YOUR BRAND

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : YOUR BRAND
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 890.070.812

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.12.2013, NGL 01.07.2014 14237-0081-009
08/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.12.2012, NGL 06.08.2013 13395-0152-009
24/04/2013
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

MOU

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

Rechtbank van tcoophande!

15 APR, 2013

te HASSELT

Griffie

NPI

*13064191*

Bijlagenïiij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

r

Ondernemingsnr : 0890.070.812

Benaming

(voluit) : YOUR BRAND

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3920 Lommel, Industriezone Maatheide 1520

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vervroegde ontbinding - benoeming vereffenaar

Blijkens akte verleden voor notaris Jean Flemings te Lommel op 28 maart 2013, heeft de buitengewone algemene vergadering van de in roofding genoemde vennootschap het voigande beslist:

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging volgende besluiten :

1.Voorafgaande verslagen

De voorzitter wordt ontslagen van de voorlezing van het verantwoordingsverslag opgesteld door de beide zaakvoerders. De voorzitter vat samen dat de ontbinding van de vennootschap door de beide zaakvoerders wordt voorgesteld omdat de vennootschap haar activiteiten gesteld in het maatschappelijk doel heeft stopgezet.

De voorzitter wordt ontslagen van de voorlezing van het verantwoordingsverslag opgesteld door de aangestelde bedrijfsrevisor,

De conclusies van het verslag van bedrijfsrevisor Frank Bloemen, BB3 Revisoren, te 3020 Herent, Half Daghmael 11 bus 1 worden hierna letterlijk overgenomen

"Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen met betrekking tot de staat van activa en passiva afgesloten per 31 december 2012, opgesteld door het bestuursorgaan in het kader van de procedure tot vroegtijdige ontbinding en invereffeningstelling van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «YOUR BRAND», verklaart ondergetekende, de heer Frank BLOEMEN, bedrijfsrevisor, optredend als permanent vertegenwoordiger van het bedrijfsrevisorenkantoor «BB&B Bedrijfsrevisoren», met maatschappelijke zetel te 3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, dat:

De staat van activa en passiva per 31 december 2012, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, en die een balanstotaal opgeeft van 13.411,18 EUR en afsluit met een eigen vermogen van 13.349,18 EUR, de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze weergeeft, onder voorbehoud van het niet inboeken van een provisie voor de kosten van de vereffening (kosten notaris, verslaggeving, publicatie Belgisch Staatsblad,...), in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

In deze staat geen rekening wordt gehouden met de latente verplichtingen inzake fiscale en sociale wetgeving (bv. eventuele navorderingen ingevolge controle BTW, RSZ, vennootschapsbelasting, e.d.). Bijgevolg dienen wij voor deze elementen een voorbehoud te maken.

Deze staat is opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van de wet van 17 juli 1975 met betrekking tot de boekhouding en de jaarrekening van de onderneming, inzonderheid wat betreft het niet verder zetten van de activiteit van de onderneming, zoals verder omschreven in artikel 28, §2 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen, onder voorbehoud van hetgeen hiervoor werd vermeld.

Dit verslag werd opgesteld door ondergetekende bedrijfsrevisor en is bestemd voor de Buitengewone Algemene Vergadering van de BVBA «YOUR BRAND» en kan enkel gebruikt worden voor de doeleinden van de geplande vereffening die het voorwerp uitmaakt van dit verslag.

Opgemaakt ter goeder trouw,

Herent, 26 maart 2013

BB&B Bedrijfsrevisoren

Burg. Venn. o.v.v.e. BVBA

Vertegenwoordigd door Frank Bloemen"

De voormelde verslagen zullen samen met onderhavige akte worden neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank.

2. Ontbinding

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De vergadering besluit vervolgens met eenparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap en spreekt vanaf heden haar in vereffening stelling uit. Overeenkomstig artikel 183 §1 van het Wetboek van Vennootschappen wordt de vennootschap geacht voort te bestaan voor haar vereffening. Alle stukken uitgaande van de vennootschap zullen voortaan vermelden dat zij in vereffening is.

3.Ontslag van rechtswege van de zaakvoerder kwijting

Door de ontbinding wordt van rechtwege een einde gemaakt aan het mandaat van de zaakvoerders. De vergadering beslist om kwijting te verlenen aan de beide zaakvoerders voor de uitoefening van hun mandaat tot op heden.

4.Benoeming van één of meer vereffenaars

De notaris geeft voorlezing van artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

Nadien beslist de vergadering met eenparigheid om twee vereffenaars te benoemen, en zij stelt tot die functie aan : de heer VAN HOOF Bas en de heer MUNSTERMANN Pascal, beiden voormeld, hierna gezamenlijk de "Vereffenaaç genoemd.

De Vereffenaar is aanwezig. Hij bevestigt voldoende kennis te hebben van de inhoud van artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen; hij verklaart op eer aan de voorwaarden vermeld in artikel 184 van voormeld Wetboek te voldoen om de functie van vereffenaar uit te oefenen aangezien hij voldoet aan alle criteria, opgesomd in het voormelde artikel 184 §1 van het voormelde Wetboek,

Overeenkomstig artikel 184 §1 van het Wetboek van Vennootschappen treedt de Vereffenaar pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van zijn benoeming.

De Vereffenaar verklaart daarom zijn functie te aanvaarden onder de opschortende voorwaarde van de voormelde bevestiging van de benoeming door de rechtbank van koophandel.

5.Bezoldiging en bevoegdheden

Het mandaat van iedere Vereffenaar is kosteloos.

Onder voorbehoud van de voormelde beslissing van de rechtbank van koophandel zal iedere Vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden hebben, en namelijk deze voorzien bij artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder de machtiging te moeten krijgen van een nieuwe algemene vergadering in de gevallen waarin deze voorzien is door de wet.

In het bijzonder zal iedere Vereffenaar de macht hebben aile zakelijke rechten, voorrechten en ontbin-'dende vorderingen te verzaken, opheffing te verlenen voor of na betaling, van aile inschrijvingen van voorechten of hypotheken, overschrijvingen, beslag of bevel, verzet en beletsel, en de hypotheekbewaarders vrij te stellen van de verplichting ambshalve inschrijving te nemen.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, één of meer lasthebbers aanstellen en aile algemene en bijzondere machten toekennen, die hij gepast oordeelt.

De Vereffenaar is ontheven van de verplichting om een inventaris te maken en kan verwijzen naar de boeken en boekingen van de vennootschap.

Aile akten die de vennootschap in vereffening verbinden, zelfs de akten waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, zijn geldig ondertekend door de Vereffenaar, die daartoe ten opzichte van derden niet over een voorafgaande machtiging moet beschikken.

Overeenkomstig artikel 189bis van het Wetboek van Vennootschappen zal de Vereffenaar in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, overmaken aan de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Die omstandige staat zal onder meer aangeven: de ontvangsten, de uitgaven, de uitkeringen en wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden.

Overeenkomstig artikel 190 §1 van het Wetboek van Vennootschappen zal de Vereffenaar, voor-aleer de vereffening wordt afgesloten, het plan voor de verdeling van de activa onder de verschil-lende schuldeisers voor akkoord voorleggen aan de bevoegde rechtbank van koophandel.

6. Volmacht

Er wordt volmacht gegeven aan Zandecki Accountants BVBA, Guido-Gezellelaan 113 te 3550 Heusden-Zolder, met recht van indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen die nodig of dienstig zijn inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle bencdigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

STEMMINGEN

Elk van de besluiten werd met eenparigheid van stemmen genomen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(get.) Jean FLEMINGS, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van voornoemde akte uitgereikt voor registratie, uitsluitend voor neerlegging op de rechtbank van koophandel;

- historiek

- beschikking van de rechtbank ter bevestiging van de benoeming van de vereffenaar;

- verslag van de bedrijfsrevisor, en verslag van het bestuursorgaan is reeds voorhanden op de rechtbank van koophandel (werd als bijlage meegestuurd bij het verzoekschrift tot homologatie van de benoeming van de vereffenaar).

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 28.08.2012 12455-0034-009
11/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 09.08.2011 11384-0276-010
14/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 12.07.2010 10287-0232-010
26/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 25.08.2009 09614-0255-010

Coordonnées
YOUR BRAND

Adresse
INDUSTRIEZONE MAATHEIDE 1520 3920 LOMMEL

Code postal : 3920
Localité : LOMMEL
Commune : LOMMEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande