WREKX MARC METAAL- & CONSTRUCTIEWERKEN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : WREKX MARC METAAL- & CONSTRUCTIEWERKEN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 477.419.548

Publication

31/03/2014
ÿþ Mod Word 11.1

~ j t

ir In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Nearg4lQud tar rjriiíis dor reohtbsnk V. kooº%h0rtdol 'flaNOlKMN

1 g .O3w 21314

Griffie

iffier,

Ondernerningsnr : 0477A19.548

Benaming

(voluit) : Werkx Marc Metaal- & constructiewerken

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Caetsbeekstraat 7 - 3740 Bilzen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders

Op de bijzondere algemene vergadering van 18 februari 2014 werden met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen genomen :

Dhr. Werkx Marc (N.Nr, 59101602924), Oude Baan 628, 3630 Maasmechelen wordt herbenoemd als bestuurder. Zijn mandaat is bezoldigd.

Mevr. Ramaekers Christiane (N.Nr. 51111730245), Oude Baan 628, 3630 Maasmechelen wordt herbenoemd als bestuurder. Haar mandaat is onbezoldigd.

De aanwezige bestuurders, onmiddellijk hierna in raad van bestuur verenigd, verklaren te benoemen tot voorzitter ven de raad van bestuur, de Heer Werkx Marc, en tot afgevaardigd bestuurder, de Heer Werkx Marc,

Hun mandaat gaat in op 27 februari 2014 en eindigt 26 februari 2020,

Werkx Marc,

Afgevaardigd Bestuurder

bE

B St

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

I 111111



09/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 30.08.2013 13555-0016-014
07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 29.08.2012 12502-0191-014
10/01/2012
ÿþ Mal 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111111 llIIllIll 111111111111111111V IllI 1111 IIi

" ia000~eo"

Neergelegd ter griffie der -rechtbank v. koophandel te TONGEREN



De Hoofdgriffier, Griffie

Ondernemingsnr : 0477.419.548

Benaming

(voluit) : WERKX MARC METAAL- & CONSTRUCTIEWERKEN

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 3740 Bilzen, Caetsbeekstraat 7

Onderwerp akte : OMZETTING VAN AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor ANITA INDEKEU, notaris met standplaats Neeroeteren (Maaseik), op 20 december 2011, geregistreerd te Maaseik op 21 december 2011, drie bladen, geen verzendingen, boek 543, blad 30, vak 4, ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25,00), de Ontvanger a.i. (gel.) J. Haeldermans, blijkt dat de' buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "WERKX MARC METAAL- & CONSTRUCTIEWERKEN", met zetel te 3740 Bilzen, Caetsbeekstraat 7, volgende beslissingen genomen heeft met éénparigheid van stemmen:

BESLISSINGEN

A. Omzetting van aandelen aan toonder in aandelen op naam en aanpassing van artikels 10 en 23 van de statuten.

De vergadering der aandeelhouders besloot de bestaande aandelen die aan toonder luidden, en gedrukt" waren, om te zetten in aandelen op naam.

De omzetting was een persoonlijk recht van elke aandeelhouder. Elke aandeelhouder verklaarde zich uitdrukkelijk akkoord om zijn aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam.

De omzetting gebeurde staande de vergadering, meer bepaald werden de bestaande aandelen aan toonder voorgelegd aan de vergadering, welke lichamelijke effecten vernietigd werden door perforering. Er werd tevens staande de vergadering een register van aandelen aangelegd waarin het aandelenbezit van elke aandeelhouder werd ingeschreven en ondertekend door de betreffende aandeelhouders.

De vergadering der aandeelhouders besloot vervolgens artikels 10 en 23 van de statuten te schrappen en te vervangen door volgende artikels:

"Artikel 10. Aandelen op naam

De aandelen zijn op naam. In de zetel van de vennootschap wordt een register gehouden van aandelen op, naam.

Elke aandeelhouder kan er inzage van nemen.

De overdracht van aandelen op naam geschiedt door een overdrachtverklaring in dat register in te schrijven, te dateren en te ondertekenen door de overdrager en de. overnemer of een lasthebber. Een overdracht kan tevens geschieden volgens de bepalingen betreffende de overdracht van schuldvorderingen of op iedere andere wijze die door de wet is toegestaan.

Er kan tevens een register van aandelen in elektronische vorm aangehouden worden.

Artikel 23. Toelating

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet een aandeelhouder bij gewone brief, emailbericht of faxbericht uiterlijk drie dagen vôôr de vergaderdatum het bestuur inlichten over zijn voornemen persoonlijk of bij vertegenwoordiging deel te nemen aan de vergadering.

Een aandeelhouder die tevens bestuurder is, hoeft de formaliteit waarvan sprake in vorige alinea niet te vervullen.

Een aandeelhouder die geen bestuurder is en de formaliteit waarvan sprake in de eerste alinea van dit artikel niet vervuld heeft, kan toegelaten worden tot de algemene vergadering mits instemming van de aandeelhouders die de toelatingsformaliteiten hebben nageleefd."

B. Aanpassing van artikelen 31 en 32 van de statuten.

De vergadering der aandeelhouders besloot artikel 31 der statuten met betrekking tot de "Ontbinding" en artikel 32 der statuten met betrekking tot de "Vereffening" aan te passen aan de wet van twee juni tweeduizend en zes (gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van zesentwintig juni tweeduizend en zes) tot wijziging van het wetboek van vennootschappen teneinde de vereffeningsprocedure te verbeteren, zodat deze artikels voortaan luiden als volgt:

"Artikel 31. Ontbinding

.

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

, 4

4A

.

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee

" maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke bepalingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde ' maatregelen. De raad van bestuur verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering ter beschikking van de vennoten wordt gesteld op de zetel van de vennootschap.

Wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan een vierde van het

" maatschappelijk kapitaal, kan de ontbinding van de vennootschap uitgesproken worden wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden éénenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00), kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Ingeval van ontbinding bij beslissing van een buitengewone algemene vergadering, worden er één of meer vereffenaars benoemd. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de bestuurders van rechtswege als vereffenaars beschouwd. De vereffenaar(s) tre(e)d(t)(en) pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van zijn (hun) benoeming.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. De nieuw benoemde vereffenaar(s) tre(e)d(t)(en) pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van zijn (hun) benoeming.

Artikel 32. Vereffening

De vereffenaar(s) is (zijn) bevoegd tot alle verrichtingen door het wetboek van vennootschappen voorzien, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

De vereffenaar(s) moet(en) in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening overzenden aan de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts eens per jaar aan de griffie te worden overgemaakt.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leg(t)(gen) de vereffenaar(s) het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel." C. Toevoeging van een artikel 35 in de statuten inzake verwijzing wetgeving.

De vergadering der aandeelhouders besloot een artikel 35 toe te voegen aan de statuten, waarvan de tekst luidt als volgt:

'Artikel 35. Verwijzing wetgeving

Tekstgedeelten in de statuten die, thans of in de toekomst, tegenstrijdig (zullen) zijn met de inhoud van het wetboek van vennootschappen, zo ook foutieve verwijzingen naar wetsartikels, dienen als niet gelezen te worden. Dienaangaande, zo ook voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk is geregeld, blijft de vigerende (vennootschaps)wetgeving van toepassing."D. Machten aan de raad van bestuur en machtiging tot coordinatie.

De vergadering der aandeelhouders gaf aan de bestuurders alle machten om de genomen beslissingen uit te voeren en machtigde ondergetekende notaris om tot coordinatie van de statuten over te gaan.

Voor ontledend uittreksel:

(Get.) Anita Indekeu, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: gezegeld afschrift der akte - gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 28.06.2011 11228-0352-014
25/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 18.06.2010 10197-0329-014
07/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.05.2009, NGL 26.06.2009 09328-0383-015
05/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.06.2008, NGL 29.08.2008 08686-0285-014
02/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 15.06.2007, NGL 25.06.2007 07286-0390-015
20/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 17.06.2005, NGL 19.07.2005 05506-0139-015
03/08/2004 : TG091665
06/08/2003 : TG091665
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 31.08.2016 16573-0190-014

Coordonnées
WREKX MARC METAAL- & CONSTRUCTIEWERKEN

Adresse
KLOOSTERSTRAAT 5 3740 BILZEN

Code postal : 3740
Localité : BILZEN
Commune : BILZEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande