WOLFE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WOLFE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.393.388

Publication

02/04/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

RECHTBANK VAN.KOOPHANDEL

2 1 -03- Mit

HASSELT,

Griffie

*14072375*

Ondernemingsnr : 0534.393.388

Benaming (voluit) : WOLFE

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Broekstraat 23

3945 Ham

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Guido VAN AENRODE, te Genk op 28 februari 2014, neergelegd ter registratie, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen

EERSTE KAPITAALVERHOGING

De vergadering der aandeelhouders beslist tot een kapitaalverhoging zeventienduizend zeshonderd euro (¬ 17.600,00) om het kapitaal te brengen van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) op zevenenzestigduizend zeshonderd euro (¬ 67.600,00) door inbreng en volledige volstorting in geld, mits creatie en uitgifte van honderd zesenzeventig (176) nieuwe aandelen, van dezelfde aard en met dezelfde rechten en plichten als de reeds bestaande aandelen, en delend in de resultaten vanaf hun creatie, mits de globale prijs van veertigduizend euro (¬ 40.000,00) in begrepen een uitgiftepremie van tweeëntwintigduizend vierhonderd euro (¬ 22.400,00) die geboekt zal worden op een onbeschikbare rekening.

TWEEDE KAPITAALVERHOGING

De vergadering der aandeelhouders beslist het kapitaal te verhogen met tweeëntwintigduizend vierhonderd euro (¬ 22.400,00) om het kapitaal te brengen van zevenenzestigduizend zeshonderd euro (¬ 67.600,00) op negentigduizend euro (¬ 90.000,00) door incorporatie van de uitgiftepremie gecreëerd bij de eerste kapitaalverhoging, zonder creatie van nieuwe aandelen.

WIJZIGING VAN DE ZETEL.

De vergadering der aandeelhouders beslist de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 3670 Meeuwen-Gruitrode, Biesbosstraat 5.

De vergadering der aandeelhouders beslist de eerste zin van artikel 2 van de statuten ais volgt te wijzigen: "De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3670 Meeuwen-Gruitrode, Biesbosstraat 5,"

WIJZIGING ARTIKEL 9 VAN DE STATUTEN

De vergadering der aandeelhouders beslist artikel 9 van de statuten te schrappen en le vervangen door volgende clausule:

"A, Aandelenoverdracht onder levenden

a) VrlÍe overdraagbaarheid

De volgende overdrachten zijn vrij, zodat in deze gevallen de bepalingen van het onderhavige artikel niet dienen te worden nageleefd:

- de overdracht aan bloedverwanten in de rechte nederdalende lijn, mits deze bloedverwanten de leeftijd van 16 jaar hebben bereikt;

- de overdracht aan echtgenoten, mits één van de bloedverwanten in de rechte neerdalende lijn de leeftijd van 16 jaar heeft bereikt;

- de overdracht aan vennootschappen of rechtspersonen die worden gecontroleerd door de vennoten alsook de overdracht aan verbonden vennootschappen in de zin van artikel 11 van het Wetboek van vennootschappen. Onder "controle" over een vennootschap moet worden verstaan, de bevoegdheid in rechte of feite om een beslissende invloed uit te oefenen op de aanstelling van de meerderheid van de bestuurders of zaakvoerders of op de oriëntatie van het beleid.

Elke toegelaten overdracht dient te worden medegedeeld aan de overige vennoten minstens 15 kalenderdagen voorafgaand aan de betreffende overdracht.

b) Voorkooprecht

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

3

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen alle vennoten, mogen de aandelen niet aan om het even wie, noch geheel, noch gedeeltelijk ten bezwarende titel overdragen worden, zonder ze voorafgaandelijk te koop te hebben aangeboden aan alle medevennoten.

Met aandelenoverdracht in de zin van het vorig lid, wordt naast een overdracht in volle eigendom ook de overdracht van vruchtgebruiken blote eigendom bedoeld, alsmede het verlenen van pandrechten op aandelen.

De verkopende vennoot stelt in voorkomend geval de overige vennoten in kennis van het bindende bod van de kandidaat overnemer, en dit per aangetekend schrijven.

Tot 1 maand na ontvangst van voormeld aangetekend schnjven hebben de overige vennoten de mogelijkheid om pro rata hun aandelenbezit hun voorkooprecht uit te oefenen en dit aan dezelfde modaliteiten zoals geboden door de derde.

c) Goedkeuringsregeling

Indien het voorkooprecht niet werd uitgeoefend kan de overdracht enkel gebeuren met de goedkeuring van ten minste de helft van de vennoten in het bezit van minstens drie vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten waanvan de overdracht wordt voorgesteld, overeenkomstig de procedure hierna uiteengezet.

De kandidaat-ovememer en de kandidaat-overdrager verzoeken bij aangetekende brief aan de medevennoten om de overdracht van de aandelen en, in voorkomend geval, de aanvaarding van de overnemer als vennoot goed te keuren. Hierbij dient de vennoot ook het bewijs te voegen dal de kandidaat-ovememer In kennis werd gesteld van het voegrecht van de overige vennoten, zoals bepaald in hoofdstuk volgrecht hierna onder C.

Indien de medevennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, hun toegezonden bij aangetekende brief, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

De goedkeuring mag enkel worden geweigerd in het belang van de vennootschap. De weigering van de overdracht mag niet leiden tot een blokkering van de vennoot die zijn aandelen wenst te verkopen. Ingeval van een geschil over het feit of de weigering in het belang van de vennootschap is, wordt door de vennoten gezamenlijk een onafhankelijke deskundige aangesteld, werkend conform de wettelijke regels van het procesrecht. De onafhankelijke deskundige zal binnen een periode van maximum 6 maanden de redenen van de weigering beoordelen. Voor zover hij de weigering als terecht beoordeelt, bepaalt h j de waarde van hef over te dragen aandelenpakket. Wordt de weigering als terecht beoordeeld, hebben de overige vennoten het recht om de aandelen te kopen aan de waarde bepaald door de deskundige indien deze prijs lager is dan het bod van de derde. Is de prijs bepaald door de deskundige hoger dan het bod van de derde heeft de verkopende vennoot het recht om zijn aanbod in te trekken, tenzij de overige vennoten bereid zijn om het door de deskundige bepaalde bedrag te betalen. Wordt de weigering door de onafhankelijke deskundige als onterecht beoordeeld, kan de verkopende vennoot vrij overdragen aan de kopende derde. Is er geen overeenstemming omtrent de identiteit van de onafhankelijke deskundige kan de meest gerede pad ij zich hiertoe wenden naar de Voorzitter van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

De verkooppels zal moeten worden betaald binnen een termijn van 2 maanden na datum van de het oordeel, inclusief de waardebepaling, door de onafhankelijke deskundige. De eigendomsoverdracht van de betreffende aandelen geschiedt van rechtswege op het ogenblik van betaling van de prijs, In afwijking van artikel 1583 van het Burgerlijk Wetboek.

d) Controlewijziging -- claw back

indien een (directe of indirecte) wijziging van de controle (in de zin van artikel 5 en volgende van het Wetboek van vennootschappen) over een vennoot-rechtspersoon plaatsvindt, dient deze controlewijziging door de vennoot-rechtspersoon medegedeeld te worden aan de medevennoten, middels aangetekend schnjven, en dit binnen de 15 kalenderdagen na de wijziging van de controle. De controlewijziging geldt als aanbod tot verkoop van de aandelen (°aankoopoptie") door de vennoot-rechtspersoon waarin de controlewijziging zich voordoet aan de medevennoten.

Deze aankoopoptie dient gelicht te worden binnen de 2 maanden na mededeling van de controlewijziging of, bij gebreke aan mededeling van deze controfewjzigfng, binnen de 2 maanden na de vaststelling van de controlewjzigfng door de medevennoten. De aankoopoptie zal worden uitgeoefend door de medevennoten pro rata hun het aandelenbezit

De prijs wordt in onderling overleg bepaald. Ingeval van een geschil rond waardering van de aandelen komen partijen overeen gezamenlijk een onafhankelijk deskundige aan te stellen, werkend conform de wettelijke regels uit het procesrecht, die de waarde op bindende wijze begroot. Is er geen overeenstemming omtrent de identiteit van de onafhankelijke deskundige kan de meest gerede partij zich hiertoe wenden naar de Voorzitter van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

ln weerwil van de hiervoor vermelde controlewijzigingsoptie kunnen de aandelen van de vennoten in de vennoten-rechtspersoon vrij overgaan aan hun echtgenoten en/of bloedverwanten in de rechte nederdalende ljn, mits deze de leeftijd van 16 jaar hebben bereikt. Dergelijke aandelenoverdracht dient onverminderd ter kennis gebracht worden aan de overige vennoten.

B. De overdracht van aandelen wegens overlijden

a) Vrije overdraagbaarheid

In geval van overlijden van een vennoot zijn de volgende overdrachten vrij, zodat in deze gevallen de bepalingen van het onderhavige artikel niet dienen te worden nageleefd:





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

9

`Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

- de overdracht aan bloedverwanten in de rechte nederdalende lijn, mits deze bloedverwanten de leeftijd van 16 jaar hebben bereikt;

- de overdracht aan echtgenoten, mits één van de bloedverwanten in de rechte neerdalende lijn de leeftijd van 16 jaar heeft bereikt.

De hiervoor aangehaalde vrije overdrachten gelden evenwel niet bij overlijden van de langstlevende van de echtgenoten de heer Cretskens - mevrouw Lemmens voor achtentwintig februari tweeduizend zeventien, Op het moment van overlijden van de eerst stervende van de echtgenoten de heer Cretskens - mevrouw Lemmens zal de langstlevende echtgenoot een eerste voorkooprecht hebben op de aandelen van zin/haar echtgeno(o)t(e). Deze afwijkende regel op de vrije overdrachten vanwege de heer Cretskens en mevrouw Lemmens wordt in de tijd beperkt en geldt slechts tot achtentwintig februari tweeduizend zeventien,

b) Voorkooprecht

In het geval dat de aandelen, overeenkomstig het voorgaande, niet vrij kunnen overgaan, geldt een voorkooprecht voor de overige vennoten, pro rata hun aandelenbezit. De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden moeten bij aangetekend schrijven binnen één maand na het overlijden van de vennoot, aan het bestuursorgaan van de vennootschap nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden en hun respectievelijke erfrechten opgeven. Bij overgang door erfenis van aandelen op twee of meer rechtverkrijgenden, moeten deze ook binnen dezelfde termijn aan de vennootschap meedelen welke erfgenaam als eigenaar of gevolmachtigde zal optreden. Net bestuursorgaan zendt dit schrijven binnen de drie werkdagen door aan de vennoten. Tot 1 maand na ontvangst van voormeld aangetekend schrijven hebben de overige vennoten de mogelijkheid om pro rata hun aandelenbezit hun voorkooprecht uit te oefenen. De prijs dient tussen de vennoten en de erfgenamen overeen te worden gekomen. Ingeval van een geschil rond waardering van de aandelen met de erfgenamen dient een onafhankelijk deskundige te worden aangesteld, werkend conform de wettelijke regels uit het procesrecht, die de waarde op bindende wijze begroot. Is er geen overeenstemming omtrent de identiteit van de onafhankelijke deskundige kan de meest gerede parte zich hiertoe wenden naar de Voorzitter van de bevoegde Rechtbank van KoophandeL Indien de aandelen naar aanleiding van het overlijden van de langstlevende van de echtgenoten Cretskens - Lemmens voor achtentwintig februari tweeduizend zeventien overgaan, zal de prijs voor de aandelen in elk geval nooit lager zijn dan het bedrag van de kapitaalinbreng van de heer Cretskens en mevrouw Lemmens aangepast aan de gezondheidsindex met als referentiecijfer de index van de maand februari tweeduizend veertien.

De verkoopprijs zal moeten worden betaald binnen een termijn van 2 maanden na overeenkomst tussen partijen over de prijs of binnen een termijn van 2 maanden na de waardebepaling door de onafhankelijke deskundige. De eigendomsoverdracht van de betreffende aandelen geschiedt van rechtswege op het ogenblik van betaling van de prijs, in afwijking op artikel 1583 van het Burgerlijk Wetboek.

cl Overdracht onderworpen aan goedkeuring

Indien het voorkooprecht niet werd uitgeoefend kan de overdracht enkel gebeuren met de goedkeuring van ten minste de helft van de vennoten in het bezit van minstens drie vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht wordt voorgesteld.

Indien de vennoten in gebreke blijven om binnen 5 kalenderdagen na afloop van de termijn waarin zij hun voorkooprecht konden uitoefenen hun goedkeuring te geven aan de overdracht, zoals vermeld in het aangetekende schrijven aan het bestuursorgaan, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

De erfgenamen en legatarissen of rechtverkrijgenden die geen vennoot kunnen worden, omdat zij niet als vennoot worden toegelaten, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen; deze waarde zal bepaald worden door de betrokken partijen, of ingeval van betwisting, door een deskundige, aan te stellen door de betrokken partijen of zo niet, door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel, waar de maatschappelijke zetel gevestigd is. Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap die aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen vennoten.

De betaling van de ovemameprijs zal contant, of ten laatste binnen de maand na de definitieve vaststelling van de prijs geschieden in handen van de overlater,

Evenwel, indien de ovemameprijs meer dan éénvijfde van het kapitaal zou bedragen in hoofde van de ovememer, zal deze laatste het recht hebben de prils te vereffenen in jaarlijkse schijven van minstens één/vijfde der totale som, verhoogd met de wettelijke intrest op het overblijvend kapitaal,

Na het verstrijken van de betalingstermijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle middelen van recht.

C Volgrecht

Elk van de vennoten heeft het recht om de totaliteit van zijn/haar aandelen te verkopen aan dezelfde voorwaarden zoals aangeboden door een derde die de aandelen van één van de vennoten wenst te kopen. Dit volgrecht geldt niet biij een vrije overdracht conform artikel 9 a) hiervoor.

De verkopende vennoot zal in elk geval een kopende derde op de hoogte stellen van dit volgrecht. Het bod van de derde is maar bindend voorzover de bepaling van het volgrecht mee is opgenomen."

De vergadering der aandeelhouders beslist om artikel 9 van de statuten in die zin aan te passen,

AANPASSING VAN ARTIKEL 11 VAN DE STATUTEN.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz, van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Y

"

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

v

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

-

De vergadering der aandeelhouders beslist na de tweede alinea van artikel 11 van de statuten volgende tekst toe

te voegen:

"Ten aanzien van de beslissingsbevoegdheid van het bestuursorgaan wordt bepaald dat de volgende beslissingen

altijd voorafgaandeljk dienen te worden voorgelegd aan de algemene vergadering en voorafgaandeljk door de

algemene vergadering dienen te worden goedgekeurd met een bijzondere meerderheid van 3/4de van de

stemmen:

Beslissingen betreffende langlopende contracten;

Beslissingen aangaande investeringen boven een bedrag van vijfduizend euro (¬ 5.000,00);

Net aanwerven van bedienden;"

De vergadering der aandeelhouders beslist om artikel 11 van de statuten in die zin aan te passen,

TOEVOEGING VAN ARTIKEL 19BIS AAN DE STATUTEN:

De vergadering der aandeelhouders beslist om een artikel 19bis aan de statuten toe te voegen luidend als volgt:

"Alle beslissingen aangaande de benoeming, het ontslag en de bezoldiging van zaakvoerders dienen door de

algemene vergadering te worden goedgekeurd met een bijzondere meerderheid van 3/4de van de stemmen:"

Re vergadering der aandeelhouders beslist de statuten in die zin aan te passen.

MACHTIGING.

De vergadering der aandeelhouders geeft aan de zaakvoerders de nodige machten om de genomen beslissing uit

te voeren en machtigt ondergetekende notaris om over te gaan tot co5rdinalie van de statuten,

VOOR EENSLUIDEND VERKLAARD UITTREKSEL

Notaris Guida Van Aenrode

Tegelijk hiermee neergelegd :

ª% expeditie van de akte

ª% coördinatie der statuten

22/05/2013
ÿþ mod 11.1



'~ ~li~t : In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

111111111111,111)11111j111111111115

;~chtnznt ilartkCphanet

10 MEI 2013

te HASSF,1-1. ffie



Ortdememingsnr : © `j 3 , .3 9 3 .. ~ e.e

Benaming (voluit) : WOLFE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Broekstraat 23

3945 Ham

Onderwerp akte : BVBA oprichting

Uit de akte verleden voor not. Stefan Vangoetsenhoven te Bertem (Leefdaal) op 7 mei 2013 (neergelegd vôôr registratie), houdende de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, blijkt hetgeen volgt:

1. VENNOTEN:

a. De Heer TIMMERMANS Filip, geboren te Beringen op 22 april 1982, rijksregistemummer 820422127-90, wettelijk samenwonende met mevrouw VERSPREET Sofia te 3945 Ham, Broekstraat 23.

b. De Heer VRIJS Jan, geboren te Diest op 12 juni 1982, rijksregisternummer 820612-123.20, wettelijk samenwonende met mevrouw GEYSKENS Melissa te 3945 Ham, Dorpsstraat 18/F,

2. NAAM - RECHTSVORM: De vennootschap is opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam 'WOLFE". Deze naam moet voorkomen in aile akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders era andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", met nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap en onder toevoeging van het woord "rechtspersonenregister", gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van koophandel in welker rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft, en het ondernemingsnummer.

3, DUUR: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden. Behoudens door de rechter kan de vennootschap slechts worden ontbonden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

4, ZETEL -

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3945 Ham, Broekstraat 23.

Hij kan, zonder statutenwijziging, door beslissing van de enige zaakvoerder of alle zaakvoerders samen overgebracht worden naar elke andere plaats in België. Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De enige zaakvoerder of alle zaakvoerders samen mogen ook bijhuizen, filialen, uitbatingen, agentschappen, kantoren en bewaarplaatsen oprichten in België en in het buitenland, mits inachtneming van de taalwetgeving betreffende de in België gevestigde exploitatiezetels.

5. DOEL  De vennootschap heeft tot doel:

A. Voor eigen rekening of voor rekening van derden, in binnen- en buitenland:

Het bouwen, leveren, plaatsen en verplaatsen van duurzame woningbouwelementen, alsmede alles wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks, in de ruimste zin, verband houdt. Hieronder o.a. begrepen de aankoop, verkoop, verhuring en de handel in het algemeen van alle producten en materialen nuttig voor voormelde activiteit, evenals de verkoop, verhuur, leasing van voormelde woningbouwelementen en alle goederen die rechtstreeks of onrechtstreeks nuttig zijn voor voormelde activiteit.

Het uitvoeren en/of coördineren van algemene aannemingen en bouwwerkzaamheden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



De vennootschap mag aan openbare aanbestedingen deelnemen en deze uitvoeren.

De vennootschap mag aile goederen nuttig voor haar maatschappelijk doel importeren en exporteren, evenals advies en consulting verstrekken.

B. Voor eigen rekening:

Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; projectontwikkeling; de vennootschap mag tevens de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele en gedeeltelijke uitvoering van voltooiingswerken door onderaannemers; de handel in eigen onroerend goed, flatgebouwen en woningen, niet voor bewoning bestemde gebouwen en gronden;

- Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Algemene bepalingen:

De vennootschap zal zowel in binnen als in het buitenland, alle commerciële en financiële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen stellen die van aard zijn om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken, uit te breiden of te vergemakkelijken, en dit op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

Zij zal door aile middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die éénzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken. Deze deelneming kan geschieden door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap mag zich eveneens borg stellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derden aangegaan. Zij mag eveneens al haar andere goederen met inbegrip van het handelsfonds in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

6.KAPITAAL: Het rnaatschappefijk kapitaal van de vennootschap bedraagt VIJFTIG DUIZEND EURO (¬ 50.000,00).

Het is vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van Vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en ovememer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap. Van deze inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van de effecten.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in blote eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de blote eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten.

Het bestuursorgaan is bevoegd om, mits eerbiediging van de wettelijke voorschriften, een register in elektronische vorm te creëren.

7.BESTUUR -De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, eventueel hun bevoegdheden. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn,

Een niet-statutair zaakvoerder kan te allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, met ten minste drie/vierde van stemmen van de aanwezige vennoten.

Het ongevraagde ontslag van een niet-statutair zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

V

mod 11.1

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, waarvan de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen.

