BESTMOBILE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BESTMOBILE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.159.767

Publication

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 26.06.2014 14213-0219-010
28/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 26.06.2013 13218-0421-010
13/09/2011
ÿþ Mod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2000 Antwerpen Henri Van Heurckstraat 15

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Pol Vanden Broecke, geassocieerd notaris te Evergem, Ertvelde, op negen september tweeduizend elf, te registreren, blijkt dat:

1. De besloten vennootschap naar Nederlands Recht  Zoutheer Beheer , met maatschappelijke zetel te 4617GC Bergen op Zoom (NEDERLAND), Botter 1, ingeschreven in de kruispuntbank voor ondernemingen onder nummer 0838.527.188.

2. De heer SELSIG JEROEN Johannes Wilhelmu, van Nederlandse nationaliteit, geboren te Bergen op Zoom (NEDERLAND) op dertig mei duizend negenhonderdzeventig (nationaal nummer 704530-165-41), met woonplaats te 4417GC BERGEN OP ZOOM, BOTTER 1..

een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam  Bestmobile , waarvan de voornaamste standregelen luiden als volgt:

1  NAAM  RECHTSVORM

De vennootschap is als Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht

opgericht onder de naam:  Bestmobile .

2  ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2000 Antwerpen, Henri Van Heurckstraat 15.

3  DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

van derden, of als tussenpersoon:

- Beheren en onderhouden van webshops

- Bedenken en implementeren van e-commerce projecten

- Sales en marketing concepten aanbieden aan business partners

- Klantgerichte service bieden aan eindgebruiker

- De ontwikkeling, formuleren, creëren van aanbiedingen op het gebied van mobiele communicatie

- In- en verkoop van mobiele communicatie-apparatuur

- Leveren en aansluiten/activeren van abonnementen ten behoeve van mobiele communicatie-apparatuur

- Studie-, organisatie- en adviesbureau inzake informatieverwerking, automatisering op alle niveaus

- De ontwikkeling en commercialisatie van alle computertoepassingen in de meest ruime zin

- Het ontwerpen, beheren en updaten van websites; het aanvragen en beheren van domeinnamen op

internet; het aanvragen en beheren van e-mailadressen, het on-line verkopen via internet, het ontwerpen van

reclamefolders, -brochures en  banners

- Ontwerpen en programmeren van computerprogramma s

- Beheer van computerfaciliteiten

- Het onderhouden, herstellen en assembleren van informatica- en telecommunicatieapparatuur

- Computerconsultancy activiteiten

- Overige dienstverlening inzake informatica

- Community marketing

- Het verrichten van werkzaamheden en advisering aan bedrijven, verenigingen en natuurlijke personen op

het vlak van algemeen management, sales management, human resources management, interim management,

IT management, alles in de ruimste zin van het woord. Het verlenen van bijstand, advies en leiding en het

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Bestmobile

*11305375*

0839159767

Griffie

Neergelegd

09-09-2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

verstrekken van diensten op het vlak van, productie en ontwikkeling, processing, organisatie en het besturen van vennootschappen, in de meest ruime zin.

- Consultancy, opleiding, expertise en bijstand op voornoemde gebieden.

- Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin de vennootschap een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

De vennootschap mag ten gunste van vennootschappen en ondernemingen waarin zij belangen bezit of ten gunste van derden mits de vennootschap daarbij een belang heeft, een hypotheek vestigen, zich borg stellen of aval verlenen, optreden als agent of haar vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, dat van aard is de ontwikkeling van haar vennootschap te bevorderen, haar grondstoffen kan verschaffen, of haar producten gemakkelijker kan verdelen.

Dit alles in de breedste zin van het woord en van zodra, daar waar nodig, de vennootschap de nodige vergunningen of machtigingen bezit.

4  DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur, en begint te werken op datum van heden en

verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte.

5  KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijftig Euro (18.550 EUR).

Het is verdeeld in één miljoen achthonderd vijfenvijftigduizend (1.855.000) gelijke aandelen, ieder aandeel vertegenwoordigend één/één miljoen achthonderd vijfenvijftigduizendste (1/1.855.000ste) en genummerd van één (1) tot en met één miljoen achthonderd vijfenvijftigduizend (1.855.000).

Voornoemd bedrag van achttienduizend vijfhonderdvijftig Euro (18.550 EUR), werd overeenkomstig artikel 224 van het Vennootschappenwetboek vóór de oprichting van de vennootschap gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE93 7350 2918 5567 geopend ten name van de vennootschap in oprichting bij de Naamloze Vennootschap "KBC".

Een bewijs van deze deponering werd afgegeven door voornoemde instelling en zal de notaris bewaard worden.

6  BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een of meer personen al dan niet vennoot.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts ontslagen worden bij eenparigheid van stemmen van de vennoten, met inbegrip van de stem van de zaakvoerder indien hij vennoot is, of wegens ernstige redenen wanneer de algemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging, onverminderd een mogelijk rechterlijke toetsing.

Andere niet statutaire zaakvoerders kunnen worden benoemd en ad nutum ontslagen door de algemene vergadering beraadslagend bij gewone meerderheid van stemmen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

De aftredende zaakvoerders zijn herkiesbaar. Het mandaat van de uittredende zaakvoerders verstrijkt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van vennoten, die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

In de mate de zaakvoerders benoemd worden door de vennoten zonder vaststelling van tijdsduur, wordt de benoeming geacht te zijn voor onbepaalde duur tot aan de herroeping van het mandaat door de vennoten.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan een zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Wanneer er meerdere vennoten zijn en bij een verrichting of een beslissing de zaakvoerder rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft, tegenstrijdig met dat van de vennootschap, stelt hij de vennoten daarvan in kennis die een lasthebber ad hoc aanduiden die voor rekening van de vennootschap deze verrichting zal uitvoeren of de beslissing zal nemen.

De zaakvoerder kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. In dit geval kan de algemene vergadering aan de zaakvoerder, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een vaste bezoldiging toekennen waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld.

7 - ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op eerste vrijdag van de maand juni om vijftien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

8  BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

9  WINSTVERDELING EN VEREFFENING

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto winst een bedrag van ten minste een/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. De overige winst krijgt de bestemming die de gewone algemene vergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder netto actief moet worden verstaan: het geheel van het actief zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en de schulden. Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het netto actief niet omvatten: het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding, en, behoudens in uitzonderingsgevallen, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Het batig saldo van deze vereffening zal verdeeld worden onder de vennoten, in overeenstemming met hun respectievelijke aandelen, elk aandeel brengt immers een gelijk recht met zich mee.

Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

10  STEMRECHT

a) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen.

b) Indien er meerdere vennoten zijn geeft elk aandeel slechts recht op een stem. De vennoot die meerdere aandelen bezit, beschikt over een gelijk aantal stemmen als hij aandelen heeft, dit alles onder voorbehoud van de dwingende bepalingen voorzien in de wet.

Iedere vennoot mag persoonlijk aan de stemming deelnemen of zich laten vertegenwoordigen door een lasthebber.

Rechtspersonen worden vertegenwoordigd door het krachtens hun statuten met de vertegenwoordiging belast orgaan, of door een persoon al dan niet vennoot, aan wie een schriftelijke volmacht is gegeven.

De volmacht moet bij brief, telefax of elk ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening), gegeven worden en moet worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Het bestuursorgaan kan de tekst van deze volmachten vastleggen en eisen dat deze uiterlijk vijf werkdagen vóór de datum van de vergadering worden neergelegd op de zetel van de vennootschap.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

A. EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING EERSTE BOEKJAAR

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en dertien.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bij uitzondering neemt het eerste boekjaar een aanvang op datum van negen september tweeduizend elf en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend twaalf.

B. OVERNEMING VAN VERBINTENISSEN

De partijen, vertegenwoordigd als gemeld, verklaren bij toepassing van artikel 60 der Vennootschappenwetboek dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van één april tweeduizend en elf onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het ressort waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft gevestigd.

C. AANDUIDING ZAAKVOERDER

De oprichters, vertegenwoordigd als gemeld, verklaren overeenkomstig artikel 256 Wetboek Vennootschappen, met éénparigheid aan te duiden tot niet-statutaire zaakvoerder:

De genoemde besloten vennootschap naar Nederlands Recht  Zoutheer Beheer , met maatschappelijke zetel te 4617GC Bergen op Zoom (NEDERLAND), Botter 1, ingeschreven in de kruispuntbank voor ondernemingen onder nummer 0838.527.188, ingeschreven in het handelsregister van de Kamers van Koophandel te Nederland onder nummer 20125919, voor de uitoefening van haar mandaat vast vertegenwoordigd door de heer SELSIG JEROEN, voornoemd.

De opdracht van de zaakvoerders is vastgesteld voor onbepaalde duur.

De opdracht van de zaakvoerder is onbezoldigd.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerder(s) mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zal (zullen) zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen overgaat (overgaan) tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte.

D. BIJZONDERE VOLMACHT

De zopas benoemde zaakvoerder verleend bij deze voor onbepaalde tijd, volmacht aan de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Bofidi-Revac , te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Kortrijksesteenweg 1126A, of aan één van haar lasthebbers, met name, de heer Bartel Decroos, wonende te 9000 Gent, Pieter Colpaertsteeg 26, mevrouw Leen Vanden Berghe, wonende te 7912 Saint-Sauveur, Rue Aulnoit 8 en mevrouw Lindsey Schamp, wonende te 8530 Harelbeke, Goudberg 49, te samen of ieder afzonderlijk handelend, met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen met het oog op de registratie van deze overeenkomst, de aanvraag van de nodige vergunningen en attesten, de inschrijving, wijziging of stopzetting van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, de aanvraag, wijziging of stopzetting van een BTW-nummer, de aansluiting, wijziging of stopzetting bij een sociaal verzekeringsfonds, de aansluiting bij een sociaal secretariaat en het voeren van alle procedures met betrekking tot de registratie als aannemer.

Tegelijk wordt hiermee elektronisch neergelegd: - uitgifte van oprichtingsakte

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL Geassocieerd notaris Pol Vanden Broecke

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 25.08.2015, NGL 28.08.2015 15488-0452-010
28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 25.07.2016 16348-0329-011

Coordonnées
BESTMOBILE

Adresse
SCHUTTERSHOFSTRAAT 9 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande