X-ECO GROUP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : X-ECO GROUP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.664.984

Publication

06/08/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : X-Eco Group

(verkort) : 3 la ''" -" \

1113 Mile 18

V beh aa Bel Staz

III



RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 6 -01- 2012

HASSELT

Griffie

Bi lagerbij hëtBèTgisch Staatsblad - 06/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3971 Leopoldsburg (Heppen), Bivakstraat 11

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Uit een oprichtingsakte verleden voor notaris Bart Vankrunkelsven te Leopoldsburg op achttien juli tweeduizend en twaalf geregistreerd te Beringen 1 op drieëntwintig juli tweeduizend en twaalf, vijf bladen geen verzending boek 430 blad 05 vak 20. Ontvangen vijfentwintig euro. De ea. inspecteur (getekend) Els Theunissen blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht ais volgt:

Vennoten.

De heer VANDEN BOER Gert Tony Staf, geboren te Lommel op dertig december negentienhonderd zevenenzeventig, wonende te 3971 Leopoldsburg (Heppen), Bivakstraat 11. en Mevrouw JASPERS Liesbeth, geboren te Lommel op vijfentwintig november negentienhonderd negenenzeventig, wonende te 3971 Leopoldsburg (Heppen), Bivakstraat 11.

Benaming.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid draagt de naam

X-Eco Group. Maatschappelijke zetel.De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 3971 Leopoldsburg (Heppen), Bivakstraat 11.

Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon, in België of in het buitenland alle prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

- Het verlenen van financiële, administratieve, commerciële, juridische, technische en consultatieve bijstand aan ondernemingen en natuurlijke personen, en het uitvoeren van aile hiertoe strekkende handelstransacties verrichtingen en dit zelfs zonder enige participatie in het maatschappelijk kapitaal van de bedoelde personen en' ondernemingen te hebben.

- Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op management en consultancy in de meest ruime betekenis van het woord, omvattend - doch geenszins beperkt, tot - het uitvoeren van aile studies en onderzoeken alsmede het verlenen van alle adviezen en alle bijstand inzake het geheel of enig deelaspect van het bestuur, de directie, ondernemingen, bedrijvigheden en' verenigingen zonder onderscheid.

- Het optreden als studie-, organisatie-, raadgevend en beherend bureau inzake zowel de in onderhavig artikel vermelde aangelegenheden, als inzake financiële, handels-, of sociale aangelegenheden, zowel ten behoeve van vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden, openbare besturen, verenigingen en particulieren.

- Het nemen van participaties in ondernemingen, al dan niet Belgische, in alle sectoren van de industrie, handel of diensten. Dit omvat ondermeer kapitaalverschaffing aan bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen en ook investeringen in toekomstgerichte projecten met hogere risicograad. De vennootschap kan de participaties verwerven door aankoop of enige andere rechtsgeldige wijze van verwerving, Zij kan haar participaties beheren, valoriseren en ten gelde maken.

- Het waarnemen van bestuurs- en vereffeningsmandaten in om Belgische of buitenlandse, reeds bestaande of nog op te richten vennootschap. Zij mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle vennootschappen waarmee rechtstreeks of onrechtstreeks een band van deelneming bestaat, of die verwant zijn met haar aandeelhouders of bestuurders. Meer in het bijzonder kan de vennootschap ondernemingen waarin zij participeert of onrechtstreeks belang bij heeft, mee besturen en toezicht uitoefenen op de bedrijfsvoering teneinde de ontwikkeling en de realisatie van het maatschappelijk doel van deze ondernemingen te stimuleren en te coördineren.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm, het borg stellen of aval verlenen in de meest ruime zin, het dekken van risico's voortspruitend uit

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

J schommelingen van de wisselkoersen en intrestvoeten, kortom: het verrichten van alle handels- en financiële operaties behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan de houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen. Meer in het bijzonder kan de vennootschap aile leningen, van gelijk welke vorm (onder andere onder vorm van converteerbare obligatieleningen) en voor gelijk welke duur toestaan aan de vennootschappen waarmee rechtstreeks of onrechtstreeks een band van deelneming bestaat, of persoonlijke of zakelijke zekerheden verstrekken voor deze vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2012 - Annexes du Moniteur belge - Het oordeelkundig uitbreiden van haar roerend en onroerend patrimonium, het beleggen of wederbeleggen van alle beschikbare middelen, zowel roerende als onroerende goederen, onder welke vorm ook, onder andere door het participeren door middel van fusie, inschrijving, deelname of verkrijging van aandelen in alle bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen, het aankopen van obligaties of kasbons, en dergelijke, en het beheer van deze roerende waarden.

- Projectontwikkeling en handel in onroerende goederen voor eigen rekening;

- Het aankopen, het verkopen, het bouwen, doen bouwen, het doen verbouwen, het huren, het verhuren, de leasing, het beheren, het inrichten en het uitbaten van onroerende goederen; het aankopen, verkopen en verkavelen van gronden;

- De uitbating van een zakenkantoor in alle vormen van belegging, leningen, hypotheekleningen en financieringen;

- Verzekeringsmakelaar, makelaar in verzekeringen en herverzekeringen; bemiddeling en organisatie; wisselkantoor en spaarbank; alle bankoperatie, financiële operaties, makelaars- en commissieoperaties, holdingmaatschappij; het bemiddelen bij het aangaan van verzekeringen; aile verrichtingen inzake financiering, kredietverlening en spaarverrichtingen;

- Het huren, verhuren, in erfpacht geven of ontvangen, het kopen en verkopen en exploiteren en beheren van onroerende goederen;

- EPB-verslaggeving, EPC-verslaggeving, EAP (energie-audit);

-

Veiligheidscoördinatie in de bouwsector;

- Preventie-adviseur

- Aan- en verkoop, huur en verhuur van bouwgereedschap;

- Aan- en verkoop, huur en verhuur van mobilhomes;

- Bemiddelaar met het oog op de verkoop, de aankoop, de ruil, de verhuur of de overdracht van onroerende

goederen, onroerende rechten of handelsfondsen;

- Activiteiten als beheerder van goederen waarbij hij hetzij het beheer verzekert van onroerende goederen

(of onroerende rechten), hetzij de functie uitoefent van syndicus van onroerende goederen in mede-eigendom;

- Waardebepaling van roerende en onroerende goederen;

- Het geven van allerlei opleidingen;

- Aan- en verkoop van bouwmaterialen;

- Webdesign

- Aan- en verkoop, huur en verhuur van oldtimers

-Algemene diensten in de bouw, bouwpromotie, bouwcoórdinatie;

- Organisatie en uitoefenen van homecookings en traiteuractiviteiten;

- Uitbating van een restaurant en/of een bed and breakfast;

- Schrijnwerkerij

- Opmaak van plaatsbeschrijvingen

Uitvoeren van luchtdichtheidsmetingen en thermografie

- Koudebrugberekening

- Expertises

- Stabiliteitsstudies

- Studiebureau "technieken"

- Milieucoördinator

- Tekenwerk

- Plaatsing en inregeling ventilatiesystemen

- Keuring van riolering

- Keuring van waterleiding

- Plaatsing van isolatie en speciale luchtdichtingstechnieken

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, maar enkel aanwijzend zodat de vennootschap alle burgerlijke-, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen. kan stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, alles in de meest ruime zijn van het woord. Dit alles voor eigen rekening hetzij voor rekening van derden.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Duur. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal. Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bestuur. Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

-Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Maatschappelijk boekjaar. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar. Gewone algemene vergadering.leder jaar op de derde zaterdag van mei om achttien uur. Bestemming van de winst. De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds eenitiende van het kapitaal heeft bereikt,

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Overgangsbepalingen:

1. Eerste boekjaar Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op éénendertig december tweeduizend dertien.

2. Eerste jaarvergadering: De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend veertien, overeenkomstig de statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

De comparanten) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn, De comparanten) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte, Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

- De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op twee.

b. te benoemen tot deze functie: De heer VANDEN BOER Gert Tony Staf, echtgenoot van mevrouw ; JASPERS Liesbeth, wonende te 3971 Leopoldsburg (Heppen), Bivakstraat 11 en Mevrouw JASPERS Liesbeth, echtgenote van de heer VANDEN BOER Gert Tony Staf, wonende te 3971 Leopoldsburg (Reppen), Bivakstraat 11

die verklaren te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen zijn door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder Jaspers niet te vergoeden, het mandaat van zaakvoerder Vanden Boer zal bezoldigd zijn.

e. geen commissaris te benoemen.

Tegelijkertijd hiermee neergelegd:- uitgifte oprichtingsakte, eensluidend ontledend uittreksel,

Notaris Bart Vankrunkeisven te Leopoldsburg

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
X-ECO GROUP

Adresse
BIVAKSTRAAT 11 3971 HEPPEN

Code postal : 3971
Localité : Heppen
Commune : LEOPOLDSBURG
Province : Limbourg
Région : Région flamande