van haar echtgenoot aile lidmaatschapsrechten werden toegekend. De inschrijving op zijn/haar naam van negentig/tien (90/10) aandelen houdt in dat hij/zij jegens de vennootschap geldt ais enige eigenaar/eigenares, die persoonlijk alle eraan verbonden lidmaatschapsrechten uitoefent.

De vennootschap wordt BESTUURD door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Tot niet-statutaire zaakvoerder werd voor onbepaalde duur benoemd: voornoemde heer HILVEN Werner. Zijn mandaat is onbezoldigd tenzij een algemene vergadering er anders over beslist.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen van intern bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurszaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle rechtshandelingen te verrichten, behoudens die handelingen waarvoor volgens het wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is, De onbevoegdheid van de zaakvoer(d)(st)er(s) die uit deze bepaling voortvloeit kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoer(d)(st)er(s), zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoer(d)(st)er(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De

je ` " e

" Venr-behouden aan het Belgisch Staatsblad

gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoer(d)(st)er(s) in geval van overdreven volmacht.

Elk BOEKJAAR valt samen met het kalenderjaar. Het eerste boekjaar zal ingaan op de dag van neerlegging van een afschrift van deze oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Het zat eindigen op éénendertig december tweeduizend vijftien.

De oprichters verklaarden dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van één juni tweeduizend veertien. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

De GEWONE ALGEMENE VERGADERING van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand mei om zestien uur. Indien dit een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. De eerste jaarvergadering wordt gehouden In het jaar tweeduizend zestien.

AANLEG RESERVES - VERDELING WINST - VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO

De netto-winst wordt als volgt verdeeld, respectievelijk gereserveerd:

1) tenminste vijf ten honderd wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve, totdat die één tiende (1110) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2) over de bestemming van het saldo wordt door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoer(d)(st)er(s) beslist met inachtneming van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leg(t)(gen) de vereffenaar(s) het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel.

Voor ontledend uittreksel:

(Get.) Anita Indekeu, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift der oprichtingsakte.



Staatsblad - 26/11/2014 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
WHINNE

Adresse
TAGLANDSTRAAT 25 3680 OPOETEREN

Code postal : 3680
Localité : Opoeteren
Commune : MAASEIK
Province : Limbourg
Région : Région flamande