RING MOTOR

Société anonyme


Dénomination : RING MOTOR
Forme juridique : Société anonyme
N° entreprise : 439.082.574

Publication

25/11/2014
ÿþ F2od Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



4 beh aa Be Sta; I1111u11~~~w~~,unuu~u

1 1208 <



neergelegd/ontiartgt:t i op

1 if KaV. 20111

ter grif ïl? van tbriiiiéderiandsta4ige

recnibari3 _vem vrdc ze!

Ondernero¬ ngsnr : r 1t1R8 Benaming

(voluit)

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

- erleg MI: M:

NV « RING MOTOR »

Scheutveldstraat 69

1070 Brussel

MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING VAN DE BVBA IMMO-CRISI DOOR DE NV RING MOTOR

FUSIEVOORSTEL OP BASIS VAN ARTIKEL 719 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

November 2014

INHOUDSTAFEL

A. INLEIDING

B.NV RING MOTOR

1.Rechtsvorm, naam, doel, zetel en historiek

2.Aandeelhouderschap van de vennootschap

C.BVBA IMMO-CRISI

1.Rechtsvorm, naam, doel, zetel en historiek

2.Aandeelhouderschap van de vennootschap

D.JURIDISCHE EN ECONOMISCHE GRONDSLAG VOOR DE FUSIE

E. DATUM WAAROP DE FUSIE BOEKHOUDKUNDIG VAN KRACHT WORDT

F, RECHTEN EN/OF MAATREGELEN TEN AANZIEN VAN BEPAALDE VENNOTEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP

G. GEVOLGEN VAN DE FUSIE

" H, VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto,: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

A. INLEIDING

Artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen bepaalt dat;.

« De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen stellen bij authentieke of bij onderhandse akte een fusievoorstel op.

In het fusievoorstel worden ten minste vermeld

1° de rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen;

2° de datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap;

3° de rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen;

4° ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Het fusievoorstel moet door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is uiterlijk zes weken voor de algemene vergadering die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de rechtbank van koophandel waar haar respectievelijke maatschappelijke zetel is gevestigd worden neergelegd ».

B. NV RING MOTOR

1.Rechtsvorm, naam, doel, zetel en historiek

Ring Motor is een naamloze vennootschap met zetel te 1070 Anderlecht, Scheutvetdstraat 69. De vennootschap is opgericht bij akte verleden voor notaris Jean Lafontaine te Brussel op 29 november 1989.

De vennootschap is Ingeschreven in het R.P.R. rechtsgebled Brussel onder het nummer 439M82.574.

Het volledig volgestort kapitaal bedraagt tweeënzestigduizend euro (62.000 ¬ ) en wordt vertegenwoordigd door 2.500 aandelen zonder vermelding van nominale waarde die elk een tweeduizendvijfhonderdste vertegenwoordigen van het maatschappelijk kapitaal.

De vennootschap heeft volgens haar statuten tot doel:

De vennootschap heeft tot doel, voor haarzelf of voor derden de uitbating van garages, van smeerstations, en van benzineponen, de herstelling en het onderhoud van voertuigen, de aankoop, de verkoop en het verhuren van nieuwe of iweedehandswagens, het verhuren van autostandplaatsen, de aankoop, de verkoop, de vertegenwoordiging, de concessie, de distributie, de invoer, de uitvoer van gezegde wagons en toebehoren, bijhorigheden, banden en smeerartiketen en alles wat enigzins deel uitmaakt van gezegde handel of uitbating inbegrepen het makelen en de vertegenwoordiging. Zij mag alle akten verrichten die rechtstreeks of onrechtreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn In zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde een soortgelijk of een samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.". "

2.Aandeelhouderschap van de vennootschap

De 2.500 aandelen van deze vennootschap worden aangehouden als volgt ;

" De heer Fablo CRISI 1.250 aandelen

-De heer Maure CRIS! 1.250 aandelen

Totaal 2.500 aandelen

C. BVBA IMMO-CRISI

1.Rechtsvorm, naam, doel, zetel en historiek

Immo-Crisi is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met zetel te 1070 Anderlecht, Orchideeënstraat 36. De vennootschap is opgericht bij akte verleden voor notaris Christian PEERS te Aalst -Erembodegem op 29 april 2003.

De vennootschap is ingeschreven in het R.P.R. rechtsgebied Brussel onder het nummer 480.214.138.

Zij heeft een volledig volgestort kapitaal van drieënzeventigduizend euro (73.000 E) vertegenwoordigd door 73 aandelen met een nominale waarde van 1.000 ¬ elk.

i

,

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft volgens haar statuten tot doel

Vrij vertaald:

« Zowel in België ais in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden : voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, In België en!of in het buitenland een roerend of onroerend vermogen te beheren

De vennootschap mag borg staan voor derden en mag ln de brede zin alle handelingen stellen om haar doel te verwezenlijken of te versterken.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of ten dele te vergemakkelijken. Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of andere tussenkomst in alle zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen waarvan het doel Identiek, gelijkaardig of aanverwant is aan het hare, of die van aard zijn haar uitbouw te bevorderen, haar grondstoffen te laten verkrijgen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken. »

2.Aandeelhouderschap van de vennootschap

De 73 aandelen van deze vennootschap worden aangehouden als volgt

'NU RING MOTOR 73 aandelen

Totaal 73 aandelen

D. JURIDISCHE EN ECONOMISCHE GRONDSLAG VOOR DE FUSIE

De voorgestelde fusie door overneming van BVBA IMMO-CRISI door NV RING MOTOR beantwoordt aan de volgende economische doelstellingen :

De doelstelling is de structuur te vereenvoudigen door het verdwijnen van de dochteronderneming. De ovememende vennootschap is immers rechtstreeks eigenaar van 100% van de aandelen van BVBA IMMO-CRISI.

Een geruisloze fusie door overname door RING MOTOR zou de structuur en procedures aanzienlijk vereenvoudigen, en zou de kost voor het aanhouden van de twee vennootschappen verminderen. Merk op dat de overname kadert in het doeltreffender beheer van het onroerend vermogen van de vennootschappen RING MOTOR en IMMO-CRISI, dit onroerend vermogen bevindt zich op dezelfde plaats en is fysiek met elkaar verbonden. Beide vennootschappen hebben in veel opzicht een gelijkaardige bedrijvigheid, het naast elkaar bestaan van de twee vennootschappen is bijgevolg niet langer verantwoord.

Deze fusie zou de leesbaarheid van de jaarrekeningen verbeteren, het totaal van de activa en de financiële armslag van NV RING MOTOR versterken, hetgeen een positieve impact op haar toekomstige ontwikkeling zou hebben.

De fusie beantwoordt aan de rechtmatige economische behoeften en zou dus uitgevoerd worden in overeenstemming met artikel 211, 1° en 2° van het WIB 1992.

E. DATUM WAAROP DE FUSIE BOEKHOUDKUNDIG VAN KRACHT WORDT

Vanaf 1 december 2014 worden alle handelingen gesteld door de BVBA IMMO-CRISI boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap NV RING MOTOR.

F. RECHTEN ENIOF" MAATREGELEN TEN AANZIEN VAN BEPAALDE VENNOTEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP

Gelet op het feit dat aan geen enkele vennoot van de over te nemen vennootschap bijzondere rechten werden toegekend en dat er geen andere effecten werden uitgegeven dan de aandelen, wordt er geen enkele maatregel voorgesteld.

G. GEVOLGEN VAN DE FUSE.

De overname die zou worden uitgevoerd, is die van het gehele vermogen (actief en passief) van de BVBA IMMO-CRISI door de NV RING MOTOR.

Aangezien de NV RING MOTOR reeds 100% van de aandelen van BVBA IMMO-CRISI bezit, zouden er geen nieuwe aandelen worden uitgegeven naar aanleiding van deze overname.

In de boekhouding van de NV RING MOTOR zou de boekwaarde van de participatie worden geëlimineerd ten opzichte van het eigen vermogen van de BVBA IMMO-CRISI. De andere activa en passiva bestanddelen zouden worden overgenomen in de balans van de NV RING MOTOR, die tevens alle rechten en verplichtingen

1.

Y

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

' van de BVBA 1MMO-CR1Sl zou overnemen.

H. VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Er wordt geen enkel bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Opgemaakt te Brussel op 11' november 2014

Mevr.. Pianu Anna

Bestuurder

M. Crisi Lucien

Bestuurder

09/08/2013 : BL527605
31/01/2013 : BL527605
06/08/2012 : BL527605
16/08/2010 : BL527605
22/07/2009 : BL527605
24/07/2008 : BL527605
20/07/2007 : BL527605
18/07/2007 : BL527605
11/06/2015 : BL527605
16/11/2006 : BL527605
28/09/2005 : BL527605
14/09/2004 : BL527605
02/08/2004 : BL527605
22/07/2003 : BL527605
07/09/2015 : BL527605
26/07/2002 : BL527605
10/07/2001 : BL527605
23/05/2001 : BL527605
02/12/1999 : BL527605
21/06/1996 : BL527605
31/01/1996 : BL527605
24/03/1993 : BL527605
01/01/1993 : BL527605
01/01/1992 : BL527605
05/03/1991 : BL527605
28/02/1990 : BL527605
06/09/2016 : BL527605

Coordonnées
RING MOTOR

Adresse
RUE SCHEUTVELD 69 1070 BRUXELLES

Code postal : 1070
Localité : ANDERLECHT
Commune : ANDERLECHT
Région : Région de Bruxelles-Capitale