BELGIUM INVESTMENT PROJECTS, AFGEKORT: BIP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BELGIUM INVESTMENT PROJECTS, AFGEKORT: BIP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 860.536.587

Publication

04/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 30.06.2013, NGL 31.01.2014 14019-0353-014
02/01/2014
ÿþ~ Mailword 17.1

ln de bislagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Nemeloge! r-=710 van de Rechtbank ven Ktaflphudilv?. Antwerpen, op

1 $ DEC. 2013

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming 0860.536.587

(voluit) : (verkort) :

BELGIUM INVESTMENT PROJECTS - in vereffening BIP - in vereffening

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2000 Antwerpen, Kattendijkdok - Westkaai 33

(volledig adres)

Onderwerp akte : SLUITING VEREFFENING

AI Voorafgaand aan het besluit tot sluiting van de vereffening werden volgende wettelijke formaliteiten vervuld:

1/ Op 29 maart 2012 werd bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van vennoten de vennootschap ontbonden en in vereffening gesteld en werd mevrouw Vanessa LEFEVRE, wonende te 9870 Zulte, Fazantstraat 12, benoemd tot vereffenaar van de vennootschap onder de opschortende voorwaarde van bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel van de benoeming van mevrouw Vanessa LEFEVRE tot vereffenaar van de vennootschap.

2/ Bij vonnis van 4 september 2012 van de rechtbank van koophandel te Antwerpen werd de benoeming van mevrouw Vanessa LEFEVRE tot vereffenaar bevestigd.

3/ De beslissing tot ontbinding van de vennootschap werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 3 juni 2013 onder nummer 13083055,

4/ Overeenkomstig artikel 190 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen heeft de vereffenaar het verdelingsplan voor akkoord voorgelegd aan de bevoegde rechtbank van koophandel,

5/ Op 22 oktober 2013 heeft de rechtbank van koophandel te Antwerpen een akkoord-vonnis afgeleverd over het verdelingsplan.

B/ Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 27 november 2013 gehouden op de maatschappelijke zetel, blijkt het volgende:

1. Dat de vereffening per 27 november 2013 gestoten is, en dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in vereffening BELG11JM INVESTMENT PROJECTS vanaf dezelfde datum definitief zal hebben opgehouden te bestaan.

2. Dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende de door de wet vereiste termijn zullen bewaard warden te 9870 Zulte, Fazantstraat 12.

3. Dat niets dient gedeponeerd te worden in de Deposito - en Consignatiekas.

4. Dat volledige en algehele kwijting wordt verleend aan de zaakvoerder, de vennootschap LOFT INVEST PROJECTS, afgekort LIP, BVBA, met maatschappelijke zetel te 2060 Antwerpen 6, Duboisstraat 48, met ondernemingsnummer 0860.524.612, RPR Antwerpen, met als vaste vertegenwoordiger de heer Arnoud Van Steendam, voor de uitoefening van diens mandaat,

5. Dat ingevolge de sluiting van de vereffening het mandaat van de vereffenaar, mevrouw Vanessa LEFEVRE, voornoemd, een einde heeft genomen.

6. Dat volledige en algehele kwijting wordt verleend aan de vereffenaar, mevrouw Vanessa LEFEVRE, voornoemd, voor de uitoefening van haar mandaat.

Vanessa LEFEVRE

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Rijlagen_bij.het. lgiseh.Sia,at klad - 02&1/2014 - Annexes du Moniteur belge

03/06/2013
ÿþbel a: Bt Sta

" Luik jB

mod 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

borgolegr,1 ter griffie van Je Rechkiik van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie j 1 tej 7.013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0860,536.587

Benaming (volup) : BELGIUM 1NVESTMENT PROJECTS

ii

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aarfsprakelijkheid

;i Zetel: Kattendijkdok-Westkaái`33

:i

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :VERVROEGDE ONTBINDING

!i Uit een proces-verbaal opgesteld door geassocieerd notaris Ellen Flies, te Hamme, op 29 maart 2012,1; Il "Geregistreerd op het kantoor St-Niklaas de 3 april 2012. Vijf bladen vijf verzendingen. Boek 581 Blad 85 Vak?; . ii 12. Ontvangen: vijfentwintig euro (25 EUR). De ea inspecteur, (getekend)" en een verbeterende akte opgesteld;; Il op 17 mei 2013 ter registratie aan te bieden blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten;; Bt van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BELGIUM INVESTMENTS PROJECTS", met; -;, zetel te 2000 Antwerpen, Kattendijkdok-Westkaai 33, de volgende besluiten heeft genomen:

ii 1.Na kennisname van a) het verslag van de zaakvoerder nopens .het voorstel tot ontbinding van de:1 ';t vennootschap, samen met een staat van activa en passiva afgesloten per éénendertig'december tweeduizend; t. en elf; b) het verslag van de bedrijfsrevisor, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een beslotenl I; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid WF & C° te 9051 Sint-Denijs-Westrem (Gent),;:

Kortrijksesteenweg 1126, vertegenwoordigd door de heer Jan Moens, bedrijfsrevisor, nopens voormelde staat;,

ii van activa en passiva, daartoe gemachtigd door de zaakvoerder, waarvan de besluiten als volgt luiden: il

ii "6. BESLUITEN MET VOORBEHOUD ;,

ii in het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft d4

zaakvoerder van de BVBA BELGIUM iNVESTMENT PROJECTS een boekhoudkundige staat afgesloten op 31i

december 2011 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van d ?'vennootschap en de principes van discontinuïteit, een balanstotaal opgeeft van 432.325,66 EUR en een nettoti ;i actief van 227.366,07 EUR.

t. Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat de boekhoudkundige staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juin weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden door d+ lI vereffenaar en de uitstaande leningen en vorderingen inbaar zijn.

Wij formuleren dan ook een voorbehoud voor het inbaarheidrisico van de openstaande vorderingen voor eeii, bedrag ten belope van 432.187,27 EUR. We hebben geen leningsovereenkomsten ontvangen. Op basis van deÿ ontvangen akkoordverklaring stellen we vast dat de hoofdaandeelhouder de openstaande vorderingen zal overnemen. Op datum van de opmaak van ons revisoraal verslag stellen we vast dat de vennootschap niet ovei

it de financiële middelen beschikt om de openstaande schulden te betalen. ;;

, Verder formuleren we een voorbehoud voor de mogelijke kosten voortvloeiend uit fiscale en juridisché, aangelegenheden, die ons niet bekend zijn op de datum van ondertekening van ons verslag.

ii Wij bevelen aan de vereffening niet te sluiten indien nog fiscale controle kan plaatsvinden voor de voorbije jaren.;; iiNaar verklaard door de zaakvoerder zijn er op heden geen hangende geschillen, noch claims tegen d8

vennootschap. ;I

II Dit verslag werd opgesteld met het oog op de ontbinding van de BVBA BELGIUM iNVESTMENT PROJECTS er} il mag voor geen andere doeleinden gebruikt worden.

i; Opgemaakt te Gent op 29 maart 2012 '

it

ii WF&Co Bedrijfsrevisoren I,

Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA ,,

;; Kortrijksestéenweg 1126 " . l;

ti 9051 Gent ;

De aansprakelijke vennoot,

Il Jan MOENS"

wordt beslist de vennootschap te ontbinden en haar in vereffening te stellen, te rekenen vanaf datum van de,

;, vergadering, 29 maart 2012. f r.

i.

i: Ingevolge de beslissing tot ontbinding, is de zaakvoerder, de besloten vennootschap met beperkte; Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

ansprakelijkheid LOFT INVEST PROJECTS, zetel te 2060 Antwerpen, Duboisstraat 48, ondernemingsnummer 0860.524.612, alsmede haar vaste vertegenwoordiger Arnoud Van Steendam, geboren te Wetteren op 16 juli 1976, wonende te Wetteren, Walleken 41, NN 76.07.16-225.67 van rechtswege ontslagnemend.

2. Er wordt beslist één vereffenaar aan te stellen. Mevrouw LEFEVRE Venessa, geboren te Kortrijk, op zeventien december negentienhonderd vijfenzeventig, wordt benoemd tot vereffenaar.

Aan de vereffenaar worden alle bevoegdheden toegekend omschreven in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hij voorafgaandelijk de goedkeuring van de algemene vergadering behoeft.

De vereffenaar zal zijn mandaat onbezoldigd uitvoeren.

3. Ingevolge de in vereffeningstelling van de vennootschap, worden de statuten aangepast in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap.

9. Machtiging wordt verleend aan de geassocieerde notarissen Paul Files en Ellen Flies, afzonderlijk handelend, tot coördinatie van de statuten, tot ondertekening ervan en tot neerlegging ervan ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

5. Volmacht wordt verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Alaska Antwerpen-Waasland, zetel te 9220 Hamme, Zwaarveld 41 D, evenals haar zaakvoerders, bedienden, aangestelden of lasthebbers, in casu mevrouw Cindy Vervaet, mevrouw Cindy Collier en/of mevrouw Eveline Smet, elk afzonderlijk optredend, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, voor de vervulling van alle administratieve formaliteiten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Ellen Flies

Geassocieerd notaris te Hamme

tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 29 maart 2012;

afschrift voor registratie van de verbeterende akte dd 17 mei 2013

- de gecoördineerde statuten;

- kopie van het vonnis van 4 september 2012 van homologatie van de aanstelling van de vereffenaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

lehouden

aan het

Belgisch

r$taatsble

21/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 30.06.2012, NGL 17.01.2013 13009-0459-014
09/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 12.01.2012, NGL 08.02.2012 12027-0284-013
17/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 06.01.2011, NGL 07.01.2011 11004-0075-014
29/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 17.12.2009, NGL 07.01.2010 10005-0234-014
03/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 12.01.2009, NGL 30.01.2009 09026-0163-012
10/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 20.12.2007, NGL 07.01.2008 08004-0195-012
22/01/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 21.12.2006, NGL 15.01.2007 07015-3388-012
23/01/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 30.12.2005, NGL 16.01.2006 06017-5198-011

Coordonnées
BELGIUM INVESTMENT PROJECTS, AFGEKORT: BIP

Adresse
KATTENDIJKDOK - WESTKAAI 33 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande