BEECK-VELDEN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BEECK-VELDEN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 450.323.686

Publication

11/03/2014
ÿþMed word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

itêtrgo~`~gel,- nrÎflle van de yetC~ i*r:.

2 e

Griffie

RII

11!1.411j S 875*

Ondernemingsar : 0450.323.686

Benaming

(voluit) : BEECK-VELDEN

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel: Schanshoeveweg 18, 2840 Rumst

(volledig adres)

Onderwer " akte : ontslag en benoeming bestuurder, benoeming gedelegeerd-bestuurder, ontslag en benoeming vaste vertegenwoordiger

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden d.d. 12/02/2014 blijkt de neerlegging van het mandaat als bestuurder van de heer Luc Janssens, wonende te 2840 Rumsi, Schanshoeveweg 18, met ingang vanaf 12/02/2014, Hieruit volgt dat de heer Luc Janssens geen gedelegeerd-bestuurder meer is.

In zijn vervanging wordt voorzien door de benoeming als bestuurder van de heer Kristof Janssens, 2840 Rumst, Hollebeekstraat 122, met ingang vanaf 12/02/2014 tot en met de gewone algemene vergadering van 2016.

Uit de daaropvolgende notulen van de raad van bestuur d.d. 12/02/2014 blijkt dat mevrouw Marina Van Looy, wonende te 2840 Rime, Schanshoeveweg 18, werd benoemd tot gedelegeerd-bestuurder met ingang vanaf 12/02/2014..

Uit de notulen van de raad van bestuur van de NV FREYOS d.d. 12/0212014 blijkt dat de heer Luc Janssens, vaste vertegenwoordiger van de NV BEECK-VELDEN., werd vervangen door mevrouw Marina Van Looy als vaste vertegenwoordiger van de NV BEECK-VELDEN voor de uitoefening van het mandaat als bestuurder in de NV FREYOS.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college en onverminderd de bepalingen met betrekking tot de uitvoering van de opdrachten zoals voorzieri onder voorgaand artikel, wordt de vennootschap eveneens vertegenwoordigd in en buiten rechte door één gedelegeerd-bestuurder afzonderlijk optredend, door twee bestuurders, gezamenlijk optredend, die ten opzichte van derden geen bewijs van voorafgaande machtiging uitgaande van de raad van bestuur moet leveren.

Gedaan te Rumst, op 12/02/2014

Getekend;

Mevrouw Marina Van Looy

Gedelegeerd-bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B. vermelden : Recto.: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

19/11/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bis het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIu 813112991* i

Neergelegd tor griffie van da Rechtbank van Koophandel »wsrpen, of

G 6 NOV. 2613

Griffie

Ondernemingsnr : 0450.323.686

Benaming

(voluit) : BEECK-VELDEN

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : SCHANSHOEVEWEG 18 -2840 RUMST

(volledig adres)

Onderwerp akte : BAV

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Hans Van Overloop op 30/9/2013, blijkt :

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen tot goedkeuring van de partiële splitsing door overdracht van de in het splitsingsvoorstel beschreven activa en passiva en de daaraan verbonden rechten en verplichtingen, toebehorend aan naamloze vennootschap "Aannemingsbedrijf Janssens L..", m Met zetel te 2610 Wilrijk, Boomsesteenweg 522, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0433.672.152,; naar de naamloze vennootschap "Beeck-Velden" en dit tegen de uitreiking van 916 nieuwe aandelen op naam,' zonder vermelding van waarde, van de verkrijgende vennootschap aan de aandeelhouders van de gesplitste vennootschap, en dit op basis van voornoemde verslagen van de bedrijfsrevisor en de raad van bestuur opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

De overgang geschiedt op basis van de staat van activa en passiva opgemaakt op 31/12/2012.

De datum vanaf welke de verrichtingen van de toegewezen activa en passiva van de inbrengende vennootschap boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, alsmede de datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, wordt vastgesteld op 1 januari 2013,

Vervolgens zullen de nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de gesplitste vennootschap, zonder enige bijkomende opleg in geld.

Bijgevolg beslist de vergadering, in het kader van voormelde partiële splitsing, tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal door inbreng in natura met dertienduizend vierhonderd euro dertien eurocent (¬ 13.400,13) om het maatschappelijk kapitaal te brengen van twee en zestigduizend euro (¬ 62.000) tot vijf en zeventigduizend vierhonderd euro dertien eurocent (¬ 75.400,13) door de uitgifte van negenhonderd zestien (916) nieuwe aandelen op naam, zonder vermelding van waarde.

De algemene vergadering verzoekt mij, notaris, te acteren dat de aan de overnemende vennootschap, de naamloze vennootschap "Beeck-Velden" toegewezen activa en passiva van de gesplitste vennootschap, de naamloze vennootschap "Aannemingsbedrijf Janssens L.", als volgt kunnen worden samengevat:

ACTIVA

Materiële vaste activa

Terreinen en gebouwen

Terreinen136.677,46 EUR

PASSIVA

Eigen vermogen Kapitaal

Gestort kapitaall 3.400,13 EUR

Reserves

Wettelijke reserve 1.340,01 EUR Belastingvrije reserves 7.182,08 EUR

Bel.vr.res. (art.47) 0,00 EUR

Correctiel7.182,08 EUR

Beschikbare reserves 112.025,05 EUR

Overgedragen winst 2.730,19 EUR

Deze activa en passiva zullen in de overnemende vennootschap onder dezelfde rekeningen geboekt

worden.

Het kapitaal komende van de netto-boekwaarde van het afgesplitste vermogen (13 400.13 EUR ) bestaat:

fiscaal uit 718.25 EUR werkelijk gestort kapitaal en uit 12 681.88 EUR geïncorporeerde belaste reserves.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

.

ûN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

De kapitaalverhoging die in tweede instantie plaatsvindt wordt onttrokken uit de beschikbare (belaste) reserves ten beloop van 32.033,47 EUR, Deze onttrekking van de reserves gebeurt in uitvoering van artikel 80 van het KB van 30/01/2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen (verwijzend naar artikel 78§4 van het KB van 30/01/2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen.)

De totale kapitaalverhoging bedraagt bijgevolg 45.433.60 EUR

Ais gevolg van deze partiële splitsing voorziet men meer bepaald dat nagemeld onroerend goed, thans eigendom van de naamloze vennootschap "AANNEMINGSBEDRIJF JANSSENS L." wordt overgedragen aan de naamloze vennootschap "Beeck-Velden".

Het onroerend goed wordt zowel wat de rechten als de verplichtingen betreft overgedragen.

Ais vergoeding voor de gedane inbreng, zullen de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "AANNEMINGSBEDRIJF JANSSENS L." 916 nieuwe aandelen op naam verkrijgen in de naamloze vennootschap "Beeck-Velden", zonder vermelding van waarde en zonder opleg in geld, en onder opschortende voorwaarde dat deze beslissing door de Algemene Vergadering van de verkrijgende vennootschap wordt goedgekeurd.

Welke aandelen identiek zijn aan de bestaande aandelen en welke volledig volgestort aan de inbrengers worden toegekend. Deze nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en plichten hebben als de bestaande aandelen van de besloten vennootschap "Beeck-Velden" en zij zullen dividendgerechtigd zijn vanaf 1 januari 2013 en delen in de resultaten van de besloten vennootschap "Beeck-Velden, die voorheen zijn opgebouwd.

- Als gevolg van deze partiële splitsing voorziet men meer bepaald dat navolgend onroerend goed wordt overgedragen aan de naamloze vennootschap "Beeck-Velden":

Een onbebouwd terrein gelegen te Rumst, Hollebeekstraat, met als kadastrale gegevens: 1ste afdeling, Sectie C, Nr 34/C/2, met een oppervlakte van 4ha 08a 92ca.

De vergadering beslist om de statuten aan te passen aan het wetboek van vennootschappen. Daartoe worden geheel nieuwe statuten goedgekeurd die de eigenheden overnemen van de vennootschap waarvan bij uittreksel naar analogie met artikel 69 van de vennpptschappenwet

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam BEECK-VELDEN.

Bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, mag de zetel naar om het even welke plaats in het Vlaamse Gewest of in het Brusselse Gewest, overgebracht. worden,

De vennootschap heeft tot doel:

- Het uitoefenen van landbouw, veeteelt en tuinbouw activiteiten : a.m. alle activiteiten met betrekking tot het dorsen, sproeien, snijden en snoeien van bomen; het uitvoeren van diverse land- en tuinbouwwerken en van werken in verband met de veeteelt voor rekening van derden; het verhuren van landbouw- en tuinbouwmachines; het bereiden van compost, van landbouwgrond, van natuurlijke en kunstmatige meststoffen, van mengingen van teeltaarde, van humus voor land- en tuinbouw;

- Het uitoefenen van alle activiteiten in verband met bosontginning zoals bijvoorbeeld het hakken en kappen van bomen en het opruimen van takken;

- Het uitoefenen van aire handelsactiviteiten met betrekking tot onroerende goederen, zoals bijvoorbeeld bemiddelen in aankoop, verkoop en verhuring van onroerende goederen en uitoefenen van de activiteiten van experten-raadgevers, verkavelaar en bouwpromotoren inzake onroerende goederen.

-Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

-Haar patrimonium, zo roerend ais onroerend, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden. Binnen dit kader overgaan tot aankoop en verkoop, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, zakelijke rechten verwerven, verlenen, afsluiten of vervreemden, in huur nemen en verhuren,

Dit alles in de meest ruime zin.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak,

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Die activiteiten omvat in het hierboven vermeld doel waarvoor een voorafgaande toelating van de bevoegde overheid of een daartoe bevoegd organisme, een attest of getuigschrift vereist is, die gereglementeerd zijn of aan toelatingsvoorwaarden onderworpen, zal de vennootschap in onderaanneming laten doen door een rechtspersoon die aan de gestelde voorwaarden voldoet, tenzij de vennootschap, of een persoon in de door de wetgeving en/of toepasselijke reglementering vereiste verhouding verbonden aan de vennootschap, over de nodige attesten, stukken en/of toelatingen beschikt opdat de vennootschap die activiteiten zelf mag uitoefenen.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd en zevenduizend vierhonderd drie en dertig euro zestig eurocent (¬ 107.433,60) en is verdeeld in tweeduizend honderd zes en zestig (2166) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder één! tweeduizend honderd zes en zestigste (1/2166) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig geplaatst en volgestort.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad bestaande uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders.

" "1/2Y

\.}l oor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

d

xw~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur kan uit twee leden, al dan niet aandeelhouders, bestaan, wanneer is vastgesteld dat de vennootschap slechts twee aandeelhouders telt, tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn,

De vaststelling van het aantal bestuurders en hun benoeming geschiedt door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen.

Bij het openvallen van een bestuursopdracht ingevolge overlijden, ontslag of om het even welke andere reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen.

De duur van de opdracht mag zes jaar niet te boven gaan. De opdrachten eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervallen.

Zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

De bestuurders zijn bij het vervallen van hun opdracht herbenoembaar.

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, binnen de perken van het maatschappelijk doel.

AI wat door de wet en onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt binnen de bevoegdheid van de raad van bestuur.

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college en onverminderd de bepalingen met betrekking tot de uitvoering van de opdrachten zoals voorzien onder voorgaand artikel, wordt de vennootschap eveneens vertegenwoordigd in en buiten rechte door één gedelegeerd bestuurder afzonderlijk optredend, of twee bestuurders, gezamenlijk optredend, die ten opzichte van derden geen bewijs van voorafgaande machtiging uitgaande van de raad van bestuur moet leveren.

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door tan minste één commissaris, zo de wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris voorzien of wanneer de algemene vergadering tot deze benoeming besluit.

De commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders voor de termijn van drie jaar.

Zijn opdracht eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervalt.

De jaarvergadering komt van rechtswege elk jaar op één juni om achttien uur, in de gemeente van de zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een feestdag, zaterdag of zondag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag, exclusief zaterdag, op hetzelfde uur gehouden.

Ieder aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL UIT DE MINUUT DIE GEEN BEDINGEN BEVAT STRIJDIG MET OF

NIET VERENIGBAAR MET DE INHOUD VAN HUIDIG UITTREKSEL,

De Notaris,

Mededeling :

Tegelijk hiermee werd neergelegd

-de uitgifte van de akte;

-verslag van bedrijfsrevisor

-tekst van het verslag van de raad van bestuur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/07/2013
ÿþ ry ^1 Mod Word 11.1

1fy1-i Aux In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t~~

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsbla4



13 13A67*

fieoFgelegi ter jr.ri'ffà Rechfhtre

ran Xoophandei Fie 11nli:'Cipi7,

. .

"

. " lw e } .? .3 ..

11 1[1u2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0450.323.686

Benaming

(voluit) : BEECK-VELDEN

(verkort)

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: Schanshoeveweg k.2 40 gvm51/

(volledig adres)

Onderwerp akte : Partiële splitsing door overneming

Er blijkt uit het voorstel tot partiële splitsing opgemaakt op datum van 3 juli 2013 overeenkomstig artikelen 677 en 728 van het Wetboek van vennootschappen onder meer hetgeen volgt:

- Bij de splitsing betrokken vennootschappen:

1. de NV AANNEMINGSBEDRIJF JANSSENS L., met zetel te 2610 Wilrijk, Boomsesteenweg 522, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0433.672.152 (partieel te splitsen vennootschap),

2. de NV BEECK-VELDEN, met zetel te 2840 Rumst, Schanshoeveweg 18, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0450.323.686 (verkrijgende vennootschap).

- Datum vanaf welke de handelingen van de partieel te splitsen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap:

Vanaf de eerste januari tweeduizend en dertien worden de handelingen van de NV AANNEMINGSBEDRIJF JANSSENS L. boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de NV BEECK-VELDEN, in de mate dat deze handelingen betrekking hebben op het gedeelte van het vermogen van de NV AANNEMINGSBEDRIJF JANSSENS L, dat naar de NV BEECK-VELDEN overgaat.

- Datum vanaf welke de aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht:

De naar aanleiding van de partiële splitsing door overneming aan de aandeelhouders van NV AANNEMINGSBEDRIJF JANSSENS L. uitgereikte aandelen in de NV BEECK-VELDEN geven recht te delen in de winst vanaf de eerste januari tweeduizend en dertien.

Betreffende dit recht wordt geen bijzondere regeling getroffen.

- Ruilverhouding:

Aan de aandeelhouders van de NV AANNEMINGSBEDRIJF JANSSENS L. worden in vergoeding voor het

verkrijgen van een gedeelte van het vermogen van de NV AANNEMINGSBEDRIJF JANSSENS L, door de NV

BEECK-VELDEN, voor de 1.250 aandelen van de NV AANNEMINGSBEDRIJF JANSSENS L., 916 nieuwe

aandelen van de NV BEECK-VELDEN toegekend en dit als volgt:

-de NV FREYOS: 908 aandelen

-de heer Luc Janssens: 4 aandelen

-mevrouw Marina Van Looy: 4 aandelen

Er wordt geen oplegsom toegekend.

- De wijze waarop de aandelen in de verkrijgende vennootschap zullen worden uitgereikt: "

De aandelen in de verkrijgende vennootschap zullen worden uitgereikt door inschrijving van deze aandelen in het register van aandelen aan naam van de verkrijgende vennootschap. Het bestuursorgaan van de verkrijgende

vennootschap dient hiervoor het nodige te doen binnen de vier (4) weken na de publicatie van het splitsingsbesluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad

- De bezoldiging toegekend aan de commissaris, bedrijfsrevisor of externe accountant die belast is met het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

opstellen van het in artikel 731 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde verslag:

Er wordt voorgesteld om af te zien van dit verslag met instemming van alle aandeelhouders en alle houders van andere effecten waaraan stemrecht is verbonden van alle vennootschappen die aan de splitsing deelnemen, hetgeen tot gevolg heeft dat er een verslag in het kader van artikel 602 van het Wetboek van

vennootschappen zal opgesteld worden.

- Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen: Er wordt geen bijzonder voordeel toegekend aan de bestuursorganen van de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen.

- De rechten die de verkrijgende vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap die bijzondere rechten hebben als ook aan de houders van andere effecten dan aandelen: In de partieel te splitsen vennootschap zijn er geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen.

- Nauwkeurige beschrijving en verdeling van de activa en passiva van het vermogen van de partieel te splitsen vennootschap, de NV AANNEMINGSBEDRIJF JANSSENS L., die worden afgesplitst en overgaan naar de verkrijgende vennootschap, de NV BEECK-VELDEN:

In de NV BEECK-VELDEN worden de volgende activa- en passivabestanddelen van de NV AANNEMINGSBEDRIJF JANSSENS L. ingebracht volgens de toestand afgesloten per 31 december 2012:

ACTIVA

Materiële vaste activa

Terreinen en gebouwen

Terreinen 136.677,46 EUR

PASSIVA

Eigen vermogen

Kapitaal

Gestort kapitaal 13.400,13 EUR

Reserves

Wettelijke reserve 1.340,01 EUR

Belastingvrije reserves 7.182,08 EUR

Bel.vr.res. (art.47) 0,00 EUR

Correctiel 7.182,08 EUR

Beschikbare reserves 112.025,05 EUR

Overgedragen winst 2.730,19 EUR

Aldus bedraagt de netto-waarde van de activa- en passivabestanddelen van de NV AANNEMINGSBEDRIJF JANSSENS L., die zullen overgaan naar de NV BEECK-VELDEN, volgens de toestand afgesloten per 31 december 2012, 136.677,46 EUR.

- Verdeling onder de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap van de aandelen van de

verkrijgende vennootschap, alsmede het criterium waarop deze verdeling is gebaseerde

Er bestaan in het totaal 1.250 aandelen van de partieel te splitsen vennootschap NV

AANNEMINGSBEDRIJF JANSSENS L..

Aan de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap NV AANNEMINGSBEDRIJF JANSSENS

L. worden voor de 1.250 aandelen die zij bezitten 916 nieuwe aandelen van de NV BEECK-VELDEN toegekend

en dit als volgt:

-de NV FREYOS: 908 aandelen

-de heer Luc Janssens: 4 aandelen

-mevrouw Marina Van Looy, 4 aandelen

De verhouding tussen de aandeelhouders in de partieel te splitsen vennootschap zal dus nagenoeg

dezelfde zijn als deze in de verkrijgende vennootschap.

De ruilverhouding werd vastgesteld op basis van het gecorrigeerd eigen vermogen per 31/12/2012 van de

NV BEECK-VELDEN en op basis van de waarde van het af te splitsen terrein, zoals vastgesteld in het

schattingsverslag d.d. 24 juni 2013 opgesteld door de heer Mark Bemaerts, landmeter-expert.

,.~

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor analytisch uittreksel van het splitsingsvoorstel.

Opgesteld te Wilrijk, op 3 juli 2013.

Getekend

De heer Luc Janssens

Gedelegeerd-bestuurder

Tegelijk hiermee neergelegd : voorstel tot partiële splitsing

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.06.2013, NGL 05.07.2013 13270-0592-026
26/07/2012 : AN297433
30/08/2011 : AN297433
01/10/2010 : AN297433
25/08/2010 : AN297433
01/07/2009 : AN297433
24/06/2008 : AN297433
28/06/2007 : AN297433
04/01/2006 : AN297433
01/08/2005 : AN297433
06/07/2004 : AN297433
17/03/2004 : AN297433
09/07/2003 : AN297433
25/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.07.2015, NGL 21.08.2015 15447-0248-016
06/07/2001 : AN297433
15/06/2000 : AN297433
08/04/2000 : AN297433
26/08/1999 : AN297433
09/09/1998 : AN297433
06/07/1993 : AN297433

Coordonnées
BEECK-VELDEN

Adresse
SCHANSHOEVEWEG 18 2840 RUMST

Code postal : 2840
Localité : RUMST
Commune : RUMST
Province : Anvers
Région : Région flamande