OCTAGON WORLDWIDE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : OCTAGON WORLDWIDE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 472.077.224

Publication

19/10/2011
ÿþ-

Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111 UI II I III I lu II V

*11157547*

® 7 I0- 2011

~H

BRUSsE1-

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr ; 0472.077.224

Benaming

(voluit) : OCTAGON WORLDWIDE

Rechtsvorm ; Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel ; Kortenberglaan 100, 1000 Brussel (België)

Onderwerp akte : Sluiting van de vereffening - Volmachten

Uittreksel van de schriftelijke besluiten van de vennoten van 2 september 2011, overeenkomstig artikel 268 §2 van het Wetboek van Vennootschappen

[...]

1. Na kennis te hebben genomen van (i) de rekeningen van de vereffening opgesteld op 14 juni 2011, (ii) het verslag van de vereffenaar, (iii) het verslag van de commissaris en (iv) het verdelingsplan zoals goedgekeurd door de rechtbank van koophandel te Brussel op 26 juli 2011, beslissen de vennoten om het beheer van de vereffenaar alsook de rekeningen van de vereffening waaruit een netto passief blijkt van EUR 6.699.637,30, goed te keuren.

2. Rekening houdend met het akkoord van de schuldeisers om zich niet te verzetten tegen het afsluiten van de vereffening, beslissen de vennoten om de vereffenaar voor de uitoefening van zijn mandaat te ontlasten tot op heden.

3. De vennoten beslissen dat de boeken en documenten van de Vennootschap zullen worden bewaard op het adres van de hoofdzetel, te weten Kortenberglaan 100, 1000 Brussel, voor een periode van vijf jaar vanaf de datum van publicatie van deze besluiten.

4. De vennoten bevestigen dat geen enkele consignatiemaatregel dient te worden genomen gezien de vereffening wordt afgesloten bij gebrek aan activa.

5. De vennoten stellen bijgevolg vast dat de vereffening van de Vennootschap wordt afgesloten en dat de Vennootschap vanaf heden definitief ophoudt te bestaan.

6. Voor zover nodig, verlenen de vennoten eveneens bevoegdheid aan de heer William Harry en/of mevrouw Emmy Mertens, elk alleen handel end met de mogelijkheid of indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen met betrekking tot en na het afsluiten van de vereffening, bijvoorbeeld het afsluiten van de bankrekeningen, en het ondertekenen en indienen van alle belasting- en andere aangiften of formulieren.

7. De vennoten beslissen om mevrouw Emmy Mertens en de heer William Harry, elk alleen handel end met het recht van indeplaatsstelling, aan te stellen als bijzonder gevolmachtigde voor de ondertekening van formulier I met het oog op de publicatie van deze besluiten in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en voor de ondertekening van formulier Il met het oog op de doorhaling van de inschrijving van de Vennootschap in de kruispuntbank van ondernemingen. De vennoten beslissen verder om de heren Amaury de Borchgrave en Loïc L' Arvor van Cleary Gottlieb Steen & Hamilton LLP, alsook de BVBA J. JORDENS, elk alleen handelend met het recht van indeplaatsstelling, aan te stellen als gevolmachtigde voor de neerlegging van de hierboven vermelde formulieren bij de Dienst van het Register van de Rechtspersonen van de griffie van de Rechtbank van koophandel van Brussel.

Emmy Mertens

Lasthebber

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/08/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 29.07.2011, NGL 30.07.2011 11376-0169-029
26/04/2011
ÿþk Moa 2.1

tig

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1

+1106]678"

13 APR

Z

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0472.077.224

Benaming

(voluit) : OCTAGON WORLDWIDE

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1000 Brussel, Kortenberglaan 100

Onderwerp akte : ONTBINDING - BENOEMING VAN EEN VEREFFENAAR - MACHTEN

Uit een proces-verbaal verleden voor Meester Matthieu DERYNCK, geassocieerde notaris te Brussel, op 29 december 2010, [Geregistreerd 2 blade(n) 4 renvooi(en). Op het 1ste registratiekantoor Brussel. Op 11 januari; 2011. Boek. 5/49, blad 98, vak 14. Ontvangen : vijfentwintig euro (25 ê). De Wn eerstaanwezend Inspecteur; (getekend) M. Gatelliierj, blijkt het dat:

Il. Verslagen.

De verslagen aangekondigd in de agenda werden opgesteld en medegedeeld aan de vennoten:

overeenkomstig de wettelijke beschikkingen.

; De zaakvoerders hebben een verslag opgesteld over het voorstel van ontbinding van de vennootschap, in

toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva per 30 september 2010 gevoegd.

De commissaris, de burgerlijke vennootschap "PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren", bedrijfsrevisor, met kantoor te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Woluwe Garden, Woluwedal, hier vertegenwoordigd door de heer; Mathy Doumen, heeft een verslag over deze staat opgesteld, in toepassing van artikel 181 van het Wetboek; van vennootschappen.

Dit verslag, van 23 december 2010 bevat de hierna letterlijk opgenomen conclusies :

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien in artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen heeft de Raad van Bestuur van Octagon Worldwide BVBA een boekhoudkundige staat van activa en passiva: per 30 september 2010 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van EUR 63.794 en een netto-passief van EUR 9.221.076.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijk professionele: normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre; de vooruitzichten van het bestuurorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Wij hebben geen weet van belangrijke gebeurtenissen die zich voorgedaan hebben na 30 september 2010,; de datum van de staat van activa en passiva.

Onderhavig verslag behelst uitsluitend de vereisten van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen; en is niet bestemd voor gebruik in een andere context."

Een exemplaar van deze verslagen zal hier aangehecht blijven.

EERSTE BESLUIT.

De vergadering beslist de afsluitingsdatum van het boekjaar te wijzigen en deze te verplaatsen naar dertig;

juni van ieder jaar en voor de eerste maal in twee duizend en elf.

Het boekjaar dat op een januari 2010 is begonnen, zal dus ten uitzonderlijke titel achttien (18)

activiteitsmaanden tellen.

Bijgevolg wordt het eerste lid van artikel 18 gewijzigd als volgt:

Het boekjaar van de vennootschap begint op één juli en eindigt op dertig Juni.

TWEEDE BESLUIT.

De vergadering beslist de datum van de gewone algemene vergadering te wijzigen en deze te verplaatsen:

naar de eerste maandag van de maand november van ieder jaar om veertien uur en voor de eerste maal in

twee duizend en elf.

Bijgevolg wordt de eerste zin van artikel 13 gewijzigd als volgt:

De gewone algemene vergadering van aandeelhouders wordt gehouden op de eerste maandag van;

november om veertien uur.

DERDE BESLUIT.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

.. ,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2011- Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist de vervroegde ontbinding van de vennootschap en spreekt haar vereffening uit te rekenen vanaf heden.

VIERDE BESLUIT.

Onder opschortende voorwaarde van bevestiging door de rechtbank van Koophandel, beslist de vergadering één vereffenaar aan te stellen en benoemt tot deze functie de naamloze vennootschap INTERPUBLIC BELGIUM HOLDINGS, met zetel te 1000 Brussel, Cortenberghlaan 100, vertegenwoordigd door de heer William HARRY, wonende te Lower Quinton, Warwickshire CV37 8SF,The Brake House, Back Lane.

" De vergadering beslist aan de vereffenaar de meest uitgebreide machten toe te kennen ten einde alle handelingen te verrichten voorzien in artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen en zonder beroep te moeten doen op een beslissing van de algemene vergadering in de gevallen bedoeld in artikels 187 en 190 van het Wetboek van vennootschappen.

Bijgevolg, is het de vereffenaar toegelaten alleen alle verrichtingen te doen die hij zal nodig en vereist achten om tot de afloop van de vereffening der vennootschap te komen.

Hij mag, ondermeer, de hypotheekbewaarder ontslaan ambtshalve inschrijving te nemen, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, handlichting verlenen, met of : zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

Alle akten die de vennootschap in vereffening verbinden, zelfs deze waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, worden door de vereffenaar ondertekend, die ten overstaan van derden geen bewijs van zijn machten zal moeten voorleggen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken en rekeningen van de vennootschap.

Hij mag, onder zijn verantwoordelijkheid, bijzondere en bepaalde machten aan één of meerdere lasthebbers van zijn keuze overdragen.

Het mandaat van de vereffenaar is onbezoldigd.

VIJFDE BESLUIT.

De vergadering beslist alle machten te verlenen, met recht deze over te dragen:

-aan de advocaten van het advocaatkantoor Cleary, Gottlieb, Steen and Hamilton, gezamenlijk optredend, voor de neerlegging van het verzoekschrift tot bevestiging van de benoeming van de vereffenaar op de griffie van de rechtbank van koophandel en ten einde de formaliteiten bij het ondernemingsloket en, in voorkomend geval, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde te verzekeren, zowel naar aanleiding van huidige akte als van de sluiting van de vereffening.

Voor eensluidend analytisch uittreksel.

Samen neergelegd: expeditie, volmachten en verslagen

(getekend) Matthieu DERYNCK, geassocieerde notaris te Brussel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 14.07.2010, NGL 29.07.2010 10374-0593-030
17/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.06.2009, NGL 06.08.2009 09568-0366-030
08/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 16.06.2008, NGL 30.07.2008 08502-0095-036
08/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.05.2007, NGL 06.08.2007 07536-0033-037
26/10/2006 : BL645572
26/10/2006 : BL645572
14/08/2006 : BL645572
27/07/2006 : BL645572
16/09/2005 : BL645572
16/08/2005 : BL645572
12/08/2005 : BL645572
12/08/2005 : BL645572
09/07/2004 : BL645572
28/04/2003 : BL645572

Coordonnées
OCTAGON WORLDWIDE

Adresse
KORTENBERGLAAN 100 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale