A.D.I.C.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A.D.I.C.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 425.807.927

Publication

17/10/2012
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III (II ll ~ V1I~I~IN~IIVI~

*iai~is3a*

_ { ~-

N~ r~- l 1 li.... rr

2012

---~-~-------. -

GRIFFEFt~~1~iTl:~r~l~iK van

KaoPHAMDt~I,t© tvIECHELEN

l.d

Ondernerningsnr : 0425.807.927 Benaming

(voluit) . A.D.I.C.

(verkort) :

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel " 2830 Willebroek (Tissait), Westdijk 139A

{volledig adres)

Onderwerp akte : Akte fusie door overneming (geruisloze fusie)

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Yves Van Noten, geassocieerd notaris te Willebroek op 19 september 2012, neergelegd ter registratie, houdende een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door de naamloze vennootschap "ALURAL LUMMEN", met maatschappelijke zetel te 3560 Lummen, Dellestraat 16 van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A.D.I.C.", met maatschappelijke zetel te 2830 Willebroek (Tisselt), Westdijk 139A, ondermeer wat volgt

VASTSTELLINGEN

De voorzitter van de beide vergaderingen stelt vast dat:

1. Op 12 juli 2012 het gezamenlijk fusievoorstel van de bestuursorganen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A.D.I.C." en de naamloze vennootschap "ALURAL LUMMEN" werd goedgekeurd door het bestuursorgaan van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A.D.I.C.".

2. Het gezamenlijk fusievoorstel door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A.D.I.C."

op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van Mechelen werd neergelegd op 16 juli 2012. "

3. Op 12 juli 2012 het gezamenlijk fusievoorstel van de bestuursorganen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A.D.I.C." en de naamloze vennootschap "ALURAL LUMMEN" werd goedgekeurd door het bestuursorgaan van de naamloze vennootschap "ALURAL LUMMEN".

4. Het gezamenlijk fusievoorstel door de naamloze vennootschap "ALURAL LUMMEN" op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van Hasselt werd neergelegd op 13 julï 2012.

5, De neerlegging van het fusievoorstel van de overgenomen vennootschap "A.D.I.C." werd per mededeling bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 25 juli 2012 onder nummer 12131183

6. De neerlegging van het fusievoorstel van de overnemende vennootschap "ALURAL LUMMEN" werd per mededeling bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 24 juli 2012 onder nummer 12130295

7. Gezien de vereniging van alle aandelen in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A.D.I.C." in handen van de naamloze vennootschap "ALURAL LUMMEN", werden de zaakvoerder en de raad van bestuur van de beide vennootschappen ervan vrijgesteld een omstandig verslag op te stellen.

Om dezelfde reden werd de commissaris ervan vrijgesteld een schriftelijk verslag op te stellen.

8. De fusievoorstellen werden in de agenda van de algemene vergaderingen van de betrokken vennootschappen vermeld, alsook de plaats waar de aandeelhouders van deze stukken kosteloos kennis konden nemen.

De fusievoorstellen, alsmede een exemplaar van de jaarrekeningen, de jaarverslagen en de eventuele verslagen van de commissaris over de laatste drie boekjaren, (alsook de eventuele tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen, die niet meer dan drie maanden voor de datum van het fusievoorstel zijn vastgesteld), werden in de zetel van de vennootschappen voor kennisneming ter beschikking gesteld van de respectievelijke aandeelhouders, om deze de gelegenheid te bieden van de stukken kennis te nemen.

9. De zaakvoerder en raad van bestuur van beide vennootschappen hebben er zich van vergewist, dat de overgenomen vennootschap "A.D.I.C.", die aan de fusie deelneemt, geen aandelen bezit in de overnemende vennootschap "ALURAL LUMMEN".

10. De raden van bestuur van beide vennootschappen hebben er zich van vergewist, dat de overgenomen

vennootschap "A.D,I.C.", die aan de fusie deelneemt, geen eigendomsrechten op enige gronden al dat niet met

gebouwen bezit, noch zakelijke rechten.

Beide algemene vergaderingen hebben de uiteenzetting van de voorzitter aanhoord en voor juist erkend.

II. Ii3ESLUITEN

Na onderzoek, nemen de buitengewone algemene vergaderingen van de onderscheiden vennootschappen,

ieder afzonderlijk, bij eenparigheid van stemmen, volgende besluiten:

EERSTE BESLUIT

C. " ., ;,wr.;: blz van Luik B verrnetden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzrl van de perso(oin(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwooidigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

1. Principieel besluit tot met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting

a. De voorzitter geeft een korte samenvatting van het fusievoorstel waarin voorgesteld wordt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A.D.I.C." door een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting overgenomen wordt door de naamloze vennootschap "ALURAL LUMMEN

De zaakvoerder en raad van bestuur hebben er zich van vergewist en bevestigd dat sinds de datum van het opstellen van het fusievoorstel en de datum van de huidige vergaderingen zich in de activa en passiva van de betrokken vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan. Elk bestuursorgaan heeft de aandeelhouders van zijn vennootschap alsook het bestuursorgaan van de andere vennootschap véôr deze vergadering in kennis gesteld van het feit dat er zich geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en passiva van de vennootschap sedert de datum van het fusievoorstel.

b. De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A.D.I.C." neemt kennis van en bespreekt het fusievoorstel. De vergadering keurt het voorstel voor een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting goed en betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de vennootschap wordt ontbonden zonder vereffening, en haar ganse vermogen overgaat op de naamloze vennootschap "ALURAL LUMMEN" zonder toekenning van aandelen.

c. De algemene vergadering van de naamloze vennootschap "ALURAL LUMMEN" neemt kennis van en bespreekt het fusievoorstel. De vergadering keurt het voorstel voor een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting goed en betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A.D_l.C." wordt ontbonden zonder vereffening, en haar ganse vermogen overgaat op de naamloze vennootschap "ALURAL LUMMEN", zonder toekenning van aandelen.

Deze overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de naamloze vennootschap "ALURAL LUMMEN" en zonder omwisseling van aandelen, op basis van een boekhoudkundige staat per 31 mei 2012. Uit die staal blijkt dat het vermogen van de overgenomen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A.D.I.C.", 515.319,43 euro bedraagt, Alle verrichtingen en handelingen gesteld door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A.D.I.C.", sedert 1 juni 2012 worden voor boekhoudkundige doeleinden en doeleinden van inkomstenbelasting geacht te zijn verricht voor rekening zijn van de naamloze vennootschap "ALURAL LUMMEN".

2. Gevolgen

a. Als gevolg van voornoemde met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting wordt de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A.D.I.C." ontbonden zonder vereffening en gaat gans het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A.D.I.C.", met aile rechten en plichten, over op de naamloze vennootschap "ALURAL LUMMEN" zonder uitgifte van nieuwe aandelen in deze naamloze vennootschap "ALURAL LUMMEN". De aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A.D.I.C." in het bezit van de naamloze vennootschap "ALURAL LUMMEN" zullen door de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "ALURAL LUMMEN" worden vernietigd.

De overgang geschiedt zonder kapitaalverhoging en zonder omwisseling van aandelen op basis van een balanstoestand afgesloten op 31 mei 2012 waaruit blijkt dat het eigen vermogen van de overgenomen vennootschap "A.D.I.0", 515.319,43 euro bedraagt.

Alle rechten, plichten, handelingen en verbintenissen ontstaan vanaf 1 juni 2012, worden geacht boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de overnemende naamloze vennootschap "ALURAL_ LUMMEN". De schulden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A.D.I.C." gaan over op de overnemende naamloze vennootschap "ALURAL LUMMEN".

Alle rechten, kosten en erelonen voortvloeiend uit deze met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting zijn ten laste van de overnemende naamloze vennootschap "ALURAL LUMMEN",

Vervolgens stellen de algemene vergaderingen vast dat:

- enerzijds de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting voor de de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A.D.I.C.", met zetel te 2830 Willebroek (Tisseit), Westdijk 139A, en de naamloze vennootschap "ALURAL LUMMEN", met zetel te 3560 Lummen, Dellestraat 16, werd verwezenlijkt.

- anderzijds de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A.D.1.C.", definitief opgehouden heeft te bestaan.

Deze vaststellingen worden, in al hun onderdelen, door elke vergadering per afzonderlijke stemming en met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

TVVEEDE BESLUIT: GOEDKEURING VAN DE JAARREKENING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP "A.D.I.C,"

Vervolgens wordt aan de vergadering van de naamloze vennootschap "ALURAL LUMMEN" de jaarrekening van de overgenomen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A.D.I.C." (bestaande uit de balans, de resultaatrekening en de toelichting) over de periode van één januari tweeduizend en twaalf tot eenendertig mei tweeduizend en twaalf, ter goedkeuring voorgelegd.

Tevens neemt dezelfde vergadering kennis van het jaarverslag door de zaakvoerder van deze vennootschap opgemaakt overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen in verband met deze jaarrekening.

De aandeelhouders erkennen dat zij van dit document kennis hebben kunnen nemen.

De jaarrekening wordt vervolgens goedgekeurd. De winst van het boekjaar zal worden overgedragen. DERDE BESLUIT: EINDE MANDAAT VAN EN KWIJTING AAN DE ZAAKVOERDER VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP "A.D.I.C."

De algemene vergadering van de naamloze vennootschap "ALURAL LUMMEN" stelt vast dat een einde is gekomen aan het mandaat van zaakvoerder van de overgenomen vennootschap "A.D.I.C.".

. k 4

r-

Voor-

behouden

een het

Betgisch

Staeatcbtad

f---

I~ ``,./

Ten slotte beslist de algemene vergadering van de naamloze vennootschap "ALURAL LUMMEN" kwijting te verlenen aan de voormalige zaakvoerder van de overgenomen vennootschap "A.D.I.C." voor de uitoefening van zijn mandaat in de periode van een januari tweeduizend en twaalf tot heden.

VIERDE BESLUIT: ONTSLAG EN BENOEMING VAN BESTUURDER IN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "ALURAL LUMMEN"

De algemene vergadering van de naamloze vennootschap "ALURAL LUMMEN" neemt kennis van het ontslag als bestuurder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A.D.I.C." voornoemd, met ingang vanaf heden.

VIJFDE BESLUIT: WIJZIGING VAN ARTIKEL 12 VAN DE STATUTEN -- AANTAL BESTUURDERS

De algemene vergadering beslist de eerste en tweede alinea van artikel 12 van te statuten te schrappen en te vervangen als volgt:

"De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie bestuurders, aandeelhouder of niet, benoemd voor een termijn die zes jaar niet mag overschrijden, door de algemene vergadering van aandeelhouders endoor deze afzet-'baar te allen tijde, Ze zijn herbenoembaar,

Indien een rechtspersoon tot bestuurder Wordt benoemd dan moet die rechtspersoon een vaste vertegenwoordiger aanduiden om haar in de uitoefening van dit mandaat te vertegenwoordigen. Deze vaste vertegenwoordiger moet een natuurlijke persoon zijn en lid van het bestuur of werknemer van de rechtspersoon-bestuurder.

Wanneer de vennootschap is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, kan het bestuur van de vennootschap worden opgedragen aan twee bestuurders, tot op de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn,

Zodra op enigerlei wijze wordt vastgesteld dat de vennootschap meer dan twee

aandeelhouders telt, zijn de bestuurders verplicht een bijzondere algemene vergadering bijeen te roepen met het oog op de aanstelling van ten minste één bijkomende bestuurder opdat een raad van bestuur kan worden samengesteld die ten minste drie leden telt."

ZESDE BESLUIT: COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De algemene vergadering geeft aan geassocieerd notaris Yves Van Noten te Willebroek de opdracht over te gaan tot de coördinatie van de statuten.

ZEVENDE BESLUIT: BIJZONDERE VOLMACHTEN

1. De algemene vergadering van de naamloze vennootschap "ALURAL LUMMEN" verleent bijzondere volmacht aan de heer Gunter Buyst, te 2880 Hingene, Hendrik Muyshondtstraat 13 alleen handelend en met " recht van indeplaatsstelling, om de formaliteiten te vervullen op het ondernemingsloket met het oog op de wijziging van de inschrijving bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de BTW Administratie; om de jaarrekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A.D.LC." voor de periode tussen 1 januari 2012 en 31 mei 2012, zoals goedgekeurd, tijdig neer te leggen bij de Nationale Bank en in het algemeen om al wat noodzakelijk of nuttig is voor de uitvoering van de genomen beslissingen.

2, De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A.D.I.0 " verleent bijzondere volmacht aan de heer Gunter Buyst, te 2880 Hingene, Hendrik Muyshondtstraat 13, alleen handelend en met recht van indeplaatsstelling, om de formaliteiten te vervullen bij het ondernemingsloket met het oog op de wijziging van de inschrijving bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de BTW Administratie en in het algemeen om al wat noodzakelijk of nuttig is voor de uitvoering van de genomen beslissingen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Yves Van Noten

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd

* afschrift akte met aangehechte volmachten

ven Lia k B teerneMers Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden t. vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/07/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

1 6 Sül.[ 2012

GRiFFISeIeHTMANK van

ECHELi+N

V

beh

aa

Bel

Staz

V 1111111 I IVIIIIIA

*12131183*











Ondernemingsnr : BE 0425.807.927

Benaming

(voluit) : A.D.I.C.

(verkort)

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Westdijk 139 A, 2830 WILLEBROEK

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL

Fusievoorstel in het kader van de fusie door overneming van

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A.D.I.C,

door de naamloze vennootschap ALURAL LUMMEN

overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen

Inhoudsopgave

I. INLEIDING

Il. IDENTIFICATIE VAN DE BETROKKEN VENNOOTSCHAPPEN

A. DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

B. DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

IIT. RUILVERHOUDING

IV, DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

V. BIJZONDERE VOORDELEN

VI. BEZOLDIGING

VII. FISCAAL REGIME?

VITI, VOLMACHT

IX, JURIDISCHE UITWERKING

I

INLEIDING

De zaakvoerder van de over te nemen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid :

" A.D.I.C. BVBA

en de Raad van Bestuur van de overnemende naamloze vennootschap

" ALURAL LUMMEN NV

zijn samengekomen teneinde een fusieontwerp op te stellen overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek

van vennootschappen.

De zaakvoerder en de Raad van Bestuur van de betreffende vennootschappen engageren zich om alles te doen wat binnen hun bevoegdheid valt om een fusie door opslorping te laten plaatsvinden tussen hogergenoemde ondernemingen volgens de voorschriften van artikel 719. Het is de bedoeling om alle activa, samen met alle rechten en verplichtingen van de op te slorpen vennootschap zullen overgedragen worden aan de absorberende vennootschap aan de hierna volgende voorwaarden.

Onderhavig fusievoorstel zal ter goedkeuring aan de algemene vergadering van beide vennootschappen worden voorgelegd en zal ten minste 6 weken vóór de datum van de respectievelijke algemene vergaderingen worden gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad, conform artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Alle aandelen van de op te slorpen vennootschap zijn verenigd in de handen van de NV ALURAL LUMMEN, Bijgevolg zullen er ter gelegenheid van deze voorgestelde fusie door opslorping geen nieuwe aandelen gecreëerd worden.

Om dezelfde reden zijn ook de punten 3°en 4° van artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen niet van toepassing:

Il. IDENTIFICATIE VAN DE BETROKKEN VENNOOTSCHAPPEN

A.De overnemende vennootschap

Rechtsvorm, benaming, zetel en maatschappelijk doel

De vennootschap ALURAL LUMMEN NV (BE 0449.628.652) werd opgericht als ALCOLOR BELGIUM NV blijkens akte verleden voor notaris Emile Jageneau te Diepenbeek op 12 maart 1993, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 6 april daarna onder het nummer 930406.

De statuten werden vervolgens al volgt aangepast:

"bil akte verleden voor notaris Yves Van Noten te Willebroek op,6 februari 1996, gepubliceerd in de bijlagen

tot het Belgisch Staatsblad van 22 maart volgend onder nummer 960322-231.;,

.bij akte verleden voor notaris Yves Van Noten te Willebroek op 29 juni 1999, gepubliceerd in de bijlagen tot

het Belgisch Staatsblad van 24 juli volgend onder nummer 990724-312;

" bij akte verleden voor notaris Yves Van Noten te Willebroek op 2 september 2002, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 20 september volgend onder nummer 117988;

"bij akte verleden voor notaris Yves Van Noten te Willebroek op 29 december 2005, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 20 september volgend onder nummer 117988;

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Dellestraat 16, 3560 LUMMEN.

Het maatschappelijk doel werd als volgt gedefinieerd:

Het geplaatst en volstort maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt EUR 1.767.000 EUR en wordt vertegenwoordigd door 468 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder 11468ste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen en dezelfde rechten en voordelen verlenend.

De effecten zijn en blijven op naam, daarin begrepen de volstortte aandelen. In de zetel van de vennootschap wordt een register bijgehouden van effecten op naam.

Op 29 maart 2012 heeft de Raad van Bestuur het ontslag meegedeeld van de BVBA Cooreman, Barones

de Borrekenslaan 8 te 2630 Aartselaar. Vandaag is de Raad van Bestuur als volgt samengesteld;

-ALURAL BELGIUM NV; Vertegenwoordigd door BVBA NBO MANAGEMENT; Vertegenwoordigd door de

heer Niko Bonnyns; Afgevaardigd bestuurder

-Martine Reijnaers; Bestuurder

-BVBA A.D.1.C.; Vertegenwoordigd door BVBA NBO MANAGEMENT; Vertegenwoordigd door de heer Niko

Bonnyns; Bestuurder

-BVBA NBO MANAGEMENT;, Vertegenwoordigd door de heer Niko Bonnyns; Bestuurder

B.De overgenomen vennootschap

Rechtsvorm, benaming, zetel en maatschappelijk doel

De vennootschap A.D.I.C. BVBA (BE 0425.807.927) werd opgericht onder de naam FILCON PVBA blijkens akte verleden voor notaris Léon De Brabander, alsdan te Lokeren, op 25.05.1984, bekend gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 19/06/1984 onder het nummer 2012-5 en waarvan de statuten werden gewijzigd bij akte verleden voor

.notaris Léon De Brabander te Lokeren op 30.03.1989, bekend gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsbiad op 29/04/1989 onder 206;

" notaris Karel TOBBACK te Boom op 18.05.1998, bekend gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 18.06.1998 onder 980618-438;

'notaris Yves VAN NOTEN te Willebroek op 31.08.2001, bekend gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 16.10.2001 onder 2001-10-16/268;

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 496.000,00 EUR en wordt vertegenwoordigd door 1.162 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder 111.162ste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen en dezelfde rechten en voordelen verlenend.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te Westdijk 139 A 2830 Willebroek.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk doel:

"De vennootschap heeft tot doel: Kledingartikelen en confectie van diverse artikelen in weefsels, in leder of 'vin soortgelijke stoffen.

Zowel in België ais in het buitenland:

-bijzondere werkplaats voor metaalverwerkende nijverheid, voor het vervaardigen van alle fabrikaten van kunststof en van diverse artikelen van kunststof;

-onderneming voor het ontwerpen, produceren, verhandelen (aan- en verkoop, groot- en kleinhandel),verdelen, behandelen van onderdelen voor de bouwsector, dit in de breedst mogelijke zin, alsook de bijhorende know-how en instructies ter ondersteuning van verkoop en verhandeling;

-onderneming voor thermisch en akoustisch isoleren, decoratief behandelen en verfraaien van alle profielen in lengten, platen en toebehoren, in alle mogelijke basisgrondstoffen en hun samenstellingen, zowel fabricatie als groot- en kleinhandel.

De vennootschap mag alle bewerkingen doen van industriële, coKnmerciële of financiële , roerende of onroerende aard, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de bevordering of de uitbereiding van haar matschappelijk doel. Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deel1emèn in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat.

Zij mag ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

Het mandaat van de vorige Zaakvoerder werd door de algemene vergadering van de vennoten op 1 juni 2012 beëindigd. De vennoten hebben de BVBA NBO Management, Jakob Jordaensstraat 6 te 9000 Gent als nieuwe zaakvoerder voor onbepaalde termijn aangesteld. Deze benoeming is ter publicatie aangeboden bij het Belgisch staatsblad en is verschenen op 2 juli 2012.

111. DE RUILVERHOUDING .

ln het kader van vereenvoudiging van de structuur van de ALURAL Groep en teneinde de juridische entiteit ALURAL LUMMEN NV de mogelijkheid te geven te refereren naar de verwantschap met de thermische isolatieactiviteiten die A.D.LC. BVBA in het verleden heeft ontwikkeld, is ALURAL LUMMEN bereid de 1.151 deelbewijzen van A.D.I.C. over te nemen.

Nadat alle aandelen van de BVBA in 1 hand verenigd werden, heeft het verder voortbestaan van de twee juridische entiteiten bedrijfseconomisch geen zin meer aangezien de BVBA geen afzonderlijk tewerkgesteld personeel heeft en ook geen afzonderlijke productielocatie heeft. Anderzijds laat de opslorping van de BVBA de NV toe om bij verdere ontwikkeling van dergelijke complementaire activiteiten de referenties van A.D.1.C. uit het verleden aan te halen.

Bij deze geruisloze belastingvrije fusie zullen aile activa en passiva van de BVBA A.D.I.C. integraal overgedragen worden aan ALURAL LUMMEN NV en zullen de onderlinge uitstaande intercompany balansen en activiteiten verdwijnen,

Aangezien in huidige toestand de totaliteit van de aandelen van de geabsorbeerde vennootschap in handen zijn van de NV ALURAL LUMMEN zullen er geen nieuwe aandelen worden uitgegeven.

De maatschappelijke aandelen die de NV ALURAL LUMMEN bezit in de opgeslorpte vennootschap, zullen allen vernietigd worden.

1V.DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De fusie zal op basis van de financiële staten per 31 mei 2012 gebeuren.

De handelingen van de overgenomen vennootschappen zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn

verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf

1 juni 2012.

V. BIJZONDERE VOORDELEN

Aan de bestuurders van de bij de fusie betrokken vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

VI. BEZOLDIGING

C

Rekening houdend met wat voorafgaat, is het niet noodzakelijk of verplicht om een rapport te laten opstellen inzake de voorgenomen fusieverrichting door de commissaris of de revisor van de betrokken vennootschappen. Er wórden bijgevolg ook geen honoraria toegekend.

VII. FISCAAL REGIME VAN DE FUSIE

De voorgenomen fusieverrichting zal geschieden volgens de voorwaarden voorzien in artikel 211 par. 1, al. 1 van het WIB.

De fusie door opslorping zal gerealiseerd worden volgens de vrijstelling voorzien in artikel 122-1, 40 van het Wetboek der Registratierechten.

De fusie door opslorping is niet onderworpen aan de BTW.

VIII. VOLMACHT

Alle bij de fusie betrokken vennootschappen geven' volmacht aan de heer Gunter Buyst, Hendrik Muyshondtstraat (WIN) 13 2880 Hingene om het fusievoorstel neer te leggen ter griffie van elke bevoegde Rechtbank van Koophandel en bij een ondernemingsloket van de Kruispuntbank.

IX. JURIDISCHE UITWERKING

De fusie door overname van de A.D.1.C. BVBA door ALURAL LUMMEN NV zal juridische uitwerking hebben vanaf de datum waarop de buitengewone algemene vergadering van de bij de fusie betrokken vennootschappen overeenstemmende fusiebesluiten zullen genomen hebben.

De fusie is gepland ten kantore van notaris Yves VAN NOTEN te Willebroek op 19 september 2012. WILLEBROEK, 12 juli 2012

Get: Voor de Raad van Bestuur van Alural Lummen NV; bestuurder Alural Belgium NV, vertegenwoordigd

door NBO Management BVBA, vertegenwoordigd door Niko Bonnyns

Get: Voor A.D.1.C. BVBA: zaakvoerder NBO Management BVBA, vertegenwoordigd door Niko Bonnyns

" Voor

" behouden aan het Elelgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

02/07/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 i -6e 2012

KOOPHANDEL

GRIFFIE I~E ~3ANk< vanie jxC

11111111111.).11111,1111

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0425.807.927

Benaming

(voluit) : A.D.I.C.

(verkort)

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Westdijk 139A - 2830 Willebroek

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag I Benoeming zaakvoerder

De Algemene Vergadering neemt kennis van het ontslag per 01/06/2012 als zaakvoerder van GOA Management GCV, Stationstraat 5, 3380 Glabbeek, vast vertegenwoordigd door Dhr Guy Henckaerts.

Op de Algemene Vergadering van 04 mei 2012 is er met eenparigheid van stemmen beslist NBO Management BVBA, Jakob Jordaensstraat 6, 9000 Gent, vast vertegenwoordigd door Niko Bonnyns, te benoemen als zaakvoerder van de vennootschap.

Get: NBO Management BVBA, vast vertegenwoordigd door Niko Bonnyns, Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

02/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.05.2012, NGL 22.06.2012 12220-0055-026
24/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.05.2010, NGL 17.06.2010 10192-0095-024
23/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 04.05.2009, NGL 15.06.2009 09249-0227-042
24/06/2008 : ME083280
14/06/2007 : ME083280
27/05/2005 : ME083280
08/06/2004 : ME083280
23/03/2004 : ME083280
11/06/2003 : ME083280
04/01/2002 : ME083280
16/10/2001 : ME083280
11/01/2001 : ME083280
01/01/1997 : DE38062
01/01/1995 : DE38062
01/01/1993 : DE38062
01/01/1992 : DE38062
01/01/1990 : DE38062
29/04/1989 : DE38062
01/01/1989 : DE38062
01/01/1988 : DE38062
01/01/1988 : DE38062
01/01/1986 : DE38062

Coordonnées
A.D.I.C.

Adresse
WESTDIJK 139 A 2830 TISSELT

Code postal : 2830
Localité : Tisselt
Commune : WILLEBROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande