ANKAR

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ANKAR
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 434.874.358

Publication

30/04/2014
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

2141287 na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

17 APR. 2014

afd rrune erpcn



Voor- fl~ liglejj(1111110

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





Ondernemingsnr : 0434.874.358

Benaming (voluit) An kar

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Azalealaan 22

(volledig adres) 2970 Schilde

I! Onderwerpen) akte : KAPITAALVERHOGING (ART. 537 WIB) - AANPASSING STATUTEN AAN DE VIGERENDE WETGEVING - VASTSTELLING NIEUWE TEKST DER STATUTEN

Uittreksel afgeleverd v66r registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Antwerpen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 31 maart 2014, blijkt het volgende:

1. De vergadering besloot om het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met tweehonderdeneenduizend zeshonderd euro (¬ 201.600,00), tegen uitgifte van duizend vijfhonderdvijfenveertig; (1.545) nieuwe aandelen.

De voorzitter verklaarde en de vergadering bevestigde dat deze kapitaalverhoging gebeurde in toepassing van artikel 537 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen 1992 (hierna W1B92) zoals ingevoerd: door de programmawet van 28 juni 2013 met het oog op de opneming in het kapitaal van het volledige: i; verkregen bedrag afkomstig van de verdeling van de belaste reserves overeenkomstig voormeld artikel 537: I; WIB92.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap met handelsvorm ander; de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ERIK BAUWELINCK & C°",: rechtspersonenregister Dendermonde 0872.753.540, met zetel te 9140 Temse, Hollebeek 184, in deze functie: vertegenwoordigd door de heer Erik Bauwelinck, bedrijfsrevisor, luidt als volgt:

i; "BESLUIT

Bij schriftelijk besluit van 23/12/2013, genomen conform artikel 266, §2 van het Wetboek van; :i Vennootschappen, beslisten de vennoten om een bruto-dividend uit te keren van 224.000,00 EUR en om een kapitaalverhoging door te voeren bij ANKAR NV middels een inbreng in natura van netto-dividenden ten: bedrage van 201.600,00 EUR door de heer Karel Wouters en mevrouw Anna Blindenberg, overeenkomstig art.,

;i 537 WIB. .

i Onderliggend verslag werd opgemaakt met het oog op de voormelde kapitaalverhoging door inbreng in natura in ANKAR NV, welke beantwoordt aan de criteria voorzien in artikel 602 van het Wetboek van, Vennootschappen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is: :i voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap; uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing val Ii10% ;

b) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid: en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden waarderingsmethode bedrijfseconomischii ;

verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt: met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura: niet overgewaardeerd is.

i; De vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 1.545 nieuwe aandelen van de vennootschap:

'

ANKAR NV, zonder vermelding van nominale waarde,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

het Belgisch Staatsblad

~

~

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

staatsblad



Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen'

betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "

fairness opinion " is.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig art, 602 W.Venn, in het kader van de hiervoor beschreven

inbreng in natura, rekening houdend met de bepalingen van art. 537 WIB, en is uitsluitend bestemd voor de

buitengewone algemene vergadering van ANKAR NV die de kapitaalverhoging moet goedkeuren en kan

derhalve niet gebruikt worden voor andere doeleinden.

Temse, 25 maart 2014

Erik Bauwelinck & C° BVBA

vertegenwoordigd door

Erik Bauwelinck

Bedrijfsrevisor"

Dientengevolge is het kapitaal van de vennootschap vastgesteld op vierhonderdzesentachtigduizend

zeshonderd euro (¬ 486.600,00),

De vergadering verzocht de instrumenterende notaris te akteren dat de wettelijke voorwaarden met

betrekking tot de plaatsing en de storting van het kapitaal uit hoofde van deze kapitaalverfsoging zijn nageleefd.

2. Na kennisname van de verslagen van de raad van bestuur en de bedrijfsrevisor met staat van activa en passiva per 31 december 2013, besloot de vergadering de vennootschap om te vormen in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

3. De in functie zijnde bestuurders werden eervol ontslagen, te weten:

11 de heer WOUTERS Karel Paul Gustaaf, geboren te Antwerpen (Wilrijk) op 4 april 1958, wonende te

2970 Schilde, Azalealaan 22;

2/ mevrouw BLINDENBERG Anna Ida François, geboren te Antwerpen (Wilrijk) op 8 augustus 1962,

wonende te 2970 Schilde, Azalealaan 22;

3/ mevrouw COPPENS Liliane Jeanne Victoire, geboren te Antwerpen op 20 januari 1935, wonende te

2600 Antwerpen (Berchem), Frans Birontlaan 81.

Het ontslag van de bestuurder sub 31 houdt impliciet ook zijn ontslag in als gedelegeerd bestuurder.

4. Een regeling inzake overdracht en overgang van aandelen werd toegevoegd aan de statuten.

5. Een regeling inzake voorkooprecht tot overname werd toegevoegd aan de statuten.

6. De regeling inzake dagelijks bestuur werd geschrapt uit de statuten.

7. Dienovereenkomstig de omvorming van de vennootschap van een naamloze vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, werd een nieuwe tekst der statuten opgesteld waaruit onder meer blijkt:

1, Rechtsvorm - naam: De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft met als naam: "ANKAR".

2, Zetel: De zetel is gevestigd te Schilde, Azalealaan 22.

3. Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderdzesentachtigduizend zeshonderd euro (¬ 486.600,00).

4. Boeklaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december.

5. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

6. Verdeling vereffeninasaldo: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na

vereffening rekening houdend met hun volstorting. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

7. Externe verteg_enwoordiging.: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen,

Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

8, Doel: De vennootschap heeft tot doel:

- Het verlenen van diensten in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van alle aard, onder meer op het vlak van administratie, boekhouding, management, bedrijfsorganisatie en informatica.

- Het waarnemen van de functie van bestuurder in ondernemingen en vennootschappen.

- Het nemen en beheren van belangen en participaties in ondernemingen en vennootschappen. - Het verwerven, vervreemden en beheren van beleggingsgoederen allerhande.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan; kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

9. Gewone algemene vergaderinq: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de derde dinsdag van de maand mei om vijftien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is" op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening



$ Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge







De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

8. Tot niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar, werden

benoemd:

1/ de heer WOUTERS Karel, voornoemd;

2/ mevrouw BLINDENBERG Anna, voornoemd.

9. Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VMW Accountants, Herentalsebaan 645 bus 4 te 2160 Wommelgem voorheen en thans te 2060 Antwerpen, Bredastraat 140 B 301, vertegenwoordigd door mevrouw Inge Seghers, wonende te 9070 Destelbergen, Bochtenstraat 51, evenals aan haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondememingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap ais handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, staat van activa en passiva, verslagen raad van bestuur,

verslagen bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n( en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

15/07/2013 : AN264700
20/08/2012 : AN264700
08/09/2011 : AN264700
24/06/2010 : AN264700
29/01/2010 : AN264700
08/09/2009 : AN264700
07/09/2009 : AN264700
26/06/2008 : AN264700
21/06/2007 : AN264700
31/05/2005 : AN264700
03/08/2004 : AN264700
26/01/2004 : AN264700
17/08/2015 : AN264700
14/08/2003 : AN264700
17/07/2002 : AN264700
15/08/2001 : AN264700
06/06/2001 : AN264700
03/06/1999 : AN264700
29/07/1998 : AN264700
23/07/1996 : AN264700
12/01/1994 : AN264700
24/04/1992 : AN264700
31/01/1989 : AN264700
12/08/1988 : AN264700

Coordonnées
ANKAR

Adresse
AZALEALAAN 22 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande