YOUR SUPPORT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : YOUR SUPPORT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 419.248.945

Publication

02/05/2014 : GERU1SLQZE FUSIE
Uit een akte verleden voorons, Meester Ann VRANKEN, geassocieerd notaris te Eigenbilzen, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VANGRONSVELD & VRANKEN, geassocieerde notarissen', met zetel te 3740 Eigenbilzen (Bilzen), Dorpsstraat 71, op 31 maart 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met een sociaai oogmerk " YOUR SUPPORT " (overnemende vennootschap), waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3730 Hoeselt, Bilzerstraat 23, alsook de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de gewone commanditaire vennootschap " BREDA-SUPPORT " (overgenomen vennootschap), waarvan de maatschappelijke zetei gevestigd is te 3730 Hoeselt, Groenstraat 92 bus 10, zijn samengekomen.

Na beraadslaging worden volgende beslissingen elk met eenparigheid genomen:

EERSTE BESLISSING

De buitengewone algemene vergadering van de overgenomen vennootschap stelt vast dat haar enige zaakvoerder, de voomoemde BVBA met een sociaai oogmerk met ingang van 01 januari 2014, aïs vaste vertegenwoordiger heeft aangeduid, ter vervanging van de heer BREBAN Danny, wonende te 3730

Hoeselt, Bilzerstraat 23;

Mevrouw YERNA Sylvie Léonie Jeanne , wonende te 3730 Hoeseit, Bilzerstraat 23.

TWEEDE BESLISSING

De voorzitter geeft een korte samenvatting van de fusievoorstellen waarin wordt voorgesteld dat de met een sociaai oogmerk YOUR SUPPORT de vennootschap Comm.V BREDA-SUPPORT zal overnemen

door fusie.

De bestuursorganen hebben zich ervan vergewist en bevestigen dat tussen de datum van het opstellen van de fusieverslagen en de datum van de huidige vergadering zich in de activa en passiva van de betrokken vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan. De fusievoorstellen worden door de vergaderingen goedgekeurd.

DERDE BESLISSING

De algemene vergadering van BVBA met een sociaai oogmerk YOUR SUPPORT besluit over te gaan tôt fusie door overneming van het gehele vermogen van Comm.V BREDA-SUPPORT.

Deze overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de BVBA met een sociaai oogmerk

YOUR SUPPORT;

De BVBA met een sociaai oogmerk YOUR SUPPORT zal als overnemende vennootschap het gehele

vermogen verkrijgen van de over te nemen vennootschap Comm.V BREDA-SUPPORT en zonder uitwisseling van aandelen, op basis van een boekhoudkundige staat per 31 december 2013. Uit die staat blijkt dat het vermogen van de overgenomen vennootschap Comm.V BREDA-SUPPORT minus vijftienduizend honderd euro negenenzestîg cent (€-15.100,69) bedraagt

Alie verrichtingen en handelingen gesteld door Comm.V BREDA- SUPPORT sedert 1 januari 2014 tôt op vandaag zijn voor rekening van de BVBA met een sociaai oogmerk YOUR SUPPORT. _

Op de laatste blz. van LuikB vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening.


a "..r

Voor¬

behouden

aan het

Ëelgis'ch

Staatsblad

•FF

•FF

bt es

Luik B - vervolg

De BVBA met een sociaai oogmerk YOUR SUPPORT zal aïs overnemende vennootschap het gehele vermogen verkrijgen van de over te nemen vennootschap Comm.V BREDA -SUPPORT.

VIERDE BESLISSING

Als gevolg van voornoemde fusie gaat het gehele vermogen van Comm.V BREDA- SUPPORT, met aile rechten en plichten, over op BVBA met een sociaai oogmerk YOUR SUPPORT. De aandelen van Comm.V BREDA- SUPPORT in het bezit van BVBA met een sociaai oogmerk YOUR SUPPORT zullen door de zaakvoerder van BVBA met een sociaai oogmerk YOUR SUPPORT worden vernietigd. De overgang geschiedt zonder kapitaalverhoging en zonder omwîsselïng van aandelen op basis van een balanstoestand afgesloten op 31 december 2013, waaruit blijkt dat het eigen vermogen van de overgenomen vennootschap Comm.V BREDA- SUPPORT minus vijftienduizend honderd euro negenenzestîg cent (€-15.100,69) bedraagt.

Aile rechten, plichten, handelingen en verbintenissen ontstaan vanaf 1 januari 2014 worden geacht boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van BVBA met een sociaai oogmerk YOUR SUPPORT. De schulden van Comm.V BREDA- SUPPORT gaan over op BVBA met een sociaai oogmerk YOUR

SUPPORT.

Aile rechten, kosten en erelonen voortvloeiend uit deze fusie door ovememing zijn ten laste van de

overnemende vennootschap BVBA met een sociaai oogmerk YOUR SUPPORT. Vervolgens stelt de algemene vergadering vast:

- enerzijds: dat de fusie door ovememing van Comm.V BREDA- SUPPORT, door BVBA met een sociaai oogmerk YOUR SUPPORT, werd verwezenlijkt.

- anderzijds: dat Comm.V BREDA- SUPPORT definitief opgehouden heeft te bestaan.

Deze vaststellîngen worden, in al hun onderdelen, met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering beslist kwijting te verlenen aan de gecommanditeerde vennoot van de overgenomen vennootschap Comm.V BREDA- SUPPORT voor de uitoefening van haar mandaat in de période van 01 januari 2013 tôt op heden.

ZESDE BESLISSING

De vergadering verleent eenparig de machtiging aan de zaakvoerder van de overnemende vennootschap om het nodige te doen voor de uitvoering van de beslissingen die heden werden genomen en geeft opdracht aan de notaris om de statuten aan te passen aan de hiervoor genomen beslissingen en over te gaan tôt de coôrdinatie ervan.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Meester Ann VRANKEN

Geassocieerd notaris te Eigenbilzen

Tegelijkertijd neergelegd:

- een eensluidend afschrift van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergaderingen - het formulier I (luik A en B)

-het formulier 11

- een uittreksel van de akte wijziging statuten;

__een jjjst overeenkomstig artikel 75 W. Venn.
04/02/2014
ÿþMOI) 11.1

II,it1 ~1

~~~5~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van akte

MONITEUR BELGE

Neergelegd ter griffie der twehtba^Irr1L {molhan

B

2 0  01 201it

1111111111lGpdtl86ll

ld390*

2 8 -01 2014 ELGISCH STAATSBLA

ODe HOofdgriWffie

Ondernemingsnr.: 0419248945

Benaming (voluit) : Your Support

(verkort) :

Rechtsvoren : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bifzerstraat 23 te 3730 Hoeselt

(volledig adres)

Onderwern(en) akte : Neerlegging fusievoorstel

FUSIEVOORSTEL

Op 15 november 2013 is, overeenkomstig artikel 719 van het W. Venn. door het bestuursorgaan van de hierna vermelde vennootschappen, in gemeen overleg, het voorstel van fusie door overneming met vereenvoudigde procedure opgesteld, waarvan hierna de tekst volgt.

De aan de voorgestelde fusie deelnemende vennootschappen zijn:

1. BVBA YOUR SUPPORT, met maatschappelijke zetel te 3730 Hoeselt, Bilzerstraat 23, met ondernemingsnummer 0419.248.945.

Deze vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris op 27 maart

1979, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De statuten werden gewijzigd als volgt :

Ingevolge akte verleden voor notaris, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 17 januari 1987, onder nummer 125.

Ingevolge akte verleden voor notaris, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het

Belgisch Staatsblad van 18 september 2003, onder nummer 0096512

Ingevolge akte verleden voor notaris Bert Vrancken te As op 3 april 2013, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 17 april daarna, onder nummer 0060431

BVBA YOUR SUPPORT wordt hierna "overnemende vennootschap" genoemd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen erso : Naam en handtekening

LUIS i - verve

Zij wordt vertegenwoordigd door haar zaakvoerder : Sylvie Yerna.

Vaal"-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mat)11.1

EN

2. GCV BREDA-SUPPORT, met maatschappelijke zetel te 3730 Hoeselt,

Groenstraat 92 bus 10, met ondernemingsnummer 0877.442.895.

Deze vennootschap werd opgericht te Bilzen op 10 november 2005, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 5 december daarna, onder nummer 0174469.

De statuten werden daarna niet meer gewijzigd.

GCV BREDA-SUPPORT wordt hierna genoemd `over te nemen vennootschap".

Zij wordt vertegenwoordigd door haar gecommanditeerde vennoot: BVBA Your Support, vertegenwoordigd door mevrouw Sylvie Yerna.

in aanmerking nemende dat de overnemende vennootschap houdster is van alle aandelen van de over te nemen vennootschap en de bestuursorgaan van voormelde vennootschap het initiatief hebben genomen ertoe strekkende een fusie door te voeren waarbij het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap, met toepassing van de bepalingen van de artikelen 671 W.Venn. en volgende zal overgaan op de overnemende vennootschap en dit volgens de vereenvoudigde procedure ingesteld bij de artikelen 719  727 W.Venn., verbinden de bestuursorganen van genoemde vennootschappen zich jegens elkaar te doen wat in hun macht ligt om tussen genoemde vennootschappen een fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen zij bij deze een fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal voorgelegd worden aan de respectieve algemene vergaderingen van de aandeelhoudersvan deze vennootschappen.

1. De bij de fusie betrokken vennootschappen

De fusie zal worden doorgevoerd tussen:

- De overnemende vennootschap BVBA YOUR SUPPORT, die volgens artikel 3 van haar statuten het volgende doel heeft:

"1. Het geven van reële kansen aan langdurige en/of laaggeschoolde werklozen die tot de kansengroepen behoren

2. Het begeleiden van organisaties van muzikale en artistieke activiteiten in de meest uitgebreide zin van het woord. Artiestenbureau en begeleiding van artiesten en begeleiding van artiesten en acteurs

3. Verhuur van voertuigen met of zonder chauffeur, het organiseren van vervoer, in het kader van voorgaande activiteiten

4. Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren en instandhouden van dit patrimonium vooral door beheersdaden

5. Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding toegelaten

Op de laatste blz. van LulitJa vermelden Rectg ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoogd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Vers Q : Nacm en handtekening

-Bijlagen bij het-Betisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

L! t]k xJ " vL'rvbIE1 MOD 111

zijn in zoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap. Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en licentiaatsverhandelingen verrichten, zoals ondermeeer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, verbouwen, verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin alsmede aankopen, te gelde maken en beleggen in effecten en alle waarde-elementen

6. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger

7. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

8. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als deze voor alle derden.

9. Deze opsomming is niet beperkend. In het algemeen zal de vennootschap alle financiële, commerciëlen en industriële verrichtingen mogen doen welke in verband staan met haar doel of welke eenvoudig van aard zijn om de verwezenlijking ervan te bevorderen, en dit zowel in het vinnen- als in het buitenland

De realisatie van deze doelstellingen vormen het sociaal oogmerk van de vennootschap

De vennoten streven geen of een beperkt vermogensvoordeel na

De winst die voortvloeit uit de voormelde activiteiten zal als middel beschouwd worden om het vooropgestelde sociaal doel te realiseren, deze zal dus niet worden uitgekeerd aan vennoten.

Voor. behouden aan het Belgisch Staatsblad

- De over te nemen vennootschap: GCV BREDA-SUPPORT die volgens artikel 3 van haar statuten het volgende doel heeft:

De vennootschap heeft als doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelnamen van dezen:

1. Het verlenen van managementbijstand aan en het uitvoeren van

managementtaken in vennootschappen, ondernemingen en openbare instellingen, meer in het bijzonder inzake algemeen en operationeel beheer, productie-, voorraad- en aankoopbeheer, informatiebeheer, financieel, fiscaal en commercieel beheer en advies met betrekking tot organisatiestructuur en procedures

2. Het begeleiden van organisaties van muzikale en artistieke activiteiten in de meest uitgebreide zin van het woord. Artiestenbureau en begeleiding van artiesten en begeleiding van artiesten en acteurs

3. Verhuur van voertuigen met of zonder chauffeur, het organiseren van vervoer, in het kader van voorgaande activiteiten

4. De vennootschap mag alle verrichtingen en bewerkingen van commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende of onroerende aard doen die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding of de bevordering van haar maatschappelijk doel. De vennootschap kan zowel in binnen- als in het buitenland, alle handels- en financiële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen stellen die van aard zijn om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken, uit te breiden of te vergemakkelijken en in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel en met gelijkaardige of verbandhoudende doelen.

5. Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle

Op de laatste biz_ van t.tiik B vernmlden Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notai is, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van dorden te vertegenwoordigen

Yere : Naam en handtekening

1.,111:5 - vesvo!g MOD 11.1

ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven. Deze deelneming kan geschieden door overnamen van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

6. Zij kan ook de functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen

4

ÿv" Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De BVBA YOUR SUPPORT zal als overnemende vennootschap het gehele vermogen verkrijgen van de over te nemen vennootschap GCV BREDA-SUPPORT. Er bestaan 100 aandelen in de over te nemen vennootschap GCV BREDA-SUPPORT die alle gehouden worden door de overnemende vennootschap, derwijze dat bij goedkeuring van het fusievoorstel geen aandelen moeten worden uitgereikt in vergoeding voor de aandelen van de over te nemen vennootschappen die onmiddellijk na het fusiebesluit worden vernietigd.

Vanaf 1 januari 2014 worden de verrichtingen gesteld door de over te nemen vennootschappen boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

L3. Bijzondere rechten

Er zijn in de over te nemen vennootschappen geen bevoorrechte aandelen o effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

4. Bijzondere voordelen bestuursorgaan

Aan de leden van het bestuursorgaan van de overnemende en over te nemen vennootschappen worden geen bijzonder voordeel toegekend.

Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van ondergetekenden in hun hoedanigheid van organen van bestuur van de aan de fusie deelnemende vennootschappen neergelegd in het vennootschapsdossier op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

De bestuursorganen van zowel de overnemende als de over te nemen vennootschappen zullen het voorstel binnen de kortst mogelijke termijn ter goedkeuring voorleggen aan de respectieve algemene vergaderingen, teneinde de voorgenomen verrichting tot stand te brengen, met inachtneming van de wettelijke en statutaire bepalingen.

Opgemaakt te Hoeselt op 15 november 2013, in vier exemplaren waarvan 2 exemplaren voor de overnemende vennootschap en 2 exemplaren voor de over te nemen vennootschap.

Elk bestuursorgaan erkent twee door of namens de beide bestuursorganen getekende exemplaren ontvangen te hebben, waarvan er één bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de zetel van de respectieve vennootschappen.

Op de laatste btz. van >ni1ti3S_B% vermelden : fats? : Sufaam en hoedanigheid van de instrumenterende nolens, netzij van de perso(o)n(en)

bevoegri de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Voss : Naam en handtekening

Verrichtingen gesteld door de over te nemen vennootschappen

[2.

Voor- L.1.1Jii E"erVetg M4D 11.i

' behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Voor de overnemende vennootschappen

BVBAYOUR SUPPORT

Sylvie Yerna

gecommanditeerde vennoot

Voor de over te nemen vennootschap

GCV BREDA-SUPPORT

BVBA YOUR SUPPORT

Vertegenwoordigd door Sylvie Yerna

Zaakvoerder

L J eçto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzit van de perse(o)n(en)

Op de laatste blz, van .1,4 B vermelden bovoe d de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versç Naam en handtekening

02/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.06.2013, NGL 27.06.2013 13230-0054-007
17/04/2013
ÿþ?Md Word 17.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

gallo

A

iu

Neergelegd ter grif ic dor

rechtbank v. koophandel te TOPGENEN

-5 -04- 2013

De HooídgrififerGriifie

Ondernemingsnr : 0419.248.945

Benaming

(voluit) : BREDA SALES

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3730 Hoeselt, Bilzerstraat 23

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING doel (sociaal oogmerk) - naam - kapitaalverhoging

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Bert VRANCKEN, Notaris te As op 3 april 2013, dat er een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de BVBA BREDA SALES, met zetel te 3730 Hoeselt, Bilzerstraat 23, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Tongeren niet nummer 0419.248.945, die de volgende besluiten heeft genomen met éénparigheld van stemmen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering stelt vast dat zij kennis heeft gekregen van het verslag van de zaakvoerder waarin ondermeer de uitbreiding van het doel van de vennootschap naar een vennootschap met sociaal oogmerk wordt gemotiveerd; bij dit verslag is een balans (enkel passief) van maximum drie maanden oud (per 31 januari 2013) gevoegd. Het verslag wordt door de vergadering goedgekeurd.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit overeenkomstig het verslag van de zaakvoerder het doel van de vennootschap uit te breiden en de vennootschap om te vormen In een vennootschap met sociaal oogmerk.

De algemene regels en wetsartikelen van toepassing op de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid blijven onverminderd van toepassing (artikel 664 W.Venn.) maar de vennootschap zal in het bijzonder onderworpen worden aan de bijzondere bepalingen opgenomen in de artikelen 661 tot en met 669 van het Wetboek van Vennootschappen (boek X).

Volgens artikel 661 W.Venn. is een vennootschap met sociaal oogmerk niet gericht op de verrijking van de vennoten. De vennoten mogen geen of maar een beperkt vermogensvoordeel nastreven. In de statuten dienen een aantal bepalingen opgenomen te worden zoals vermeld in artikel 661 W.Venn.

De notaris wijst de comparant erop dat de vennootschap in de praktijk dient de handelen zoals bepaald in artikel 661 W.Venn., op straffe van ontbinding op verzoek van een vennoot, van een belanghebbende derde of van het Openbaar Ministerie. De bestaande reserves, in welke vorm ook, mogen niet worden uitgekeerd wanneer de vennootschap de bepalingen van artikel 661 en volgende niet meer langer naleeft. De akte tot wijziging van de statuten moet aan die reserves een bestemming geven die zo nauw mogelijk aansluit bij het sociaal oogmerk dat de vennootschap voorheen had.

De notaris heeft uitdrukkelijk gewezen op de verplichtingen opgenomen in artikel 661 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, de verplichte vermeldingen in de statuten en de gevolgen/sancties die daaraan verbonden zijn.

De notaris wijst erop dat bedoelde vennootschappen die dergelijke statutaire bepalingen aannemen, aan iedere vermelding van hun rechtsvorm de woorden met een sociaal oogmerk (VS0) dienen te voegen. Deze woorden moeten eveneens worden toegevoegd aan de vermelding van de rechtsvorm in de uittreksels, zoals die overeenkomstig de artikelen 68 en 69 bekendgemaakt moeten worden.

Het doel van de vennootschap wordt deels behouden maar aangepast naar een sociaal oogmerk en uitgebreid met de activiteiten hierna vermeld.

Het doel zal dan vanaf heden luiden als volgt:

"De vennootschap heeft een tweeledig doel met sociaal oogmerk. Het doel kan zowel in België als in het buitenland worden uitgeoefend:

Volgende activiteiten kunnen uitgeoefend worden met het oog op het sociaal oogmerk van de vennootschap.

Enerzijds het geven van reële kansen aan langdurige en/of laaggeschoolde werklozen die tot de kansengroepen behoren.

Anderzijds

- Het begeleiden van organisaties van muzikale en artistieke activiteiten in de meest uitgebreide zin van het

_ gerd,_ ieat+;o 13..0 reallen bçgQ19jding Mn. art' est. n _en legel eLr:1 ertig n ructeprs"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

-verhuur van voertuigen met of zonder chauffeur, het organiseren van vervoer, in het kader van voorgaande activiteiten.

Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren en instandhouden van dit patrimonium vooral door beheersdaden.

Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding toegelaten zijn inzoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap. Daartoe mag zij aile onroerende, roerende en financiële verhandelingen verrichten, zoals ondermeer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, verbouwen, verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin alsmede aankopen, te gelde maken en beleggen in effecten en alle waarde-elementen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als deze voor alle derden.

Deze opsomming is niet beperkend.

In het algemeen zal de vennootschap alle financiële, commerciële en industriële verrichtingen mogen doen welke in verband staan met haar doel of welke eenvoudig van aard zijn om de verwezenlijking ervan te bevorderen, en dit zowel in het binnen- ais in het buitenland;

De realisatie van deze doelstellingen vormen het sociaal oogmerk van de vennootschap.

De vennoten streven geen of een beperkt vermogensvoordeel na.

De winst die voortvloeit uit de voormelde activiteiten zal ais middel beschouwd worden om het vooropgestelde sociaal doel te realiseren, deze zal dus niet worden uitgekeerd aan vennoten."

DERDE BESLUIT

De vergadering besluit de naam van de vennootschap te wijzigen van "BREDA SALES" naar

"YOUR SUPPORT".

VIERDE BESLUIT

De vergadering besluit het kapitaal te verhogen binnen voorkeurrecht met een som ten bedrage van dertienduizend euro (¬ 13.000,00) door inbreng in geld zonder uitgifte van nieuwe aandelen maar met stijging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen om het kapitaal te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (¬ 18.592,01) op eenendertigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (¬ 31.592,01).

VIJFDE BESLUIT

De voornoemde aandeelhouder, mevrouw YERNA Sylvie, heeft ingeschreven op de voormelde kapitaalverhoging voor het totale bedrag, zijnde dertienduizend euro (¬ 13.000,00). De voornoemde comparant verklaart dat dit bedrag volledig werd geplaatst en volstort op de hierna vermelde bankrekening van de vennootschap.

Het totale voormelde bedrag gestort met het oog op de kapitaalsverhoging is geblokkeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij de BELFIUS BANK zoals blijkt uit het bankattest afgeleverd door BELFIUS BANK op 3 april 2013. De vergadering stelt vast dat het maatschappelijk kapitaal ingevolge dit besluit werd gebracht op eenendertigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (¬ 31.592,01), vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde.

ZESDE BESLUIT

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de gewijzigde wetgeving tot ontbinding en vereffening van vennootschappen, als volgt:

"Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij wijziging van statuten.

De algemene vergadering die uitspraak dient te doen over de ontbinding van de vennootschap, dient zich te schikken naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen en dient alle voorafgaande formaliteiten te vervullen zolas bepaald in dit Wetboek van Vennootschappen,.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik,of door de zorgen van een of meerdere vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een besluit van de vergadering. Hierbij moet de geldende regels van het Wetboek van Vennootschappen worden nageleefd die bepalen wanneer de vereffenaar(s) in functie treden. Zo kan de rechtbank eventueel zelf een vereffenaar aanduiden, eventueel op voorstel van de algemene vergadering. De rechtbank oordeelt over de handelingen die de vereffenaar eventueel heeft gesteld tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan door de rechtbank van koophandel. Zij kan deze handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden zoals bepaald in de desbetreffende artikelen van het Wetboek van Vennootschappen zonder dat zij daartoe een voorafgaande machtiging van de algemene vergadering behoeven.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen ingevolge de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaar(s) is (zijn) echter wel gebonden aan de bijzondere regels van het Wetboek van Vennootschappen. Bovendien gelden enkele bijzondere rapporteringsverplichtingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vereffenaar(s) moet(en) naast de jaarlijkse neerlegging van de jaarrekening ook een uitgebreide

vereffeningsstaat neerleggen bij de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel indien het Wetboek van

Vennootschappen dit voorschrijft.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, wordt een plan voor de verdeling van de activa onder de

verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voorgelegd aan de bevoegde rechtbank."

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering heeft de statuten van de BVBA, volledig doorgenomen en besproken en aangepast op basis

van de hiervoor genomen besluiten, zodat de statuten ondermeer in overeenstemming werden gebracht met

artikel 661 van het Wetboek van vennootschappen (vennootschap met een sociaal oogmerk).

De vergadering besluit de statuten bijgevolg aan te passen ais volgt:

- Ingevolge de naamswijziging wordt artikel 1 van de statuten gewijzigd als volgt:

ARTIKEL 1

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met een sociaal oogmerk,

met als benaming: "YOUR SUPPORT'.

Aan de vermelding BVBA dienen de woorden «met een sociaal oogmerk (VSO)» toegevoegd te worden.

Deze woorden moeten eveneens worden toegevoegd aan de vermelding van de rechtsvorm in de uittreksels,

zoals die overeenkomstig de artikelen 68 en 69 bekendgemaakt moeten worden.

- Ingevolge de zetelverplaatsing bij beslissing van 19 juli 2008 wordt artikel 3, alinea 1 van de statuten

gewijzigd als volgt:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3730 Hoeselt, Bilzerstraat 23".

- Ingevolge de wijziging van doel wordt artikel 4 van de statuten gewijzigd als volgt:

ARTIKEL 4.

De vennootschap heeft een tweeledig doel met sociaal oogmerk. Het doel kan zowel in België als in het

buitenland worden uitgeoefend:

Volgende activiteiten kunnen uitgeoefend worden met het oog op het sociaal oogmerk van de

vennootschap.

Enerzijds het geven van reële kansen aan langdurige en/of laaggeschoolde werklozen die tot de

kansengroepen behoren.

Anderzijds

- Het begeleiden van organisaties van muzikale en artistieke activiteiten in de meest uitgebreide zin van het

woord. Artiestenbureau en begeleiding van artiesten en begeleiding van artiesten en acteurs.

-verhuur van voertuigen met of zonder chauffeur, het organiseren yan vervoer, in het kader van voorgaande

activiteiten.

Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren en

instandhouden van dit patrimonium vooral door beheersdaden.

Beheer wordt In deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding toegelaten zijn inzoverre zij nuttig of

noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap.

Daartoe mag zij aile onroerende, roerende en financiële verhandelingen verrichten, zoals ondermeer aankopen

en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, verbouwen,

verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin alsmede aankopen, te gelde maken

en beleggen in effecten en alle waarde-elementen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als

vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen,

groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het

handelsfonds, in pand stellen en zij mag aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en aile andere

verbintenissen, zowel voor haarzelf als deze voor alle derden.

Deze opsomming is niet beperkend.

ln het algemeen zal de vennootschap alle financiële, commerciële en industriële verrichtingen mogen doen

welke in verband staan met haar doel of welke eenvoudig van aard zijn om de verwezenlijking ervan te

bevorderen, en dit zowel in het binnen- als in het buitenland;

