ARCHITECTENBUREAU AERTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARCHITECTENBUREAU AERTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.011.684

Publication

17/01/2014
ÿþWord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111

19 8222*

Vo beho aan Setg Staat;

1

Neergeleg" er RECHTBANK VAN KOOEHANDEl.

a 8 SAtI, 20111

T~~~HOUT

Ondernemingsnr : 0840011684

Benaming

(voluit) : ARCHITECTENBUREAU AERTS

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dorp 22, 2230 Herselt

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering, gehouden op de maatschappelijke zetel dd 31/12/2013, wordt vanaf heden de maatschappelijke zetel verplaatst naar 2431 Laakdal, Grensstraat 33.

Aerts Hanne,

zaakvoerder,

.Bi~lagPnb.i~} let $elgiseh- Staatsblad- -17141l20-14 - Annex-es-du-Moniteur-trelge-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/06/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 25.02.2013, NGL 30.05.2013 13138-0373-009
16/12/2011
ÿþ MW MO 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffe der

Rechtbank van KoophandF

te Leuven, de 0 6 DEC. 2419

D%qffiFFJER.

I liii II 111111111 II 1111111 II

+11189160"

ber aa Be Sta.

Bijlagen-bij-hetBelgisch-Staatsblaá 15f12/2011 -Annexesdu-Plvlvniteur-belge

Ondernemingsnr : 0840.011.684

Benaming

(votuit) : ARCHITECTENBUREAU AERTS

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gijmelsesteenweg 319, 3201 Aarschot (langdorp)

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering, gehouden op de maatschappelijke zetel dd 01/12/2011, wordt vanaf heden de maatschappelijke zetel verplaatst naar 2230 Herselt, Dorp 22.

Aerts Hanne,

zaakvoerder,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Rector _.

p: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)nfen)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/10/2011
ÿþ Mal 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Nairigelegd ler gliff e der

Rechtbank van Koophanar

te Leuven, de 0 6 OKT. 2011

DE GRiFFIER.

Griffie

III II II II I liii 1 II I IIi

*11157302*

b

s

Bijlagen bij liet BeTgisclï Staatsblad -1811U/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : óuO o 4 À 6

Benaming

(voluit) : ARCHITECTENBUREAU AERTS

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid

Zetel : Gijmelsesteenweg 319 te 3201 Aarschot (Langdorp)

Onderwerp akte ; OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Peter Boogaerts te Rillaar (Aarschot) op 4 oktober 2011 dat een:

burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd

opgericht onder de benaming ARCHITECTENBUREAU AERTS, en waarvan de maatschappelijke zetel!

gevestigd is te 3201 Aarschot (Langdorp), Gijmelsesteenweg 319, door: 1) juffrouw Aerts Hanne, architecte en

2) de heer Aerts Hendrik, beiden wonende te Aarschot (Langdorp), Gijmelsesteenweg 319.

" Het kapitaal van de vennootschap wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.6004.

" vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met een nominale waarde van honderd zesentachtig euro (¬ 186-) per aandeel, elk volstort voor één/derde (1/3).Op deze honderd aandelen wordt door de oprichters a pari,= ingeschreven als volgt:1. door de verschijner voormeld sub 1 wordt gekweten het bedrag vandrieduizendi zevenhonderd twintig euro (¬ 3.720-) waarvoor haar zestig (60) aandelen, elk volstort tot beloop van één/derde,, worden toegekend die zij aanvaardt.2. door de verschijner voormeld sub 2 wordt gekweten het bedrag van! "

tweeduizend vierhonderd tachtig (¬ 2.480,00) waarvoor hem veertig (40) aandelen, elk volstort tot beloop van! één/derde, worden toegekend die hij aanvaardt.Totaal: honderd aandelen, hetzij de geheelheid van het! kapitaal:De verschijners verklaren en erkennen dat de geplaatste aandelen volstort zijn ten belopen van; één/derde, zodat de vennootschap vanaf heden vrij beschikt over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro(¬ 6.200,00).De genoemde bedragen zijn gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer 8E72 7310 18919116 bij de KBC Bank te Herselt geopend ten name van de vennootschap in oprichting.

3.1 De vennootschap heeft tot doel : - het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het;

beroep van architect; - het verrichten van alle handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband i staan met haar maatschappelijk doel. De vennootschap dient zich te onthouden van iedere activiteit die on-

verenigbaar is met het architectenberoep en in het bijzonder van iedere commerciële activiteit. 3.2 De

rechtspersoon mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen en/of rechtspersonen dan van! uitsluitend professionele aard. Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect. 3.3 Inzake opdrachten dewelke architectuur betreffen! en/of onder de jurisdictie van de Orde van Architecten vallen verbindt de vennootschap zich ertoe deze alleen te; laten uitvoeren door de daartoe wettelijk bevoegde personen. Deze opdrachten worden uitgevoerd, in naam,! van en voor rekening van de vennootschap, door de vennoten die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te! oefenen en die daartoe ingeschreven zijn op een tableau van de Orde van Architecten of op een lijst van!

" stagiairs. 3.4 ln de verwezenlijking van haar doel, zullen de vennootschap en haar zaakvoerder(s) er tevens over waken dat zij alle wettelijke en deontologische voorschriften betreffende de uitoefening van het beroep van: architect respecteert.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

"

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600), en wordt vertegenwoordigd door; honderd aandelen met een nominale waarde van honderd zesentachtig euro (¬ 186-) per aandeel. Het kapitaal! is volledig geplaatst.

11.1 De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen die;

gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen. Zij moeten ingeschreven zijn op één van de tabellen! van de Orde van Architecten.Deze voorwaarden gelden meer algemeen voor alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap: bestuurders, leden van het directiecomité, lasthebbers of volmachtdragers, vereffenaars... 11.2 Een stagiair kan slechts zaakvoerder zijn in de vennootschap waarin hij het beroep samen met zijn stagemeester of een architect inge-schreven op één van de: tabellen van de Orde van Architecten, uitoefent.11.3 Elke zaakvoerder die, om gelijk welke reden, zijn inschrijving op de tabellen van de Orde van Architecten verliest, wordt geacht te zijn ontslagen uit zijn mandaat met onmiddellijke ingang. Er zal onverwijld een algemene vergadering worden belegd teneinde dit ontslag te bevestigen en  zo nodig- in vervanging te voorzien.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden - Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op de laatste woensdag van de maand februari om 19 '; uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.De algemene vergadering mag verder bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist, op verzoek van de zaakvoerders of commissarissen indien er zijn. Deze moeten de algemene vergadering bijeenroepen wanneer vennoten die een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen. Zij worden vijftien dagen voor de vergadering bij een per post aangetekende brief verzonden aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders.Evenwel kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Ieder aandeel met stemrecht geeft recht op één stem.ledere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber. Hij mag zijn stem niet schriftelijk uitbrengen. Niemand mag bij de algemene vergadering een vennoot vertegenwoordigen als lasthebber, zo hij zelf geen stemgerechtigde vennoot is.

19.1 De besluiten van de algemene vergadering worden genomen bij meerderheid van de uitgebrachte stemmen, welk ook het aantal mag wezen dat op de algemene vergadering vertegenwoordigd is, tenzij anders bepaald in de huidige statuten.19.2 Wanneer de vergadering moet beraadslagen over wijzigingen van de statuten, moet de bijzondere meerderheid die de wet hiertoe voorziet in acht genomen worden.19.3 Wijziging van de statuten kan slechts gebeuren nadat de voorgenomen wijzigingen door de bevoegde Raad van de Orde van Architecten goedgekeurd zijn19.4 Bij elke voorlegging van de statuten ter goedkeuring dient aangetoond te worden dat aan alle vereisten met betrekking tot de hoedanigheid van vennoten en zaakvoerders / bestuurders is voldaan.

Het maatschappelijk jaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar.

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten i het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren. Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

Het eerste boekjaar vangt aan op heden en eindigt op 30 september tweeduizend en twaalf

De verschijners zijn bijeengekomen in een eerste algemene vergadering en hebben de volgende beslissingen genomen onder opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte zoals voormeld, waarvan zij mij, notaris, verzoeken akte te verlenen: a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één b. te benoemen tot deze functie: juffrouw Aerts Hanne, architect, wonende te Aarschot (Langdorp), Gijmelsesteenweg 319 die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat zij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet. c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur. d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden. e. geen commissaris te benoemen

Volmacht. De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van de indeplaatsstelling, de heer Feyaerts Chris, wonende te Aarschot (Langdorp), Haakstraat 62, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen bij de kruispuntbank voor ondernemingen, ondernemingsloket, bij de B.T.W.-administratie, sociaal verzekeringskas en sociaal secretariaat, en bij de bevoegde diensten voor het bekomen van het vestigingsattest en distributieattest, indien nodig.

Voor eensluidend uittreksel, dienstig voor publicatie Belgisch Staatsblad.

Notaris Peter Boogaerts.

Voorbehouden

ir' aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/06/2015 : ME. - JAARREKENING 30.09.2014, GGK 25.02.2015, NGL 28.05.2015 15135-0375-010

Coordonnées
ARCHITECTENBUREAU AERTS

Adresse
GRENSSTRAAT 33 2431 LAAKDAL

Code postal : 2431
Localité : Varendonk
Commune : LAAKDAL
Province : Anvers
Région : Région flamande