ANTONIS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANTONIS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 452.628.823

Publication

04/06/2014
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



efflo" " " " " " " " " " " .....

1111111

111111111,I1111,1

Voorbehouden

aan het

Belgisch _ Staatsblad

Neergeiega tel gri;xie van de

RECETPANK VAN KOOPHANDEL,

2 3 MEI 201k

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT De lejje



Ondememingsnr : 0452.628.823

Benaming (voluit) : Antonis

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Looy 106

2350 Vosselaar

Onderwerp akte : UITBREIDING DOEL. - STATUTENWIJZIGING.

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 19 mei 2014, dat de enige vennoot en titularis van de totaliteit van de aandelen die gans het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Antonis", met maatschappelijke zetel te 2350 Vosselaar, Looy 106, BTW BE0452.628.823 RPR Turnhout, onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

Het maatschappelijk doel van de vennootschap wordt uitgebreid.

TWEEDE BESLISSING.

Als gevolg van voormelde beslissing wordt artikel 4 van de statuten vervangen door volgende tekst: De vennootschap heeft tot doel:

de groot- en kleinhandel zowel in nieuwe als tweedehands voertuigen en onderdelen, uitbating van een werkplaats voor het herstellen van voertuigen en koetswerk; aile timmer- en schrijnwerk voor gebouwen, het maken en optrekken van uitneembare paviljoenen en barakken, plaatsen van deuren en plinten in kunststof;

wegenwerken, bouwen, herstellen en onderhouden van wegen, fietspaden, opritten en parkeerplaatsen;

het inrichten en uitbaten van een werkplaats voor het herstellen en onderhoud van motorvoertuigen (auto's, lichte vrachtwagens, vrachtwagens, autobussen, enzovoort), motorrijwielen, mobilhomes en aanhangwagens;

het inrichten en uitbaten van een werkplaats voor het bouwen, ombouwen en herstellen van koetswerken, met inbegrip van het schilderen van koetswerken;

 ombouw en inrichten van bedrijfsvoertuigen;

het lakken van meubelen en interieuraccessoires;

het reinigen van auto's, wedwagens en alle andere soorten voertuigen zowel het interieur als het exterieur;

 het reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden; het reinigen van het interieur van allerlei gebouwen: kantoren, fabrieken, winkels, scholen, appartementsgebouwen, enzovoort;

het lappen van ramen;

het uitvoeren van alle schoonmaakwerken en onderhoudswerken inbegrepen het wassen van ruimten, van private-, handels- en nijverheidseigendommen, zowel privaat als openbaar, en alle activiteiten die verband houden met schoonmaak- en onderhoudswerken; het verstrekken van adviezen in verband met schoonmaak-, stof- en milieuproblemen, de handel en fabricage, import- en export van schoonmaakmachines en aile reinigingsapparatuur in de breedste zin van het woord, gereedschappen, hulpmiddelen en chemische producten ten behoeve van reinigen en onderhoud van gebouwen, zowel binnen als buiten, evenals aile werkzaamheden en producten die met dit alles rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden; de kleinhandel, groothandel en handelsbemiddeling in onderhoudsproducten en reinigingsproducten van diverse aard;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

- algemene bouwonderneming inhoudende het optrekken van gebouwen en onder kap brengen, zowel in hoofd- als in onderaanneming. Zowel in ruwbouw als in voltooiing, metsel- en voegwerken in het algemeen. De coördinatie van de andere aan onderaannemers toevertrouwde en door deze uitgevoerde voltoojingswerlten aan gebouwen. Alsmede de afwerking en inrichting van gebouwen.

- restauratiewerken van gebouwen en monumenten.

- grondwerken,

- de import, de export, de aankoop, de verkoop, de montage, de installatie, de herstellingen en onderhoud van alle soorten elektriciteitsinstallaties alsmede de daarvoor bestemde toestellen. - elektriciteitswerken.

- schilderwerken;

- afbraak en slopingswerken van gebouwen en kunstwerken, bouwen van stellingen alsmede het

invoegen en reinigen van gevels, het bouwen van niet metalen kunstwerken.

- isolatiewerkzaamheden.

- waterdicht maken en bedekken van gebouwen met asfalt en teer. Het droogmaken van gebouwen anders dan met asfalt en teer. Leggen van tegelvloeren en mozarek, warmte en geluidsisolering.

-- plafonneer- en cementeer-, en andere pleisterwerken, plaatsen van chapes. Leggen van parketvloer en het plaatsen van alle wand-, vloer-, en plafondbekleding. De installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden.

- timmer en schrijnwerk, vervaardigen en plaatsen van vensterluiken, De vervaardiging en

plaatsing van trappen en leuningen. Vervaardiging van meubels voor werkplaatsen, vitrines, rekken, toonbanken, kantoormeubelen, meubels voor restaurants en scholen, badkamermeubels en inbouwkeukens.

- de montage van serres, veranda's in hout, metaal of kunststof.

- plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken, en metalen schrijnwerk en schrijnwerk in kunststof en algemene metaalbewerking.

- onderneming voor het plaatsen van centrale verwarming met warm water en stoom, Het installeren van sanitaire inrichtingen en gasverwarming, voor lood- en zinkwerken en voor het installeren van waterverzachters.

- plaatsen van glas, spiegelglas, gekleurde ramen en het aanwenden van alle doorschijnend en doorzichtig materiaal.

- onderneming voor het bedekken van gebouwen, metalen en niet-metalen dakbedekkingswerken van gebouwen, steen en marmerwerken voor gebouwen.

- onderneming voor het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen, het leggen van stoepdallen en betonklinkers, aanleggen van parken, speelpleinen, sportvelden, parkings en tuinen met inbegrip van aanplantingen, plaatsen van afsluitingen en omheiningen,

- leggen van kabels en diverse leidingen.

- rioleringswerken.

-- de aan- en verkoop, import en export van alle daarmee verband houdende producten en

diensten.

- het oprichten, kopen en verkopen, en de uitbating van horecazaken in de meest ruime zin van het woord, en het voeren van alle mogelijke activiteiten in verband met de horecasector zoals onder meer: Drankgelegenheid, verbruiksalon, taverne, tearoom, snackbar, frituur en restaurant, private club, dancing, discotheek en cabaret, hotel en logementshuis, feestzaal, ontspanningscentrum en sportcentrum, aile installaties en inrichtingen behorend tot of aansluitend bij de horecasector of ontspanningswereld.

- het inrichten en organiseren van eetmalen, feesten, recepties, cocktails, vermakelijkheden, evenementen, happenings, tentoonstellingen, vernissages, gezelschapsspelen, conferenties met inbegrip van de verhuring van conferentiematerialen van alle aard in de meest ruime zin van het woord, vertoningen, concerten en tentoonstellingen, sport en culturele manifestaties, traiteurdiensten en catering.

- het geven van lessenreeksen en voordrachten alsook het organiseren van allerlei evenementen met betrekking tot het voorgaande.

- het ondersteunen van toeristische activiteiten.

- het produceren, verdelen en uitbaten van automaten bestemd voor de distributie van voeding in de meest ruime zin, de verhuur zonder uitbatingpersoneel van verkoopautomaten.

- de aan- en verkoop, van alle daarmee verband houdende producten en diensten, voedingswaren, wijnen en likeuren, machines en materialen in verband hiermee, zowel klein- als groothandel, import en export.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vd'or-behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

- de aan- en verkoop, de commissiehandel, import en export van voedingswaren, voedingssupplementen, wijnen en likeuren, machines en materialen in verband hiermee, zowel klein- als groothandel, import en export.

- het wassen, knippen, verven, onduleren, enzovoort van haar bij mannen, vrouwen en kinderen, schoonheidszorg, het verlenen van advies op het gebied van de schoonheidszorgen en gezichtsverzorging, het aanbrengen van make-up, enzovoort, huidverzorging, epileren, manicure en pedicure.

- het uitbaten van haarkap- en schoonheidssalon, en alle nevenactiviteiten op het gebied van het kappersvak en totale lichaamsverzorging, inclusief nagelverzorging voor zowel dames als heren, en de uitbating van gezondheid-, relaxatie- en lichaamsverzorgingsinstituten, massage- en. schoonheidssalon en zonnebankcentra.

- de import en export, groot- en kleinhandel in en van alle reukwaren, schoonheidsverzorging artikelen, zoals shampoo, ge!, parfums, cosmetica, alsmede kleine fantasie- en textielartikelen en geschenkartikelen.

het ter beschikking stellen van zonnebanken en lichttherapietoestelfen,

- het ontwerpen en inrichten van haarkap- en schoonheidssalons, en lichaamsverzorgingzaken; - het geven van instructies en lessen en demonstratie-evenementen op het gebied van het

kappersvak en de totale lichaamsverzorging; organiseren en houden van beurzen en

modeshows.

- het beheer van onroerende goederen, roerende goederen en portefeuillewaarden in België en/of in het buitenland.

Zij mag ondermeer onroerende goederen, huren, verhuren, verwerven, beheren, in erfpacht nemen, bouwen, ruilen, in leasing nemen, opschikken uitrusten en ombouwen. Alsook het verwerven en beheren van zakelijke rechten op onroerende goederen.

Zij kan deelnemen in of zich op een andere wijze interesseren aan andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag zich hiervoor borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire, of andere waarborgen verstrekken. Zij mag ook de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

In het algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel en dit zowel in België als in het buitenland.

Volmacht.

De heer Antonis Henricus, handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van voormelde vennootschap, verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid van indeplaatstelling aan "Accountantskantoor van de Korput" te 2300 Turnhout, Heilig Hartstraat 44, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde,

De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelioht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

De Notaris

(get.) J. Coppens

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte, lijst publicatiedata en gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

eC Vóor-behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

27/08/2014 : TU087232
24/08/2012 : TU087232
01/09/2011 : TU087232
03/09/2010 : TU087232
07/09/2009 : TU087232
28/08/2008 : TU087232
30/08/2007 : TU087232
29/09/2006 : TU087232
01/08/2005 : TU087232
14/10/2004 : TU087232
14/10/2004 : TU087232
04/03/2004 : TU087232
12/03/2003 : TU087232
09/01/2001 : TU087232
12/12/2000 : TU074556
05/01/2000 : TU087232
01/07/1999 : TU074556
18/05/1999 : TU074556
29/07/1998 : TU74556
26/05/1994 : TU74556

Coordonnées
ANTONIS

Adresse
LOOY 106 2350 VOSSELAAR

Code postal : 2350
Localité : VOSSELAAR
Commune : VOSSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande