ZAARA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZAARA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.877.326

Publication

12/12/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13307609*

Neergelegd

10-12-2013

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0542877326

Benaming (voluit): ZAARA (verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3530 Houthalen-Helchteren, Vredelaan 17

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor meester Natalie Cabes, notaris te Houthalen-Helchteren, op 09 december

2013, blijkt dat de volgende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

1) Vennoot: ODEDRA Anesha Parbat, geboren te Birmingham (Verenigd Koninkrijk) op twee mei negentienhonderd éénentachtig, wonende te 3930 Hamont-Achel, Balenhoek 35.

2) Rechtsvorm en Naam: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ZAARA".

3) Maatschappelijke zetel: 3530 Houthalen-Helchteren, Vredelaan 17.

4) Doel van de vennootschap: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking met derden:

Detailhandel in telecommunicatieapparatuur in gespecialiseerde winkels.

Detailhandel via postorderbedrijven of via internet.

Detailhandel in kleren.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

5) Maatschappelijk kapitaal: Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Op deze aandelen werd door de oprichter in geld ingeschreven en ze werden ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) volstort. De vennoot moet nog een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) volstorten.

6) Duur van de vennootschap: De vennootschap bestaat vanaf het bekomen van rechtspersoonlijkheid voor onbeperkte duur.

7) Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. In geval er meerdere zaakvoerders zijn, beschikken zij ieder afzonderlijk over de bevoegdheden vervat in de wet.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

8) Maatschappelijk boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari en eindigt op éénendertig december.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de vennootschapsakte tot éénendertig december tweeduizend veertien.

9) Aanlegging reserves: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

10) Algemene vergadering: De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand juni om negen uur (09u00); indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. De gewone algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap.

11) Benoemingen: Tot niet-statutaire zaakvoerder zijn benoemd voor onbeperkte duur:

1) ODEDRA Anesha Parbat, geboren te Birmingham (Verenigd Koninkrijk) op twee mei negentienhonderd éénentachtig, wonende te 3930 Hamont-Achel, Balenhoek 35; 2) FARHAD Farhat, geboren te Kabul (Afghanistan) op tien juli negentienhonderd drieëntachtig, wonende te 3930 Hamont-Achel, Balenhoek 35.

De zaakvoerders oefenen hun ambt bezoldigd uit.

12) Deponering van het gestorte kapitaal: Notaris Natalie Cabes te Houthalen-Helchteren bevestigt dat er een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro werd gedeponeerd op een bijzondere rekening, nummer BE71 7310 3610 3169, geopend bij de KBC Bank te Hamont-Achel op naam van de vennootschap.

13) Volmacht: Volmacht werd verleend, met mogelijkheid van subrogatie, aan boekhoudkantoor De Factuurwinkel bvba, vertegenwoordigd door de heer Lemmens Timmy, te 3600 Genk, Mosselerlaan 18, om in naam en voor rekening van de vennootschap naar aanleiding van haar oprichting alle wettelijke en administratieve formaliteiten te doen uitvoeren bij de fiscale administraties en de Kruis-puntbank van Ondernemingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, OPGEMAAKT VOOR REGISTRATIE, UITSLUITEND MET HET OOG OP NEERLEGGING IN HET VENNOOTSCHAPSDOSSIER

Notaris Natalie Cabes

Houthalen-Helchteren

Een eensluidende uitgifte van de oprichtingsakte wordt samen met dit document neergelegd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

23/02/2015
ÿþ Me/ Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

I 111111111111111111fl 111111111 fiI1 1111111f

*15029319*

RECHTBANK van KOOPHAAJDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

f 1 FEB. 2015

Griffie

Ondernemingsnr : BE0542.877.326

Benaming

(voluit) : Zaara

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Vredelaan 17, 3530 Houthalen

(volledig adres)

Onderwerf akte : Ontslag Zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de bijzonder algemene vergadering der aandeelhouders op 20 november 2014:

Met ingang van 1 november 2014 is het mandaat van mvr. Anesha Odedra, wonende te Balenhoek 35, 3930 Hamont, ten einde gekomen.

Ter bekendmaking,

Farhad Farhat

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd: origineel verslag van de vergadering

Farhad Farhat

Zaakvoerder

31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 24.08.2015 15477-0432-010

Coordonnées
ZAARA

Adresse
VREDELAAN 17 3530 HOUTHALEN-HELCHTEREN

Code postal : 3530
Localité : Helchteren
Commune : HOUTHALEN-HELCHTEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande