AUTOPROF

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AUTOPROF
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 883.074.241

Publication

17/12/2014
ÿþMod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de st

eergeiegd ter riffte vr~a? ,e

RECHTBANK VAN Tere,P .xe:-JEL

0 8 DEC. 2014

ANntrre-el,,, w~.íui.s i Ufr1 niouT

r ;11`iixler

ntre

Ondernemingsnr : 0883.074.241.

Benarning

(voiLdij : IMMO BOERENKRIJG

(verkorf

Iaiu1wii jV1uqiN11iu111

E

~

Rijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2260 Westerlo, Boerenkrijglaan 140

(volledscç adres)

Onderwerp akte : NAAMSWIJZIGING - ZETELVERPLAATSING - DOELSWIJZIGING - ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDERS - STATUTENWIJZIGING(EN).

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op vier december twee duizend veertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid IMMO BOERENKRIJG, gevestigd te 2260 Westerlo, Boerenkrijglaan 140, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris Walter Vanhencxthoven met standplaats te Herentals op zestien augustus tweeduizend en zes, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van negenentwintig augustus daarna onder het (referte)nummer 06136099, beslist heeft hetgeen volgt

EERSTE BESLISSING. NAAMSWIJZIGING,

De vergadering beslist om de naam van de vennootschap te wijzigen in: AUTOPROF

Bijgevolg wordt de tekst van artikel 1 van de statuten vervangen als volgt:

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid waarvan de naam luidt: AUTOPROF.

Alle documenten die van de vennootschap uitgaan zullen deze naam moeten vernielden of bevatten, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de vermelding "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de initialen "BVBA", leesbaar weergegeven.

TWEEDE BESLISSING. VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL.

De vergadering beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen wijzigen naar 2260

Westerlo, Boerenkrijglaan 159.

Bijgevolg wordt de tekst van artikel 3 van de statuten vervangen als volgt:

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2260 Westerlo, Boerenkrijglaan 159.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) mag de zetel naar elke andere plaats in hetzelfde taalgebied overgebracht worden of naar om het even welke plaats in België mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, bij- of werkhuizen, agentschappen, stapelplaatsen en (bij)kantoren oprichten of vestigen in België of in het buitenland.

dl

DERDE BESLISSING.

a, De vergadering ontslaat met eenparigheid van stemmen de voorzitter van het voorlezen van het bijzonder verslag van de zaakvoerders inzake de voorgenomen en hierna vermei-de wijziging van het maatschappelijk doel.

Aan dit bijzonder verslag van de zaakvoerders is een staat van actief en passief gehecht, afgesloten op dertig september tweeduizend veertien.

Iedere aanwezige (of vertegenwoordigde) vennoot erkent ervan een afschrift te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Voormeld verslag van de zaakvoerders met bijgevoegde staat van actief en passief zal tegelijk met cie uitgifte van onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoeg-de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

b. De vergadering beslist om het maatschappelijk doel van de vennootschap te wijzigen door vervanging van artikel 4 van de statuten door volgende tekst:

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft tot doel, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van der-den of bij deelneming, hetzij op gelijk welke andere wijze, in België of in het buitenland:

- De aan-en verkoop, de groot-en kleinhandel, de invoer en uitvoer van nieuwe en tweede-handse personen-en vrachtwagens, motorrijwielen, aanhangwagens en voertuigen van alle types, met alle onderdelen en bijhorigheden.

- Het herstellen en onderhouden, het verhuren en bergen van alle voertuigen, alsmede de aankoop en verkoop van brandstoffen, oliën en vetten.

- Alle carrosserie- en mechanische werken en alles wat hiermee rechtstreeks en onrechtstreeks verband houdt,

- Het verlenen van bijstand, advies aan particulieren, ondernemingen en instellingen voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management en commerciële, juridische, financiële, fiscale, sociale, technische en administratieve aangelegenheden, dit ailes in de meest ruime zin.

Voormelde opsomming is aanwijzend doch niet beperkend.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel. De vennootschap dient daartoe in voorkomend geval de vereiste wettelijke machtiging(en) te bekomen of te verkrijgen.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in of belangen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op gelijk welke andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Zij kan ook bestuurdersopdrachten in vennootschappen of functies van bestuur van ven-nootschappen waarnemen,

Zij mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar maatschappelijk doel en, in het algemeen, alle handelingen verrichten die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, geheel of ten dele, te vergemakkelijken, te bevorderen of te begunstigen.

11

c, De vergadering beslist de statuten dienovereenkomstig aan te passen aan het hiervoor sub b. vermeld en genomen besluit inhoudende wijziging van het maatschappelijk doel.

Bijgevolg wordt de tekst van artikel 4 van de statuten volledig vervangen door de tekst opgenomen onder voormeld sub b. genomen besluit inhoudende wijziging van het maat-schappelijk doel,

VIERDE BESLISSING.

Met eenparigheid van stemmen beslist de algemene vergadering om de individuele be-voegdheid van de zaakvoerder voor elke handeling van meer dan vijfentwintigduizend euro alsook voor het aanwerven van arbeidskrachten, te beperken door de vereiste van een bijkomende toestemming en/of handtekening van een tweede zaakvoerder,

Dienovereenkomst wordt artikel 12 van de statuten gewijzigd als volgt

CC

Artikel twaalf: BEVOEGDHEID  VERTEGENWOORDIGING  TAAKVERDELING.

- Iedere zaakvoerder is individueel bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

- iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap rechtsgeldig bij aile rechtshandelingen ten overstaan van derden, voor het gerecht (als eiser of als verweerder) en in alle akten met inbegrip van deze voor dewelke een tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is.

- In afwijking van hetgeen hiervoor vermeld is, kan in voorkomend geval een zaakvoerder niet zonder toestemming van de andere zaakvoerder, zijnde de heer Gust Cloots, besluiten voor het aanwerven van arbeidskrachten. Daarenboven heeft een zaakvoerder in voorkomend geval de toestemming van voornoemde andere zaakvoerder, zijnde de heer Gust Cloots, nodig voor elke handeling van dagelijks beheer van de vennootschap boven de som van vijfentwintigduizend euro,

Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar zijn gemaakt.

- De zaakvoerder kan gevolmachtigden (of lasthebbers) van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten (voor bepaalde of voor een reeks bepaalde) rechtshandelingen zijn geoorloofd, De gevolmachtigden (of lasthebbers) verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

VIJFDE BESLISSING. ONTSLAG VAN EEN (GEWONE) ZAAKVOERDER.

Met eenparigheid van stemmen beslist de vergadering met ingang van heden het ontslag te aanvaarden van

de heer CLOOTS Lodewijk, wonende te 2260 Westerlo, Olenseweg 7, voornoemde vennoot sub 2, als

zaakvoerder van de vennootschap.

De goedkeuring van de eerstkomende jaarrekening zal automatisch décharge inhouden van het door hem

gevoerde bestuur,

ZESDE BESLISSING. BENOEMING VAN TWEE BIJKOMENDE (GEWONE) ZAAKVOERDERS.

"

Voor.. bnhquden dan het Belgisch Staatsblad

L

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Met eenparigheid van stemmen worden vanaf heden als nieuwe en bijkomende zaakvoerders voor onbepaalde duur benoemd:

1. De heer VANSCHOONBEEK Francis Ludovicus Emiel, wonende te 3655 As, Steenweg 36 BU02 ;

2. De heer MENNEN Jos, wonende te 3500 Hasselt, Kempische Kaal 57 bus 301,

Beide voornoemde vennoten, hier aanwezig of vertegenwoordigd zoals voormeld, nemen dienaangaande kennis van het schriftelijk aanbod dat aan onderhavige akte gehecht blijft en welk aanbod zij uitdrukkelijk aanvaarden, uitgaande van voornoemde heer VANSCHOONBEEK Frans en van voornoemde heer MENNEN Jos om het ambt van zaakvoerder in onderhavige vennootschap uit te oefenen en van hun bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet en van hun verklaring dat de uitoefening van deze functie hen niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig.

Zij oefenen hun ambt bezoldigd uit.

LAATSTE BESLISSING. VOLMACHTEN EN MACHTIGING.

De algemene vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerder(s) voor de uitvoering van de genomen beslissing(en) omtrent de vocirgaand(e) agendapunt(en) en aan onderge-tekende notaris voor het opmaken van een gecoördineerde tekst van statuten en tot neer-legging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven.

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte naamswijziging, zetelverplaatsing, doelswijziging, ontslag en benoeming zaakvoerders, statutenwijziging - onderhandse volmacht - aanbod functie van zaakvoerder historiek met coördinatie der statuten - bijzonder verslag van de zaakvoerders met staat van activa en passiva,

Op de laatste blz van Luik B vormeiden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende nctarie. hetzij wjan de perso(o)n(en) gevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 31.07.2012 12379-0463-011
20/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 19.07.2011 11305-0130-011
30/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 22.06.2010, NGL 28.07.2010 10345-0509-011
03/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 23.06.2009, NGL 30.07.2009 09494-0223-010
29/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 17.06.2008, NGL 28.07.2008 08464-0317-010
25/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 16.09.2015 15592-0169-010
10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.09.2016, NGL 03.10.2016 16640-0306-010

Coordonnées
AUTOPROF

Adresse
BOERENKRIJGLAAN 159 2260 WESTERLO

Code postal : 2260
Localité : WESTERLO
Commune : WESTERLO
Province : Anvers
Région : Région flamande