Y-MAGIC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : Y-MAGIC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.875.695

Publication

03/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 29.08.2013 13487-0500-010
30/09/2011
ÿþI 9

Idod 2.1

ra In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

'i 1I1 111 11'i (1 1fll1'i 11I I'iil'i 11111

*11148060*

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

19 -09- 2011 dilfeur

Ondernemingsnr : 0838.875.695

Benaming

(voluit) : Y-magic

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3520 Zonhoven, Hulsbergweg 2

Onderwerp akte: Rechtzetting materiële vergissing

In het uitreksel uit de oprichtingsakte dd 16/8/2011, verleden voor geassocieerd notaris Michaël Bbse te Genk, Berglaan 11 staat het volgende vermeld:

Als benaming staat:

Y-Magic

terwijl er dient gelezen te worden:

Y-magic

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

DE NOTARIS, Michaël BÔSE

Tegelijk hiermee neergelegd

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bipagen-bil-htt-Betgisch-Staatsbiad-----30/09120-11-z-Annexes-du-Morriteur b-elge

09/09/2011
ÿþ Mod 2.1

3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

.,ii8,. 20n

HAetfe

II 1 1I Ii

*11137018*

V beh

aa

Bei Stat

Ondernemingsnr : o 31? . ~~~~, C'5

Benaming

(voluit) : Y-Magic

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3520 Zonhoven, Hulsbergweg 2

Onderwerp akte : opr bvba

Uit een akte verleden voor notaris Michael BASE, geassocieerd notaris, te Genk, Berglaan 11, op 16 augustus 2011, dragende de volgende melding van registratie: Geregistreerd vier blad geen verzending te Genk op 18 augustus 2011, boek 5/135 blad 37 vak 4, Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00), get. Anne-Lise Vandenborre, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

De heer VERHOEVEN Yvan Jozef Marie José, bediende, geboren te Lint op acht april negentienhonderd zevenenzestig, wonende te 3520 Zonhoven, Hulsbergweg 2.

Echtgenoot van mevrouw VOORTMANS Viviane Gertrudis

onder de naam 'Y-magic' en voor onbepaalde duur;

met zetel te 3520 Zonhoven, Hulsbergweg 2;

waarvan het kapitaal:

. achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00) bedraagt;

. volledig in geld geplaatst werd;

ten belope van twaalfduizend vijfhonderd euro (¬ 12.500,00) gestort werd;

. verdeeld is in honderdzesentachtig (186) gelijke aandelen zonder vermelding van waar-de, die elk één/honderdzesentachtigste (I/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, waarop is ingeschreven door voormelde heer VERHOEVEN Yvan, die stortte ten belope van twaalfduizend vijfhonderd euro (¬ 12.500,00), zodat nog te storten blijft ten belope van zesduizend vijftig euro (¬ 6.050,00) waarvoor hem honderdzesentachtig (186) ten belope van duizend tweehonderdvijftig / duizend achthonderdvijfenvijftigsten-' (1.250/1.855sten) gestorte aandelen worden toegekend;

- met boekjaar lopend vanaf één januari tot éénendertig december (het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de bevoegde rechtbank tot éénendertig december tweeduizend en twaalf; met dien verstande dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die sedert één april tweeduizend en elf al zouden zijn aangegaan in haar naam en voor haar rekening);

met jaarvergadering op de laatste vrijdag van de maand mei om twintig (20.00) uur, of, als dit geen werkdag is, op de eerstvolgende werkdag (de eerste jaarvergadering heeft plaats in tweeduizend dertien);

met als gemachtigden tot besturen één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die elk afzonderlijk de vennootschap kunnen vertegenwoordigen (tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur wordt aangesteld voornoemde heer VERHOEVEN Yvan, zijn mandaat zal bezoldigd zijn, de algemene vergadering zal te gelegenertijd de bezoldiging vaststellen);

zonder van de wet afwijkende statutaire bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvend saldo.

- genoemde ingebrachte geldbedragen zijn gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE 98 0016 4739 9193 bij BNP Paribas Fortis te Leuven  Sint - Jacob, geopend ten name van de vennootschap in oprichting, blijkens het bankattest, afgegeven door deze instelling op 11 augustus 2011.

-Volmacht voor formaliteiten:

Bijzondere volmacht wordt verleend aan Fineko nv, met zetel te 3600 Genk, Toekomstlaan 38 ingeschreven in het rechtspersonenregister te Tongeren onder nummer 0458.916.007, alsmede aan haar vertegenwoordigers en aangestelden om de nodige inschrijvingen in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) te verrichten, met inbegrip van eventuele verbeteringen, wijzigingen en/of schrappingen van die inschrijving alsmede alle

formaliteiten te vervullen die zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instehlingen, onder meer met betrekking tot de btw, de sociale kas, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag registraties en erkenningen als aannemer enz... met inbegrip van alle latere mogelijke wijzigingen dienaangaande.

De vennootschap heeft als doel:

. het realiseren van audiovisuele producties van alle aard, het beheer van de eruit voort-vloeiende rechten, diverse intellectuele diensten, de detentie en exploitatie van intellectuele en naburige rechten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

.grafische toepassingen in het algemeen

. het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden.

. het in de ruimste zin van het woord verlenen van diensten  zowel consultancy ais implementatie -, advies en bijstand aan particulieren, de bedrijfswereld en de overheid hieronder begrepen het verlenen van adviezen van financiële, technische, (bedrijfs)economische, sociale, organisatorische, commerciële of administratieve aard, adviesverlening rond marketing en marketing communicatie,

. het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen. In de ruimste zin van het woord, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille of kapitaalsbestuur.

. het organiseren en geven van opleidingen in de ruimste zin van het woord.

. het maken van studies van diverse aard.

. zowel voor eigen rekening, voor rekening van derden, als in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen.

. het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

. het verwerven, door inschrijving of aankoop, voor eigen rekening van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

. het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren, onder om het even welke vorm. In dit kader kan zij zich ook borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarbanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

. het voor eigen rekening aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend en onroerend vermogen.

. het beheer van en de handel in onroerende goederen voor eigen rekening. Zo kan de vennootschap onroerende goederen bouwen, renoveren, kopen en verkopen, huren en verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen verrichten die daarmee verband houden. De vennootschap kan als waarborg voor eigen verbintenissen en voor verbintenissen van derden borg staan, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

.projectontwikkeling

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle wijzen die haar het meest geschikt voorkomen, zowel in het binnen als in het buitenland. Zij mag alle beheers , commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich erbij rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of die van aard zouden zijn om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

DE NOTARIS, Michael B0SE, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van voormelde oprichtingsakte;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.08.2016, NGL 31.08.2016 16518-0351-009

Coordonnées
Y-MAGIC

Adresse
HULSBERGWEG 2 3520 ZONHOVEN

Code postal : 3520
Localité : ZONHOVEN
Commune : ZONHOVEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande