GALERIJ CANADA

Divers


Dénomination : GALERIJ CANADA
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 416.285.990

Publication

19/06/2014
ÿþ Nad Md 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

te

rechtbank van koophandel Brussel

I 11I II Ilfl1 II I !II

*14119294*

II

II

neergelegd/ontvangen op

I 0 MI 2014

griffie van de Neefizietndstalige

Ondernemingsnr : 0416285990

Benaming

(vok.4 GALERIJ CANADA

(verkort) :

Rechtsvorm:. Naamloze vennootschap

Zetel: Tervuerenlaan 196 bus 9 1150 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte: HERKIEZING BESTUURDER

Uit het verslag van de algemene vergadering van 2 juni 2014 blijkt dat de S.A. Appache met zetel te 1190i Vorst, Canadastraat 11 met vaste vertegenwoordiger de heer Thierry Motte wonende te 1190 Vorst, Canadastraat 11 wordt herbenoemd als bestuurder. Haar mandaat heeft een looptijd van zes jaar en komt te: vervallen na de jaarvergadering van 2020.

Voor eensluidend uittreksel

Gedelegeerd bestuurder

SPRL Via Veneto Investement

Met vaste vertegenwoordiger

Motte Gatienne

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/02/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MUSSE_

'1 fefgB 2014

ll1I111irm~rir~!mm

*14095590

Ondernemingsnr : 0416.286.990

Benaming

(voluit) : GALERIJ CANADA

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Tervurenlaan 196 bus 9, 1150 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Peter Verstraete te Roeselare op 29 januari 2014, neergelegd ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "GALERIJ CANADA", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1150 Brussel, Tervurenlaan 196 bus 9, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel met ondernemingsnummer 0416.285.990, onder meer heeft besloten:

EERSTE BESLUIT  Kennisname van het verslag van de bijzondere algemene vergadering

De vergadering neemt kennis van het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 31 december 2013, die beslist heeft tot toekenning van een dividend voor een bruto bedrag van driehonderd twintigduizend euro (¬ 320.000,00), te verminderen met een bedrag van de roerende voorheffing van tien (10) procent, zijnde tweeëndertigduizend euro (¬ 32.000,00), in totaal tweehonderd achtentachtigduizend euro (¬ 288.000,00) netto dividend.

TWEEDE BESLUIT  Kennisname van het verslag van de bestuurders

De vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de bestuurders van 13 december 2013 met betrekking tot de voorgenomen kapitaalverhoging.

DERDE BESLUIT  Kennisname van het verslag van de bedrijfsrevisor

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de bedrijfsrevisor, te weten de Burg. Ven. CVBA BDO Bedrijfsrevisoren, Kwadestraat 153/5, 8800 Roeselare, vertegenwoordigd door de heer Peter Vandewalle, bedrijfsrevisor, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt;

"5. Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de NV GALERIJ CANADA, bestaat uit de inbreng van de dividendvordering die de aandeelhouders van de NV GALERIJ CANADA zullen verkregen hebben, mits goedkeuring door de algemene vergadering van de vooropgestelde uitkering van een tussentijds dividend van netto 288.000,00 EUR, voor een inbrengwaarde van 288.000,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van het uitkeren van het beschreven tussentijds dividend en van de opneming van het netto bedrag in het credit van een schuldrekening op naam van iedere aandeelhouder, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dal de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met de verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd

Alhoewel het Wetboek van Vennootschappen voorziet dat een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid sowieso geacht wordt om nieuwe aandelen uit te geven wanneer zij haar kapitaal wit verhogen door middel van een inbreng in natura, wordt een uitgifte van nieuwe aandelen achterwege gelaten, omdat alle aandeelhouders proportioneel intekenen op de kapitaalverhoging.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de NV GALERIJ CANADA en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt. Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Çiï

Voor-

Roeselare, 13 december 2013 -'-

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Peter VANDEWALLE"

Neerlegging verslagen

Een exemplaar van voormelde verslagen van de bestuurders en van de bedrijfsrevisor zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

VIERDE BESLUIT  Kapitaalverhoging door inbreng in natura (in het kader van artikel 537 WIB92)

De vergadering beslist vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van tweehonderd achtentachtigduizend euro (¬ 288.000,00) om het kapitaal te brengen van tweehonderd zeventigduizend euro (¬ 270.000,00) op vijfhonderd achtenvijftigduizend euro (¬ 558.000,00), door inbreng in natura van de vordering in rekening-courant van de aandeelhouders uit voormelde dividenduitkering, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen, doch mits verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Inbreng

De aandeelhouders verklaren in de vennootschap een inbreng te doen van hun vordering in rekening-courant uit voormelde dividenduitkering ten belope van tweehonderd achtentachtigduizend euro (¬ 288.000,00), als volgt:

- Mevrouw Eliane Motte, voornoemd, doet een inbreng van haar vordering in rekening-courant uit voormelde dividenduitkering ten belope van zesentachtigduizend zevenhonderd zestig euro (¬ 86,760,00);

- De heer Thierry Motte, voornoemd, doet een inbreng van zijn vordering in rekening-courant uit voormelde dividenduitkering ten belope van tweeënnegentigduizend zevenhonderd zestig euro (¬ 92.760,00);

- Mevrouw Gatienne Motte, voornoemd, doet een inbreng van haar vordering in rekening-courant uit voormelde dividenduitkering ten belope van honderd en achtduizend vierhonderd tachtig euro (¬ 108.480,00), Algemene voorwaarden van de inbreng

De vordering uit de dividenduitkering wordt ingebracht in volle eigendom onder de gewone waarborg als naar rechte en voor vrij, zuiver en onbelast van enig pand of beslag of welkdanig beletsel ook,

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door de verschijners en wordt geschat op tweehonderd achtentachtigduizend euro (E 288.000,00), zijnde de nominale waarde van voormelde inbreng.

VIJFDE BESLUIT  Vaststelling verwezenlijking kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans vijfhonderd achtenvijftigduizend euro (¬ 558.000,00) bedraagt, vertegenwoordigd door tweeduizend vierhonderd (2.400) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

ZESDE BESLUIT  Aanpassing statuten

De vergadering besluit om in uitvoering van de hiervoor genomen beslissingen, artikel vijf van de statuten te wijzigen als volgt:

"Het geheel geplaatst kapitaal bedraagt vijfhonderd achtenvijftigduizend euro (¬ 558.000,00). Het is verdeeld in tweeduizend vierhonderd (2.400) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/tweeduizend vierhonderdste deel van het kapitaal vertegenwoordigen."

ZEVENDE BESLUIT  Coördinatie  volmacht

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de bestuurders tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst van de statuten.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

een afschrift van het proces-verbaal van 29 januari 2014;

- verslag van de bestuurders;

- verslag van de bedrijfsrevisor;

- de gecoördineerde tekst van de statuten.

Peter Verstraete, notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/08/2013 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2012, APP 17.06.2013, DPT 30.07.2013 13370-0060-011
10/07/2013
ÿþ Med Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lI i 11fl I 1 IIIIU I II O

*13105540*

0 1 JUkL. 1013

BRUSSEL

Griffie

Ondernemingsnr : 0416285990

Benaming

(voluit) : GALERIJ CANADA

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Tervurenlaan 196 bus 91154 Sint-Pieters-Woluwe

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERKIEZING BESTUURDER - BEVESTIGING VOORZITTER RAAD VAN BESTUUR - BEVESTIGING MACHTEN VAN DAGELIJKS BESTUUR

Uit het verslag van de jaarvergadering van 3 juni 2013 blijkt dat het mandaat ais bestuurder van de SPRL' Via Veneto lnvestment gevestigd te 1150 Sint-Pieters-Woluwe, Tervurenlaan 196 bus 9 met vaste vertegenwoordiger mevrouw Gatienne Motte wonende te 1150 Sint-Pieters-Woluwe, Tervurenlaan 196 bus 9; hernieuwd werd voor een nieuwe termijn van 6 jaar en dit met ingang vanaf de jaarvergadering van 3 juni 2013.: Haar mandaat zal vervallen onmiddellijk na de jaarvergadering van 2019.

Uit het verslag van de zitting van de raad van bestuur van 3 juni 2013 blijkt dat de SPRL Via Veneto' Investment met vaste vertegenwoordiger mevrouw Gatienne Motte bevestigd werd ais voorzitter van de raad, van bestuur. Er blijkt eveneens dat de machten van dagelijks bestuur, toegekend aan de SPRL Via Veneto Investment met vaste vertegenwoordiger mevrouw Gatienne Motte bevestigd werden. De SPRL Via Veneto Investment met vaste vertegenwoordiger mevrouw Gatienne Motte zal de titel van gedelegeerd bestuurder dragen. In haar hoedanigheid van gedelegeerd bestuurder beschikt zij, alleen optredend, over de meest uitgebreide machten van dagelijks bestuur.

Voor eensluidend uittreksel

SPRL Via Veneto Investment

Vaste vertegenwoordiger

Motte Gatienne

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/08/2012
ÿþ Motl Word 7 LI

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1-1 .ee~ ~_~

Griffie

Voorbehoud(

aan he

Belgisc Staatsbh

*iaiasoei

Ondernemingsnr : 0416285990

Benaming

(voluit) : GALERIJ CANADA

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Tervurenlaan 196 bus 9 1150 Sint-Pieters-Woluwe

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERKIEZING BESTUURDER

Er blijkt uit het verslag van de jaarvergadering van 4 juni 2012 dat het mandaat van mevrouw Eliane Motte, wonende te Frankrijk, rue de Vaneau 5 te 75007 Parijs wordt hernieuwd voor een periode van zes jaar. Maar mandaat komt te vervallen na de jaarvergadering van 2018 en zal onbezoldigd worden uitgeoefend,

Voor eensluidend uittreksel

SPRL Via Veneto investnient

Motte Gatienne

Vaste vertegenwoordiger

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 19.07.2012 12308-0201-011
06/01/2012
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

JII IJ !I! hifi hifi 1IJ IIJI 111111111 JI

*12006150+

2 6 DEC 20i

nnekg. ~

.~

Griffie

Ondernemingsnr : " 4416.285.990

Benaming

(voluit) : "Galerij Canada"

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Tervurenlaan 196 bus 9 - 1150 Brussel

Onderwerp akte : Statutenwijziging - Bevoegdheden

Voor Meester Bruno MICHAUX, geassocieerd notaris met standplaats te Etterbeek, op 22 december 2011, wordt gehouden de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de naamloze vennootschap- "GALERIJ CANADA", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1150 Brussel, Tervurenlaan, 196 bus 9.

De vergadering heeft met eenparigheid van stemmen beslist

1) De vergadering besluit om de effecten aan toonder, die volledig volgestort zijn, om te zetten naar effecten op naam of gedematerialiseerde effecten.

De Notaris stelt de vergadering op de hoogte dat hij, voorafgaand aan de omzetting van de bestaande' effecten aan toonder, contact zal moeten opnemen met een vereffeningsinstelling of een rekeninghouder in de zin van artikel 475ter van het Wetboek van Vennootschappen, teneinde alle noodzakelijke maatregelen te. nemen.

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris om in een authentieke akte vast te stellen dat het; aandeelhoudersregister geopend is en dat de inschrijvingen in het aandeelhoudersregister op naam werden: verwezenlijkt. De effecten zijn aan ondergetekende notaris overhandigd na te zijn verscheurd.

2) De vergadering besluit om artikel 6 van de statuten zuiver en eenvoudig te schrappen en te vervangen'

door volgende tekst:

"Artikel 7:

De aandelen zijn op naam.

- Ze kunnen in gedematerialiseerde effecten worden omgezet."

3) De vergadering verleent de raad van bestuur alle bevoegdheden teneinde de genomen besluiten zoals voorafgaand vastgelegd uit te voeren. Zij machtigt de ondergetekende Notaris om de statuten te coördineren.

Voor beredeneerd uittreksel, get. Bruno Michaux - notaris.Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de, akte en de gecoordineerde tekst der statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 17.06.2011 11169-0309-011
21/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 17.06.2010 10182-0214-011
15/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 11.06.2009 09210-0394-011
24/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 19.06.2008 08244-0114-011
18/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 04.06.2007, NGL 14.06.2007 07218-0012-011
04/12/2006 : KO097611
13/07/2006 : KO097611
20/06/2005 : KO097611
17/06/2005 : KO097611
29/06/2004 : KO097611
07/07/2003 : KO097611
06/09/2001 : KO097611
07/07/1999 : KO097611
05/07/1988 : KO97611
02/07/1986 : KO97611

Coordonnées
GALERIJ CANADA

Adresse
Zetel: Tervuerenlaan 196 bus 9 1150 Brussel

Code postal : 1150
Localité : WOLUWE-SAINT-PIERRE
Commune : WOLUWE-SAINT-PIERRE
Région : Région de Bruxelles-Capitale