XPLICIT !

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : XPLICIT !
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 822.798.639

Publication

11/12/2014
ÿþVoorbehoudt aan he Balgis( Staatsb

Mod 2.t

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

0 2 DEC. 2014

Griffie

i Ondernerriingsnr : 0822.798.639

Benaming

(voluit) : Xplicit t VOF

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : 3500 Hasselt, Zavelvennestraat 63

Onderwprp_akte ; Kapitaalverhoging - zetel - naam - omzetting eineen bvba

Er blijkt uit een akte verleden voor Filip JUNiUS, notaris te Hasselt (Kiewit), op 27 november 2014, te registreren , dat een buitengewone vennotenvergadering is gehouden van de vennootschap onder firma "Xplicit i VOF" waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3500 Hasselt, Zavelvennestraat 63; rechtsgebied Antwerpen, afdeling Hasselt met ondernemingsnummer 0822.798,639,

De vennootschap is opgericht bij onderhandse akte de dato 6 januari 2010, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 12 februari 2010, onder nummer 10023315 Waarvan de statuten sindsdien niet werden gewijzigd

De volgende vennoten waren aanwezig

1) de heer Maarten José G. Printen, geboren te Tongeren op 22 mei 1987, wonende te 3500 Hasselt, Zavelvennestraat 63, eigenaar van vijftig (50) aandelen

2) de heer Jan Daniel Martens, geboren te Bilzen op 9 augustus 1986, wonende te 3500 Hasselt, Maastrlchterstraat 56, eigenaar van vijftig (50) aandelen

Samen : honderd aandelen

Het volgende is genotuleerd

UITEENZETTING VAN DE VOORZITTER

De voorzitter deelt mede

I.Deze vergadering heeft als agenda :

(weglating)

lii.Het maatschappelijk kapitaal is volledig vertegenwoordigd op de algemene vergadering.

Gezien het maatschappelijk kapitaal volledig vertegenwoordigd Is, bestaat er geen reden om de bijeenroeping van de algemene vergadering te verantwoorden en kan zij geldig beraadslagen.

IV. Elk aandeel geeft recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke bepalingen.

V. Om aangenomen te worden dienen de voorstellen vermeld in de agenda, minstens het aantal stemmen te bekomen, die vermeld zijn in de wet en de statuten.

VI. De statuten bepalen geenszins dat de vennootschap geen andere vorm mag aannemen.

VII. Beide vennoten zijn tevens enige zaakvoerders van de vennootschap, hier aanwezig en die verklaren te verzaken aan elke oproepingsformailteit en zich betekend te achten.

VASTSTELLING DAT DE VERGADERING GELDIG IS SAMENGESTELD

Al deze feiten zijn nagezien en juist bevonden door de vergadering, die erkent geldig te zijn samengesteld en bevoegd om over de agenda te beraadslagen.

De voorzitter zet de redenen uiteen, die de grondslag vormen van de inhoud van de agenda. BERAADStAGiNG

De vergadering vat de agenda aan en na beraadslaging neemt ze de volgende besluiten ; EERSTE BESLUIT: KAPITAALVERHOGING DOOR INCORPORATIE VAN RESERVES

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vooreerst wordt verklaard dat de vennootschap is opgericht met een vermogen van duizend Euro, gevormd door een inbreng in geld gedaan door de vennoten bij de oprichting en waarvoor zij elk vijftig aandelen ontvingen.

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen met veertienduizend Euro (14.000 ¬ ), om het te brengen van duizend Euro (1.000 ¬ ) op vijftienduizend Euro (15.000 ¬ ), door incorporatie van een bedrag van veertienduizend Euro (14.000 ¬ ), af te nemen van de beschikbare reserves van de vennootschap zoals deze geboekt staan in de jaarrekening van 31 december 2013 en goedgekeurd door de jaarvergadering van 2014 en zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

TWEEDE BESLUIT: VASTSTELLING DAT DE KAPITAALVERHOGING IS VERWEZENLIJKT

" De vergadering stelt vast en verzoekt mij, Notaris, bij akte vast te leggen dat het kapitaal werd verhoogd tot vijftienduizend Euro, verdeeld over honderd aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

DERDE BESLU1T: KAPITAALVERHOG1NG IN GELD

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen in speciën met drieduizend zeshonderd Euro (3.600 ¬ ) om het kapitaal te brengen van vijftienduizend Euro (15.000 ¬ ), op achttienduizend zeshonderd Euro (18.600 ¬ ).

De vergadering besluit, rekeninghoudend met de gehele plaatsing door de vennoten, elk in verhouding met hun huidige participatie, geen nieuwe aandelen uit te geven.

De kapitaalverhoging wordt onderschreven in geld en bij de plaatsing volstort.

VIERDE BESLUIT: PLAATSING - VOLSTORTING

De vennoten komen hier tussen en verklaren volledige kennis te hebben van de statuten en de financiële toestand van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Xplicit 1 VOF" en verklaren in te schrijven op de kapitaalverhoging als volgt:

1.. de heer Maarten Princen, voornoemd: duizend achthonderd euro 1.800

2, de heer Jan Martens, voornoemd : duizend achthonderd euro 1.800

Totaal; drieduizend zeshonderd Euro 3.600

De inschrijvers verklaren en de vergadering erkent dat de kapitaalverhoging geplaatst is en volstort door een storting in geld, die zij gedaan hebben op de bijzondere rekening BE69 1430 9159 4878 op naam van de vennootschap geopend bij de Bank BNP Paribas Fortis (agenschap Fintro Hasselt)

Een attest van deze storting werd uitgereikt door voormelde bank op 25 november 2014 en wordt bij deze aan de instrumenterende notaris overhandigd ter bewaring in het dossier,

De leden van de algemene vergadering besluiten dat de gelden, die bij voornoemde bank werden geplaatst, hetzij drieduizend zeshonderd Euro (3.600 ¬ ) beschikbaar zijn.

VIJFDE BESLUIT: VASTSTELLING DAT DE KAPITAALVERHOGING IS VERWEZENLIJKT

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, bij akte vast te stellen dat het maatschappelijk kapitaal werd verhoogd tot achttienduizend zeshonderd Euro (18.600 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

ZESDE BESLUIT: ZETELVERPLAATSING

De vergadering besluit op voorstel van het bestuursorgaan de zetel te verplaatsen naar 3500 Hasselt, Maastrichterstraat 56.

ZEVENDE BESLUIT: WIJZIGING VAN DE NAAM

De vergadering besluit de naam van de vennootschap te wijzigen in "Xplicit Communicatie".

Vervolgens vat de vergadering de beraadslaging aan over de omvorming in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

LEZING EN ONDERZOEK VAN DE BIJZONDERE VERSLAGEN TERZAKE DE OMZETTING (ARTIKEL 777 EN 778 WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN)

A) BIJZONDER VERSLAG VAN HET BESTUURSORGAAN

De voorzitter leest het verslag van het bestuursorgaan voor. Dit verslag geeft een omstandige verantwoording van het voorstel tot omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; bij dit verslag is een samenvattende staat gevoegd van de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten per 30 september2014.

B) VERSLAG VAN DE BEDRIJFSREVISOR

De vergadering onderzoekt vervolgens het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de.vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IRA NICOLAIJ BEDRIJFSREVISOR" met zetel te 3800 Sint-Truiden, Kortenbosstraat 156, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder mevrouw NICOLA1J Ira, opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vennootschappen, over de samenvattende staat van de actieve en passieve toestand, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerders.

Het verslag besluit als volgt ;

"9. Besluit

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2014, die het bestuursorgaan van XPLIC1T I VOF met zetel te Hasselt, Zavelvennestraat 63, heeft opgesteld.

Uit onze controles, uitgevoerd overeenkomstig de geldende controlenormen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

De staat van actief en passief werd gecontroleerd onder de vorm van een beperkt nazicht.

Het netto-actief volgens deze tussentijdse staat bedraagt 53.932,07 EUR en is niet kleiner dan het in de staat opgenomen maatschappelijk kapitaal van 1.000,00 EUR.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt echter minder dan het wettelijk vereiste minimumkapitaal van een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid.

Op straffe van aansprakelijkheid van de zaakvoerders-vennoten kan de verrichting slechts plaatsvinden mits doorvoering van de voorgestelde kapitaalverhogingen.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk acht.

Sint-Truiden, 12 november 2014

(getekend)

Voor iRA NICOLAIJ BEDRIJFSREVISOR BVBA

NICOLAIJ ira

bedrijfsreviror"

ACHTSTE BESLUIT: GOEDKEURING VAN DE VERSLAGEN

Na dit onderzoek bevestigt de vergadering dat er op de verslagen noch op de staat enige opmerking gemaakt wordt vanwege de vennoten.

Een origineel van beide verslagen, getekend "ne varietur" door de Notaris en de voorzitter van het bureau zal worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel met een uitgifte van deze notulen.

NEGENDE BESLUIT: OMZETTING VAN DE VENNOOTSCHAP

De vergadering besluit de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar

rechtspersoonlijkheid en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

De activiteit en het doel blijven ongewijzigd, de reserves en het kapitaal zoals samengesteld na de kapitaalverhogingen blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding, die door de vennootschap onder firma werden gehouden voortzetten,

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondememingsnummer.

De omzetting gebeurt op basis van het aktief en passief van de vennootschap, afgesloten op 30 september 2014.

Alle handelingen die sedert die datum werden verricht door de vennootschap onder firma, worden geacht verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

TIENDE BESLUIT: ONTSLAG VAN HET BESTUURSORGAAN

De twee zaakvoerders in functie verklaren ontslag te nemen uit hun opdracht van zaakvoerder van de vennootschap, omwille van de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De vergadering aanvaardt dit ontslag.

ELFDE BESLUIT: GOEDKEURING VAN DE NIEUWE STATUTEN

De vergadering stelt de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid als volgt vast::

uittreksel

Artikel 1 : Rechtsvorm - Naam.

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "Xplicit Communicatie" .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 2. : Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3500 Hasselt, Maastrichterstraat 56.

Artikel 3.: Doel

De vennootschap heeft volgende doelstelling

-Verlenen van advies over soorten computers (hardware en configuratie en toepassing van bijhorende programmatuur (software), analyseren van behoeften en problemen van gebruiker en het aanbieden van de beste oplossing.

-Realisatie van programma's en gebruiksklare systemen.

-Analyseren, ontwerpen programmeren en eventueel en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen, inclusief systemen van automatische data-identificatie, ontwikkeling, productie, levering en samenstelling van documentatie over standaard of speciale programmatuur.

-Ontwerp, realisatie en installatie van computer- en I of telecommunicatiewerken.

-Ontwerp, realisatie van publieke en/of private internetsystemen.

-Computeradviesbureau.

Webdesign.

Webhosting.

Publiciteit.

-Drukwerken ontwikkelen.

-Marketing consultancy.

-Design, marketing en communicatie.

-Verkoop van computermaterieel en de herstelling ervan.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel ln België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht,

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met, of deelnemen aan aile ondernemingen of vennootschappen, die éénzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven. Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

Zij kan de functies van bestuurders of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Artikel 4. ; Duur

De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

TITEL Il. - KAPITAAL - AANDELEN

Artikel 5. ; Kapitaal

Het geplaatste kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro (18.600,00 ¬ ), vertegenwoordigd docr honderd aandelen, zonder vermelding van waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

TITEL Ili. - BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING - CONTROLE

Artikel 11, : Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar.

Tenzij anders bepaald door de algemene vergadering, wordt de opdracht van de zaakvoerder kosteloos uitgeoefend.

Indien een rechtspersoon benoemd wcrdt als zaakvoerder dient deze overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen een natuurlijke persoon als vaste vertegenwoordiger aan te duiden, belast met de uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Artikel 12. ; Bestuur

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er twee zaakvoerders worden benoemd zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Indien er drie of meer zaakvoerders worden benoemd vormen zij een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

Artikel 13.: Vertegenwoordiging

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder, met inachtname van de regeling inzake tegenstrijdig belang,

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk of elk afzonderlijk optreden, zoals te bepalen door de algemene vergadering.

Artikel 14. Bijzondere volmachten

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd, De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Artikel 17. : Jaarvergadering

leder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om veertien uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

Artikel 20. : Plaats

De algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of in een andere plaats in België, zoals aangeduid in de oproepingen.

TITEL V. JAARREKENING - BESTEMMING VAN DE WINST

Artikel 28. Boekjaar - Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december.

Artikel 29 Bestemming van de winst.

Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer dit reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de toepasselijke bepalingen van de vennootschappenwet.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder, rekening houdend met de beperkingen voorzien door de vennootschappenwet.

Artikel 32. Verdeling

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

indien niet aile aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effekten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort.

Net saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

TWAALFDE BESLUIT : BENOEMING VAN ZAAKVOERDERS

De vergadering besluit het aantal zaakvoerders vast te stellen op twee. Worden benoemd tot zaakvoerders voor onbepaalde duur:

- de gewone commanditaire vennootschap "Management Princen" met zetel te 3500 Hasselt, Zavelvennestraat 63 (rechtsgebied Antwerpen, afdeling Hasselt met ondernemingsnummer 0807.741.394), vertegenwoordigd door haar werkend vennoot en statutair zaakvoerder de heer Maarten Princen, voornoemd, die tevens wordt aangeuid als vaste vertegenwoordiger.

- de gewone commanditaire vennootschap "Management Martens" met zetel te 3500 Hasselt, Maastrichterstraat 56 (rechtsgebied Antwerpen, afdeling Hasselt met ondememingsnummer 0567.742,186.), vertegenwoordigd door haar werkend vennoot en statutair zaakvoerder de heer Jan Martens, voornoemd, die tevens wordt aangeuid als vaste vertegenwoordiger.

Zij aanvaarden hun opdracht.

De zaakvoerders dienen gezamenlijk op te treden,

BESLUIT VAN DE ZAAKVOERDERS

} 1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders verklaren bijzondere volmacht te verlenen aan de heer Marcel Tschoschia, wonende te 3500 Hasselt, Heidestraat 102, mevrouw Chantal Claesen, wonende te 3500 Hasselt, Heidestraat 102 en aan de handtekeningbevoegden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bofimac", met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Kempische steenweg 359, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen met ondernemingsnummer 0458.824.450., rechtsgebied Antwerpen, afdeling Hasselt, om, met recht van indeplaatsstelling, alle administratieve formaliteiten te vervullen die verband houden met de wijziging-aanpassing van de gegegevens van inschrijving bij de belastingsadministraties, de Kruispuntbank Ondernemingen en eventuele andere administraties, en daaromtrent alle nodige stukken en bescheiden te ondertekenen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

notaris.F. Junius

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING

- de expeditie van de notulen

- bijzonder verslag van het bestuursorgaan met aangehechte staat;

- bijzonder verslag van de bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recta : Naam hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/11/2012
ÿþMod FDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Zijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : ZAVELVENNESTRAAT 63, 3500 Hasselt, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Uittreksel uit akte benoeming zaakvoerder Tekst :

Op de bijzondere algemene vegadering van 1 oktober 2012 wordt het volgende beslist:

benoeming zaakvoerder :

de Heer Martens Jan wonende te 3500 Hasselt, Maastrichterstraat 56 wordt benoemd als

zaakvoerder met als ingang op

16 oktober 2012.

Maarten Princen

Zaakvoerder

Ondernemingsnr Benaming (voluit)

(verkort) :

Rechtsvorm :

0822.798.639 XP!_ICIT !

Vennootschap onder firma

Op de laatste b[1 van tunc B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoÇoTri(ën)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Hrt,HI $Ai,ih 1rAN nùUi-i áMtltL

1 3 -II- 2012

! GeziesELT

111t11.11111tIlljiIA

Coordonnées
XPLICIT !

Adresse
ZAVELVENNESTGRAAT 63 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande