XAVIER JANS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : XAVIER JANS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.408.119

Publication

25/03/2014
ÿþRechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Casterstraat 95, 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte : neerlegging verslagen

Het bedrijfsrevisoraal verslag en het bijzonder verslag van het bestuursorgaan in toepassing van artikel 220/222 W,Venn. wordt neergelegd.

Hasselt, 14/01/2014.

Dhr, John Patrick Garvey, Zaakvoerder

Mod Won11i.1

tri ió j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

*1906 918*

V beh II i

aa

Bel Stan









Rechtbank van'koophandel

12MAgr gj

te HASSELT

"

Ondernemingsnr : 0536A08.119

Benaming

(voluit) Dokter John Garvey

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/07/2013
ÿþRechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Casterstraat 95 - 3500 Hasselt

Onderwerp(en) akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Rose Marie Vanhelmont te Hasselt op drie juli tweeduizend

dertien, nog te registreren, blijkt dat:

De heer GARVEY John Patrick, geboren te Balle Atha Cliath/Dublin (Ierland) op 4 mei 1976,

echtgenoot van Mevrouw JANS Sofie Krista Patrik, geboren te Hasselt op 22 september 1981, met

wie hij gehuwd is onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract, wonende te 3500

Hasselt, Casterstraat 95.

Nagemelde vennootschap opgericht heeft:

Vorm naam

De vennootschap heeft de vorm aan van burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten

Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid onder de naam Dokter John Garvey.

Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3500 Hasselt, Casterstraat 95.

Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel:

1) De uitoefening van de geneeskunde door de geneesheer-vennoot-nefroloog (specialisatie nefrologie) in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer. De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen;

De vennootschap heeft meer bepaald tot doel de hiertoe nodige middelen ter beschikking te stellen van de vennoten, de inning der erelonen en het dragen van de uitgaven van deze activiteit, de verwezenlijking van professionele bijscholing en internationale contacten, het inrichten van een medische bibliotheek, het verschaffen van alle materiële, technische, administratieve en financiële organisatie en infrastructuur zonder dat deze opsomming beperkend is.

De activiteiten van de vennootschap dienen uitgeoefend worden met inachtname van wettelijke en administratieve regels ter zake en de regels van de geneeskundige ethiek en plichtenleer. Zij zal onder meer de vrijheid van artskeuze, diagnose en therapie, alsmede het beroepsgeheim, doen respecteren en de noodzakelijke maatregelen treffen om commerciële exploitatie uit te sluiten

2) de vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, het beheer uitoefenen over alle roerende en onroerende goederen die haar toebehoren, onder de uitdrukkelijke voorwaarden evenwel dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geeft tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. De vennootschap mag voor eigen rekening eigen roerend en onroerend goed aankopen, verkopen en beheren en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van dit roerend en/of onroerend goed te bevorderen.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*13109007*

IV

Rechtbank van koophandel

0 4 JULI 2013

Ondernemingsnr : 0536 " o2 - M 5 -

Benaming (voluit) : Dokter John Garvey

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2013 - Annexes du Moniteur belge Beslissingen i.v.m, het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven.

Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur vanaf de neerlegging van een uittreksel uit deze akte op de griffie van de bevoegde rechtbank.

Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd (18.600,00 £) euro.

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde.

Het geplaatste kapitaal werd volledig volgestort en het bedrag van deze storting, hetzij achttienduizend zeshonderd (18.600,00 £) euro is gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend namens de vennootschap in oprichting bij Bank J. Van Breda & Co te 2000 Antwerpen, Ledeganckkaai 7.

De comparant heeft aan de notaris een door de voornoemde instelling afgeleverd attest de dato 24 mei 2013 overhandigd teneinde het in haar dossier te bewaren.

Nog te volstorten: nul (0,00 E) euro.

Bestuur

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt is deze van rechtswege zaakvoerder, met name voor een maximum duur van twintig (20) jaar hernieuwbaar.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen die vennoot zijn, benoemd met de beperking van duur; indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutaire zaakvoerder kunnen hebben.

Ingeval van meerhoofdigheid is de duur van het mandaat van de zaakvoerder beperkt tot zes jaar, hernieuwbaar.

De algemene vergadering kan ook een niet vennoot als zaakvoeder benoemen maar de taken en bevoegdheden worden uitdrukkelijk beperkt tot niet-medische aangelegenheden. Vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders waarvan er minstens één steeds geneesheer-vennoot dient te zijn. Indien een niet-vennoot als zaakvoerder benoemd wordt, treedt deze op als mede-zaakvoerder en dienen zijn beslissingen bekrachtigd te worden door de vennoot-zaakvoerder.

Medische handelingen, handelingen die betrekking hebben de op de medische praktijkvoering, op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of op het beroepsgeheim van de vennoten vallen expliciet buiten de bevoegdheid van de niet-vennoot zaakvoeder.

De niet-vennoot zaakvoeder kan een natuurlijk persoon zijn in welk geval de identiteit ervan bij de orde bekend dient te zijn.

De niet-vennoot zaakvoeder kan ook een rechtspersoon zijn in welk geval uit de statuten van deze rechtspersoon moet blijken dat het om een managementvennootschap gaat en waarvan het doel niet strijdig is met de Code van de Geneeskundige Plichtenleer. Bovendien dient de naam van de natuurlijke persoon die de rechtspersoon binnen de professionele vennootschap vertegenwoordigt, bij de Orde bekend te zijn.

De vennoot-zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen waarvan de volmachten beperkt zijn in tijd en tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen. Volmachten aan een niet-vennoot kunnen alleen verleend worden voor rechtshandelingen die geen invloed hebben op de medische praktijkvoering of geen uitstaans hebben met de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

De professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer-vennoot is onbeperkt. De geneesheervennoot blijft onbeperkt aansprakelijk voor eventuele beroepsfouten. De geneesheer die een patiënt behandelt zal bijgevolg t.o.v. deze laatste als geneesheer persoonlijk verantwoordelijk blijven. De geneesheer dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten, De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn

Bevoegdheden

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden, Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

De zaakvoeder kan voor één of meerdere niet-medische handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij herroepbare en specifieke volmacht. De volmachtdrager verbindt de vennootschap binnen de noodzakelijk beperkte omvang van zijn mandaat.

Jaarvergadering

teder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, op éénendertig mei om negentien uur.

Boeklaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december. Bestemming van de winst  reserves

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend. Tot het aanleggen van een bijkomende reserve kan besloten worden rekening houdend met het doel van de vennootschap. Verdeling van het netto-actief

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op éénendertig december tweeduizend dertien.

De eerste algemene vergadering heeft plaats in tweeduizend veertien.

Benoeming van zaakvoerders)

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op een.

Wordt tot zaakvoerder benoemd voor maximum twintig (20) jaar, hernieuwbaar: de Heer GARVEY John, voornoemd, die verklaart dit ambt te aanvaarden. Zijn mandaat is bezoldigd.

C e mmissaris

Voor- r-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslist de'

comparant op dit moment

geen commissaris te benoemen.

Overneming van de verbintenissen namensde vennootschap in oplichting

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen

sinds 1 rnei 2013 door de comparant in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting,

worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de

zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de

vennootschap.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL bestemd voor publicatie in de bijlagen tot het

Belgisch Staatsblad

Wordt tegelijk neergelegd: expeditie akte.

(get.) Notaris Vanhelmont.

Op de laatste blz. van Luik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 30.08.2016 16529-0177-011

Coordonnées
XAVIER JANS

Adresse
CASTERSTRAAT 95 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande