ZAALVOETBALCLUB AS, AFGEKORT : Z.V.C. AS

Association sans but lucratif


Dénomination : ZAALVOETBALCLUB AS, AFGEKORT : Z.V.C. AS
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 472.216.982

Publication

12/02/2014
ÿþ ~~1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

~~ ~~Q

~ ~~ I

a

Neergelegd ter griffie der rechtbank y. koophandel te TQNGEREN

3 1 -01- 2014

De tiooídgriffier, Griffie

N

Va beha aan Belt Staat

>1904 151*

IVE

Ondernemingsnr. : 472216982

Benaming (voluit) : Zaalvoetbalclub As

(afgekort) : Rechtsvorm : Z.V.0 As

Zetel : Vereniging zonder winstoogmerk

Onderwerp akte : Bilzerweg 28

3665 As



De ondergetekenden :

t Moens Daniel gepensioneerd , Klauwierstraat 14 , 3650 Dilsen-Stokkem

2. Angeli Marcel bediende , Klauwierstraat 7 , 3650 Dilsen-Stokkem

3. Hermans Jean gepensioneerd , Klauwierstraat 10 , Dilsen-Stokkem

4, Janssen Dave arbeider , Klauwierstraat 9a , Dilsen-Stokkem

5. Bialorucld Janek gepensioneerd , Klauwierstraat 20 , Dilsen-Stokkem

6. Ubachs Marc arbeider , Klauwierstraat 6 , Dilsen-Stokkem

7. de Azevedo-Guimaraes de Sousa Manuel gepensioneerd , Havikstraat 8 , Dilsen-Stokkem

8. Del Re Antonio arbeider , Korhoenstraat 26 , Dilsen-Stokkem

9, Budna Ronny arbeider , Korhoenstraat 36 , Dilsen-Stokkem

1 O.Lucas Harry bediende , Windelsteenstraat 5 , Dilsen-Stokkem

11.Dieitjens Luc bediende , Tapuitstraat 7 , Dilsen-Stokkem

Op de vergadering van 17 januari 2014 werden onderhavige statuten eenstemmig goedgekeurd voor publicatie in de bijlage tot het Belgisch Staatsbiad.

TITEL L  Benaming, zetel, doel

Artikel 1, De vereniging is genaamd : Buurtvereniging Vrienden van de Berg afgekort BWB ' Art, 2. De maatschappelijke zetel van de vereniging is gevestigd te 3650 Dilsen-Stokkem

Ten titel van inlichting en zonder hieraan enig statutair karakter te verlenen geldt als volledig adres, Klauwierstraat 14 3650 Dilsen-Stokkem.De raad van beheer is bevoegd om het adres van de maatschappelijke zetel te wijzigen binnen de grenzen van elke limburgse gemeente.

Art. 3. De vereniging heeft tot doel het organiseren van buurt aktiviteiten zoals straat bbq , Sint-Martinusvuur , kaartavonden , verjaardagsfeestjes , nieuwjaarsfeestje , nieuwjaarsreceptie , eetavonden , buurtvergaderingen enz in de breedst mogelijke betekenis van het woord en met aanwending van alle mogelijke middelen daartoe.

TITEL Il.  Lidmaatschap

Art. 4. De vereniging telt werkende en niet-werkende leden. Alleen de werkende leden zijn lid in de zin van de wet van 27 juni 1921. De artikelen 6 en 10 van genoemde wet zijn op hen van toepassing. Niet-werkende leden bezitten enkel een aanwezigheidsrecht op de algemene vergadering. Verdere rechten van de niet-werkende leden kunnen evenwel bepaald worden in het huishoudelijk reglement Art. 5. Het santal leden is onbeperkt, maar moet ten minste drie bedragen. De eerste werkende leden zijn de ondertekende stichters.

Art. 6. Nieuwe leden worden aanvaard bij besluit van de raad van beheer. De raad van beheer beslist autonoom over elk verzoek tot opneming. Zij dient haar toelating of weigering niet te

motiveren.

Ontslag en uitsluiting van de werkende leden gebeurt overeenkomstig artikel 12 van de wet van 27 juni 1921.

Art. 7. Het huishoudelijk reglement kan voorzien in een lidgeld, vast te stellen door de raad van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Lui. --

beheer, dewelke evenwel niet meer dan 30 euro mag bedragen.

Art. 8. De uittredende, ontslagnemende of ontslagen leden, alsook hun erfgenamen of de erfgenamen

van de overleden leden verzaken aan elke vermogensrechtelijke aanspraak op het maatschappelijk

bezit van de vereniging. Ze kunnen evenmin de eventueel door hen zelf of door hun rechtsvoorganger

uitgekeerde bedragen terugvorderen.

TITEL III. Algemene vergadering

Art. 9. De algemene vergadering bestaat uit alle werkende leden. Ieder werkend lid beschikt over één

stem.

Art. 10. De bevoegdheden van de algemene vergadering zijn :

1. het wijzigen van de statuten;

2. het benoemen en afzetten van de beheerders;

3. de vrijwillige ontbinding van de vereniging;

4. het uitsluiten van de werkende leden;

5. het goedkeuren van begrotingen en rèkeningen.

Art. 11. De algemene vergadering kiest onder haar leden een voorzitter en een ondervoorzitter. Bij afwezigheid van de voorzitter wordt de algemene vergadering voorgezeten door de ondervoorzitter. Is ook de ondervoorzitter verhinderd, dan wordt de vergadering voorgezeten door het aanwezige werkend -lid met de hoogste ononderbroken lidmaatschapsanciënniteit.

Art. 12. par. 1. Elk jaar wordt minstens één algemene vergadering gehouden voor'hét goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen boekjaar. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van de publicatie van de statuten, om te eindigen op 31 december 2014.De algemene vergadering heeft plaats zo spoedig mogelijk na de afloop van het boekjaar en uiterlijk in de maand mei.

par. 2. Buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden telkens wanneer de

omstandigheden dit vereisen en -in elk geval wanneer één vijfde van de werkende leden daarom verzoekt.

par. 3. De leden worden door middel van een gewoon schrijven opgeroepen voor de algemene vergadering. De oproepingsbrief dient de leden tenminste acht dagen voor de vergadering te bereiken. par. 4. De algemene vergadering wordt gehouden op dag, uur en plaats aangeduid in de oproepingsbrief.

par. 5, De oproepingsbrief bevat steeds de agenda. De agenda wordt vastgesteld door de voorzitter, maar één vijfde van de werkende leden heeft het recht- bijkomende punten op de agenda te laten plaatsen.

Art. 13. par, 1. De besluiten van de algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige-leden.

Besluiten in verband met de wijziging van statuten, uitsluitingen van de werkende leden of vrijwillige ontbinding kunnen slechts genomen worden mits de voorwaarden bepaald in artikelen 8, 12 en 20 van de wet van 27 juni 1921 in acht genomen worden.

par. 2. Elk werkend lid kan zich op de vergadering laten vertegenwoordigen door een ander werkend lid Het aantal volmachten per aanwezig lid is-beperkt tot één.

par. 3. Bij staking van stemmen is de stem van 'de-voorzitter'of zijn plaatsvervanger-doorslaggevend. TITEL IV.  Beheer

Art. 14. De vereniging wordt beheerd door een raad van beheer samengesteld uit ten minste twee beheerders.

De beheerders worden door de algemene vergadering benoemd voor een onbepaalde duur.

Bij het wegvallen van een beheerder, of telkens de noodzaak het vereist, kan de beheerraad zichzelf versterken en dient de vervanging enkel ter goedkeuring voorgelegd te worden aan de algemene vergadering.

Aan de beheerders kan geen vergoeding uitgekeerd worden.

Art. 15. De raad van beheer leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze bij elke gerechtelijke en buitengerechtelijke handeling.

De raad ven beheer is bevoegd om aile daden van beheer te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of door deze statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De raad ven beheer is tevens bevoegd om daden van beschikking te stellen.

Art. 16. De raad van beheer kan onder zijn leden een voorzitter, een ondervoorzitter, een secretaris en een penningmeester benoemen.

Bij afwezigheid van de voorzitter wordt de raad voorgezeten door de ondervoorzitter. Is ook de ondervoorzitter verhinderd of bij ontstentenis van ondervoorzitter, dan wordt de raad voorgezeten door de aanwezige beheerder met de hoogste ononderbroken beheersanciënniteit.

Art. 17. Bij elke vergadering van de raad van beheer wordt dag, uur en plaats van de volgende vergadering bepaald.

Slechts bij ontstentenis hiervan wordt de raad van beheer samengeroepen door de voorzitter of door twee beheerders. De bijeenroeping van de raad is verplicht wanneer één derde van de leden van de algemene vergadering daarom vraagt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behquden iaat' hei Belgisch Staatsblad

!.

De oproepingsbrief wordt ten minste acht dagen voor de vergadering schriftelijk aan alle beheerders met de post verzonden. De vergadering wordt gehouden op dag, uur en plaats aangeduid in de oproepingsbrief.

De oproepingsbrief bevat eveneens de agenda. De agenda wordt vastgesteld door de voorzitter of door twee beheerders.

Art. 18. De beslissingen worden.genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is deze van de voorzitter doorslaggevend.

De goedgekeurde notulen worden opgenomen in een daartoe bestemd register.

TITEL V.  Ontbinding en vereffening

Art. 19. Behoudens de -gevallen van. gerechtelijke ontbinding en van ontbinding van rechtswege kan de ontbinding slechts gebeuren bij besluit van de algemene vergadering overeenkomstig artikel 20 van de wet van 27 juni 1921 en overeenkomstig deze statuten. Het ontbindingsbesluit benoemt tevens één of meer vereffenaars. Bij gebreke ervan kan de rechtbank tot zulke benoeming overgaan op verzoek van de meest.gerede " partij.

Art. 20. De bestemming van het netto-actief mag worden bepaald door de vereffenaar indien het door hem vastgesteld netto-actief vermogen niet meer bedraagt dan 1250 euro. Indien dit bedrag overschreden is, wordt de bestemming bepaald door de algemene vergadering die daartoe door de vereffenaar wordt bijeengeroepen.

TITEL VI.  Slotbepalingen

Art. .21. Voor alles waarin hier niet uitdrukkelijk is voorzien, blijven de Wet van 27 juni 1921 en de gebruiken in zake verenigingen van overeenkomstige toepassing.

(Volgen de handtekeningen.)

<OH> Raad van beheer

Onmiddellijk na de oprichting van de vereniging -zonder winstoogmerk $W$, met zetel te 3650 Dilsen-Stokkem zijn de stichters in buitengewone algemene vergadering bijeengekomen en hebben in uitvoering van artikel 15 van de statuten van voormelde vereniging voor de eerste maal als leden van de raad van beheer aangesteld :

1. Moens Daniel gepensioneerd Klauwierstraat 14 " , 3650 Dilsen-Stokkem

2. Angeli Marcel bediende , Klauwierstraat 7, 3650 Dilsen-Stokkem

3. Hermans Jean gepensioneerd , Klauwierstraat 10 , 3650 Dilsen-Stokkem

4. Janssen Dave arbeider , Klauwierstraat 9a , 3650 Dilsen-Stokkem

5. Bialorucki Janek gepensioneerd , Klauwierstraat 20 , 3650 Dilsen-Stokkem

6. Ubachs Marc arbeider , Klauwierstraat 6 , 3650 Dilsen-Stokkem

7. de Azevedo-Guimaraes de Sousa Manuel gepensioneerd , Havikstraat 9 , Dilsen-Stokkem

8. Del Re Antonio arbeider , Korhoenstraat 26 , Dilsen-Stokkem

9. Budna Ronny arbeider , Korhoenstraat 36 , Dilsen-Stokkem

10 Lucas Harry bediende , Windelsteenstraat 5 , Dilsen-Stokkem

11.Dieltjens Luc bediende , Tapuitstraat 7 , Dilsen-Stokkem

Angeli Marcel

Hermans Jean

Janssen Dave

Ubachs Marc ,i=17c-Fl>

Del Re Antonio

Budna Ronny

Lucas Harry

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

leafi `hef'

Belgisch

Staatsblad

7

Bialorucki Jane Dieltjens Luc

de Azevedo-Guimaraes de Sousa - uel

~~....

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Versa : Naam en handtekening

~

Coordonnées
ZAALVOETBALCLUB AS, AFGEKORT : Z.V.C. AS

Adresse
BILZERWEG 28 3665 AS

Code postal : 3665
Localité : AS
Commune : AS
Province : Limbourg
Région : Région flamande