Indien een rechtspersoon wordt benoemd ais zaakvoerder, dient deze conform het Wetboek van Vennootschappen onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een natuurlijke persoon als "vaste vertegenwoordiger" te benoemen, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

I]e algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend. Indien het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met meerderheid van stemmen, of de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding. Deze wordt geboekt op de algemene kosten, los van alle eventuele representatie-, reis- en verplaatsingskosten.

Het vrijwillig aftreden van de enige zaakvoerder kan niet eerder effect sorteren dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen en een nieuwe zaakvoerder heeft benoemd.

Is er meer dan één zaakvoerder, dan kan een zaakvoerder te allen tijde aftreden, mits hij zijn voornemen tenminste één maand vooraf bij gewone brief ter kennis brengt van de andere zaakvoerders.

De aftredende zaakvoerder is verplicht zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Het lid van een college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van het college van zaakvoerders, is gehouden artikel 259 van het Wetboek van Vennootschappen na te komen.

Is er géén college en is een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de verrichting mag slechts worden genomen of de beslissing mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. Hij is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen.

8. WINSNERDELING: Jaarlijks wordt op de zuivere winsten een bedrag van tenminste één/twintigste voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds; deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

9. BEGIN EN EINDE BOEKJAAR  Het maatschappelijke boekjaar begint op één januari en eindigt

op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Het eerste boekjaar gaat in op de dag van de neerlegging ter griffe van een uittreksel van deze akte, doch omvat de verrichtingen gesteld voor rekening van de vennootschap in oprichting sedert 1 oktober 2012 en wordt afgesloten op 31 december 2014.

10. JAARVERGADERING - Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden op de zetel van de vennootschap of een andere plaats aangeduid in de oproepingsberichten op de eerste vrijdag van de maand juni om achttien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden worden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Voorbehouden mod 11.9

aan het

Belgisch Staatsblad

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen steeds worden belegd door één of meer zaakvoerders; deze laatste zijn verplicht dergelijke vergaderingen te beleggen op aanvraag van de vennoten die minstens één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal bezitten.

De beenroepingen geschieden bij een door de wet voorzien communicatiemiddel, tenminste vijftien dagen vooraf en vermelden de dagorde, plaats, dag en uur waarop de vergadering zal plaatshebben; indien de oproeping gebeurt op een andere wijze dan per aangetekende zending, dient de bestemmeling daartoe individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk zijn toestemming gegeven te hebben.

11. BENOEMING ZAAKVOERDERS:

Onmiddellijk na de oprichting zijn de vennoten-oprichters in buitengewone algemene vergadering bijeengekomen en hebben zij volgende beslissing genomen: Worden ais niet statutair zaakvoerder aangesteld,:

De heer TIMMERMANS Filip, voornoemd sub a en de heer VRIJS Jan, voornoemd sub b, beiden hier aanwezig en die verklaren te aanvaarden.

Zij verklaren dat hen op grond van het Koninklijk Besluit nummer 22 van 24 oktober 1934, voor het laatst gewijzigd door de wet van 10 februari 1999, niet het verbod werd opgelegd om de functie van zaakvoerder waar te nemen.

Het mandaat wordt bezoldigd uitgeoefend totdat de algemene vergadering hierover een andere beslissing zal nemen.

Zij verklaren door de instrumenterende notaris op de hoogte te zijn gebracht inzake de formaliteiten die via een erkend ondememingsloket dienen vervuld te worden.

12, OVERNAME VAN VERBINTENISSEN

De comparanten verklaren dat de vennootschap, in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die in naam en voor rekening van de vennootschap voor de oprichting zijn aangegaan.

Van zodra de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, worden deze verbintenissen bijgevolg geacht van het begin af door de vennootschap zelf te zijn aangegaan.

13. MACHTEN.

Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, worden door de comparanten voor onbepaalde tijd aan de voornoemde heer Jan Vrijs met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, alle machten verleend om aile mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende de neerleggingen en/of verklaringen op het ondememingsloket, kruispuntenbank van ondernemingen, rechtspersonenregister, Administratie van de belasting over de Toegevoegde Waarde en aile andere administratieve autoriteiten. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

In bijlage: 1) uitgifte van de oprichtingsakte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2013 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
WOLFE

Adresse
BROEKSTRAAT 23 3945 HAM

Code postal : 3945
Localité : Kwaadmechelen
Commune : HAM
Province : Limbourg
Région : Région flamande