De realisatie van deze doelstellingen vormen het sociaal oogmerk van de vennootschap.

De vennoten streven geen of een beperkt vermogensvoordeel na.

De winst die voortvloeit uit de voormelde activiteiten zal als middel beschouwd worden om het

vooropgestelde sociaal doel te realiseren, deze zal dus niet worden uitgekeerd aan vennoten.

- Ingevolge de kapitaalsverhoging wordt artikel 5 van de statuten gewijzigd als volgt:

ARTIKEL 5

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt EENENDERTIG DUIZEND VIJFHONDERD

TWEEENNEGENTIG EURO EEN CENT

(¬ 31,592,01),

Het is vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen op naam zonder vermelding van

nominale waarde.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de aandeelhouder of houder van het effect een

certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

- Ingevolge de toepassing van artikel 661 W.Venn. wordt een artikel aan de statuten toegevoegd:

ARTIKEL 11 bis

s Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge Aan ieder personeelslid dient volgens artikel 661 W.Venn. de mogelijkheid geboden te worden om uiterlijk één jaar na zijn indienstneming door de vennootschap, de hoedanigheid van vennoot te verkrijgen. Hiertoe dient het personeelslid een aanvraag te doen aan de zaakvoerder die een voorstel van overdracht of creatie van aandelen voorlegt ter goedkeuring aan een bijzondere algemene vergadering die hierover binnen twee maanden dient te besluiten.

Deze bepaling is niet van toepassing op de personeelsleden die niet volledig handelingsbekwaam zijn;

De personeelsleden die niet langer door een arbeidsovereenkomst met de vennootschap zijn gebonden, wordt de mogelijkheid geboden om uiterlijk één jaar na het einde van die overeenkomst, desgewenst afstand te kunnen doen van de hoedanigheid van vennoot mits zij dit melden aan de zaakvoerder die dit voorlegt aan een bijzondere algemene vergadering binnen een termijn van twee maanden vanaf het verzoek. Er wordt door deze bijzondere algemene vergadering een beslissing goedgekeurd of de inbreng, rekening houdend met het sociaal oogmerk van de vennootschap, geheel, deels of niet kan terugbetaald worden aan de vennoot die verzocht hoeft om afstand te doen van zijn hoedanigheid van vennoot.

Indien er geen overeenkomst wordt bereikt met de vennoot zal in onderling overleg een deskundige worden aangeduid om hierover een beslissing te nemen. Gaat de vennoot met deze beslissing niet akkoord, kan hij een vordering aanhangig maken bij de Rechtbank.

-Ingevolge toepassing van artikel 661 W.Venn. wordt artikel 13 als volgt aangepast:

ARTIKEL 13

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoot. De benoeming evenals de ambtsbeëindiging van een zaakvoerder, die geen statutair zaakvoerder is, hetzij in de akte van oprichting, hetzij in een akte van statutenwijziging benoemd, worden openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een uittreksel uit het benoemingsbesluit en van een afschrift daarvan bestemd om te worden bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, de vennootschap ieder afzonderlijk of gezamenlijk verbinden.

De zaakvoerder of zaakvoerders dienen ieder jaar een bijzonder verslag uit te brengen over de wijze waarop de vennootschap toezicht heeft uitgeoefend op het oogmerk dat zij overeenkomstig het tweede lid van artikel 661 W.Venn. heeft vastgesteld; dat verslag moet inzonderheid aangeven dat de uitgaven inzake investeringen, inzake de werkingskosten en bezoldigingen bestemd zijn om de verwezenlijking van het sociale oogmerk van de vennootschap te bevorderen;

- Ingevolge toepassing van artikel 661 W.Venn worden de artikelen 20 en 21 van de statuten als volgt aangepast en aangevuld:

ARTIKEL 20

Elk jaar maken de zaakvoerders een inventaris en de jaarrekening op, Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt één geheel. De zaakvoerders stellen bovendien een jaarverslag op, waarin zij rekenschap geven van hun beleid. Indien evenwel de vennootschap voldoet aan de vereisten van artikel 15 §1 van het Wetboek van Vennootschappen vervalt de verplichting tot het opstellen van het jaarverslag.

Het bijzonder verslag bedoeld in artikel 13 en in artikel 661, 6° W.Venrt moet worden ingevoegd in het jaarverslag wanneer dat volgens de artikelen 95 en 96 moet worden opgesteld.

ARTIKEL 21

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

1° jaarlijks wordt door de algemene vergadering van de nettowinst een bedrag van ten minste een twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds. De verplichting tot deze afneming houdt evenwel op wanneer het reservefonds één tiende van het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt;

2° de vennoten kunnen een beperkt rechtstreeks vermogensvoordeel uitgekeerd krijgen, op het werkelijk gestorte bedrag van de aandelen waarop zij ingeschreven hebben, dat niet meer mag bedragen dan de rentevoet vermeld in artikel 1, §2, 6° van het koninklijk besluit van 8 januari 1962 tot vaststelling van de voorwaarden tot de erkenning van de nationale groeperingen van coôperatieve vennootschappen en van de coöperatieve vennootschappen voor de nationale raad voor de coöperatie ter uitvoering van de wet van 20 juli 1955 houdende instelling van een Nationale Raad voor de Coöperatie;

3° het resterende gedeelte van de winst wordt toegevoegd aan de andere reserves/reservefondsen of uitgekeerd aan de door de algemene vergadering bepaalde hulp en bijstand voor organisaties met een sociaal doel op voorstel van de zaakvoerder(s) overeenkomstig het interne en externe oogmerk van de vennootschap.

- Ingevolge het zesde besluit wordt artikel 24 van de statuten aangepast als volgt.

ARTIKEL 24

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij wijziging van statuten.

De algemene vergadering die uitspraak dient te doen over de ontbinding van de vennootschap, dient zich te schikken naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen en dient alle voorafgaande formaliteiten te vervullen zoals bepaald in dit Wetboek van Vennootschappen.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik,of door de zorgen van een of meerdere vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een besluit van de vergadering. Hierbij moet de geldende regels van het Wetboek van Vennootschappen worden nageleefd die bepalen wanneer de vereffenaar(s) in functie treden. Zo kan de rechtbank eventueel zelf een vereffenaar aanduiden, eventueel op voorstel van de algemene vergadering. De rechtbank oordeelt over de handelingen die de vereffenaar eventueel heeft gesteld tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan door de rechtbank van koophandel. Zij kan

deze handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in éljd zijn met de rechten van derden.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden zoals bepaald in de desbetreffende artikelen van het Wetboek van Vennootschappen zonder dat zij daartoe een voorafgaande machtiging van de algemene vergadering behoeven.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen ingevolge de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaar(s) is (zijn) echter wel gebonden aan de bijzondere regels van het Wetboek van Vennootschappen. Bovendien gelden enkele bijzondere rapporteringsverplichtingen.

De vereffenaar(s) moet(en) naast de jaarlijkse neerlegging van de jaarrekening ook een uitgebreide vereffeningsstaat neerleggen bij de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel indien het Wetboek van Vennootschappen dit voorschrijft.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, wordt een plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voorgelegd aan de bevoegde rechtbank.

Ingevolge de toepassing van artikel 661 W.Venn. wordt een artikel 25 aangevuld als volgt:

ARTIKEL 25

Het vermogen van de ontbonden vennootschap dat, na aanzuivering van het passief en de eventuele terugbetaling aan de vennoten van hun inbreng, overblijft dient in overeenstemming met artikel 661, 9° W.Venn. een bestemming te krijgen die zo nauw mogelijk aansluit bij het sociaal oogmerk van de vennootschap. De vergadering die de afsluiting van de vereffening goedkeurt dient hierover een concreet besluit te nemen en de vereffenaar dient dit besluit uitte voeren.

Ingevolge toepassing van artikel 661 W.Venn. wordt nog een algemene bepaling aan de vennootschap toegevoegd in artikel 26 van de statuten

ARTIKEL 26

De vennoten zullen zich gedragen naar de dwingende, wettelijke vennootschapsrechtelijke bepalingen en meer in het bijzonder Boek X van het Wetboek van vennootschappen over de vennootschappen met een sociaal oogmerk en de dwingende bepalingen in bijzondere wetten.

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering geeft opdracht aan de notaris om een expeditie van deze akte en een coördinatie van de statuten neer te leggen op de rechtbank van Koophandel te Tongeren en geeft tevens opdracht aan de zaakvoerder om de genomen besluiten uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL afgeleverd voor registratie en uitsluitend dienend voor de neerlegging en de publicatie in het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd

- expeditie van de akte houdende wijziging naar een VSO de dato 03.04.2013

- verslag van de zaakvoerder + balans per 31.01.2013

- gecoördineerde statuten.

Notaris Bert Vrancken:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

11/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 31.08.2012 12556-0551-007
08/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 05.05.2011, NGL 31.08.2011 11526-0506-007
10/03/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie der rechtbankv. koophandel te TONGEREN,

2 8 -02- 2011 J'

De Hoofdgriffier, Griffie

illtql.t1111%1118

Vc behc aan Bel¬ Staat

Ondernemingsnr : 0419.248.945

Benaming

(voluit) : Breda Sales

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Bilzerstraat 23, 3730 Hoeselt

Onderwerp akte : Ontslag + benoeming zaakvoerder

Op de buitengewone algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel t p 01/0212011 zijne, met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen genomen :

-Ontslag als zaakvoerder van Danny Breban met onmiddellijke ingang, er wordt décharge verleend voor het

gevoerde beleid.

-Benoeming als zaakvoerder van Sylvie Yerna met onmiddellijke ingang.

-De aandelen behorende aan Danny Breban worden overgedragen naar Sylvie Yerna.

Danny Breban Sylvie Yerna

Ontslagnemend Zaakvoerder Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 30.09.2010 10571-0303-007
30/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 26.09.2009 09773-0095-007
10/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 07.10.2008 08776-0321-007
18/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.06.2007, NGL 12.09.2007 07721-0102-010
02/04/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 20.03.2007, NGL 27.03.2007 07084-0231-008
02/04/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 20.03.2007, NGL 27.03.2007 07084-0230-008
02/04/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 20.03.2007, NGL 27.03.2007 07084-0229-009
16/09/2004 : AN216982
05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 31.07.2015 15378-0345-013
18/09/2003 : AN216982
12/08/2003 : AN216982
16/11/2000 : AN216982
16/11/2000 : AN216982
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 24.08.2016 16483-0441-013

Coordonnées
YOUR SUPPORT

Adresse
KASTANJELAAN 43 3590 DIEPENBEEK

Code postal : 3590
Localité : DIEPENBEEK
Commune : DIEPENBEEK
Province : Limbourg
Région : Région flamande