ANTOMAX

Divers


Dénomination : ANTOMAX
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 463.353.558

Publication

30/05/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rehttnnk van »opliande Antwmrpon

2 0 MI 2314

ardelIng Antwerpen



Man



*14109105*

Ondernemingsnr : 0463.353.558

Benaming (voluit) : Antomax

(verkort):

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel Withoetlei 9

2920 Kalmthout

!!

Onderwerp akte ;NV: wijziging

Blijkens akte verleden voor Notaris Paul Rornmens te Hoogstraten (Meer) op 19 me ;i 2014, nog te registreren, werd gehouden:

De buitengewone algemene vergadering van "ANTOMAX" naamloze vennootschap, opgericht blijkens akte verleden voor notaris Francis DE BOUNGNE te Kalmthout op 8 me 1998, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 16 mei 1998 onder nummeil 980516-563.

i; Vennootschap met maatschappelijke zetel te 2920 Kalmthout, Withoeflei 9, BTW BB0463.353.558, rechtspersonenregister Antwerpen 0463.353.558.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap werd verplaatst ingevolge bijzondere' algemene vergadering van 8 januari 2008, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch; il Staatsblad van 13 februari 2008 onder nummer 08024580.

Er werd beslist met eenparigheid van stemmen als volgt:

:1Eerste beslissing:

De maatschappelijke zetel wordt verplaatst naar 2920 Kalmthout, Brasschaatsesteenwegi

j290.

;:

Goedkeuring van de nieuwe statuten:

STATUTEN

;I

Artikel één. Benaming - vorm.

Er is een Naamloze Vennootschap opgericht onder de benaming "ANTOMAX".

Artikel twee. Zetel.

De werkelijke zetel is gevestigd te 2920 Kalmthout, Brasschaatsesteenweg 290.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands

taalgebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij besluit van de raad van bestuur.

De raad van bestuur zal in België en in het buitenland bijhuizen, kantoren en zetels terj

uitbating kunnen vestigen.

;.

Artikel drie. Doel.

De vennootschap heeft tot doel, zo wel in als buiten België, zowel voor eigen rekening

;.

als voor rekening van anderen:

Uitbating van een spijshuis, inbegrepen de drankgelegenheid verbonden aan dej inrichting, het schenken van alcohol per glas.

Onderneming voor het uitoefenen van het beroep van restaurateur, traiteur-banketuitbater, i! omvattende de verkoop van bereide schotels en het inrichten van banketten alsmede he bedelen van bereide schotels en spijzen. Uitbating van drankgelegenheden, omvattendei café's, herbergen, tavernes en bars en omvattende de bijkomende verkoop van tabak, ;: sigaren, sigaretten, suikergoed en belegde broodjes.

J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 11.1

Het exploiteren van sportinrichtingen en inrichtingen voor lichamelijke opvoeding door hei verstrekken van diensten aan personen die er aan lichamelijke ontwikkeling of aan sport doen.

Het toekennen van het recht op toegang tot inrichtingen voor sport, cultuur of vermaak, alsmede de toekenning van het recht gebruik ervan te maken,

£n in het algemeen alle kommerciële, industriële, publieke, roerende, onroerende, financiële of andere handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het maatschappelijk doel of dit zouden kunnen bevorderen of ontwikkelen, en dit zowel in België als in het buitenland.

Dit alles in de meest uitgebreide zin genomen.

vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Zij mag belangen nemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op elke andere manier in alle ondernemingen of vennootschappen, die een sanienhangend of gelijkaardig doel hebben aan het hare of die van aard zijn, zelfs op onrechtstreekse wijze, de realisatie van haar onderneming te bevorderen. Zij kan zelfs alle medewerkings- associatie- of rationalisatiecontracten of andere tekenen met dergelijke ondernemingen of vennootschappen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Deze opsomming is niet beperkend noch bepalend en dient hi de breedste zin uitgelegd te worden.

De vennootschap is gerechtigd betreffende allerhande roerende en onroerende goederen, materiaal en installaties aankopen te doen, huurcelen af te sluiten, te bouwen, verkopen of uit te wisselen.

Artikel vier. Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

De vennootschap kan ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering, die beraadslaagt zoals bij een wijziging van de statuten.

Artikel vie. Maatschappelijk kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op DRIEHONDERDEENENZEVENTIGDUIZEND ACHTHONDERDVEERTIG , EURO NEGENENTWINTIG CENT (E 371.840,29), vertegenwoordigd door HONDERDVIJFTIG (150) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

Artikel zes. Aandelen.

Alle aandelen zijn op naam of gedemateiialiseerd.

De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stoilingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap.

De aandeelhouders van aandelen op naam kunnen ten allen tijde vragen om deze te laten omzetten in gedematerialiseerde effecten, net zoals de aandeelhouders van gedematerialiseerde effecten ten allen tijde kunnen vragen om deze om te zetten in aandelen op naam.

De gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door boeking op rekening op naam van de eigenaar of de houder, bij een vereffeningsinstelling of bij een erkende rekeninghouder conform het wetboek van vennootschappen.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten.

Artikel zeven. Kapitaalverhoging.

Tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal kan enkel worden besloten door de algemene vergadering, beraadslagend volgens de modaliteiten voorzien voor de VIi_#ieg_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

van de statuten.

Bij kapitaalverhoging, gerealiseerd in speciën, moeten de nieuwe aandelen eerst worden aangeboden, bij voorkeur, aan de bestaande aandeelhouders in evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun respectievelijke aandelen vertegenwoordigd.

Voor de modaliteiten van dit voorkeurrecht wordt verwezen naar artikels 592 en 593 van het Wetboek van Vennootschappen. De algemene vergadering die moet beslissen over deze kapitaalverhoging, kan met inachtneming der voorschriften, inzake quorum en meerderheid vereist voor een statutenwijziging, in het belang van de vennootschap, het voorkeurrecht beperken of opheffen. Het voordeel daartoe moet speciaal in de oproeping daartoe worden vermeld. De raad van bestuur beantwoordt zijn voorstel tot beperking of opheffing van het voorkeurrecht in een omstandig verslag, welk wordt geverifieerd door een verslag van een commissaris, een bedrijfsrevisor, aangewezen door de raad van bestuur, of door een extern accountant, aangewezen op dezelfde manier. Beide verslagen worden in de agenda vermeld, en neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

' De vervulling van deze formaliteiten is niet vereist mits over een voorstel tot beperking of opheffing van het voorkeurrecht wordt beraadslaagd en besloten met eenparigheid van stemmen in een vergadering waarbij alle aandelen zijn vertegenwoordigd.

Bij een kapitaalverhoging in twee fasen, dienen twee notariële akten te worden opgesteld. Artikel acht. Kapitaalvermindering.

Tot vermindering van het maatschappelijk kapitaal kan slechts worden besloten door de algemene vergadering, beraadslagend volgens de modaliteiten voorzien voor de wijziging van de statuten.

In de oproeping tot de algemene vergadering die over een vermindering van het maatschappelijk kapitaal moet beslissen, dienen het doel van de vermindering en de voor de verwezenlijking ervan te volgen werkwijze te worden vermeld.

De kapitaalvermindering kan gebeuren, hetzij:

a) door terugbetaling der aandeelhouders, of door gehele of gedeeltelijke vrijstelling van storting van het saldo van de inbreng.

b) door aanzuivering van geleden verliezen, of vorming van een reserve tot dekking van een voorzienbaar verlies.

Bij kapitaalvermindering zoals voorzien onder a), hebben de schuldeisers wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking, binnen de twee maanden na de bekendmaking van het besluit tot kapitaalvermindering in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, het recht om, niettegenstaande elke andersluidende bepaling, een zekerheid te eisen, voor de vorderingen welke nog niet vervallen zijn op het tijdstip der bekendmaking.

Aan de aandeelhouders mag geen uitkering of terugbetaling worden verleend, zolang bedoelde schuldeisers geen voldoening hebben bekomen, tenzij hun aanspraak om zekerheid te verkrijgen, bij een uitvoerbare rechterlijke beslissing is afgewezen.

Voor de verdere modaliteiten wordt verwezen naar artikels 612, 613 en 614 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel negen. Raad van bestuur.

De vennootschap zal worden bestuurd door een raad van ten minste drie bestuurders, vennoten of niet-vennoten, door de algemene vergadering benoemd voor een termijn van ten hoogste zes jaar. Zij zijn herkiesbaar.

De raad van bestuur mag slechts uit twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Het mandaat van een aftredende bestuurder neemt een einde dadelijk na de algemene vergadering die tot een nieuwe benoeming is overgegaan.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter.

Artikel tien. Bijeenkomsten.

De raad van bestuur komt bijeen telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens twee bestuurders erom verzoeken, onder voorzitterschap van de voorzitter of, bij diens afwezigheid, door de oudste bestuurder, op de plaats aangeduid in de oproepingsbrieven.

De oproppingsbrief, die de agenda vermeldt, wordt behoudens dringende

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

noodzakelijkheid, ten minste vijf voile dagen voor de vergadering verzonden.

Een afwezig bestuurder zal bij eenvoudig schrijven, of telegram, zijn machten kunnen overdragen aan één zijner collega's, doch slechts voor een bepaalde zitting. De tegenwoordigheid van de meerderheid der bestuurders, hetzij persoonlijk, hetzij door volmacht, is noodzakelijk voor de geldigheid van de beslissingen.

De beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen; ingeval van gelijkheid van stemmen is de stem van de voorzitter of zijn vervanger doorslaggevend.

Over aangelegenheden die niet op de agenda vermeld staan, kan de raad van bestuur slechts rechtsgeldig beraadslagen en beslissen, wanneer alle leden van de raad van bestuur aanwezig zijn en ermee instemmen.

Artikel elf. Notulen.

De beslissingen van de raad van bestuur worden vastgelegd in een speciaal register, ondertekend door ten minste de meerderheid der aanwezige bestuurders.

De kopieën of uittreksels in verband met beslissingen van de raad van bestuur, die bij een rechtspleging of anderszins moeten worden voorgelegd, worden ondertekend door twee bestuurders.

Artikel twaalf. Machten van de raad van bestuur.

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide macht voor de leiding van de vennootschap en voor het stellen van alle daden van bestuur en beschikking die verband houden met haar maatschappelijk voorwerp; zij kan alle daden stellen, behalve diegenen die aan de algemene vergadering voorbehouden zijn luidens de wet of krachtens onderhandse statuten.

Artikel dertien. Volmacht en verteienwoordigingsbevoegdheid.

De raad van bestuur kan zijn machten geheel of gedeeltelijk overdragen aan één of meer van zijn leden, die de titel van afgevaardigde-bestuurder zullen aannemen. De afgevanrdigde-bestuurder kan op zijn beurt zijn macht geheel of gedeeltelijk overdragen aan anderen, al dan niet bestuurders.

Voor alle handelingen zal de vennootschap geldig gebonden zijn door de handtekening van hetzij twee bestuurders samen handelend, hetzij een gedelegeerd bestuurder alleen handelend, hetzij de voorzitter alleen handelend.

Artikel veertien. Vergoedingen.

De raad van bestuur zal zijn leden vergoedingen of bezoldigingen kunnen toekennen, welke zullen worden aangerekend als algemene onkosten.

Het mandaat van bestuurder kan tezelfdertijd uitgeoefend worden met de functie van directeur in dienstverband; de voor de uitoefening van deze laatste functie betaalde wedde is afgescheiden van de vergoeding of bezoldiging die eventueel aan de belanghebbende zou worden toegekend in zijn hoedanigheid van bestuurder.

Artikel vijftien. Controle.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd door de algemene vergadering van de aandeelhouders onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De algemene vergadering bepaalt het aantal commissarissen en stelt een bezoldiging vast die de naleving van de controlenormen, uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren, waarborgt. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

In afwijking van het eerste lid van dit artikel zijn vennootschappen, die voor het laatst afgesloten boekjaar voldoen aan artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen, niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen.

Wordt geen commissaris benoemd dan heeft, niettegenstaande enige andersluidende statutaire bepaling, iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van de commissaris.

Artikel zestien, Algemene vergadering,

De regelmatig gevormde algemene vergadering vertegenwoordigt de algemeenheid der aandeelhouders. Haar beslissingen zijn bindend, zelfs voor de afwezigen.

De jaarvergadering wordt gehouden ten maatschappelijke zetel op de vierde vrijdag van de maand mei om 20.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod11.1

de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur doorgaan.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen voor de vergadering, uitgenodigd. De oproepingsbrief bevat een opgave van de agenda; dag, uur en plaats van de vergadering; en vermelding van de verslagen. Het voorgaande geldt ook voor de eventuele houders van obligaties, warrants of certificaten op naam (met medewerking van de vennootschap uitgegeven). Eerstgenoemden bekomen samen met de oproepingsbiief, de bij wet bepaalde stukken.

De raad van bestuur en elke commissaris kunnen zowel een jaarvergadering als een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten die bijeenroepen wanneer aandeelhouders die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

Dit verzoek wordt per aangetekend schrijven aan de zetel der vennootschap verstuurd en moet de agendapunten opgeven waarover de algemene vergadering dient te beraadslagen en te besluiten. De oproeping tot deze te houden algemene vergadering moet worden gedaan binnen de drie weken na het gedane verzoek. De vergaderingen worden gehouden op de plaats en het tijdstip bepaald in de oproepingsbrieven.

De bestuurders en eventuele commissaris geven antwoord op vragen die door hun aandeelhouders worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voorzover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokken aan de vennootschap, de aandeelhouders of het personeel van de vennootschap.

Artikel zeventien - Toelatingsvoorwaarden:

De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen:

- de eigenaars van aandelen op naam ten minste drie werkdagen voor de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

- de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, ten minste drie werkdagen voor de datum van de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen aangegeven in de oproeping een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

Artikel achttien. Vertegenwoordiging.

Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging en wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke aandeelhouder op de vergadering worden vertegenwoordigd door een gevolmachtigde, mits deze zelf aandeelhouder is, en beiden de bij de statuten bepaalde formaliteiten hebben vervuld om tot de vergadering te worden toegelaten.

Artikel negentien. Bureau - stemmen.

Iedere algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur, of bij diens verhindering, door de oudste bestuurder.

De voorzitter duidt een secretaris en twee stemopnemers aan.

Elk aandeel geeft recht op één stem onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen. Artikel twintig. Beraadslaging - meerderheid.

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet op de agenda voorkomen.

Behoudens de gevallen door de Wet voorzien, worden de beslissingen genomen met meerderheid van stemmen, welk ook het getal vertegenwoordigde aandelen weze op de vergadering.

De algemene vergadering kan alleen geldig over een statutenwijziging beslissen en beraadslagen, wanneer de voorgestelde wijziging is aangeduid in de oproepingsbrief, en wanneer de aanwezigen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Is deze laatste voorwaarde niet vervuld, dan is een nieuwe bijeenroeping nodig, en de nieuwe vergadering beraadslaagt en beslist op geldige wijze,

Op de laatste blz. van L!KB vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mot111.1

ongeacht het door de aanwezige aandeelhouders vertegenwoordigde deel van het kapitaal. Een wijziging kan bij drie/vierde der stemmen worden genomen.

De algemene vergadering kan enkel op geldige wijze over een wijziging van het maatschappelijk doel beraadslagen en besluiten, wanneer de aanwezigen de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Is deze voorwaarde niet vervuld, dan is een nieuwe bijeenroeping nodig en de nieuwe vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze indien ten minste één/vierde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigd is. Een wijziging van het maatschappelijk doel kan enkel worden aangenomen indien ten minste vier/vijfde der stemmen wordt bekomen.

Artikel éénentwintig. Notulen.

De kopieën of uittreksels die bij een rechtspleging of anderszins moeten worden voorgelegd, worden ondertekend door één of meer bestuurders.

Artikel tweeëntwintig. Boekjaar - Inventaris Jaarrekening

Het boekjaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december.

Door de zorgen van de raad van bestuur wordt elk jaar een inventaris en een jaarrekening opgesteld. Deze jaarrekening bestaat uit balans, resultatenrekening en toelichting en vormt één geheel.

Deze bescheiden worden aan de goedkeuring der jaarvergadering onderworpen.

De raad van bestuur heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Artikel drieëntwintig. Reserve - Winstverdeling.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en de noodzakelijke afschrijvingen, vormt de zuivere winst. Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd voorafgenomen voor de vorming van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer deze reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, doch moet steeds tot dit bedrag hernomen worden indien om één of andere reden de reserves worden aangetast.

Omtrent de aanwending zal de algemene vergadering telkenjare opnieuw beslissen, op voorstel -van de raad van bestuur.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien het hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel vierentwintig. Dividenden.

De uitkering van de dividenden geschiedt op het tijdstip en de plaats bepaald door de raad van bestuur.

Overeenkomstig artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen is de raad van bestuur gemachtigd om interimdividenden uit te keren.

Artikel vijfentwintig. Verlies van kapitaal.

10 Indien ten gevolge van geleden verlies, het netto-actief is gedaald tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor de statutenwijziging zijn voorzien, te beraadslagen over de ontbinding van de vennootschap.

De raad van bestuur verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag.

Indien de raad van bestuur vaststelt de activiteit voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen die hij overweegt te nemen tot herstel der financiële toestand van de vennootschap.

Dit verslag dat ter beschikking van de aandeelhouders wordt gesteld, wordt in de agenda vermeld.

2° Wanneer het netto-actief is gedaald tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

ean het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Voor-

" behouden ean het

" Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

kapitaal, wordt op diezelfde wijze gehandeld, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer ze wordt goedgekeurd door één/vierde gedeelte van de op de vergadering uitgebrachte stemmen.

30 Wanneer het netto-actief is gedaald tot beneden het vereiste wettelijk minimumbedrag van het maatschappelijk kapitaal, kan elke belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de Rechtbank vorderen, die haar een termijn kan toestaan voor de regularisatie.

Artikel zesentwintig. Vereniging van alle aandelen.

Het in één hand verenigd zijn van alle aandelen, heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege of gerechtelijk ontbonden wordt.

Indien binnen een jaar geen nieuwe aandeelhouder is opgenomen, of deze niet ontbonden wordt, wordt de enige aandeelhouder geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe aandeelhouder wordt opgenomen, of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Artikel zevenentwintig. Ontbinding.

De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij een besluit der algemene vergadering plaats heeft, van rechtswege voortbestaan, als rechtspersoon, voor haar vereffening, tot aan de sluiting ervan.

Artikel achtentwintig. Benoeming der vereffenaars.

In geval van ontbinding, zal de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, één of meer vereffenaars benoemen en hun bevoegdheid en vergoedingen bepalen. Artikel negenentwintig. Wijze van vereffening.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten der vereffening of na consignatie van de nodige gelden om deze te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief in geld of in effecten, onder de aandeelhouders, in verhouding tot het aantal aandelen dat zij bezitten.

Elk jaar leggen de vereffenaars aan de algemene vergadering de resultaten van hun vereffening voor, met vermelding van de redenen waarom de vereffening nog niet kon worden afgesloten.

Zij maken tevens elk jaar een inventaris en een jaarrekening op.

Artikel dertig. Keuze van woonplaats.

Iedere aandeelhouder, bestuurder, directeur of gevolmachtigde, niet in België gehuisvest, zal geacht worden woonplaats te hebben gekozen in de zetel van de vennootschap, waar alle mededelingen en betekeningen hem geldig kunnen worden gedaan.

Artikel éénendertig. Algemeen.

De gevallen niet voorzien in deze statuten worden beheerst door het Wetboek van Vennootschappen.

Tweede beslissing:

De algemene vergadering beslist de jaarrekening over het boekjaar 2013 goed te keuren en verleent zonder enig voorbehoud kwijting aan de bestuurders.

Derde beslissing:

De heer Paul Van den Berg, mevrouw Annik Van den Berg en de heer Pieter Vanhaverbeke, allen voornoemd, nemen met onmiddellijke ingang ontslag als bestuurders/gedelegeerd bestuurder van de vennootschap, en de vergadering geeft hen bij deze kwijting over hun mandaat.

Vierde beslissing.

Worden benoemd tot bestuurders:

- De heer Marc Herrijgers, voornoemd, die aanvaardt.

- de heer HERRIJGERS Wim Jozef Maria, ongehuwd, geboren te Brasschaat op 2

juni 1979, [rijksregistemummer: 79.06.02-319.61], wonende te 2990 Wuustwezel, Bredabaan 1020, die aanvaardt.

- OPTA nv, voormeld, met als vaste vertegenwoordiger de heer Wim Herrijgers,

voornoemd, die aanvaardt.

De heer Marc Herrijgers wordt bovendien benoemd tot gedelegeerd bestuurder.

De mandaten van bestuurder en gedelegeerd bestuurder zijn onbezoldigd.

Vijfde beslissing:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11,1

De vergadering beslist volgende benoemingen gedaan in het verleden te bevestigen en hierbij te publiceren met terugwerkende kracht:

1. Herbenoeming van de bestuurders zijnde de heer Paul Van den Berg, de heer Laurent Van Bever en de heer Pieter Vanhaverbeke bij algemene vergadering de dato 23 mei 2003.

2. Benoeming van de heer Paul Van den Berg als voorzitter van de raad van bestuur en benoeming van de heer Paul Van den Berg en de heer Laurent Van Bever als gedelegeerde bestuurders bij besluit van de raad van bestuur de dato 23 mei 2003.

3. Herbenoeming van de bestuurders zijnde de heer Paul Van den Berg en de heer Pieter Vanhaverbeke en benoeming van mevrouw Annik Van den Berg bij algemene vergadering de dato 8 januari 2008.

4, Benoeming van de heer Paul Van den Berg als voorzitter van de raad van bestuur en als gedelegeerd bestuurder bij besluit van de raad van bestuur de dato 1 februari 2008.

5. Herbenoeming van de bestuurders zijnde de heer Paul Van den Berg, mevrouw Annik Van den Berg en de heer Pieter Vanhaverbeke bij algemene vergadering de dato 24 mei 2013.

6. Benoeming van de heer Paul Van den Berg als voorzitter van de raad van bestuur en als gedelegeerd bestuurder bij besluit van de raad van bestuur de dato 24 mei 2013. Zesde beslissing:

De vergadering geeft bij deze volmacht aan BoFiMas, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid te 2990 Wuustwezel, Marialaan 3, met machtiging tot indeplaatsstelling, om de inschrijving en aile latere wijzigingen van deze vennootschap in een Erkend Ondernemingsloket (E.O.L.), het handelsregister geïntegreerd in de Kruispuntbank. van Ondernemingen (K.B.0.), alle fiscale en sociale administraties, en het B.T.W.-register en/of Rechtspersonenregister te bekomen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Paul ROMMENS

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor-

behouden

tien het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

17/06/2014
ÿþmod 11.1

i, Ondememingsnr: 0463.353.558

Benaming (voluit) : Antomax (verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetes : Withoeflei 9

2920 Kalmthout

i: Onderwerp akte : NV: wijziging

il Blijkens akte verleden voor Notaris Paul Rommens te Hoogstraten (Meer) op 19 mei;

2014, nog te registreren, werd gehouden: :

:1 De buitengewone algemene vergadering van "ANTOMAX" naamloze vennootschap,

i opgericht blijkens akte verleden voor notaris Francis DE BOUNGNE te Kalmthout op 8 mei; 1998, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 16 mei 1998 onder nummer 980516-563.

ii Vennootschap met maatschappelijke zetel te 2920 Kalmthout, Withoeflei 9, BTW BE0463.353.558, rechtspersonenregister Antwerpen 0463.353.558.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap werd verplaatst ingevolge bijzondere algemene vergadering van 8 januari 2008, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 13 februari 2008 onder nummer 08024580.

Er werd beslist met eenparigheid van stemmen als volgt: ,

Eerste beslissing:

De maatschappelijke zetel wordt verplaatst naar 2920 Kalmthout, Brasschaatsteenweg;

(C) 290.

Goedkeuring van de nieuwe statuten:

STATUTEN

Artikel één. Benaming - vorm.

Er is een Naamloze Vennootschap opgericht onder de benaming "ANTOMAX".

Artikel twee. Zetel.

De werkelijke zetel is gevestigd te 2920 Kalmthout, Brasschaatsteenweg (C) 290.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands;

taalgebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij besluit van de raad van bestuur.

i De raad van bestuur zal in België en in het buitenland bijhuizen, kantoren en zetels ter;

uitbating kunnen vestigen. Artikel drie. Doel.

De vennootschap heeft tot doel, zo wel in als buiten België, zowel voor eigen rekening; als voor rekening van anderen:

ii Uitbating van een spijshuis, inbegrepen de drankgelegenheid verbonden aan de inrichting, het schenken van alcohol per glas.

i Onderneming voor het uitoefenen van het beroep van restaurateur, traiteur-banketuitbater,; omvattende de verkoop van bereide schotels en het inrichten van banketten alsmede het. bedelen van bereide schotels en spijzen. Uitbating van drankgelegenheden, omvattende; café's, herbergen, tavernes en bars en omvattende de bijkomende verkoop van tabak, 1.sigaren, sigaretten, suikergoed en belegde broodjes.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

fiee(131

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

IN

V

beh aa Be Staz

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdefing Antwerpen, op

0 5 Ml'il 2014 Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Het exploiteren van sportinrichtingen en inrichtingen voor lichamelijke opvoeding door' het verstrekken van diensten aan personen die er aan lichamelijke ontwikkeling of aan sport doen.

Het toekennen van het recht op toegang tot inrichtingen voor sport, cultuur of vermaak, alsmede de toekenning van het recht gebruik ervan te maken,

En in het algemeen alle kommerciële, industriële, publieke, roerende, onroerende, financiële of andere handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het maatschappelijk doel of dit zouden kunnen bevorderen of ontwikkelen, en dit zowel in België als in het buitenland.

Dit alles in de meest uitgebreide zin genomen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Zij mag belangen nemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op elke andere manier in alle ondernemingen of vennootschappen, die een samenhangend of gelijkaardig doel hebben aan het hare of die van aard zijn, zelfs op onrechtstreekse wijze, de realisatie van haar onderneming te bevorderen. Zij kan zelfs alle medewerkings- associatie- of rationalisatiecontracten of andere tekenen met dergelijke ondernemingen of vennootschappen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Deze opsomming is niet beperkend noch bepalend en dient in de breedste zin uitgelegd te worden.

De vennootschap is gerechtigd betreffende allerhande roerende en onroerende goederen, materiaal en installaties aankopen te doen, huurcelen af te sluiten, te bouwen, verkopen of uit te wisselen.

Artikel vier. Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

De vennootschap kan ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering, die beraadslaagt zoals bij een wijziging van de statuten.

Artikel vijf. Maatschappelijk kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op DRIEHONDERDEENENZEVENTIGDUIZEND ACHTHONDERDVEERTIG EURO NEGENENTWINTIG CENT (¬ 371.840,29), vertegenwoordigd door HONDERDVIJFTIG (150) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde .

Artikel zes. Aandelen.

Alle aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd.

De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap.

De aandeelhouders van aandelen op naam kunnen ten allen tijde vragen om deze te laten omzetten in gedematerialiseerde effecten, net zoals de aandeelhouders van gedematerialiseerde effecten ten allen tijde kunnen vragen om deze om te zetten in aandelen op naam.

De gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door boeking op rekening op naam van de eigenaar of de houder, bij een vereffeningsinstelling of bij een erkende rekeninghouder conform het wetboek van vennootschappen.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten.

Artikel zeven. Kapitaalverhoging.

Tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal kan enkel worden besloten door de algemene vergadering, beraadslagend volgens de modaliteiten voorzien voor de wijziging

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r

.. Voor. behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.4

~u Voor

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

rc

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

van de statuten.

Bij kapitaalverhoging, gerealiseerd in speciën, moeten de nieuwe aandelen eerst worden aangeboden, bij voorkeur, aan de bestaande aandeelhouders in evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun respectievelijke aandelen vertegenwoordigd.

Voor de modaliteiten van dit voorkeurrecht wordt verwezen naar artikels 592 en 593 van het Wetboek van Vennootschappen. De algemene vergadering die moet beslissen over deze kapitaalverhoging, kan met inachtneming der voorschriften, inzake quorum en meerderheid vereist voor een statutenwijziging, in het belang van de vennootschap, het voorkeurrecht beperken of opheffen. Het voordeel daartoe moet speciaal in de oproeping daartoe worden vermeld. De raad van bestuur beantwoordt zijn voorstel tot beperking of opheffing van het voorkeurrecht in een omstandig verslag, welk wordt geverifieerd door een verslag van een commissaris, een bedrijfsrevisor, aangewezen door de raad van bestuur, of door een extern accountant, aangewezen op dezelfde manier. Beide verslagen worden in de agenda vermeld, en neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

De vervulling van deze formaliteiten is niet vereist mits over een voorstel tot beperking of opheffing van het voorkeurrecht wordt beraadslaagd en besloten met eenparigheid van stemmen in een vergadering waarbij alle aandelen zijn vertegenwoordigd.

Bij een kapitaalverhoging in twee fasen, dienen twee notariële akten te worden opgesteld. Artikel acht. Kapitaalvermindering.

Tot vermindering van het maatschappelijk kapitaal kan slechts worden besloten door de algemene vergadering, beraadslagend volgens de modaliteiten voorzien voor de wijziging van de statuten.

In de oproeping tot de algemene vergadering die over een vermindering van het maatschappelijk kapitaal moet beslissen, dienen het doel van de vermindering en de voor de verwezenlijking ervan te volgen werkwijze te worden vermeld.

De kapitaalvermindering kan gebeuren, hetzij:

a) door terugbetaling der aandeelhouders, of door gehele of gedeeltelijke vrijstelling van storting van het saldo van de inbreng.

b) door aanzuivering van geleden verliezen, of vorming van een reserve tot dekking van een voorzienbaar verlies.

Bij kapitaalvermindering zoals voorzien onder a), hebben de schuldeisers wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking, binnen de twee maanden na de bekendmaking van het besluit tot kapitaalvermindering in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, het recht om, niettegenstaande elke andersluidende bepaling, een zekerheid te eisen, voor de vorderingen welke nog niet vervallen zijn op het tijdstip der bekendmaking.

Aan de aandeelhouders mag geen uitkering of terugbetaling worden verleend, zolang bedoelde schuldeisers geen voldoening hebben bekomen, tenzij hun aanspraak om zekerheid te verkrijgen, bij een uitvoerbare rechterlijke beslissing is afgewezen.

Voor de verdere modaliteiten wordt verwezen naar artikels 612, 613 en 614 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel negen. Raad van bestuur.

De vennootschap zal worden bestuurd door een raad van ten minste drie bestuurders, vennoten of niet-vennoten, door de algemene vergadering benoemd voor een termijn van ten hoogste zes jaar. Zij zijn herkiesbaar.

De raad van bestuur mag slechts uit twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Het mandaat van een aftredende bestuurder neemt een einde dadelijk na de algemene vergadering die tot een nieuwe benoeming is overgegaan.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter.

Artikel tien. Bijeenkomsten.

De raad van bestuur komt bijeen telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens twee bestuurders erom verzoeken, onder voorzitterschap van de voorzitter of, bij diens afwezigheid, door de oudste bestuurder, op de plaats aangeduid in de oproepingsbrieven.

De oproepingsbrief, die de agenda veIrrteldt, wordt behoudens dringende

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

} Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

noodzakelijkheid, ten minste vijf volle dagen voor de vergadering verzonden.

Een afwezig bestuurder zal bij eenvoudig schrijven, of telegram, zijn machten kunnen overdragen aan één zijner collega's, doch slechts voor een bepaalde zitting. De tegenwoordigheid van de meerderheid der bestuurders, hetzij persoonlijk, hetzij door volmacht, is noodzakelijk voor de geldigheid van de beslissingen.

De beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen; ingeval van gelijkheid van stemmen is de stem van de voorzitter of zijn vervanger doorslaggevend.

Over aangelegenheden die niet op de agenda vermeld staan, kan de raad van bestuur slechts rechtsgeldig beraadslagen en beslissen, wanneer alle leden van de raad van bestuur aanwezig zijn en ermee instemmen.

Artikel elf. Notulen.

De beslissingen van de raad van bestuur worden vastgelegd in een speciaal register, ondertekend door ten minste de meerderheid der aanwezige bestuurders.

De kopieën of uittreksels in verband met beslissingen van de raad van bestuur, die bij een rechtspleging of anderszins moeten worden voorgelegd, worden ondertekend door twee bestuurders.

Artikel twaalf. Machten van de raad van bestuur.

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide macht voor de leiding van de vennootschap en voor het stellen van alle daden van bestuur en beschikking die verband houden met haar maatschappelijk voorwerp; zij kan alle daden stellen, behalve diegenen die aan de algemene vergadering voorbehouden zijn luidens de wet of krachtens onderhandse statuten.

Artikel dertien. Volmacht en vertegenwoordigingsbevoegdheid.

De raad van bestuur kan zijn machten geheel of gedeeltelijk overdragen aan één of meer van zijn leden, die de titel van afgevaardigde-bestuurder zullen aannemen. De afgevaardigde-bestuurder kan op zijn beurt zijn macht geheel of gedeeltelijk overdragen aan anderen, al dan niet bestuurders.

Voor alle handelingen zal de vennootschap geldig gebonden zijn door de handtekening van hetzij twee bestuurders samen handelend, hetzij een gedelegeerd bestuurder alleen handelend, hetzij de voorzitter alleen handelend.

Artikel veertien. Vergoedingen.

De raad van bestuur zal zijn leden vergoedingen of bezoldigingen kunnen toekennen, welke zullen worden aangerekend als algemene onkosten.

Het mandaat van bestuurder kan tezelfdertijd uitgeoefend worden met de functie van directeur in dienstverband; de voor de uitoefening van deze laatste functie betaalde wedde is afgescheiden van de vergoeding of bezoldiging die eventueel aan de belanghebbende zou worden toegekend in zijn hoedanigheid van bestuurder.

Artikel vijftien. Controle.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd door de algemene vergadering van de aandeelhouders onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De algemene vergadering bepaalt het aantal commissarissen en stelt een bezoldiging vast die de naleving van de controlenormen, uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren, waarborgt. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

In afwijking van het eerste lid van dit artikel zijn vennootschappen, die voor het laatst afgesloten boekjaar voldoen aan artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen, niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen.

Wordt geen commissaris benoemd dan heeft, niettegenstaande enige andersluidende statutaire bepaling, iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van de commissaris.

Artikel zestien. Algemene vergadering.

De regelmatig gevormde algemene vergadering vertegenwoordigt de algemeenheid der aandeelhouders. Haar beslissingen zijn bindend, zelfs voor de afwezigen.

De jaarvergadering wordt gehouden ten maatschappelijke zetel op de vierde vrijdag van de maand mei om 20.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur doorgaan.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen voor de vergadering, uitgenodigd. De oproepingsbrief bevat een opgave van de agenda; dag, uur en plaats van de vergadering; en vermelding van de verslagen. Het voorgaande geldt ook voor de eventuele houders van obligaties, warrants of certificaten op naam (met medewerking van de vennootschap uitgegeven). Eerstgenoemden bekomen samen met de oproepingsbrief, de bij wet bepaalde stukken.

De raad van bestuur en elke commissaris kunnen zowel een jaarvergadering als een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten die bijeenroepen wanneer aandeelhouders die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

Dit verzoek wordt per aangetekend schrijven aan de zetel der vennootschap verstuurd en moet de agendapunten opgeven waarover de algemene vergadering dient te beraadslagen en te besluiten. De oproeping tot deze te houden algemene vergadering moet worden gedaan binnen de drie weken na het gedane verzoek. De vergaderingen worden gehouden op de plaats en het tijdstip bepaald in de oproepingsbrieven.

De bestuurders en eventuele commissaris geven antwoord op vragen die door hun aandeelhouders worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voorzover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokken aan de vennootschap, de aandeelhouders of het personeel van de vennootschap.

Artikel zeventien - Toelatingsvoorwaarden:

De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen:

- de eigenaars van aandelen op naam ten minste drie werkdagen voor de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

- de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, ten minste drie werkdagen voor de datum van de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen aangegeven in de oproeping een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

Artikel achttien. Vertegenwoordiging.

Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging en wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke aandeelhouder op de vergadering worden vertegenwoordigd door een gevolmachtigde, mits deze zelf aandeelhouder is, en beiden de bij de statuten bepaalde formaliteiten hebben vervuld om tot de vergadering te worden toegelaten.

Artikel negentien. Bureau - stemmen.

Iedere algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur, of bij diens verhindering, door de oudste bestuurder.

De voorzitter duidt een secretaris en twee stemopnemers aan.

Elk aandeel geeft recht op één stem onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen. Artikel twintig. Beraadslaging - meerderheid.

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet op de agenda voorkomen.

Behoudens de gevallen door de Wet voorzien, worden de beslissingen genomen met meerderheid van stemmen, welk ook het getal vertegenwoordigde aandelen weze op de vergadering.

De algemene vergadering kan alleen geldig over een statutenwijziging beslissen en beraadslagen, wanneer de voorgestelde wijziging is aangeduid in de oproepingsbrief, en wanneer de aanwezigen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Is deze laatste voorwaarde niet vervuld, dan is een nieuwe bijeenroeping nodig, en de nieuwe vergadering beraadslaagt en beslist op geldige wijze,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor`

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

ongeacht het door de aanwezige aandeelhouders vertegenwoordigde deel van het kapitaal. Een wijziging kan bij drie/vierde der stemmen worden genomen.

De algemene vergadering kan enkel op geldige wijze over een wijziging van het maatschappelijk doel beraadslagen en besluiten, wanneer de aanwezigen de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Is deze voorwaarde niet vervuld, dan is een nieuwe bijeenroeping nodig en de nieuwe vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze indien ten minste één/vierde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigd is. Een wijziging van het maatschappelijk doel kan enkel worden aangenomen indien ten minste vier/vijfde der stemmen wordt bekomen.

Artikel éénentwintig. Notulen.

De kopieën of uittreksels die bij een rechtspleging of anderszins moeten worden voorgelegd, worden ondertekend door één of meer bestuurders.

Artikel tweeëntwintig. Boekjaar - Inventaris - Jaarrekening

Het boekjaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december.

Door de zorgen van de raad van bestuur wordt elk jaar een inventaris en een jaarrekening opgesteld. Deze jaarrekening bestaat uit balans, resultatenrekening en toelichting en vormt één geheel.

Deze bescheiden worden aan de goedkeuring der jaarvergadering onderworpen.

De raad van bestuur heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Artikel drieëntwintig. Reserve - Winstverdeling.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en de noodzakelijke afschrijvingen, vormt de zuivere winst. Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd voorafgenomen voor de vorming van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer deze reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, doch moet steeds tot dit bedrag hernomen worden indien om één of andere reden de reserves worden aangetast.

Omtrent de aanwending zal de algemene vergadering telkenjare opnieuw beslissen, op voorstel van de raad van bestuur.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien het hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel vierentwintig. Dividenden.

De uitkering van de dividenden geschiedt op het tijdstip en de plaats bepaald door de raad van bestuur.

Overeenkomstig artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen is de raad van bestuur gemachtigd om interimdividenden uit te keren.

Artikel vijfentwintig. Verlies van kapitaal.

1° Indien ten gevolge van geleden verlies, het netto-actief is gedaald tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor de statutenwijziging zijn voorzien, te beraadslagen over de ontbinding van de vennootschap.

De raad van bestuur verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag.

Indien de raad van bestuur vaststelt de activiteit voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen die hij overweegt te nemen tot herstel der financiële toestand van de vennootschap.

Dit verslag dat ter beschikking van de aandeelhouders wordt gesteld, wordt in de agenda vermeld.

2° Wanneer het netto-actief is gedaald tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

é

mod 11.1

Voors behouden aan het Belgisch Staatsblad



kapitaal, wordt op diezelfde wijze gehandeld, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer ze wordt goedgekeurd door één/vierde gedeelte van de op de vergadering uitgebrachte stemmen.

3° Wanneer het netto-actief is gedaald tot beneden het vereiste wettelijk minimumbedrag van het maatschappelijk kapitaal, kan elke belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de Rechtbank vorderen, die haar een termijn kan toestaan voor de regularisatie.

Artikel zesentwintig. Vereniging van alle aandelen.

Het in één hand verenigd zijn van alle aandelen, heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege of gerechtelijk ontbonden wordt.

Indien binnen een jaar geen nieuwe aandeelhouder is opgenomen, of deze niet ontbonden wordt, wordt de enige aandeelhouder geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe aandeelhouder wordt opgenomen, of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Artikel zevenentwintig. Ontbinding.

De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij een besluit der algemene vergadering plaats heeft, van rechtswege voortbestaan, als rechtspersoon, voor haar vereffening, tot aan de sluiting ervan.

Artikel achtentwintig. Benoeming der vereffenaars.

In geval van ontbinding, zal de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, één of meer vereffenaars benoemen en hun bevoegdheid en vergoedingen bepalen. Artikel negenentwintig. Wiize van vereffening.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten der vereffening of na consignatie van de nodige gelden om deze te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief in geld of in effecten, onder de aandeelhouders, in verhouding tot het aantal aandelen dat zij bezitten.

Elk jaar leggen de vereffenaars aan de algemene vergadering de resultaten van hun vereffening voor, met vermelding van de redenen waarom de vereffening nog niet kon worden afgesloten.

Zij maken tevens elk jaar een inventaris en een jaarrekening op.

Artikel dertig. Keuze van woonplaats.

Iedere aandeelhouder, bestuurder, directeur of gevolmachtigde, niet in België gehuisvest, zal geacht worden woonplaats te hebben gekozen in de zetel van de vennootschap, waar alle mededelingen en betekeningen hem geldig kunnen worden gedaan.

Artikel éénendertig. Algemeen.

De gevallen niet voorzien in deze statuten worden beheerst door het Wetboek van Vennootschappen.

Tweede beslissing:

De algemene vergadering beslist de jaarrekening over het boekjaar 2013 goed te keuren en verleent zonder enig voorbehoud kwijting aan de bestuurders.

Derde beslissing:

De heer Paul Van den Berg, mevrouw Annik Van den Berg en de heer Pieter Vanhaverbeke, allen voornoemd, nemen met onmiddellijke ingang ontslag als bestuurders/gedelegeerd bestuurder van de vennootschap, en de vergadering geeft hen bij deze kwijting over hun mandaat.

Vierde beslissing.

Worden benoemd tot bestuurders:

- De heer Marc Herrijgers, voornoemd, die aanvaardt.

- de heer HERRIJGERS Wim Jozef Maria, ongehuwd, geboren te Brasschaat op 2

juni 1979, [rijksregisternummer: 79.06.02-319.61], wonende te 2990 Wuustwezel, Bredabaan 1020, die aanvaardt.

- OPTA nv, voormeld, met als vaste vertegenwoordiger de heer Wim Herrijgers,

voornoemd, die aanvaardt.

De heer Marc Herrijgers wordt bovendien benoemd tot gedelegeerd bestuurder.

De mandaten van bestuurder en gedelegeerd bestuurder zijn onbezoldigd.

Vijfde beslissing:



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



De vergadering beslist volgende benoemingen gedaan in het verleden te bevestigen en hierbij te publiceren met terugwerkende kracht:

1. Herbénoeinïng van de bestuurders zijnde de heer Paul Van den Berg, de heer Laurent Van Bever ende heer Pieter Vanhaverbeke bij algemene vergadering de dato 23 mei 2003.

2. Benoeming van de heer Paul Van den Berg als voorzitter van de raad van bestuur en benoeming van. de heer Paul Van den Berg en de heer Laurent Van Bever als gedelegeerde bestuurders bij besluit van de raad van bestuur de dato 23 mei 2003.

3. Herbenoeming van de bestuurders zijnde de heer Paul Van den Berg en de heer Pieter Vanhaverbeke en benoeming van mevrouw Annik Van den Berg bij algemene vergadering de dato 8 januari 2008.

4. Benoeming van de heer Paul Van den Berg als voorzitter van de raad van bestuur en als gedelegeerd bestuurder bij besluit van de raad van bestuur de dato 1 februari 2008.

5. Herbenoeming van de bestuurders zijnde de heer Paul Van den Berg, mevrouw Annik Van den Berg en de heer Pieter Vanhaverbeke bij algemene vergadering de dato 24 mei 2013.

6. Benoeming van de heer Paul Van den Berg als voorzitter van de raad van bestuur en als gedelegeerd bestuurder bij besluit van de raad van bestuur de dato 24 mei 2013. Zesde beslissing:

De vergadering geeft bij deze volmacht aan BoFiMas, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid te 2990 Wuustwezel, Marialaan 3, met machtiging tot indeplaatsstelling, om de inschrijving en alle latere wijzigingen van deze vennootschap in een Erkend Ondernemingsloket (E.O.L.), het handelsregister geïntegreerd in de Kruispuntbank van Ondernemingen (K.B.O.), alle fiscale en sociale administraties, en het B.T.W.-register en/of Rechtspersonenregister te bekomen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Paul ROMMENS



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/06/2013 : AN330579
11/06/2012 : AN330579
17/06/2011 : AN330579
18/06/2010 : AN330579
02/06/2009 : AN330579
24/06/2008 : AN330579
13/02/2008 : AN330579
21/06/2007 : AN330579
21/06/2005 : AN330579
09/06/2004 : AN330579
15/07/2003 : AN330579
17/07/1999 : AN330579
16/05/1998 : AN330579

Coordonnées
ANTOMAX

Adresse
2920 Kalmthout

Code postal : 2920
Localité : KALMTHOUT
Commune : KALMTHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande