BELGIAN OIL BUNKERING , AFGEKORT : B.O.B.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BELGIAN OIL BUNKERING , AFGEKORT : B.O.B.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 827.500.367

Publication

17/12/2014
ÿþ(Pn

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0827.500.367

Benaming

(voluit) : BELGIAN OIL BUNKERING

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Spitsenstraat 2 - 2030 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : SLUITEN VEREFFENING

Uittreksel uit de notulen van de Buitengewone Algemene Vergadering van aandeelhouders van 28 oktober 2014,

1.Na lezing en bespreking van het verslag van de vereffenaar, de stavingstukken die hierop betrekking hebben en de vereffeningsrekeningen, beslist de Vergadering, met éénparigheid van stemmen, deze vereffeningsrekeningen goed te keuren en de vereffening van de vennootschap af te stuiten.

2.De Vergadering verleent, bij bijzondere stemming en met éénparigheid van stemmen, kwijting aan de vereffenaar en zaakvoerders voor de uitoefening van hun mandaat tijdens de vereffening.

3.De Vergadering sluit de vereffening af en beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende vijf jaar zullen worden bewaard op het adres van de vereffenaar, ni. Bastiaan Wiltschut Zoutelaan 9, 8300 Knokke-Heist.

4.De Vergadering verleent volmacht aan Ge-fibo BVBA, met kantoor gelegen te Bredabaan 675, 2930 Brasschaat om al het nodige te doen met het oog op de indiening van de vennootschapsbelastingaangifte en de afhandeling van enige aangelegenheid inzake directe en indirecte belastingen.

5.De Vergadering geeft volmacht aan Ge-fibo BVBA om alle formaliteiten te vervullen in verband met doorhaling van de inschrijving van de bovenvernoemde vennootschap in de registers van de Kruispuntbank der Ondernemingen, en te dien einde, al het nodige te doen.

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

8 8 El,. 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Eensluidend verklaard

Antwerpen, 28 oktober 2014

De heer Bastiaan Wiltschut

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/08/2013
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter ç:-='ffio vol de Rechtbank vl$n Koophandel Antwerpen, op

3 2013

Griffie 0 JUL!

fJ i

Ondernemingsnr : 0827.500.367

Benaming (voluit) : BELGIAN OIL BUNKERING

(verkort) : B.O.B.

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Spitsenstraat 2

2030 Antwerpen

Onderwerp akte :BVBA: ontbinding

Tekst : Uittreksel uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Veerle Boere te Borgerhout op zestien mei! tweeduizend dertien, " Geregistreerd drie bladen geen renvooien te Antwerpen, elfde kantoor der registratie op: 22 mei 2013 Boek 292 blad 9 vak 1 Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25). De Eerstaanwezend inspecteur, al,; Haes K", blijkt dat de algemene vergadering van aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkter aansprakelijkheid "BELGIAN OIL BUNKERING, in het kort "B.O.B.", met eenparigheid van stemmen volgende! beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING. - Ontbinding.

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag vanj het bestuursorgaan en van het controleverslag van de bedrijfsrevisor de burgerlijke vennootschap met der rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Peter Bogaert", vertegenwoordigd; door de heer Peter Bogaert, en gevestigd te 3050 Oud -- Heverlee, Fazantenlaan 10, opgemaakt op 11 maart!

2013, waarvan de besluiten luiden als volgt: i

"Besluit

In het kader van de procedures tot ontbinding voorzien door het Wetboek van vennootschappen heeft heti bestuursorgaan van de vennootschap BELGIAN OIL BUNKERING BVBA een boekhoudkundige staat opgesteld voor de periode eindigend op 22 februari 2013, die een balanstotaal opgeeft van ¬ 8.027,89 en een eigen: vermogen van ¬ (11.604,91).

De rekeningen van de Vennootschap per 22 februari 2013 werden voorbereid vanuit een oogpunt van; discontinuiteit met uitzondering van het niet voorzien van de kosten betreffende de vereffening. De vennoten; r; hebben verklaard dat z1 deze kosten persoonlijk zullen dragen.

Het bestuursorgaan heeft vrijwillig afstand gedaan van de procedures voor het verkrijgen van de certificaten om r; te verzekeren dat er geen enkele fiscale of sociale schuld verschuldigd is door de Vennootschap teneinde de; hoofdelijke aansprakelijkheid te vermijden.

Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de Vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft. Oud-Heverlee, 11 maart 2013

Peter Bogaert burg. Bvba

Vertegenwoordigd door

Peter Bogaert."

De vennoten hier allen aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd, verklaren thans in het bezit te zijn gesteld; van een afschrift van genoemde verslagen en staat van activa en passiva, en verzaken ieder afzonderlijk ;l uitdrukkelijk aan de formaliteiten van toezending ervan zoals voorgeschreven door artikel 181, § 2 van het; Wetboek van vennootschappen.

Vervolgens stelt de notaris vast dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn' voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve het bestaan van de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap krachtens artikel 181, § 1 van het Wetboek van vennootschappen,; gehouden is met het oog op de ontbinding en in vereffeningstelling van de vennootschap.

Hierna besluit de vergadering de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BELGIAN OIL; BUNKERING", in het kort "B.O.B." vervroegd te ontbinden.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vo beha aan Be15 Staal iH i







1 12955+

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2013 - Annexes du Moniteur belge



jl,:s.iss B

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De vennootschap bestaat dientengevolge nog slechts voor haar vereffening.

TWEEDE BESLISSING.  Decharge zaakvoerder.

De vergadering neemt kennis van het ontslag als zaakvoerders tengevolge van de ontbinding, van voornoemde: 1/heer Wiltschut Bastiaan Johannes, wonende te 8300 Knokke-Heist, Zoutelaan 9/0031

2/heer Cuypers Albert René Maria, wonende te 2940 Stabroek, Laageind 48.

De vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerders voor het door hen tot op heden waargenomen bestuur. DERDE BESLISSING. - Benoeming van de vereffenaar.

De vergadering beslist als vereffenaars te benoemen:

1/heer Wiltschut Bastiaan Johannes, voornoemd.

2lheer Cuypers Albert René Maria, voornoemd.

Voornoemden verklaren dit mandaat te aanvaarden, en bevestigen niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod.

Hun mandaat zal onbezoldigd zijn.

Zij erkennen te weten dat zij pas in functie zullen treden na bevestiging of homologatie van hun aanstelling door de rechtbank van koophandel te Antwerpen, conform artikel 184 § 1 van het Wetboek van vennootschappen (zoals gewijzigd door de Wet van twee juni laatst teneinde de vereffeningprocedure te verbeteren). Daartoe worden de vereffenaars gemachtigd het dienovereenkomstige verzoekschrift neer te leggen ter griffe van voormelde rechtbank.

VIERDE BESLISSING. - Machten van de vereffenaar.

De vergadering kent aan de vereffenaar de meest uitgebreide macht toe voor de uitvoering van zijn opdracht en namelijk deze voorzien bij artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van een nieuwe algemene vergadering in de gevallen waarin deze voorzien is door de wet. In het bijzonder zal hij de macht hebben aan alle zakelijke rechten, voorrechten en ontbindende vorderingen te verzaken, opheffing te verlenen voor of na betaling van alle inschrijvingen van voorrechten of hypotheken, overschrijvingen en beslag of bevel, verzet en beletsel en de hypotheekbewaarder vrij te stellen van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen. Hij zal lasthebbers mogen aanstellen en ze alle algemene of bijzondere machten toekennen die hij passend zal oordelen. Hij wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en zal zich mogen beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

De vereffenaar heeft de verplichting jaarlijks rekenschap te geven aan de algemene vergadering en de jaarrekening voor te leggen, alsook aan de rechtbank van koophandel een omstandige staat over te maken in uitvoering van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen.

Hij zal voorafgaand aan de sluiting van de vereffening een plan van verdeling ter voldoening van de schuldeisers, ter goedkeuring door de bevoegde rechtbank van koophandel, dienen neer te leggen.

VIJFDE BESLISSING.  Bijzondere volmacht.

Ondergetekende notaris wordt gemachtigd om zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking en wijziging van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van ondernemingen.

Als bijzondere gemachtigden, worden aangesteld: GE-FIBO bvba (Dennis Geusens), gevestigd te 2930 Brasschaat  Bredabaan 675, met macht afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling, teneinde aile formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging/verbetering en doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en van haar registratie als BTW-belastingplichtige of bij andere administraties,

Voor ontledend uittreksel

Veerle Boere

Samen hiermee neergelegd:

-uitgifte van de akte

-beschikking tot homologatie vereffenaars

"

Voor-behoiden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

 ..

05/03/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.06.2012, NGL 27.02.2013 13051-0098-009

Coordonnées
BELGIAN OIL BUNKERING , AFGEKORT : B.O.B.

Adresse
SPITSENSTRAAT 2 2030 ANTWERPEN 3

Code postal : 2030
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande