WOOD ALSO WORKS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WOOD ALSO WORKS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 891.221.350

Publication

27/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 19.12.2013, NGL 20.12.2013 13694-0342-011
23/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 18.12.2014, NGL 19.12.2014 14698-0019-014
21/06/2012
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111 lUl! lii 111111111

*iaiioass*

1









Neergafaqd ter griffie der

reohtbank V, koophendel te TOItiC~f~1rN

,,..,._

1 1 w66- 2012

De Hoofdgriffier, Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0891.221.350

Benaming

(voluit) : Auto-IMX

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 3630 Maasmechelen, Rooshaegenweg 1 bus 4

Onderwerp akte : buitengewone algemene vergadering - statutenwijziging

Uit een akte verleden voor Meester Tom COLSON, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COLSON & FAGARD, geassocieerde notarissen", met zetel te Maasmechelen, op 30 mei 2012, geregistreerd te Maasmechelen op 31 mei 2012; boek 5/287 blad 5 vak 7 negen bladen één verzending, ontvangen: VIJFENTWINTIG EURO (25 ¬ ), Vr de e.a. Inspecteur get. i.o. RUTTEN R, blijkt dat ingevolge de buitengewone algemene vergadering van bovengenoemde vennootschap de volgende beslissingen genomen werden:

EERSTE BESLUIT;

De vergadering beslist de naam van de vennootschap, namelijk "AUTO-IMX" te wijzigen in "WOOD ALSO WORKS",

Artikel 1 van de statuten wordt hierna aan deze beslissing aangepast.

TWEEDE BESLUIT:

Hierna beslist de vergadering de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 3630 Maasmechelen, Oude Baan 319 bus 3.

Artikel 2 van de statuten wordt hierna hieraan aangepast.

DERDE BESLUIT:

De vergadering verleent ontslag aan de huidige zaakvoerders van de vennootschap, namelijk:

- de heer CHEN Zhou, geboren te Wen Zhou (China) op 5 oktober 1980, (N.N, 80.10.05 383-53), wonend te 3630 Maasmechelen, Rooshaegenweg 1 bus 4; en

- de heer LEOW Choon, geboren te Maastricht (Nederland) op 29 november 1979, (N.N, 79.51.29 055-24), wonend te 6226 CW Maastricht (Nederland), Churchillstraat 12;

Beiden aangesteld als niet-statutaire zaakvoerder ingevolge voormelde oprichtingsakte verleden voor notaris Emmanuë! BOES, te Lanaken, op 1 augustus 2007; en verleent hen kwijting en décharge voor hun bestuur sedert de laatste kwijting tot vandaag, onder voorbehoud van de verklaringen en garanties verstrekt in een eventuele (latere) overeenkomst houdende overdracht van aandelen en met uitsluiting van bedrog of misdrijf.

VIERDE BESLUIT:

Hierna beslist de vergadering om te benoemen als nieuwe niet-statutaire zaakvoerder

- voornoemde heer LOUWETTE Raf, die verklaart zijn mandaat te aanvaarden en niet te zijn getroffen door een maatregel die zich tegen zijn benoeming verzet.

VISFDE BESLUIT:

De vergadering beslist, met verwijzing naar het verslag van de zaakvoerder omtrent deze doelwijziging, en de staat van actief en passief van de vennootschap, niet ouder dan drie maanden, het huidig doel uit te breiden met volgende activiteiten:

"1, Projectontwikkeling

- Het leveren van diensten van project-management, waaronder het uitvoeren van haalbaarheidsstudies, het opstellen of het laten opstellen van ontwerpen, plannen en beschrijvingen die in bestekken moeten worden ingelast, het voorbereiden van documenten voor offerte aanvragen, met inbegrip van contractvoorwaarden, het geven van adviezen op technisch vlak, het beheer van de uitvoering van werken, het waarmerken van betalingsaanvragen, het vaststellen van gebreken, het nemen van maatregelen indien er zicht omstandigheden zouden voordoen die de stipte uitvoering van werken in het gedrang brengen, het uitvoeren van inspecties en keuringen, het verlenen van bijstand bij voorlopige en definitieve opleveringen,

2. Bouwonderneming

- Algemene bouwonderneming, omvattende de algemene coördinatie van de werkzaamheden op de bouwwerf. Het bouwrijp maken van terreinen, slopen van gebouwen en andere bouwwerken. Het ruimen van bouwterreinen, graven van sleuven en geulen, verwijderen van rotsen, grondverzet met behulp van explosieven.

Op de laatste blz. van ruik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

- Het geschikt maken van terreinen voor mijnbouw, verwijderen van deklagen en overige werkzaamheden in

verband met de ontsluiting van delfstoffen en de voorbereiding van de ontginning, De verlaging van het

grondwaterpeil en de drainage van bouwterreinen. De drainage van land- en bosbouwgrond.

- Proefboren en boren. Het proefboren en het nemen van bodemmonsters ten behoeve van de bouw of voor

geofysische, geologische of andere doeleinden.

- Het uitvoeren van horizontale boringen voor het leggen van kabels en kanalisaties.

Burgerlijke en utiliteitsbouw; weg- en waterbouw,

Algemene bouwkundige en civieltechnische werken, inclusief het gieten van gewapend beton en het

uitvoeren van metselwerken.

- Bouwen van individuele huizen, ook volgens de formule "sleutel op de deur'.

- Het optrekken van de ruwbouw van gebouwen met celstructuur: appartementsgebouwen, kantoorgebouwen, industriële gebouwen, woonhuizen, enzovoorts.

- het bouwen van appartementen en woning en volgens de formule "sleutel op de deur". Het optrekken van gebouwen voor industrieel of commercieel gebruik, voor landbouwdoeleinden, enzovoorts, van stel- en stapelplaatsen, scholen, ziekenhuizen, van gebouwen voor de beoefening van erediensten, cultuur, sport, recreatie, enzovoorts.

- De montage van hangars, loodsen, schuren, silo's, enzovoorts voor landbouwdoeleinden.

- Bouwen van tunnels, bruggen, viaducten en dergelijke.

- De bouw van tunnels voor spoorweg- en autoverkeer en van overige ondergrondse doorgangen. Aanleg van pijpleidingen, telecommunicatieleidingen en hoogspanningsleidingen. De aanleg van waterdistributienetten en rioleringen. De aanleg van pijpleidingen voor het vervoer van gas, petroleumproducten, enzovoorts, De aanleg voor pijpleidingen voor het vervoer van distributie van elektrische energie. De aanleg van telecommunicatielijnen en  netten,

- Dakbedekking en bouw van dakconstructies., de bouw van daken, het plaatsen van dakbedekking van ongeacht welk materiaal, het plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen, het waterdicht maken van daken en terrassen.

- Aanleg van spoorwegen, weg en, straten, vliegvelden en sportaccommodaties.

- De bouw van spoorwegen: aanlegen van bedding, plaatsen van de rails, uitvoeren en herstellingswerken. De bouw van autowegen, straten en andere wegen en paden voor voertuigen en voetgangers, inclusief het plaatsen van vangrails. De bouw van start- en landingsbanen, De bouw van speel- en sportterreinen, zwembaden, enzovoorts. Het schilderen van markeringen op wegen en parkeerplaatsen,

- Waterbouw, baggerwerken, het ruimen van waterlopen en sloten. De aanleg van havens, inclusief jachthavens, en dokken. De aanleg van dammen en dijken. De aanleg van kanalen en waterwegen. De bouw van sluizen, zwaaikommen, enzovoorts. De bouw van bezinkbekkens en andere constructies ten behoeve van de waterzuivering. Het uitvoeren van diverse werkzaamheden onder water.

- Overige werkzaamheden in de bouw onderneming voor het bouwen van funderingen, inclusief heien. Onderneming voor het boren en aanleggen van waterputten, graven en mijnschachten. Onderneming voor het vlechten van ijzer en aanbrengen van bekisting. Onderneming voor het uitvoeren van metselwerk. Onderneming voor het aanbrengen van chape. Onderneming voor het bouwen van schoorstenen en industriële ovens, open haarden, stookplaatsen, sierschouwen, enzovoorts. Onderneming voor het monteren van niet-zelfvervaardigde metalen constructiewerken. Onderneming voor het uitvoeren van hijs- en hefwerkzaamheden voor rekening van derden/ Onderneming voor het optrekken van steigers en werkplatforms. Onderneming voor het uitvoeren van voegwerker. Onderneming voor het bouwen van koelkamers, kluizen, enzovoorts.

- Bouwinstallatie.

- Elektrische installatie: onderneming voor de installatie van elektrische bedrading en toebehoren, van hulpvoedingssystemen (generatoraggregaten), van de bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen. Onderneming voor de installatie van elektrische verwarmingsinstallaties.

- Onderneming voor de installatie van liften en roltrappen. Onderneming voor de installatie van bewakingssystemen en alarminstallaties tegen diefstal,

- Onderneming voor de installatie van antennes en bliksemafleiders.

Isolatiewerkzaamheden: het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van thermisch isolatiemateriaal, isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen. Isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen.

De Isolatie van koelkamers en  pakhuizen,

- Loodgieterswerk. De installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie.

De installatie in gebouwen en andere bouwwerken van apparatuur, inclusief regelapparatuur en leidingen voor verwarming, ventilatie, koeling en klimaatregeling. Overig loodgieterswerk: de installatie in gebouwen en andere bouwwerken van: waterleidingen, artikelen en apparaten voor sanitair gebruik, sprinklerinstallaties, gasaansluitingen, leidingen voor diverse gassen (bijvoorbeeld voor zuurstof in hospitalen).

- Overige bouwinstallatie: de installatie van verlichtings- en signaleringssystemen voor wegen en spoorwegen, in havens en luchthaven (inclusief de installatie van verkeersborden). De installatie van stores en zonneschermen, van lichtreclames en uithangborden. Overige installaties (inclusief accessoires), niet elders genoemd.

Afwerking van gebouwen, Stukadoorswerk. Het aanbrengen van pleister- en stukadoorswerk (inclusief het aanbrengen van een hechtgrond) aan de binnen- en buitenzijde van gebouwen en andere bouwwerken. Het plaatsen van tussenwanden en gipsplaten.

- Schrijnwerk. Schrijnwerk van hout of kunststof. De montage van buiten- en binnenschrijnwerk van hout of van kunststof: deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enzovoorts.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2012 - Annexes du Moniteur belge } De installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds,enzovoorts in hout of kunststof. De installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enzovoorts, in hout en kunststof. De installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in hout of kunststof. De montage van serres, veranda's, enzovoorts, in hout of kunststof.

- Metaalschrijnwerk. De montage van buiten- en binnenschrijnwerk in metaal, deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enzovoorts.

De installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, enzovoorts, in metaal.

- De installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enzovoorts in metaal. De installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in metaal. De montage van serres, veranda's, enzovoorts, in metaal.

- Vloerafwerking en wandbekleding. Plaatsen van vloer- en wandtegels. Het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van: vloer- en wandtegels van keramische stoffen, beton of gehouwen steen, vloerbedekking en wandbekleding van terrazzo marmer, graniet of lei. Plaatsen van vloerbedekking van hout of andere materialen. Het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van parket en andere vloerbedekking, tapijt en vloerbedekking van linoleum, rubber of kunststof.

- Plaatsen van behang. Schilderen en glaszetten. Het schilderen van het binnen- en buitenwerk van gebouwen. Het behandelen van muren met vochtwerende en waterafstotende producten. Het schilderen van metalenconstructies, Het schilderen van schepen en boten door niet-gespecialiseerde eenheden.

- Glaszetten. Het aanbrengen van glas, spiegels, enzovoorts. De installatie van binnendeuren, scheidingswanden, enzovoorts van glas.

- Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen. De installatie van particuliere zwembaden. Gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom, enzovoorts. Het reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden. Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen, net elders genoemd.

- Verhuur van machines voor de bouwnijverheid met bedieningspersoneel.

- De uitoefening voor rekening van derden van de activiteit van vastgoedmakelaar zijn de activiteiten van bemiddelaar met het oog op de verkoop, aankoop, ruil, verhuring of afstand van onroerende goederen, onroerende rechten of handelsfondsen, alsmede de activiteiten van beheerder van goederen die instaat voor ofwel het beheer van onroerende goederen of rechten, ofwel het syndlcusschap van onroerende goederen in mede-eigendom.

- De vennootschap za! bij de uitoefening van haar activiteit de wet en de beginselen van waardigheid en discretie, inherent aan de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar, zoals vastgelegd door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

3. Voor eigen rekening:

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

4. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

A. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

B. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositokassen, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

C. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële, juridische, fiscale, sociale, technische of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

D. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

E. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know how en aanverwante immateriële duurzame activa.

F. Handelsbemiddeling op alle mogelijke vlakken en met alle mogelijke middelen tussen het aanbod van alle mogelijke materiële en immateriële goederen, producten en diensten enerzijds, en de vraag hiernaar anderzijds, inclusief de functie van tussenpersoon in de handel;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

G. De commercialisering, de aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer, de huur en

verhuur en de distrubitie van alle soorten goederen en grondstoffen; kortom het voeren van nationale en

internationale trading In de meest uitgebreide betekening van het woord;

H, Consultancy, publiciteit-, promotie- en marketingactiviteiten,"

Artikel 3 van de statuten wordt hierna hieraan aangepast.

ZESDE BESLUIT:

De vergadering beslist het huidige boekjaar, hetwelk normaal afsluit op 30 september 2012, te verlengen tot

30 juni 2013.

De volgende boekjaren zullen dan telkens lopen van 1 juli tot en met 30 juni van het daaropvolgend

kalenderjaar.

Artikel 33 van de statuten wordt hierna hieraan aangepast.

ZEVENDE BESLUIT:

De vergadering beslist om de datum van de jaarvergadering welke tot op heden wordt gehouden op 1 maart

te wijzigen naar de 3de donderdag van de maand december.

De eerstvolgende jaarvergadering zal gehouden worden in 2013.

Artikel 27 van de statuten wordt hieraan aangepast.

ACHTSTE BESLUIT:

Hierna besluit de vergadering tot aanpassing van de statuten, aangepast aan de voorgaande besluiten en

(formeel) aan het W, Venn,

- Artikel 1

Artikel 1 wordt volledig vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en

draagt de naam "WOOD ALSO WORKS"."

- Artikel 2

De 1 ste zin van dit artikel wordt vervangen door volgende tekst:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3630 Maasmechelen, Oude Baan 319 bus 3."

- Artikel 3

In fine dit artikel wordt volgende tekst toegevoegd:

"1. Projectontwikkeling

- Het leveren van diensten van project-management, waaronder het uitvoeren van haalbaarheidsstudies, het opstellen of het laten opstellen van ontwerpen, plannen en beschrijvingen die in bestekken moeten worden ingelast, het voorbereiden van documenten voor offerte aanvragen, met inbegrip van contractvoorwaarden, het geven van adviezen op technisch vlak, het beheer van de uitvoering van werken, het waarmerken van betalingsaanvragen, het vaststellen van gebreken, het nemen van maatregelen indien er zicht omstandigheden zouden voordoen die de stipte uitvoering van werken in het gedrang brengen, het uitvoeren van inspecties en keuringen, het verlenen van bijstand bij voorlopige en definitieve opleveringen.

2. Bouwonderneming

- Algemene bouwonderneming, omvattende de algemene coördinatie van de werkzaamheden op de bouwwerf. Het bouwrijp maken van terreinen, slopen van gebouwen en andere bouwwerken. Het ruimen van bouwterreinen, graven van sleuven en geulen, verwijderen van rotsen, grondverzet met behulp van explosieven.

- Het geschikt maken van terreinen voor mijnbouw, verwijderen van deklagen en overige werkzaamheden in verband met de ontsluiting van delfstoffen en de voorbereiding van de ontginning. De verlaging van het grondwaterpeil en de drainage van bouwterreinen. De drainage van land- en bosbouwgrond.

- Proefboren en boren, Het proefboren en het nemen van bodemmonsters ten behoeve van de bouw of voor geofysische, geologische of andere doeleinden.

- Het uitvoeren van horizontale boringen voor het leggen van kabels en kanalisaties, - Burgerlijke en utiliteitsbouw; weg- en waterbouw.

- Algemene bouwkundige en civieltechnische werken, inclusief het gieten van gewapend beton en het uitvoeren van metselwerken,

- Bouwen van individuele huizen, ook volgens de formule "sleutel op de deur".

- Het optrekken van de ruwbouw van gebouwen met celstructuur: appartementsgebouwen, kantoorgebouwen, industriële gebouwen, woonhuizen, enzovoorts.

- het bouwen van appartementen en woningen volgens de formule "sleutel op de deur". Het optrekken van gebouwen voor industrieel of commercieel gebruik, voor landbouwdoeleinden, enzovoorts, van stel- en stapelplaatsen, scholen, ziekenhuizen, van gebouwen voor de beoefening van erediensten, cultuur, sport, recreatie, enzovoorts.

- De montage van hangars, loodsen, schuren, silo's, enzovoorts voor landbouwdoeleinden,

- Bouwen van tunnels, bruggen, viaducten en dergelijke.

- De bouw van tunnels voor spoorweg- en autoverkeer en van overige ondergrondse doorgangen, Aanleg van pijpleidingen, telecommunicatieleidingen en hoogspanningsleidingen. De aanleg van waterdistributienetten en rioleringen. De aanleg van pijpleidingen voor het vervoer van gas, petroleumproducten, enzovoorts. De aanleg voor pijpleidingen voor het vervoer van distributie van elektrische energie. De aanleg van telecommunicatielijnen en  netten,

- Dakbedekking en bouw van dakconstructies., de bouw van daken, het plaatsen van dakbedekking van ongeacht welk materiaal, het plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen, het waterdicht maken van daken en terrassen.

s

a a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

- Aanleg van spoorwegen, wegen, straten, vliegvelden en sportaccommodaties.

- De bouw van spoorwegen: aanlegen van bedding, plaatsen van de rails, uitvoeren en herstellingswerken, De bouw van autowegen, straten en andere wegen en paden voor voertuigen en voetgangers, inclusief het plaatsen van vangrails. De bouw van start- en landingsbanen. De bouw van speel- en sportterreinen, zwembaden, enzovoorts, Het schilderen van markeringen op wegen en parkeerplaatsen.

- Waterbouw, baggerwerken, het ruimen van waterlopen en sloten. De aanleg van havens, inclusief jachthavens, en dokken, De aanleg van dammen en dijken, De aanleg van kanalen en waterwegen. De bouw van sluizen, zwaaikommen, enzovoorts. De bouw van bezinkbekkens en andere constructies ten behoeve van de waterzuivering. Het uitvoeren van diverse werkzaamheden onder water.

- Overige werkzaamheden in de bouw onderneming voor het bouwen van funderingen, inclusief heien. Onderneming voor het boren en aanleggen van waterputten, graven en mijnschachten. Onderneming voor het vlechten van ijzer en aanbrengen van bekisting. Onderneming voor het uitvoeren van metselwerk. Onderneming voor het aanbrengen van chape. Onderneming voor het bouwen van schoorstenen en industriële ovens, open haarden, stookplaatsen, sierschouwen, enzovoorts. Onderneming voor het monteren van niet-zelfvervaardigde metalen constructiewerken. Onderneming voor het uitvoeren van hijs- en hefwerkzaamheden voor rekening van derden! Onderneming voor het optrekken van steigers en werkplatforms. Onderneming voor het uitvoeren van voegwerken. Onderneming voor het bouwen van koelkamers, kluizen, enzovoorts.

- Bouwinstallatie.

Elektrische installatie: onderneming voor de installatie van elektrische bedrading en toebehoren, van hulpvoedingssystemen (generatoraggregaten), van de bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen. Onderneming voor de installatie van elektrische verwarmingsinstallaties.

- Onderneming voor de installatie van liften en roltrappen. Onderneming voor de installatie van bewakingssystemen en alarminstallaties tegen diefstal.

- Onderneming voor de installatie van antennes en bliksemafleiders.

- Isolatiewerkzaamheden: het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van thermisch isolatiemateriaal, isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen. lsolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen.

De Isolatie van koelkamers en  pakhuizen.

- Loodgieterswerk, De installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie.

De installatie in gebouwen en andere bouwwerken van apparatuur, Inclusief regelapparatuur en leidingen voor verwarming, ventilatie, koeling en klimaatregeling, Overig loodgieterswerk: de installatie in gebouwen en andere bouwwerken van: waterleidingen, artikelen en apparaten voor sanitair gebruik, sprinklerinstallaties, gasaansluitingen, leidingen voor diverse gassen (bijvoorbeeld voor zuurstof in hospitalen).

- Overige bouwinstallatie: de installatie van verlichtings- en signaleringssystemen voor wegen en spoorwegen, in havens en luchthaven (inclusief de installatie van verkeersborden). De installatie van stores en zonneschermen, van lichtreclames en uithangborden. Overige installaties (inclusief accessoires), niet elders genoemd.

- Afwerking van gebouwen. Stukadoorswerk. Het aanbrengen van pleister- en stukadoorswerk (inclusief het aanbrengen van een hechtgrond) aan de binnen- en buitenzijde van gebouwen en andere bouwwerken. Het plaatsen van tussenwanden en gipsplaten.

- Schrijnwerk, Schrijnwerk van hout of kunststof. De montage van buiten- en binnenschrijnwerk van hout of van kunststof: deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enzovoorts. De installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds,enzovoorts in hout of kunststof, De installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enzovoorts, in hout en kunststof. De installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in hout of kunststof. De montage van serres, veranda's, enzovoorts, in hout of kunststof.

- Metaalschrijnwerk. De montage van buiten- en binnenschrijnwerk in metaal, deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enzovoorts,

De installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, enzovoorts, in metaal,

- De installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enzovoorts in metaal. De installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in metaal, De montage van serres, veranda's, enzovoorts, in metaal.

- Vloerafwerking en wandbekleding. Plaatsen van vloer- en wandtegels, Het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van: vloer- en wandtegels van keramische stoffen, beton of gehouwen steen, vloerbedekking en wandbekleding van terrazzo marmer, graniet of lei. Plaatsen van vloerbedekking van hout of andere materialen. Het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van parket en andere vloerbedekking, tapijt en vloerbedekking van linoleum, rubber of kunststof.

- Plaatsen van behang. Schilderen en glaszetten. Het schilderen van het binnen- en buitenwerk van gebouwen. Het behandelen van muren met vochtwerende en waterafstotende producten. Het schilderen van metalenconstructies. Het schilderen van schepen en boten door niet-gespecialiseerde eenheden.

- Glaszetten. Het aanbrengen van glas, spiegels, enzovoorts. De installatie van binnendeuren, scheidingswanden, enzovoorts van glas.

- Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen, De installatie van particuliere zwembaden, Gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom, enzovoorts, Het reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden. Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen, net elders genoemd.

- Verhuur van machines voor de bouwnijverheid met bedieningspersoneel.

Voor-'

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

- De uitoefening voor rekening van derden van de activiteit van vastgoedmakelaar zijn de activiteiten van bemiddelaar met het oog op de verkoop, aankoop, ruil, verhuring of afstand van onroerende goederen, onroerende rechten of handelsfondsen, alsmede de activiteiten van beheerder van goederen die instaat voor ofwel het beheer van onroerende goederen of rechten, ofwel het syndicusschap van onroerende goederen in mede-eigendom.

- De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de wet en de beginselen van waardigheid en discretie, inherent aan de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar, zoals vastgelegd door de bevoegde instanties, eerbiedigen,

3. Voor eigen rekening:

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

4. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

A. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in aile bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

B. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositokassen, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen,

C, Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële, juridische, fiscale, sociale, technische of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

D, Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

E, Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know how en aanverwante immateriële duurzame activa.

F. Handelsbemiddeling op alle mogelijke vlakken en met alle mogelijke middelen tussen het aanbod van alle mogelijke materiële en immateriële goederen, producten en diensten enerzijds, en de vraag hiernaar anderzijds, inclusief de functie van tussenpersoon in de handel;

G. De commercialisering, de aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer, de huur en verhuur en de distrubitie van alle soorten goederen en grondstoffen; kortom het voeren van nationale en internationale trading in de meest uitgebreide betekening van het woord;

H. Consultancy, publiciteit-, promotie- en marketingactiviteiten,"

- Artikel 27

Dit 1ste zin van dit artikel wordt vervangen door volgende tekst:

"Jaarlijks zal een algemene vergadering gehouden worden op de 3de donderdag van de maand december

op de plaats en uur vermeld in de oproepingsbrief."

- Artikel 33

Dit artikel wordt volledig vervangen door volgende tekst:

"Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van het daaropvolgend kalenderjaar."

NEGENDE BESLUIT :

De vergadering verleent machtiging aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en

coördinatie van de statuten.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tom COLSON, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte, verslag zaakvoerder houdende staat activa/passiva, gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik Evermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 01.03.2012, NGL 27.04.2012 12100-0302-011
03/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 01.03.2011, NGL 28.04.2011 11094-0497-011
25/06/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 01.03.2010, NGL 21.06.2010 10200-0264-011
03/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 25.09.2009, NGL 26.11.2009 09866-0289-010
29/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 17.12.2015, NGL 23.12.2015 15701-0498-014

Coordonnées
WOOD ALSO WORKS

Adresse
OUDE BAAN 319, BUS 3 3630 MAASMECHELEN

Code postal : 3630
Localité : MAASMECHELEN
Commune : MAASMECHELEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande