ZAKENKANTOOR MARELJA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZAKENKANTOOR MARELJA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 556.945.195

Publication

01/08/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

30-07-2014

Griffie

*14306911*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0556945195

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

ZAKENKANTOOR MARELJA

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Dirk SERESIA te Overpelt op 25 juli 2014, dat door de hierna vermelde personen een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht waarvan hierna de modaliteiten volgen:

ZIJN VERSCHENEN

1. De heer MAES Jan Nicole Romain, geboren te Hasselt op 4 mei 1981, rijksregisternummer 81.05.04-155.06, ongehuwd, en

2. Mevrouw LANGMAK Ellen Gabrielle Elfriede, geboren te Genk op 29 januari 1982,

rijksregisternummer 82.01.29-072.11, ongehuwd, samenwonende te 3582 Beringen (Koersel), Nieuwendijk 56.

Samenwonenden die een verklaring van wettelijke samenwoning hebben afgelegd in de gemeente Beringen op 7 januari 2013.

Mevrouw LANGMAK Ellen wordt alhier vertegenwoordigd door de heer MAES Jan, voornoemd, handelend in de hoedanigheid van bijzondere volmachtdrager krachtens een onderhandse volmacht die aan deze akte gehecht blijft.

OPRICHTING

De comparanten verklaren dat tussen hen een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam  ZAKENKANTOOR MARELJA wordt opgericht, voor onbepaalde tijd en welke begint te lopen vanaf de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, met maatschappe¬lijke zetel te 3970 Leopoldsburg, Diestersteenweg 31.

Het geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke stemgerechtigde aandelen zonder vermelding van de nominale waarde.

SAMENSTELLING VAN HET KAPITAAL

De comparanten verklaren en erkennen dat het gehele maatschappelijk kapitaal geplaatst is en dat het ten bedrage van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) volstort werd door inbreng in speciën:

a) Door de heer MAES Jan, voornoemd, onderschreven voor zestienduizend zevenhonderdveertig euro (¬ 16.740,00) en volstort voor vijfduizend vijfhonderdtachtig euro (¬ 5.580,00).

b) Door mevrouw LANGMAK Ellen, voornoemd, onderschreven voor duizend achthonderdzestig euro

(¬ 1.860,00) en volstort voor zeshonderdtwintig euro (¬ 620,00).

Voormelde bedragen werden gedeponeerd op een bijzondere bankrekening, geopend op naam van

de vennootschap in oprichting bij Argenta Spaarbank nv onder nummer BE85 9731 1857 9706.

Het bewijs van deponering werd door voornoemde bank afgeleverd op 24 juli 2014.

VERGOEDING VOOR DE INBRENG

Als vergoeding voor deze inbreng, waarvan alle comparanten verklaren kennis te hebben, worden

aan de comparanten het hierna vermeld aantal volge¬storte aandelen toegekend, te weten:

a) aan de heer MAES Jan, voormeld, negentig aandelen: 90

Onderwerp akte :

Diestersteenweg 31 3970 Leopoldsburg

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

b) aan mevrouw LANGMAK Ellen, voormeld, tien aandelen: 10

Hetzij in totaal honderd aandelen: 100

De comparanten verklaren ieder afzonderlijk deze vergoeding voor hun inbreng te aanvaarden. STATUTEN

Vervolgens hebben de comparanten mij, Notaris, verzocht akte te nemen van de statuten van de vennootschap die zij als volgt vastleggen (bij uittreksel):

Artikel 1.

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar maatschappelijke benaming luidt:  ZAKENKANTOOR MARELJA".

Artikel 2.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3970 Leopoldsburg, Diestersteenweg 31.

Artikel 4.

De vennootschap heeft tot doel :

- het verrichten van werkzaamheden van bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten overeenkomstig de wet van 22 maart 2006 betreffende de bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten en de distributie van financiële instrumenten of iedere latere rechtsnorm die ter vervanging van voormelde wet deze activiteiten zal reguleren;

- het verrichten van werkzaamheden van verzekeringsbemiddeling overeenkomstig de wet van 27 maart 1995 betreffende de verzekerings- en herverzekeringsbemiddeling en de distributie van verzekeringen of iedere latere rechtsnorm die ter vervanging van voormelde wet deze activiteiten zal reguleren;

- de oprichting, de verwerving het beheer, het verbouwen, de verkoop alsook het verhuren van eigen onroerende goederen. De vennootschap mag zich ook toeleggen op alle administratieve, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Het is de vennootschap echter verboden om in eigen naam en voor eigen rekening daden te verrichten van bank, spaarkas of spaarbank en om in eigen naam en voor eigen rekening spaargelden aan te trekken, dit alles conform de geldende Belgische en/of Europese richtlijnen van openbare orde.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Artikel 5.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het is verdeeld in honderd (100) stemgerechtigde aandelen zonder vermelding van de nominale waarde.

Artikel 16.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer statutaire of niet statutaire zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

De algemene vergadering stelt hun aantal vast.

De algemene vergadering heeft de bevoegdheid een bezoldiging toe te kennen aan de zaakvoerders.

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging. Het ongevraagd ontslag van de statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

Een niet statutaire zaakvoerder kan te allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, mits eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten. Het ongevraagd ontslag van een niet statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

Het vrijwillig aftreden van een zaakvoerder kan geen gevolg hebben dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen.

Is er meer dan één zaakvoerder, dan kan een zaakvoerder te allen tijde aftreden, mits hij zijn voornemen ten minste één maand vooraf bij gewone brief ter kennis brengt van de vennootschap. Artikel 20.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

als verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder ingeval van overdreven volmacht. Artikel 22.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand juni om negentien uur. Indien die dag een wettelijke feest-dag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Artikel 25.

Om tot de vergadering toegelaten te worden moeten de aandeelhouders of hun vertegenwoordigers uiterlijk binnen de vijf dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering, kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap. De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de verga¬dering.

Artikel 28.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 31.

Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Artikel 32.

Het batig saldo der balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten, de nodig geachte delgingen en provisies, vormt de nettowinst van de vennootschap. Op deze winst wordt vijf ten honderd voorafgenomen voor de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer vereist wanneer het reser-vefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering.

Artikel 33.

In geval van vroegtijdige ontbinding, uit welke oorzaak of op welk ogenblik ook, zullen de fungerende zaakvoerder of zaakvoerders als vereffenaars optreden, tenzij de algemene vergadering van aandeelhouders één of meer andere vereffenaars zou aanduiden, waarvan zij alsdan de bevoegdheden en vergoedingen be-paalt.

Het netto actief na aanzuivering van alle schulden, lasten en vereffeningskosten of na consignatie van wat voor de aanzuivering vereist is, zal eerst worden aangewend tot terugbetaling van het gestorte en niet gedelgde bedrag van de aandelen.

Indien alle aandelen niet in gelijke mate zijn afbetaald, zullen de vereffenaars, voor elke verdeling, met deze ongelijkheid rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aande¬len vooraf op volkomen gelijke voet te brengen, hetzij door aanvullende stortingen te vorderen lastens de onvoldoende afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in kontanten in voordeel van de aandelen die in hogere mate werden afbetaald.

Het saldo zal onder alle aandelen gelijkelijk, in natura en/of in geld worden verdeeld.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

De oprichters nemen vervolgens volgende beslissingen:

1. Het eerste maatschappelijk boekjaar gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank, datum waarop de vennootschap volgens de oprichtingsakte begint te werken en eindigt op 31 december 2015. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

2. De oprichters verklaren overeenkomstig artikel 60 van het wetboek van vennootschappen alle verbintenissen en overeenkomsten te bekrachtigen, welke gesteld werden voor de vennootschap in oprichting vanaf 1 juli 2014 en vooraleer onderhavige vennootschap rechtspersoonlijkheid verkregen heeft.

Deze overname heeft slechts uitwerking vanaf het verkrijgen door onderhavige vennootschap van rechtspersoonlijkheid.

Zij verklaren en erkennen van deze verbintenissen en overeenkom¬sten op de hoogte te zijn en verlenen aan de zaakvoerders alle nodige machten om alle formalitei¬ten te vervullen en alle akten te tekenen die noodzakelijk zouden blijken voor het op zich nemen door de vennootschap van deze verbintenissen en overeenkomsten.

3. Zij beslissen het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

3. Zij beslissen het aantal zaakvoerders vast te stellen op twee, en benoemen tot niet-statutaire

zaakvoerder(s) voor onbepaalde duur:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

De heer MAES Jan Nicole Romain, geboren te Hasselt op 4 mei 1981, wonende te 3582 Beringen (Koersel), Nieuwendijk 56.

- Mevrouw LANGMAK Ellen Gabrielle Elfriede, geboren te Genk op 29 januari 1982, wonende te 3582 Beringen (Koersel), Nieuwendijk 56.

4. Zij stellen vast dat uit te goeder trouw verrich¬te schattingen blijkt dat onderhavige vennootschap voor het eerste boekjaar niet verplicht is krachtens het wetboek van vennootschappen een commissaris te benoemen.

5. Zij beslissen dat het mandaat van zaakvoerder onbezoldigd is.

6. Hij geeft een bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap De Graef-Linsen & Co NV met zetel te 3910 Neerpelt, Boseind 98, ondernemingsnummer 436.935.411, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

AANVAARDING EN BENOEMING

Nadat ondergetekende Notaris aan de comparant kennis heeft gegeven van het Koninklijk Besluit nummer 22 van 24 oktober 1934, verklaren de heer MAES en mevrouw LANGMAK, benoemd tot niet-statutair zaakvoerder, deze functie te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door enige verbodsbepaling die zich daartegen verzet.

Voor ontledend uittreksel.

Samen hiermee neergeled : expeditie van de akte.

Mtr Dirk Seresia

Notaris

24/10/2014
ÿþ Mod PDF 11.1

kr ri,.1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

11111111111.1411,11,g1 11l Il

RECHTBANK van KOOPHANDEL

ANTWEPPEN, afdeling HASSELT

15 OKT. 2014

Griffie

Onclememingsnr : 0556.945.195

Benaming (voluit) ZAKENKANTOOR MARELJA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Diestersteenweg 3t 3970 Leopoldsburg, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Benoeming bijkomend zaakvoerder Tekst:

Op de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders van 01 september 2014 wordt beslist om Dhr Jef Knevels, wonende te Kerkplein 9/7 te 3920 Lommel te benoemen tot niet-statutair en onbezoldigd zaakvoerder en dit met ingang van 10 oktober 2014 en voor onbepaalde duur.

Maes Jan

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz.-Van B vermelden-:  Rectô : Naam -en hoedanigheid-van de instruiiiéntérende notaris, hetzifVed-e perab(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 22.06.2016 16208-0075-016

Coordonnées
ZAKENKANTOOR MARELJA

Adresse
DIESTERSTEENWEG 31 3970 LEOPOLDSBURG

Code postal : 3970
Localité : LEOPOLDSBURG
Commune : LEOPOLDSBURG
Province : Limbourg
Région : Région flamande