ZANGERHEI B.V.

Divers


Dénomination : ZANGERHEI B.V.
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 537.485.314

Publication

26/08/2013
ÿþ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

Neergelegd fer griffie der

rechtbank v. koophendel te TOJt EREN

1 11 -08- 2013

D Hoofdgriffier,

Griffie

Ondernemingsnr 0 5 3 7 . 4 8 5 . 3 1 4

Benaming

(voluit) ; Zangerhei B.V.

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap naar Nederlands recht

Zetel : statutaire zetel te Schinveld (Nederland), zetel van werkelijke leiding te 3740

Bilzen (België), Zangerhei,straat 100

(volledig adres)

Onderwerp akte : VASTSTELLING VAN DE STATUTEN INGEVOLGE DE VASTSTELLING VAN DE VERPLAATSING VAN DE ZETEL VAN WERKELIJKE LEIDING VAN DE VENNOOTSCHAP

Uit een proces-verbaal gehouden voor Meester Yves Tuerlinckx, notaris te Bilzen, op 7 augustus 2013 , nog ter registratie over te leggen, blijkt:

De naar Nederlands recht opgerichte vennootschap ZANGERHEI B.V., statutair gevestigd te Schinveld (Nederland), met adres te 6451 PJ Schinveld (Nederland), Ruscher 1, heeft bij besluit van 21 februari 2013 besloten om per 1 september 2012 de zetel van werkelijke leiding van de vennootschap te verplaatsen naar volgend adres in België: 3740 Bilzen, Zangerheistraat 100, en dit zonder daartoe de vennootschap in ontbinding te stellen.

Ingevolge deze beslissing werd besloten de rechtsvorm van de vennootschap te regulariseren door te opteren voor de vennootschapsvorm die het nauwst aanleunt bij deze van de besloten vennootschap naar Nederlands recht, met name de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Verder werd vastgesteld dat de vennootschap, zonder over te gaan tot omvorming naar een Belgische vennootschap, zich onderwerpt aan de regels van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht, als zijnde de vennootschapsvorm die het nauwst aansluit bij de besloten vennootschap naar Nederlands recht.

De statuten van de BVBA werden eerder al vastgesteld bij proces-verbaal verleden voor notaris Petrus Johannus Nicolaas Titus ZEESTRATEN te Heerlen (Nederland) op 21 februari 2013, en in dit proces-verbaal bekrachtigd. Uit deze statuten blijkt onder meer:

RECHTSVORM - BENAMING

De vennootschap is een besloten vennootschap naar Nederlands recht, en draagt de naam ZANGERHEI B.V.; zij onderwerpt zich aan de regels van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht, als zijnde de vennootschapsvorm die het nauwst aansluit bij de besloten vennootschap naar Nederlands recht.

ZETEL

De statutaire zetel van de vennootschap is gevestigd te Schinveld (Nederland).

De zetel van de werkelijke leiding van de vennootschap werd ingevolge beslissing van de enige aandeelhouder

met ingang van 1 september 2012 gevestigd te 3740 BlIzen (België), Zangerheistraat 100.

DOEL

De vennootschap heeft ten doet:

1, Het beleggen van vermogen in effecten, registergoederen, schuldvorderingen en andere vermogenswaarden, het verkrijgen, beheren, exploiteren en vervreemden van deze beleggingsobjecten of rechten daarop.

2, Onder het doel der vennootschap is mede-begrepen:

a. het deelnemen in of optreden ais (commanditair of beherend) vennoot in (gezamenlijke) ondernemingen, het bestuur voeren over en het financieren van of zich op andere wijze interesseren bij andere ondernemingen of vennootschappen;

b, het zekerheid geven voor schulden van en het zich verbinden tot hoofdelijk medeschuldenaar met derden; c. de uitvoering van pensioenregelingen en het sluiten van kansovereenkomsten.

3. Binnen haar doel kan de vennootschap al datgene verrichten wat met dit doel in de ruimste zin verband houdt zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden.

Op de laatste blz., van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

, y

4. " nt

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

DUUR en AANVANG

De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur te rekenen vanaf haar oprichting. GEPLAATST EN GESTORT KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal der vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) en is verdeeld in honderd (100) gewone aandelen, zonder nominale waarde, die elk het honderdste vertegenwoordigen van het vermogen van de vennootschap. Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is volstort ten belope van achttienduizend euro (¬ 18.000,00). Het kapitaal is bij oprichting gevormd door inbrengen in natura.

WINST en RESERVERINGEN

De winst staat ter beschikking van de algemene vergadering van aandeelhouders.

BOEKJAAR

Het boekjaar der vennootschap loopt van één januari tot en met eenendertig december daaropvolgend.

Het eerste boekjaar van de vennootschap loopt van de oprichtingsdatum, hetzij 14 augustus 2012, tot 31

december 2013.

JAARVERGADERING

Elk jaar wordt ten minste één algemene vergadering gehouden en wel op vijftien juni om vijftien uur. Indien

deze dag een feestdag ts, zat de vergadering plaats hebben op de volgende werkdag.

De jaarvergaderingen worden gehouden in de plaats waar de vennootschap haar zetel heeft tenzij met

inachtneming van de wettelijke bepalingen op een andere plaats rechtsgelding vergaderd kan worden.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2014.

OMVANG EN WIJZE VAN UITOEFENING VAN BESTUUR

Artikel 7.

1. Het bestuur/de zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap, voor zover uit de wet niet anders voortvioeit.

2. De bevoegdheid tot vertegenwoordiging komt mede aan iedere bestuurder/zaakvoerder afzonderlijk toe.

VENNOOT - BENOEMINGEN

Is enige vennoot van de vennootschap sinds haar oprichting, en werd tevens benoemd als niet-statutaire zaakvoerder voor onbeperkte duur: de heer JESSEN Wilhelmus Henricus Cornelius, paspoort nummer NJ0127176, Nederlands rijbewijs nummer 470143801, geboren te Stevensweert (Nederland) op 29 oktober 1953, wonende te 3740 Bilzen, Zangerheistraat 100.

Zijn mandaat is kosteloos.

VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt verleend aan Ernst & Young, met zetel te Hasselt, alsmede aan haar vertegenwoordigers en aangestelde om de nodige inschrijvingen in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) te verrichten, met inbegrip van eventuele verbeteringen, wijzigingen en/of schrappingen van die inschrijving alsmede alle formaliteiten te vervullen die zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de belasting over de toegevoegde waarde (btw), de sociale kas, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag registraties en erkenningen als aannemer enzovoorts, met inbegrip van aile latere mogelijke wijzigingen dienaangaande.

Voor analytisch uittreksel.

(get.) Yves TUERL.INCKX, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Een eensluidend afschrift van de akte.

- Een uittreksel van de akte.

- Een afschrift van het aangehechte proces-verbaal van 21 februari 2013 waarin de volmacht vervat zit,

voorzien van de apostille.

- De tekst der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.08.2016, NGL 31.08.2016 16518-0170-010

Coordonnées
ZANGERHEI B.V.

Adresse
ZANGERHEISTRAAT 100 3740 BILZEN

Code postal : 3740
Localité : BILZEN
Commune : BILZEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande