ZAVELL

Divers


Dénomination : ZAVELL
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 536.378.128

Publication

12/07/2013
ÿþt

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr 0 5 3 á. 3 7 8, l 2 8

Benaming

(voluit) : ZAVELI.

(verkort):

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Sint-Martensbergstraat 13, 3600 Genk

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit de onderhandse oprichtingsakte van 1 juli 2013 blijkt dat een burgerlijke vennoctschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht onder de benaming ZAVELL met als beherende vennoot de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennoctschap met beperkte aansprakelijkheid Bart Vandeloo bvba met zetel te 3600 Genk, Sint-Martensbergstraat 13, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Tongeren met als ondernemingsnummer 0458.161.979.

Mevrouw Vandijck Carine, wonende te 3600 Genk, Sint-Martensbergstraat 13 is stille vennoot, enkel gehouden tot inbreng bij wijze van geldschieting.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3600 Genk, Sint-Martensbergstraat 13.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt zeshonderdvijftigduizend euro, verdeeld in zeshonderdvijftig aandelen zonder nominale waarde waarop werd ingeschreven door de burgerlijke vennootschap cnder de vorm van een bvba Bart vandeloo bvba voor een nog te volstorten bedag van zeshonderdnegenenveertigduizend euro waarvoor zeshonderdnegenenveertig aandelen worden toegekend en door de stille vennoot mevrouw Carine Vandijck bij wijze van geldschieting voor een nog te volstarten bedrag van duizend euro waarvoor haar één aandeel wordt toegekend.

Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar vangt aan bij oprichting en loopt tot éénendertig december tweeduizendveertien met dien verstande dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die sedert één mei tweeduizenddertien zijn aangegaan voor rekening van de vennootschap.

Het batig saldo van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de boekhoudwetgeving. Dit saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering. De winst zal jaarlijks onder de vennoten verdeeld worden naar evenredigheid van hun inbreng. De vennoten mogen evenwel bij gewone meerderheid beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk vooraf genomen op de winsten. Zij zullen eveneens bij gewone meerderheid mogen beslissen de gereserveerde winst van voorgaande boekjaren geheel of gedeeltelijk uit te delen pro rata hun inbreng.De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde verhouding dan deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten. Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun bijdrage mogen overtreffen.

De vennootschap wcrdt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders.

Wordt tot zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur, voornoemde burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bvba Bart Vandeloo bvba, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Bart Vandeloo. Het mandaat kan niet zonder wettige reden herroepen worden zolang de vennootschap duurt.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het verwezenlijken van het doel. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan volmachten geven voor een of meerdere zaken aan een of meerdere gevolmachtigden.

Burg. venn. Bart Vandeloo bvba, vertegenwoordigd door Bart Vandeloo za akvoerder

lvae.gt}trijtrrOrgrittie dor

rechtbank v. koOphandel te TQNGEflEN

~ a -07- 2013

De Hooldgrlttier,Griffte

nh1I

Y

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

31/08/2015
ÿþ Motl Wptl i1.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IlIIIIIHmni*151476*

Vol ballot aan Beig1 Staat; u i



N

Neer(feldentif erflip çler rerT-itóank y. koophlndpl Antw9rptrf aid. Tonaeren

2 0 ~ÔB~ "lb

Griffie

griffipr,

Ondernetningsnr ; 0536.378.128 Benaming

(voluit) : ZAVELL (verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Sint-Martensbergstraat 13, 3600 Genk

(volledig adres)

Onderwerp akte ; KAPITAALVERHOGING

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 19 juli 2015 blijkt het kaptaal van de vennootschap verhoogd werd met zestigduizend euro (¬ 60.000,00) om het te brengen van zeshonderdvijftigduizend euro (¬ 650.000,00) naar zevenhonderdentienduizend euro (¬ 710.000,00) door inbreng ln geld van een bedrag van zestigduizend euro (¬ 60.000,00) tegen uitgifte van zestig (60) aandelen. Artikel 6 van de statuten werd aangepast als volgt : Het vennootschappelijk kapitaal wordt bepaald op

" zevenhonderdentienduizend euro (¬ 710.000,00) verdeeld in zevenhonderdentien (710) maatschappelijke aandelen zonder nominale waarde die elke één zeven honderd en tiende (11710) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Burg. venn. Bart Vandeloo bvba, vertegenwoordigd door Bart Vandeloo

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
ZAVELL

Adresse
SINT-MARTENSBERGSTRAAT 13 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande