ZANDBEDRIJF VELBO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZANDBEDRIJF VELBO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 428.625.776

Publication

30/04/2014
ÿþvol behoi aan Belg Staatt

mal 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, ardeling HASSELT

1 7 APR, 2014

Griffie



Ondememingsnr: 0428.625.776 - RPR Hasselt

Benaming (voluit) : Zandbedrijf Velbo

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Boskantstraat 42

3920 Lommel



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge !i Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING - OMZETTING IN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP

_! MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - KAPITAALVERHOGING

Uit een akte verleden voor Meester Philippe Crolle, notaris te Lommel op 24 maart 2014,;; geregistreerd, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze!; ; vennootschap 'ZANDBEDRIJF VELBO" met zetel te 3920 Lommel, Boskantstraat 42, de volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing

!i De vergadering beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar 3920 Lommel,:

Luikersteenweg 316/A000 en dit met ingang van 27 februari 2014.

Ingevolge het genomen besluit beslist de vergadering om de statuten aan te passen.

Tweede beslissig "

a. De voorzitter en de notaris worden door de vergadering vrijgesteld om lezing te geven vans; het verslag voorzien in artikel 559 van het Wetboek van Vennootschappen, inhoudende een!l omstandige verantwoording van de doelswijziging, waarvan de aandeelhouders verklaren!; perfect kennis te hebben.

De vergadering erkent dat de staat van activa en passiva, gehecht aan vermeld verslag, dateert van minder dan drie maanden, te weten 31 december 2012.

b. Waarna de vergadering beslist het doel te wijzigen als voorgesteld onder punt 2 van de,

agenda.

Ingevolge het genomen besluit beslist de vergadering om de statuten aan te passen.

Derde beslissing omvorming

a) De vergadering ontslaat de voorzitter van voorlezing van het verslag van de Raad vans

!! Bestuur, gedateerd 27 februari 2014 dat het voorstel tot omvorming van de vennootschap!!. toelicht, en van het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor de BVBA "Hubert Vencken';!';

!! met zetel te Bree, Millenstraat 34, vertegenwoordigd door de heer Vencken Hubert,!! bedrijfsrevisor, omtrent de staat waarop actief en passief, afgesloten per 31 december 2013,! van de vennootschap werden samengevat

! De vennoten erkennen op voorhand dezer kennis te hebben genomen van deze verslagen.

b) De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, de BVBA "Hubert Vencken', met zetel) te Bree, Millenstraat 34, vertegenwoordigd door de heer Vencken Hubert, bedrijfsrevisor, luiden letterlijk als volgt: "Mijn werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het: netto-actief, zoals dat blijkt uit de tussentijdse staat per 31.12.2013 die het bestuursorgaan:;

van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. _,"

Uit mijn werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te;i stellen bij de kapitaalverhoging en de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken de er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Ik dien een voorbehoud te formuleren over de voorraden ten bedrage van ¬ 180.000,00 gezien' de onmogelijkheid van een fysische controle per opnamedatum, over de inbaarheid van de handelsvorderingen ten bedrage van ¬ 482.526,85, en over de volledigheid van de schulden ten opzichte van de schuldeisers.

Het netto-actief volgens deze tussentijdse staat van ¬ 2.788.628,58 is voldoende hoog voor de omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Gedaan te Bree, 19 maart 2014.

Hubert VENCKEN

Bedrijfsrevisor

HUBERT VENCKEN BVBA"

c) De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen; de activiteit en het maatschappelijk doel worden gewijzigd als vermeld onder punt 2 van de agenda;

De omvorming geschiedt op basis van actief en passief van de vennootschap, afgesloten per 31 december 2013; alle verrichtingen die sedert die datum werden gedaan door de naamloze vennootschap `ZANDBEDRIJF VELBO" worden verondersteld te zijn verricht door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Vierde beslissing

De vergadering aanvaardt vanaf vierentwintig maart tweeduizend en veertien het ontslag van

de bestuurders:

1) de heer Vanvelthoven Jacobus Henricus, geboren te Lommel op 24 januari 1951, wonende te 3920 Lommel, Sint-Bernardusstraat 5,

2) mevrouw Deckers Lydia Augusta, geboren te Lier op 24 augustus 1953, wonende te 3920 Lommel, Sint-Bernardusstraat 5,

3) de heer Vanvelthoven Benut Albert Gabrielle, geboren te Lommel op 5 november 1976, wonende te 3920 Lommel, Luikersteenweg 426,

4) de heer Vanvelthoven Arne Maria Gustaaf, geboren te Lommel op 14 januari 1980, wonende te 3920 Lommel, Sint-Barbarastraat 15,

5) De naamloze vennootschap "Bovel", met zetel te 3920 Lommel, Sint-Bernardusstraat 5, ondernemingnummer 0426 554.134 - RPR Hasselt, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Deckers Lydia, voornoemd,

hen wordt décharge gegeven voor hun tot op vierentwintig maart tweeduizend veertien gevoerd beleid.

De vergadering stelt aan voor onbepaalde duur als statutaire zaakvoerders van de BVBA "ZANDBEDRIJF VELBO":

1) de heer Vanvelthoven Jacobus Henricus, geboren te Lommel op 24 januari 1951, wonende te 3920 Lommel, Sint Bernardusstraat 5, die aanvaardt.

2) mevrouw Deckers Lydia Augusta, geboren te Lier op 24 augustus 1953, wonende te 3920 Lommel, Sint-Bernardusstraat 5, die aanvaardt.

De vergadering stelt aan voor onbepaalde duur als niet-statutaire zaakvoerders van de BVBA "ZANDBEDRIJF VELBO":

1) de heer Vanvelthoven Bengt Albert Gabrielle, geboren te Lommel op 5 november 1976, wonende te 3920 Lommel, Luikersteenweg 426, die aanvaardt.

2) de heer Vanvelthoven Arne Maria Gustaaf, geboren te Lommel op 14 januari 1980, wonende te 3920 Lommel, Sint Barbarastraat 15, die aanvaardt.

3) De naamloze vennootschap "Bovet", met zetel te 3920 Lommel, Sint-Bernardusstraat 5, ondernemingnummer 0426.554.134 - RPR Hasselt, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Deckers Lydia, voornoemd, die aanvaardt.

Vijfde beslissing

Aanneming en goedkeuring van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "ZANDBEDRIJF VELBO".

Zesde beslissing

De vergadering beslist op vierentwintig maart tweeduizend veertien om een dividend uit te keren in het kader van artikel 537 van het Wetboek van lnkomstenbelastingen ten bedrage van twee miljoen vijfhonderdduizend euro (2.500.000,00 EUR) aan te rekenen op de beschikbare reserves.

De raad van bestuur is gehouden om de roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) op voormelde dividenduitkering onmiddellijk te voldoen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor- °

behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Comparanten verklaren door ondergetekende notaris voldoende ingelicht te zijn aangaande artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen en de regelgeving betreffende de liquidatiebonus. Zij ontslaan ondergetekende notaris van alle verantwoordelijkheid dienaangaande.

Zevende beslissing - voorafgaande verslagen

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de in de agenda aangekondigde verslagen, waarvan de aandeelhouders verklaren een afschrift te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen, met name: a/ het verslag opgesteld door de BVBA "Hubert Vencken" te 3960 Bree, Millenstraat 34, vertegenwoordigd door de heer Vencken Hubert, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen door de raad van bestuur aangesteld.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura luiden als volgt:

"Besluit

Uit mijn onderzoek, met betrekking tot de geplande kapitaalverhoging in ZANDBEDRIJF VELBO NV bestaande uit de omzetting van de schuldvordering welke is ontstaan uit de uitkering van een dividend, voor een totaal netto bedrag van ¬ 2.250.000,00, is gebleken dat naar mijn mening en onder voorbehoud van de continuïteit van de vennootschap:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van de waarde van de verhoging van de bestaande aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura; alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%;

2. onder voorbehoud van de niet-annulering van de algemene vergadering van 24 maart 2014 die zal beslissen over de dividenduitkering die aan de oorsprong ligt van de te brengen schuldvordering op grond van de niet-naleving van de vormvoorschriften inzake de bijeenroeping van de algemene vergadering:

- de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

- de door de partijen toegepaste waarderingswijze in het geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde van ¬ 2.250.000,00, de waardering is gebaseerd op de nominale waarde van de in te brengen schuldvordering, na de boeking van het dividend;

3. de als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat. uit de verhoging van de fractiewaarde van de 200 reeds bestaande aandelen van ZANDBEDRIJF VELBO NV, elk met een bedrag van ¬ 11.250,00; het eigen vermogen van de vennootschap zal verminderen met een bedrag van ¬ 125.000,00;

4. deze kapitaalverhoging volledig kadert in de programmawet van 28 juni 2013, artikel 537 WiB92;

5. deze kapitaalverhoging zal gerealiseerd worden zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Gezien alle aandelen in handen zijn van de inbrengers, is deze werkwijze evenwel

verantwoord.

Mijn opdracht bestaat er echter niet In een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid

en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Bree, 19 maart 2014.

Hubert VENCKEN

Bedrijfsrevisor

HUBERT VENCKEN BVBA"

b/hef verslag opgesteld door de raad van bestuur overeenkomstig artikel 602 van het

genoemde wetboek.

Deze verslagen zullen neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel,

samen met de expeditie van onderhavig proces-verbaal.

Achtste beslissing - Kapitaalverhoging

a) Overeenkomstig artikel 537, lste lid WiB92, heeft de bijzondere algemene vergadering van vierentwintig maart tweeduizend veertien voorafgaand beslist een tussentijds bruto-dividend uit te keren, waarop roerende voorheffing verschuldigd is, en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves. Deze dividenden worden betaalbaar gesteld door boeking op rekening-courant van de respectieve aandeelhouders.

Vervolgens beslist deze vergadering om het kapitaal te verhogen met twee miljoen tweehonderd vijftigduizend euro (2.250.000,00 EUR) om het van tweeënzestigduizend euro

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor- c behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1



(62.000,00 EUR) op twee miljoen driehonderd en twaalfduizend euro (2.312.000,00 EUR) tel brengen door inbreng in natura van voormelde rekening-couranten.

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in natura en zonder uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen.

b) Verwezenliikinq van de inbreng

De aandeelhouders, allen voornoemd, die na voorlezing van het voorafgaande, verklaren volledig op de hoogte te zijn van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap, met hun netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging, door inbreng van de credit rekening-courant op hun naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor.

c) Vaststelling van de verwezenlijking van de inbreng

De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te acteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op twee miljoen driehonderd en twaalfduizend euro (2.312.000,00 EUR) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door tweehonderd (200) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

d) Aanpassing van de statuten

Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om het artikel 5 van de statuten als

volgt te wijzigen:

Artikel 5 - Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twee miljoen driehonderd en twaalfduizend euro

(2.312.000,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen op naam, zonder nominale

waarde.

Nj ende beslissing

De vergadering machtigt de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen beslissingen en

geeft opdracht aan ondergetekende notaris tot corirdinatie van de statuten.

STATUTEN

Benaming : De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming 'ZANDBEDRIJF VELBO':

Ze j: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3920 Lommel, Luikersteenweg 316/A000.

Doel : De vennootschap heeft als doel :

- De uitbating van zandgroeven, de aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, import en export, het verwerken van zand, grint, kiezel, aanvulzand en aanverwante grondstoffen, evenzo het vervoer hiervan en allerhande grond- en afbraakwerken.

- De ontginning en in concessieneming van groeven, graverijen, gronden en putten.

- Het uitvoeren van grondwerken.

- Het opvullen van putten, groeve en graverijen met allerlei materialen.

- Het tussentijds opslaan en behandelen van uitgegraven bodem.

- Het breken, zeven, sorteren, afvoeren, verhandelen en behandelen van alle afval- en bouwstoffen.

- De recyclage en ontginning van alle grondsoorten met behulp van alle mogelijke technieken en machines.

- Hef verwerven van rechten op groeven, graverijen, gronden en putten zowel in eigendom, in concessie, alsmede andere zakelijke en/of persoonlijke rechten met het oog op de uitoefening van de activiteiten hiervoor vermeld.

- Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

- Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" Voor-s behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 111

°

Voor-t behouden aan het Belgisch Staatsblad



bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op!lei vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

- Het waarnemen van functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

- Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

- Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen:

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen ; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen en rollend materieel, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doe! verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Duur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twee miljoen driehonderd en twaalfduizend euro (Z312.000,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen op naam, zonder nominale waarde.

Bestuursorgaan - Bestuursbevoegdheid - Vertegenwoordigingsbe-voegdheid :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder !n naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur die door het wordt vastgesteld.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

" " Voor-' behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Worden aangesteld als statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur: ------

1) de heer Vanvelthoven Jacobus Henricus, geboren te Lommel op 24 januari 1951, wonende te 3920 Lommel, Sint Bernardusstraat 5, die aanvaardt.

2) mevrouw Deckers Lydia Au_gusta, geboren te Lier op 24 augustus 1953, wonende te 3920 Lommel, Sint Bernardusstraat 5, die aanvaardt.

ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De statutaire zaakvoerders kunnen afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, de vennootschap vertegenwoordigen jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De niet-statutaire zaakvoerders kunnen, indien er meerdere zaakvoerders zijn, de vennootschap enkel samen met een andere, statutaire of niet-statutaire, zaakvoerder vertegenwoordigen jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Winstverdeling : Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Boeklaar: Het boekjaar begint op één april en eindigt op eenendertig maart van het daaropvolgend jaar.

Gewone algemene vergadering :

De jaarvergadering zal gehouden worden op de zevende augustus om 18.00 uur.

Statutaire Zaakvoerders :

De vergadering stelt aan voor onbepaalde duur als statutaire zaakvoerders van de BVBA

"ZANDBEDRIJF VELBO":

1) de heer Vanvelthoven Jacobus Henricus, geboren te Lommel op 24 januari 1951, wonende te 3920 Lommel, Sint-Bernardusstraat 5, die aanvaardt.

2) mevrouw Deckers Lydia Augusta, geboren te Lier op 24 augustus 1953, wonende te 3920 Lommel, Sint Bernardusstraat 5, die aanvaardt.

Niet-Statutaire zaakvoerders :

De vergadering stelt aan voor onbepaalde duur als niet-statutaire zaakvoerders van de BVBA

"ZANDBEDRIJF VELBO":

1) de heer Vanvelthoven Bengt Albert Gabrielle, geboren te Lommel op 5 november 1976, wonende te 3920 Lommel, Luikersteenweg 426, die aanvaardt.

2) de heer Vanvelthoven Arne Maria Gustaaf, geboren te Lommel op 14 januari 1980, wonende te 3920 Lommel, Sint Barbarastraat 15, die aanvaardt.

3) De naamloze vennootschap "Bovet", met zetel te 3920 Lommel, Sint Bernardusstraat 5, ondernemingnummer 0426.554.434 - RPR Hasselt, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Deckers Lydia, voornoemd, die aanvaardt.

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Philippe Crolla.

Werden neergelegd : 1) afschrift van de akte; 2) uittreksel van de akte; 3) bijzonder verslag van de raad van bestuur; 4) verslag van de bedrijfsrevisor en 5) coördinatie der statuten.

Op de laatste blz. van Luik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/08/2014 : HA065477
16/08/2012 : HA065477
02/02/2012 : HA065477
28/09/2011 : HA065477
28/10/2010 : HA065477
06/10/2010 : HA065477
27/10/2009 : HA065477
25/09/2008 : HA065477
04/10/2007 : HA065477
27/09/2006 : HA065477
20/09/2005 : HA065477
08/10/2004 : HA065477
16/09/2004 : HA065477
12/09/2003 : HA065477
11/04/2003 : HA065477
16/08/2002 : HA065477
25/09/2015 : HA065477
13/09/2000 : HA065477
21/12/2015 : HA065477
23/10/1998 : HA65477
19/09/1992 : HA65477
09/04/1986 : HA65477

Coordonnées
ZANDBEDRIJF VELBO

Adresse
LUIKERSTEENWEG 316/A000 3920 LOMMEL

Code postal : 3920
Localité : LOMMEL
Commune : LOMMEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande