Y & T INSTALLATIES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : Y & T INSTALLATIES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 806.089.497

Publication

26/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 23.07.2013 13339-0417-011
30/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 25.07.2012 12340-0023-010
22/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 18.07.2011 11307-0140-009
09/03/2015
ÿþM

Voor-

behouden, aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

~~~irlt l j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0806.089.497

Benaming

(voluit) : Y & T INSTALLATIES

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Postweg 19, 3620 Lanaken

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding-sluiting vereffening

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Vanderstraeten, te Opgiabbeek, op 13 februari 2015, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Y & T INSTALLATIES", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3620 Lanaken, Postweg 19, rechtsgebied Antwerpen, afdeling Tongeren, ondernemingsnummer 0806.089.497, onder meer volgende besluiten heeft genomen (bij uittreksel):

EERSTE BESLUIT

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerders dat het voorstel tot ontbinding van de vennootschap toelicht, dat werd opgesteld op 2 januari 2015, en van de staat van actief en passief, afgesloten op 31 december 2014.

Er wordt ontslag gegeven van integrale lezing van dit verslag en van de betrokken staat van actief en passief.

Een exemplaar van dit verslag en van deze staat van ac-tief en passief zullen samen met een afschrift van deze akte neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van Koophandel.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering neemt kennis van het verslag van de externe accountant, te weten de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MBC-Accountants", vertegenwoordigd door de heer ivo Libens, externe accountant, aangesteld door de zaakvoerders, verslag dat werd opgesteld op 30 januari 2015, aangaande de staat van actief en passief afgesloten op 31 december 2014,

Er wordt ontslag gegeven van integrale lezing van dit verslag over gemelde staat van actief en passief.

Het besluit van het verslag van de externe accountant luidt letterlijk als volgt.

"Ik heb kennis genomen van het bijzonder verslag door de zaakvoerders, voorgeschreven bij artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen,

ir het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht hebben de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Y & T installaties, met BE 0806.089.497, een boek-houdkundige staat afgesloten op 31 december 2014 opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 217,15 ¬ en een te verdelen netto-actief van 0,00 E.

Uit de controlewerkzaamheden die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke betreffende normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, juist en getrouw weergeeft.

De controle werd uitgevoerd onder de vorm van een beperkt nazicht en houdt geen rekening met eventuele kosten in verband met externe factoren waarvoor eveneens voorbehoud wordt gemaakt.

Hasselt, 30 Januari 2014."

De vergadering erkent op voorhand kennis genomen te hebben van dit verslag.

Een exemplaar van dit verslag zal samen met een afschrift van deze akte neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel.

DERDE BESLUIT

Al De instrumenterende notaris geeft de nodige toelichting inzake de thans uitdrukkelijk door artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen voorziene mogelijkheid om de ontbinding en de vereffening van een ven-nootschap in één akte te doen, en er wordt in het bijzonder gewezen op het feit dat dit slechts mogelijk is indien de volgende voorwaarden cumulatief vervuld zijn:

-er mag geen vereffenaar worden aangeduid;

_alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd;

Neergelegd ler áe`ie (ter rnrFLttrxrlf6

V. koophandel ArituipF4n, Tongeren

2 5 -ij2- kOti

griteriffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

-alle aandeelhouders of vennoten moeten op de vergadering aanwezig zijn of geldig vertegenwoordigd zijn en beslissen met eenparigheid van stemmen.

BI Na hierover van de instrumenterende notaris toelichting te hebben gekregen en na kennisname van voormelde verslagen, besluit de vergadering tot ontbinding van de vennootschap, nadat zij, conform artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen, uitdrukkelijk heeft vastgesteld en verklaard:

-dat alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of werden geconsigneerd;

-dat er geen vereffenaar wordt aangesteld;

-dat alle aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd zijn en beslissen met eenparigheid van stemmen.

CI De vergadering verklaart dat er geen wijzigingen hebben plaatsgevonden na de afsluiting van de staat van actief en passief die tot gevolg zouden hebben dat er op heden nog schulden zijn ten aanzien van derden die nog niet zijn terugbetaald of waartoe de nodige gelden niet werden geconsigneerd.

DI De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge het besluit tot ontbinding de zaakvoerders van rechtswege ontslagnemend zijn, te weten voornoemde heer MUS Tayfun, voornoemde heer YAVUZ Canar en voornoemde heer TEMEL Ali.

VIERDE BESLUIT

De vergadering stelt vast dat er geen passiva meer zijn en dat de vereffening de facto bewerkstelligd werd. De vergadering verklaart en bevestigt dat het desgevallende aanwezige vermogen van de vennootschap in het privé vermogen van de vennoten zal worden opgenomen.

De vereffening wordt als beëindigd beschouwd en wordt hierbij afgesloten, waardoor de vennootschap vanaf heden ophoudt te bestaan.

Alle eventuele activa die de vennootschap in vereffening in de toekomst nog zou blijken te bezitten na de sluiting van de vereffening (al dan niet op heden bekend), worden naar aanleiding van onderhavige sluiting van de vereffening thans toebedeeld aan de vennoten, in verhouding tot hun aandelenbezit, waarbij de algemene vergadering aan deze personen de bevoegdheid verleent deze activa indien gewenst, hetzij in te vorderen of te gelde te maken voor rekening van de alsdan vereffende vennootschap met de verplichting de opbrengst over te maken aan de vennoten.

De vennoten verbinden er zich persoonlijk en onvoorwaardelijk toe alle eventuele niet gekende en/of niet geconsigneerde passiva voor hun rekening te nemen, te vereffenen en te betalen.

VIJFDE BESLUIT

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende vijf jaar bewaard worden door de heer YAVUZ Caner, op zijn adres te 3620 Lanaken, Postweg 19.

ZESDE BESLUIT

De vergadering stelt vast dat de nodige maatregelen werden genomen voor de consignatie van gelden en/of waarden die toekomen aan de schuldeisers of vennoten en die hen niet konden worden afgegeven.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de be-sloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Accountancy Moors & Meekers", met zetel te 3660 Opglabbeek, Weg naar As 20, en haar aangestelden, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name on-dertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

Tegelijk hiermee neergelegd

* uitgifte akte

* verslag externe accountant

* staat van actief en passief per 31.12.2014

* verslag zaakvoerders

Getekend, notaris Dirk Vanderstraeten









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2015 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 31.08.2010 10536-0415-009

Coordonnées
Y & T INSTALLATIES

Adresse
POSTWEG 19 3620 LANAKEN

Code postal : 3620
Localité : LANAKEN
Commune : LANAKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande